• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فـــــرهـاد مجیـــــــدی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پست 7777 من تقدیم به تاپیک 7 مقدس ..
profilepic73392_8.gif

Untitled.jpg

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
پست 7777 من تقدیم به تاپیک 7 مقدس ..
profilepic73392_8.gif

ای ناقلا :D
پس دلیلش این بود ....
خب عزیز من این پست رو ساعت 7/7/7 میزدی در ضمن اگر الان سال 77 بود که حالی می داد ! 77/7/7 ( البته اون موقع پی تی تو ..... بود ! )
کاش من هم پست 444 رو اینجا میزدم :(:cool:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
ای ناقلا :D
پس دلیلش این بود ....
خب عزیز من این پست رو ساعت 7/7/7 میزدی در ضمن اگر الان سال 77 بود که حالی می داد ! 77/7/7 ( البته اون موقع پی تی تو ..... بود ! )
کاش من هم پست 444 رو اینجا میزدم :(:cool:

ایشالا پست 4444 امت :)

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
ایشالا پست 4444 امت :)

ایشالا :blush:
ما که هوز اینجا تازه کاریم ولی 12 ساله به عشقه اس اس داریم فوتبال می بینیم ....
راستی داش مصطفی پست 4444 خودت کجا بود ؟
نگو که به عشق فرهاد و اس اس نبوده که بدحور دلخور میشم !

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
فکر نکنم عمر من به پست 7777 قد بده :دی ای کاش حداقل 777 رو تقدیم میکردم
2i8d4ao.gif
:دی

در نومیدی جای بسی امید است !!
البته اگر به اسپمری روی بیاری چرا که نشه !
چون 7777 چهار تا 4 داره که سنخیت زیادی با فرهادمون داره !
راستی تا اون موقع که شما به 7777 برسی فرهاد شده سرمربی اس اس و وقتی که من برسم زبونم لال از دنیا رفته ! ( اوفففف فکرشم زشته که یه روزی اسطوره عزیزمون کنار ما نباشه )

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
مجیدی: تجربیات جدیدی در کلاسهای مربیگری کسب کرده ام

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، فرزاد مجیدی بازیکن اسبق استقلال این روزها در حال سپری کردن کلاسهای مربیگری درجه C آسیا است. وی در گفت و گویی با سایت باشگاه استقلال در این خصوص اظهار داشت: کلاس خیلی خوبی را در مدت یک هفته است که سپری کرده ایم. این کلاسها در ورزشگاه شهید کاوه دانشکده تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب برگزار می شود که مدرس آن جناب آقای حسین صالح، سرمربی تیم ملی نونهالان ایران است. وی ادامه داد: شخصا فکر می کنم که در این کلاسها می توان تجربیات مهم و جدیدی کسب کرد. به همین جهت تلاش می کنم تا بتوانم مدارج مربیگری حرفه ای کنفدراسیون فوتبال آسیا را به طور جدی دنبال کنم. مجیدی در پایان در خصوص ارزیابی اش از شرایط استقلال اظهار داشت: اخبار را در روزهای اخیر با وجود درگیری در کلاسهای مربیگری پیگیری کرده ام و خداراشکر می کنم که بازیکنان اصلی همچنان در استقلال هستند. به نظرم شرایط تیم خیلی خوب است و تمام تیم بایستی تمرکزشان را بگذارند روی بازی های لیگ و همینطور لیگ قهرمانان آسیا که بازی های سختی در آن پیش رو دارند.

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
بازم فرهاد مجیدی بازم گل زنی اینبار در اروپا در کشور اوکراین مقابل تیم دیناموکیف

خدایا از خلقت فرهاد ممنونیم

دشمنات هرچی میخان بگن بزار بگن مهم اینه که تو 37 سالگی به یه تیم اروپایی گل میزنی چشم بد خواهان کور

Last edited:

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
سایت باشگاه دیناموکیف اعلام کرد/ مجیدی بهترین بازیکن زمین شد:wub:
فرهاد مجیدی بهترین بازیکن بازی دوستانه استقلال با دینامو کیف شد.

سایت باشگاه دینامو کیف در گزارشی که از بازی این تیم مقابل استقلال نوشته، فرهاد مجیدی را به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب کرده است.

به نوشته این سایت فرهاد، برگ برنده سرمربی استقلال در این بازی بوده که تنها ۱۳ دقیقه بعد از ورودش به میدان توانست با زدن گل نامش را روی اسکوربورود استادیوم دینامو حک کند.

این سایت در ادامه گزارش خود به این نکته اشاره کرده که هواداران استقلال در طول بازی تیم خودشان را تشویق می کردند و بعد از پایان بازی از مسئولان دینامو به خاطر میزبانی خوبی که از تیمشان داشته اند، تشکر کردند.

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
بازم فرهاد مجیدی بازم گل زنی اینبار در اروپا در کشور اوکراین مقابل تیم دیناموکیف

خدایا از خلقت فرهاد ممنونیم

دشمنات هرچی میخان بگن بزار بگن مهم اینه که تو 37 سالگی به یه تیم اروپایی گل میزنی چشم بد خواهان کور
عششششششقه عشق

بالا