• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فـــــروش HTC Desire HD با مشکل جزئی و قیمت عالـي

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
میدونم وظیفه ای نداری دوست من ، آخه من تو شهرستان هستم و عمراً بتونم پیدا کنم واسه همین خدمتتون عرض کردم . پس گیر میاد

یه سول دیگه از استارتر عزیز چطوری شما دکمش رو عوض کردین و دوباره افتاده ؟ یعنی اگه دوباره عوض بشه بازم میوفته ؟

دکمه ولووم که در روند کار با گوشی مشکل خاصی ایجاد نمیکنه ؟ ( ببخشید خیلی سوال میکنم )

se7en.net

Registered User
لایک‌ها
429
بدون رم 435 + هزینه پست خریدارم

بدون رم فروخته نمیشه داداش

داداش قیمت اخر رو برام sms کن .
من اینجا کم میام .شمارمو برات پ.خ میکنم ...
ممنون

فروش به بالاترین پیشنهاده عزیز

دکمش رو شما میتونین پیدا کنی و واسه خریدار بفرستی ؟

یه سول دیگه از استارتر عزیز چطوری شما دکمش رو عوض کردین و دوباره افتاده ؟ یعنی اگه دوباره عوض بشه بازم میوفته ؟

من دکمه جدا سراغ ندارم

چی بگم گوشی مال دوستم بوده و 1 بار UIF ش عوض شده دکمه ای جایگزین نشده من اشتباهی گفتم دوباره افتاده.. ببخشید

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
میدونم وظیفه ای نداری دوست من ، آخه من تو شهرستان هستم و عمراً بتونم پیدا کنم واسه همین خدمتتون عرض کردم . پس گیر میاد

دکمه ولووم که در روند کار با گوشی مشکل خاصی ایجاد نمیکنه ؟ ( ببخشید خیلی سوال میکنم )
حالا ازون اما تهران بودش
دکمه ولومم نه مشکل نداره از تو ستینگ میتونه همه کار بکنی حتی بدون وجوده دکمه حتی ولوم همه جا زیره دستته
وحید شوما راحت باش من توضیح میدم:D

se7en.net

Registered User
لایک‌ها
429

در مورد افتادن دکمه توضیح دادم که فقط 1 بار افتاده

نه مشکلی ایجاد نمیکنه

حالا ازون اما تهران بودش
دکمه ولومم نه مشکل نداره از تو ستینگ میتونه همه کار بکنی حتی بدون وجوده دکمه حتی ولوم همه جا زیره دستته
وحید شوما راحت باش من توضیح میدم:D

قربون تو داداش

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
درصورت منفی شدن جواب سامسونگ470+پست هستم وگرنه سامسونگ

se7en.net

Registered User
لایک‌ها
429

h_boghrati

Registered User
لایک‌ها
36
یه ساعت و نیمه دیگه مزایده تمومه! (جهت آپ)

se7en.net

Registered User
لایک‌ها
429
یه ساعت و نیمه دیگه مزایده تمومه! (جهت آپ)

آقا حجت عزیز (hoji_17203) یه مشکلی براشون پیش اومده و انصراف دادن.. قبل از ایشون بیشترین پیشنهاد رو (465 + هزینه ارسال) کاربر chacha دادن. بهشون پ.خ دادم اگه اوکی بود فردا واسشون ارسال میشه. در غیر اینصورت مزایده ادامه پیدا میکنه..

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
آقا حجت عزیز (hoji_17203) یه مشکلی براشون پیش اومده و انصراف دادن.. قبل از ایشون بیشترین پیشنهاد رو (465 + هزینه ارسال) کاربر chacha دادن. بهشون پ.خ دادم اگه اوکی بود فردا واسشون ارسال میشه. در غیر اینصورت مزایده ادامه پیدا میکنه..

بله درسته. ریزقضیه رو خدمت آقا وحید توضیح دادم. انشاءالله که مبارکه صاحب جدیدش باشه. امیرالمومنین می فرمایند: خدای سبحان را به گسیختن(از بین بردن) عزیمتها(تصمیم های جدی وراسخ) وباز شدن گره ی اراده ها شناختم(حکمت242 نهج البلاغه) کاش ماهم به جای ناراحتی یه کم خداشناس میشدیم

se7en.net

Registered User
لایک‌ها
429
بله درسته. ریزقضیه رو خدمت آقا وحید توضیح دادم. انشاءالله که مبارکه صاحب جدیدش باشه. امیرالمومنین می فرمایند: خدای سبحان را به گسیختن(از بین بردن) عزیمتها(تصمیم های جدی وراسخ) وباز شدن گره ی اراده ها شناختم(حکمت242 نهج البلاغه) کاش ماهم به جای ناراحتی یه کم خداشناس میشدیم

چاکرم حجت جان

YekTa91

Registered User
لایک‌ها
5
Injuri ke yeki dakhele yeki az topica gofte shode
Alan in gushi ro nabayad zire 1 toman bedi ;-)

Sent from my SK17i using Tapatalk 2

h_boghrati

Registered User
لایک‌ها
36

من سر پیشنهاد 460 تومنم هستم ، اگه چاچای عزیز نخواستن- اگرم کافی نیست و میخواین مزایده رو ادامه بدین هم که " صلاح تاپیک خویش خسروان دانند"!

se7en.net

Registered User
لایک‌ها
429
من سر پیشنهاد 460 تومنم هستم ، اگه چاچای عزیز نخواستن- اگرم کافی نیست و میخواین مزایده رو ادامه بدین هم که " صلاح تاپیک خویش خسروان دانند"!

از نظر من مشکلی نیست فقط صبر کنید تا ایشون جواب بدن که حقشون ضایع نشه

بالا