• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فـــــرهـاد مجیـــــــدی

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
بهزاد غلامپور : مسئولان استقلال برخورد خوبی با مجیدی نکردند

خبرگزاری پانا: پیشکسوت استقلال گفت: مجیدی سالها کاپیتان این تیم بوده و هم از لحاظ سابقه و هم سنی بالاتر از نکونام است و باید کاپیتان می شد.

وی با اشاره به پیوستن نکونام به استقلال تاکید کرد: نکونام بازیکنی بزرگ و کاپیتان تیم ملی است. او از اول استقلالی بوده و حالا به تیم محبوبش پیوسته. سالهای قبل می دانستم او یک استقلالی است. امیدوارم بتواند به تیمش کمک کند و فصل موفقی داشته باشد با این حال معتقدم جریان استقلال و مجیدی نباید اصلا به اینجا کشیده می شد.

پیشکسوت استقلال ادامه داد: مجیدی از بازیکنان بزرگ و سرنوشت ساز استقلال بوده که در تیم ملی هم سابقه خوبی دارد. فرهاد را باید از همان ابتدای فصل جذب می کردند چون سرمایه و کاپیتان این تیم است. واقعا رفتار و برخورد خوبی با او نشد. شما می بینید که پرسپولیسی ها ابتدا با کریمی و مهدوی کیا قرارداد بستند و حتی سال قبل هم هاشمیان را نگه داشتند. بالاخره مجیدی دوست داشت سال آخر فوتبالش را در استقلال باشد و در اوج خداحافظی کند.

غلامپور گفت: به نظرم این حق مجیدی بود که کاپیتان استقلال باشد. من با نکونام زندگی کردم و می دانم که کاپیتانی و یک تکه پارچه برای او اهمیتی ندارد که بخواهد کسوتها را زیر پا بگذارد و کسی را له کند. جواد بازیکنی حرفه ای و باشعور است. او به خاطر کاپیتانی به استقلال نیامده. به نظرم باید قلعه نویی و فتح الله زاده جوابگوی نیامدن مجیدی باشند.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
ای کاش لا اقل جای ژرکویچ برهانی رو رد میکردن :rolleyes:

i411480_5.jpg

MFredow

Registered User
لایک‌ها
313
عاشقان فرهاد فرهاد مجیدی - ویکی‌پدیا ویکیپدیاش رو در حال ویرایش هستم در مورد محبوبیتش همچنین بازی الغرافه ... :blink: همچنین انتخابش به عنوان بهترین بازیکن لیگ دهم رو قصد دارم اضافه کنم

----
خوب قسمت زندگی شخصی رو اضافه کردم و قسمت وب سایت ها , در قسمت محبوبیت و افتخارات هم چندین مطلب اضافه کردم از جمله 2 نظر سنجی که علی در صفحه های قبل گذاشته بود روش تاکید کردم قسمت جنجال ها رو هم ویرایش کردم

این هم یک 2 عکس از فرهاد
کسانی که حاضرند همه استقلالی ها ناراحت باشند ولی خودشان خوشحال بمانند و آن وقت صحبت از گذشت و عدم سرمایه سوزی می کنند و یک عده هم اسیر سیاه بازی های ایشون می شوند بدانند فرهاد همیشه محبوب باقی خواهد ماند!

522515_304040109688660_1935970368_n.jpg

Last edited:

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
اکثر عکسای شیر فرهاد تو بازی الغرافه - پرسپولیس آرم دارن
دارم با فوتوشاپ درستشون می کنم
این اولیش:

w9yawsr2cev6npoc8bq.jpg

اصلش این بود:

پ.ن :
میگن یه دیونه یه سنگ میندازه تو چاه 100 تا عاقل نمیتونن درش بیارن (مگه آزار داری.یه آرم کوچیک بسه.آرم انداختی شیر فرهاد رو تحت شعار قرار داده:D )

nima_haji

Registered User
لایک‌ها
120
درست استقلالی نیستم و تراختوری هستم ولی واقعا فرهاد رو از ته دل دوست داشتم دارم و خواهم داشت حیف واقعا بازی های استقلال رو به خاطر فرهاد میدیدم

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
جباری: کادرفنی استقلال از بازیکنی که توهین کرد گذشت، از مجیدی نگذشت

علی جباری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره شکست 2 بر یک استقلال مقابل سایپا گفت: این تیم هنوز جا نیفتاده و بازیکنان با همدیگر هماهنگ نیستند. استقلال در خط حمله بازیکن تمام کننده ندارد و مهاجمی می خواهد که راه دروازه را خوب بشناسد.

وی در خصوص شعارهای تماشاگران استقلال عنوان کرد: هواداران از یک تیم بزرگ انتظار دارند و اگر بازیکنان با هم هماهنگ نیستند، باید با توجه به اینکه بازیکن بزرگی هستند حداقل در قواره خود ظاهر شوند. این بازیکنان مقابل سایپا در حد خودشان نبودند. هوادار انتظار دارد تیم بزرگ نتیجه بگیرد.

جباری درباره تشویق فرهاد مجیدی گفت: این تشویق ها خطی نیست. این بازیکن قرار بود تا لحظه آخر با استقلال قرارداد امضا کند اما به دلیل سلیقه ها این اتفاق نیفتاد. هوادار تا روز آخر وعده شنیده و قول داده بودند این بازیکن بیاید. شرایطی بین کادرفنی و مدیریت پیش آمد که همه آن را می دانند باعث شد هواداران اینچنین شعار دهند.

رئیس کمیته پیشکسوتان باشگاه استقلال ادامه داد: استقلال در زمین تمام کننده ندارد و معلوم است چنین تشویقی خودجوش به وجود می آید. تیمی که همه چیز دارد، جز تمام کننده باید فرهاد مجیدی را بر می گرداند.

جباری در خصوص اینکه مجیدی سال گذشته در بدترین شرایط استقلال را ترک کرد، اظهار داشت: آن طور که خودش گفته به دلیل شرایط خانوادگی این تصمیم را گرفت. یکی هست که در بدترین شرایط تیم را ترک می کند اما به کسی توهین نمی کند اما یکی هست که در طول فصل توهین می کند و تیم را به هم می ریزد و با او قرارداد امضا می شود ولی فرهاد مجیدی را بر نمی گردانند. من آن رفتن را تایید نمی کنم اما مجیدی توهینی نکرد. این مسائل نشان می دهد پشت پرده خبرهایی است و مردم هم باهوش هستند و این مسائل را متوجه می شوند و به همین دلیل هم واکنش نشان می دهند.

جباری تاکید کرد: کاش دوستان فنی ما در استقلال گذشت می کردند همان طور که برای آن بازیکن گذشت کردند. این تیم می تواند خوب نتیجه بگیرد. استقلال پیش از آنکه برای قهرمانی در ایران بسته شده باشد برای قهرمانی در آسیا بسته شده است.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
درخواست فرهاد مجیدی از هواداران :نمیخواهم نامم تمرکز بازیکنان را به هم بزند فقط استقلال را تشویق کنید / در ایران پیراهن تیم دیگری به تنم نمیرود

526446_479922432018459_847551253_n.jpg

*بازی با سایپا را دیدی؟

بله، خوشحالم از این بابت كه هواداران مرا دوست دارند. اینكه هواداران مرا تشویق كنند برایم خیلی ارزشمند است اما از یك طرف هم می‌ترسم.
*ترس؟ برای چه؟
می‌ترسم اسمم بشود چماق! نمی‌خواهم نامم برای بازیكنان استقلال سنگین شود. من دست تك‌تك هواداران استقلال را می‌بوسم. آنها مرا فرهاد مجیدی كردند. من هم به عشق آنها دوست داشتم فوتبالم را در استقلال تمام كنم. خیلی دوست داشتم برگردم اما نشد. می‌خواستم برای آخرین فصل هم برای استقلال بازی كنم. حالا كه نشد نمی‌خواهم نامم تمركز بازیكنان را به هم بزند. به عنوان كوچك هواداران استقلال از آنها تقاضا می‌كنم فقط استقلال را تشویق كنند. این بازیكنان را تشویق كنند. این بچه‌ها خیلی غیرت دارند كه برای استقلال بازی می‌كنند. آنها بدون پول و برای عشق به استقلال كار می‌كنند و این خیلی ارزشمند است. باید هوای آنها را داشته باشیم.
*به هر حال هواداران می‌بینند تیم مشكل گلزنی دارد.
هواداران لطف دارند. امیدوارم این مشكل هم برطرف شود. من فقط یك نكته می‌گویم. فرهاد مجیدی مهم نیست. من انگشت كوچك بازیكنان بزرگ تاریخ استقلال هم نیستم. آنها آمدند و رفتند. چه چیز ماند؟ فقط استقلال و این هوادارانش. از هواداران می‌خواهم تیم را تشویق كنند.
*حالا به سپاهان می‌روی؟
نه.
*چرا؟ گفته می‌شد پیشنهادشان خیلی خوب بود و همه چیز تمام شده.
من بی‌نهایت از آقای رحیمی مدیر باشگاه سپاهان و كادر فنی این تیم تشكر می‌كنم. علاوه بر این باشگاه بزرگ باید از باشگاه‌های ملوان، راه‌آهن و ذوب‌آهن هم تشكر كنم. برخی از مربیان و مدیران شخصاً به من خیلی لطف داشتند. آقایان دایی، هدایتی، درودگر و كربكندی خیلی به من محبت كردند و پیشنهادهای بسیاری داده شد؛ اما من فكر می‌كنم هواداران استقلال دوست نداشته باشند مرا در ایران با پیراهن تيم دیگری ببینند. نمی‌خواهم آنها را دلشكسته كنم. پیشنهاد برخی تیم‌ها از نظر مالی واقعاً خوب بود اما همه چیز پول نیست. این هواداران در خیلی از بازی‌ها مرا مدیون خود كردند. من به آنها بدهكارم و باید كاری كنم كه آنها دوست دارند. واقعیت اين است كه پیراهنی جز پیراهن استقلال به تن من نمی‌رود. تماشاگران ما همیشه معرفت داشته‌اند. انصاف نیست آنها را دلشكسته كنیم.
*وقتی این همه استقلال را دوست داری كاش به این تیم می‌رفتی.
یكی، دو جا خواندم كه من برای استقلال شرط گذاشتم. همین جا می‌گویم هیچ وقت برای استقلال شرط نگذاشته‌ام. من فقط می‌گویم باشگاه من استقلال است. در آن به من یاد داده‌اند كه به بزرگتر احترام بگذارم. امیرحسین صادقی با آن سابقه وقتی آمد بازوبند را به من داد، شعور و تربیت خودش را به رخ كشید وگرنه سابقه‌اش در استقلال خیلی بیشتر از من است. آقای قلعه‌نویی خودش خیلی به بزرگتر و كوچكتر اهمیت می‌دهد. من فقط گفتم در استقلال باید حرمت‌ها حفظ شود. این معنایش شرط گذاشتن نیست. برای من فرقی نمی‌كند كه سرمربی تیم امیر قلعه‌نویی باشد یا پرویز مظلومی و صمد مرفاوی، برای من فرقی نمی‌كند مدیر استقلال واعظی‌آشتیانی باشد یا علی فتح‌ا...زاده. همه ما می‌آییم و می‌رویم. فقط استقلال و هوادارانش می‌‌مانند كه باید قدرشان را دانست. برای من استقلال مهم است. با بردهایش خوشحال می‌شوم و با شكست‌هایش ناراحت كه البته امیدوارم دیگر شكست این تیم را نبینم.

555533_397948126921342_1081919444_n.jpg

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

منطقا باید این پست رو در تاپیک بحث و تبادل نظر میذاشتم، اما چون به فرهاد مجیدی اشاره داره اینجا میذارم :

مجیدی بازیکن بزرگی است که در ایران و استقلال اسم و کیفیت بزرگی دارد اما کیفیت نهایی خود را آنجایی می‌تواند نشان بدهد که قلبش آنجا است

کرانچار : ما انسان های خوشبختی هستیم چون مصدوم نداریم - Goal.com

به باور من، نکته بسیار بسیار مهمی در این اظهار نظر هست. یکی از مهم ترین دلایلی که خیلی در تفسیرها و اظهار نظرها مغفول افتاده و به باور من یکی از مهم ترین ریشه های افت کیفی فاحش بازیکنهای ماست، همین انتخابهای از سر هرچیز به جز دل هست. مثلی هست که میگه در کاری موفق خواهی شد که واقعا دوست داشته باشی. این مساله درباره هرچیز دیگه ای هم صادق هست. به کارنامه همین فرهاد مجیدی نگاه کنیم، میبینیم که بهترین نمایشهای مجیدی در زمین در مواقعی صورت گرفته که اون در جایی بود که به معنای واقعی کلمه میخواست باشه. چه در ایران و چه بیرون از ایران. این قاعده درباره تقریبا همه بازیکنها و انسانها حتی ، صدق میکنه. با بهانه های لفظی پوچی مثل حرفه ای گری، و درواقع بخاطر مسائل جانبی، مثل پول و اجبار و ...، بازیکنهای مهم ما در این سالها، عموما اونجا که میخواستن بازی نکردن و این بدون تردید یکی از مهم ترین فاکتورهای افت روحی بازیکن و در نهایت افت فنی و عملکردش خواهد شد...

پاینده باشید

(Ghazal.Nature)

Registered User
لایک‌ها
155
جدیدا عکس فرهادو هر جا میبینم بی اختیار بغض میکنم...مخصوصا اگه یه موزیک غمگین هم اون گوشه کنارا پخش بشه که کلا اشکم سرازیر میشه...
خیلی سخته دیگه ندیدنش..:(

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
جدیدا عکس فرهادو هر جا میبینم بی اختیار بغض میکنم...مخصوصا اگه یه موزیک غمگین هم اون گوشه کنارا پخش بشه که کلا اشکم سرازیر میشه...
خیلی سخته دیگه ندیدنش..:(

آخ گفتی :(

بالا