• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فـــــرهـاد مجیـــــــدی

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
مجیدی: به رويانيان گفتم خونم آبی است/ از تشويقم توسط هواداران استقلال احساس غرور مي‌كنم

كاپيتان پيشين استقلال مي‌گويد،‌ به عشق اين تيم و هواداران استقلال پيشنهاد رويانيان براي بازي در پرسپوليس را رد كرده است.

فرهاد مجيدي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره موضوعات مختلفي از جمله پيشنهاد رويانيان به او براي حضور در پرسپوليس، تمايل داماش براي جذب او و همچنين تشويقش در بازي شب گذشته استقلال صحبت كرد.

رويانيان اعلام كرده براي حضور در پرسپوليس با شما مذاكره كرده است. در اين باره توضيح مي‌دهيد؟

من از ابراز محبت سردار رويانيان تشکر می کنم و برای وي آرزوی موفقیت دارم. ما چندين بار صحبت كرديم و با هم گپ زدیم. حتی در ابتدای فصل درباره جذب متسو سردار با من صحبت کرد. او در ابتداي فصل هم به من پيشنهاد بازي در پرسپوليس را داد، اما من ضمن تشكر از رويانيان به عشق استقلال اين پيشنهاد را قبول نكردم. روز گذشته هم به من پيشنهاد بازي در پرسپوليس براي نيم فصل را داد که به سردار گفتم من به شما علاقه زیادی دارم اما خون من آبی است و استقلال بخشی از زندگی من است. طبيعتا اين پيشنهاد نظر لطف رويانيان نسبت به من بوده است. حضور مديراني مثل او كه از نظر اقتصادي و زيربنايي باعث پیشرفت فوتبال ما می شوند، فرصت مغتنمي براي فوتبال ماست.

اين روزها همه جا صحبت از شرايط مهم و سرنوشت ساز تيم ملي در راه صعود به جام جهاني است. در اين ميان انتقادهايي به بازيكنان پا به سن گذاشته مثل علي كريمي و جواد نكونام وجود دارد.

اگر علی دایی در مقدماتی 2010 از تیم ملی جدا نمی شد بی شک ما به جام جهانی صعود می کردیم که متاسفانه با جدایی وی این اتفاق نیفتاد اما با آوردن مربي بزرگي به نام كي‌روش قطعا مي‌توانيم به آرزوهايمان برسيم. كي‌روش يك مربي بسيار بزرگ و حرفه‌اي است. ما سه فاکتور مهم رسیدن به موفقیت که همان مربی بزرگ، بازیکن بزرگ و هواداران بزرگ هستند را داریم. قطعا با حضور 100 هزار هوادار استقلالی و پرسپوليسی مي‌توانيم در ورزشگاه آزادی كره‌جنوبي را شکست دهیم و دل همه مردم را شاد کنیم. همه بايد از تيم ملي حمايت كنند. تيم ملي متعلق به همه مردم ايران است و من هم اگر بتوانم و در ايران باشم حتما سعي مي‌كنم با حضور در ورزشگاه به تشويق تيم كشورم بپردازم. فوتبال ما جوانان بسياري دارد. درباره بازيكناني مثل كريمي بايد بگويم كه نام كريمي براي فوتبال ما كافي است. قطعا در بازي مقابل كره هم اگر علي كريمي و خسرو حيدري شرايط آرماني داشته باشند كره جنوبي را با اقتدار شكست خواهيم داد. داشتن كريمي براي هر تيمي يك نعمت است و او مي‌تواند براي تيم ملي مثمر ثمر باشد.

در بازي شب گذشته استقلال مقابل فجرسپاسي نام شما بارها از سوي هواداران استقلال برده شد و چندين بار تشويق شديد.

من احساس غرور مي‌كنم از اين كه هواداران استقلال مرا تشويق كردند. من هميشه به ياد آنها هستم. روزهاي خوبي را با استقلال داشتم كه مطمئنا در آينده هم با هواداران روزهاي بهتري خواهيم داشت.

بازی را تماشا كرديد؟

بله، بازي را ديدم. به نظر من در استقلال خسرو حيدري و در فجر هم بازیکن شماره 9 (رضا حقيقي) خوب بازي كردند. من این بازیکن را فراتر از آسیا دیدم. در كل فجر تيم جوان و دونده‌اي است، اما هواداران نگران نباشند. استقلال تيم بزرگي است و با بازيكنان و ستاره‌هاي بزرگي كه در اختيار دارد و به كمك هواداران با اقتدار قهرمان ليگ می شود.

مثل اين كه داماش هم براي جذب شما ابراز علاقه كرده و قویدل مالک این باشگاه به دنبال جذب شما بوده است.

بله، در ابتداي فصل هم با من تماس گرفتند و خواهان حضورم در داماش بودند، اما به دليل اين كه دوست ندارم در ايران به جز پيراهن استقلال با پيراهن تيم ديگري به ميدان بروم، اين پيشنهاد را رد كردم. اما خوشحالم كه مديرانی با اهداف و برنامه‌هاي بزرگ وارد فوتبال شده‌اند در داماش مشغول به كار هستند. طي صحبت‌هايي كه با مالك باشگاه داماش داشتم از حضور در اين تيم به عنوان بازيكن عذرخواهي كردم، اما با حضور مدیرانی چون واعظ آشتياني و قویدل در مجموعه داماش هر كمكي كه از دستم برآيد برايشان انجام خواهم داد و روزهاي خوبي را با حضور اين افراد براي فوتبال گيلان پيش‌بيني مي‌كنم.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
واو
نوشیدنی خوش مزه؟:دی

ماشعیر هستش ... آقا فرهاد ما مرد خوبیه :D اگر غیر این بود تا الان از نیکبخت هم بدترش میکردن بخاطر محبوبیتش

فرهاد دوستت داریم

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
ماشعیر هستش ... آقا فرهاد ما مرد خوبیه :D اگر غیر این بود تا الان از نیکبخت هم بدترش میکردن بخاطر محبوبیتش

فرهاد دوستت داریم

البته معمولا وقتی کوکا کنارش هست یعنی چیزه :دی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
با عرض پوزش از اقای علی که دو پست منو لایک زدن اما من پست هام رو پاک کردم!
واقعا باید یواش یواش فکر رفتن جدی بود!
پی تی شده جلون گاه یک عده که فقط ...

بدرود

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
البته معمولا وقتی کوکا کنارش هست یعنی چیزه :دی
نگو برادر نگو ... شما که استقلالی هستی چرا دیگه ... همینمون مونده به اسطوره مون بر چسب شرب خمر بچشبونن ... کم اذیت نشده از دست نا مردمان

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
فرهاد مجيدي از فوتبال خداحافظي کرد

فرهاد مجيدي که سال‌ها پيراهن تيم فوتبال استقلال تهران و تيم ملي را بر تن کرده بود، امروز کفش‌هايش را آويخت و با مستطيل سبز وداع کرد.

مجيدي که در سال‌هاي گذشته به عنوان يکي از بازيکنان تاثيرگذار استقلال، عملکرد مناسبي در اين تيم داشت و به بازيکن محبوب هواداران استقلال تبديل شده بود، سرانجام امروز (جمعه) تصميم گرفت در سن 36 سالگي از فوتبال خداحافظي کند.

کاپيتان آبي‌ها با وجود پيشنهادهايي که داشت حاضر نشد در تيمي به غير از استقلال بازي کند، اما مسوولان اين تيم به ويژه امير قلعه‌نويي خواهان او نبودند و مجيدي پس از اينکه فصل گذشته براي بازي با الغرافه قطر از استقلال جدا شد، با آمدن قلعه‌نويي ديگر نتوانست به جمع آبي‌هاي پايتخت بازگردد.

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
فرهاد مجيدي از فوتبال خداحافظي کرد

فرهاد مجيدي که سال‌ها پيراهن تيم فوتبال استقلال تهران و تيم ملي را بر تن کرده بود، امروز کفش‌هايش را آويخت و با مستطيل سبز وداع کرد.

مجيدي که در سال‌هاي گذشته به عنوان يکي از بازيکنان تاثيرگذار استقلال، عملکرد مناسبي در اين تيم داشت و به بازيکن محبوب هواداران استقلال تبديل شده بود، سرانجام امروز (جمعه) تصميم گرفت در سن 36 سالگي از فوتبال خداحافظي کند.

کاپيتان آبي‌ها با وجود پيشنهادهايي که داشت حاضر نشد در تيمي به غير از استقلال بازي کند، اما مسوولان اين تيم به ويژه امير قلعه‌نويي خواهان او نبودند و مجيدي پس از اينکه فصل گذشته براي بازي با الغرافه قطر از استقلال جدا شد، با آمدن قلعه‌نويي ديگر نتوانست به جمع آبي‌هاي پايتخت بازگردد.

:eek:وای خدا نهههههههه یعنی درسته ؟ الان گریم میگیره فرهاد :(

Last edited:

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
خبر فوری :

مجيدي در بازي‌هاي گذشته استقلال، بارها از سوي هواداران اين تيم تشويق شد و آنها خواستار بازگشت مجيدي به تيمشان بودند. اما اين درخواست هيچ‌گاه از سوي قلعه‌نويي جدي گرفته نشد، تا اينکه مجيدي براي هميشه از دنياي بازيکني خداحافظي کند.
فرهاد مجيدي از فوتبال خداحافظي کرد | ورزش 3

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
194128_424164304297808_493875289_o.jpg

متن کامل نامه خداحافظی فرهاد

هواداران عزیز

وقتی 15 سال پیش به تیم محبوبم استقلال پیوستم ، هرگز تصور نمی کردم روزی با حمایت هواداران پر شور و دوست داشتنی آبی دل استقلالی به جایگاه کنونی ام رسیده که در آستانه 36 سالگی ، هنوز با تمام وجود و با ذره ذره توانم برای هواداران بتوانم به میدان بروم.

بازیکن و کاپیتان استقلال بودن ، افتخاری است که برای " فرهاد مجیدی" فراموش شدنی نیست . بازی کردن در تیمی که بزرگانی چون شادروان ناصر حجازی ، علی جباری و حسن روشن روزگاری در آن عضویت داشتند یا پوشیدن پیراهن شماره 7 که در گذشته بر تن تکنیکی ترین بازیکن آسیا " مجید نامجو مطلق " بوده یا بستن بازوبندی که بر دستان ستارگانی چون برادران بیانی و جواد زرینچه بوده برای " فرهاد " فرزند کوچک خانواده بزرگ استقلال مایه اعتبار و افتخار است.

در این مدت در شادی و غم های زیادی با هواداران عزیز سهیم بوده ام . با شادی هوادار خندیدم و با گریه آنها اشک ریختم. پیروزی های دربی، جشن قهرمانی های لیگ برتر و جام حذفی، شکست ها و از همه غم انگیز تر از دست دادن اسطوره تاریخ باشگاه استقلال ناصرخان حجازی هیچگاه از خاطرم نمی رود. روز تلخی برای من و هواداران بود.

با عنایت خداوند متعال ، حمایت هواداران و لطف نام بزرگ و پیراهن آبی" استقلال" به آرزوهای مادی و معنوی خویش رسیده ام و مانند آقایانی که با خودخواهی ، همواره استقلال را مدیون خود می دانند یا در نبود خود ذلت استقلال را آرزو می کنند، فکر نمی کنم. هر چه دارم از استقلال و هوادارانش است و هر کجا که باشم برای سربلندی استقلال تلاش خواهم کرد اما امروز، پس از تحمل و سپری کردن روزهای سخت و فرا رسیدن روزهای آبی رنگ زندگی ورزشی ام، می خواهم سخت ترین تصمیم زندگی ام را برای هواداران بازگو کنم

طرفداران دوست داشتنی،

بر حسب صبر و تعصب تا به امروز سکوت کردم (حتی در روزهایی که در اوج آمادگی و بنا به سلیقه فنی! نیمکت نشین بودم صحبتی نکردم تا آرامش تیم و مجموعه استقلال برهم نخورد) و برای اثبات خویش تلاش و مبارزه کردم اما امروز وقتی می شنوم که آقایان عامل ناکامی تیم را تشویق فرهاد مجیدی توسط هواداران خونگرم استقلال می دانند برایم تاسف آور است . قطعا روزی با وجود و حضورم برای سربلندی استقلال تلاش کردم اما در این روزها اتفاقاتی افتاد و صحبتهایی شنیدم که به این نتیجه رسیدم باید برخلاف میل باطنی ام از فوتبال خداحافظی کنم .

علیرغم پیشنهادات بسیار از تیمهای داخلی از ابتدای فصل تاکنون، نتوانستم در ایران پیراهنی جز پیراهن آبی بپوشم و بسیار مایل بودم با حضور در تیم محبوبم استقلال به همراه دیگر بازیکنان بتوانم جام قهرمانی لیگ و حذفی را فتح کنم و در نهایت با پیراهن استقلال از میادین فوتبال برای همیشه خداحافظی کنم که این امکان فراهم نشد و گویا تقدیر برای من این چنین بود.

هر کجا که باشم خود را سرباز استقلال می دانم و امیدوارم در آینده، در کسوت های دیگر بتوانم دین خود به هواداران پرشور استقلال را با کسب جام های متعدد، ادا نمایم.

در این جا لازم می دانم از کلیه مدیران، کارشناسان، مربیان، بازیکنان، کادر پزشکی، تدارکات، پشتیبانی تیم و نیز ارباب جراید که در ادوار مختلف، اسباب زحمت آنها را فراهم نمودم، سپاسگزاری نمایم .

در پایان ، از هواداران متعصب و دوست داشتنی استقلال که همواره در سرما و گرما مرا مورد حمایت و تشویق خویش قرار داده، صمیمانه قدردانی کرده و امیدوارم عذر "جدایی ناخواسته" سرباز خویش را پذیرا باشند .

بی گمان هیچگاه خود را از استقلال جدا ندانسته و الطاف، حمایت ها و تشویق های هواداران پر شور و فهیم استقلال از خاطره ام پاک نخواهد شد و هر جا که باشم برای موفقیت آنها دعا خواهم کرد .

به امید قهرمانی استقلال در مسابقات داخلی و بین المللی و سرافرازی و تندرستی هواداران عزیز انشاءا…

برادر کوچک شما

[h=5]7/7/91 [/h]

///

تمام شد!

:)

خدا حافظ ای آبی روشن عشق
خداحافظ ای عطر شعر شبانه
خداحافظ ای همنشین همیشه
خداحافظ ای داغ بر دل نشسته
تو تنها نمی مانی ای مانده بی من
تو را می سپارم به دلهای خسته

Last edited:

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
براي اولين بار قلبم ياري كرد و
به عنوان يك پرسپوليسي ! اومدم بگم خيلي ناراحت شدم ... خيلي !

دنياي بي رحم فوتبال ...

اسطوره شما فرهاد خان مجيدي بود كه اينقدر ناجوانمردانه كنار گزاشته ميشه و ....

و ما هم اسطوره اي داريم به نام علي كريمي
كه با اقداماتي كه دارن خودي ها انجام ميدن
بايد كم كم شاهد نامه خداحافظي او هم باشيم !

نميدونم .... فقط ميدونم شوكه شدم ! خوشحال نيستم ! و ....

142042hp2.jpg

بالا