• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فـــــرهـاد مجیـــــــدی

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
فرهاد به صدر گلزن‌ها رسید

جدول گلزنان لیگ برتر:
۳ گل: فرهاد مجیدی (استقلال تهران)
۲ گل: محمد قاضي (استقلال)- ميرمهدي قريشي و مهرداد بايرامي(گسترش فولاد)- رضا نوروزي و محمدامين حاج محمدي(نفت تهران)- علي کريمي(تراکتورسازي)- رضا عنايتي(صباي قم)- لوسيانو پريرا(فولاد)- محمد غلامي(سپاهان)

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
فرهاد آقای گل همینه همینه
blueheart.gif

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
فـــــــــوری فــــــــوری
.
.
.
.
.
.
.
فــرهــاد مــجــیــدی بــه تــیــم مــلی بــســکــتــبــال ایــران دعــوت شد !!!

فــداش بــشــم از بَََـــس کــه گُـــل 3 امــتــیــازی مــیــزنــه ))))

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
فرهاد مجیدی هر 54دقیقه یک گل

قانون آنلاین- سومین گل فصل فرهاد مجیدی برای استقلال، دومین گل سه امتیازی بود که او پس از ورود به زمین در نیمه دوم برای تیمش به ثمر رساند.

مجیدی در حالی با سه گل زده در صدر جدول گلزنان لیگ سیزدهم قرار دارد که بازیکن ثابت تیمش نیست و در فصل جاری در هیچ یک از مسابقات 90 دقیقه کامل در زمین حضور نداشته. او در مسابقه هفته چهارم برایر صبا اصلا به میدان نرفت و در چهار بازی دیگر هم یا در نیمه دوم به زمین آمده و یا در این نیمه تعویض شده است.

کاپیتان 37 ساله استقلال در فصل جاری در مجموع 161 دقیقه برای این تیم بازی کرده ( 34 دقیقه در بازی با گسترش فولاد، 60 دقیقه سپاهان، 22 دقیقه فجر و 45 دقیقه داماش) و سه بار توپ را از خط دروازه ها عبور داده است. این یعنی او بطور تفریبی در هر 54 دقیقه یک گل برای تیمش به ثمر رسانده که آمار خیره کننده ای است.

بازی با سپاهان تنها مسابقه این فصل بوذده که مجیدی در آن موفق به گلزنی نشده است. مجیدی در آن مسابقه از ابتدا در ترکیب اصلی قرار گرفت و در دقیقه 60 تعویض شد. جالب اینکه رویارویی با سپاهان تنها مسابقه ای بود که او از ابتدا بازی کرده و در هر سه مسابقه ای که به عنوان یار تعویضی در نیمه دوم به میدان آمده است دروازه حریفان استقلال را باز کرده.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
عنایتی:فرقی ندارد من آقای گل شوم یا فرهاد

* گلزنی های تو و فرهاد مجیدی چه پیامی برای بازیکنان جوان لیگ دارد؟

- ما کوچک تر از آن هستیم که بخواهیم به کسی پیام بدهیم اما زندگی حرفه ای و سالم و تمرینات خوب باعث می شود یک بازیکن همیشه در اوج باشد. یک فوتبالیست تا وقتی که در مستطیل سبز حضور دارد باید حرفهای زندگی کند و از مسایل زیادی چشم پوشی کند. همین مسایل باعث می شود که بازیکنانی مثل من و مجیدی همیشه روی فرم باشیم.

* فکر می کنی تو آقای گل شوی یا فرهاد مجیدی؟

- نمی توانم دروغ بگویم. آقای گل شدن برایی من مهم است اما هدف اولم نیست. هدف اولم این است که در خدمت تیم باشم اما دوست دارم آقای گلی را دوباره تجربه کنم. برای مجیدی هم که دوست خوب من است آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم همین روند را ادامه دهد.

* پس با مجیدی برای آقای گل شدن رقابت داری؟

- فرهاد دوست من است و هر کدام ما که آقای گل شویم خوب است.

حسن احمدی

Registered User
لایک‌ها
3,656
عکسهای خوشحالی فرهاد پس از گل

فایل های ضمیمه

• 8082_orig.jpg
    8082_orig.jpg
    67.5 KB · نمایش ها: 57
  • 8097_orig (1).jpg
    8097_orig (1).jpg
    67.7 KB · نمایش ها: 57