• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فـــــــــروش نـوکـــــیا 1203

l-lO3EIN

Registered User
لایک‌ها
285
دادا نمیخوای جواب ما رو بدی،اگه گوشیت برا امارات نباشه من 20 تومن مشتریم،شرمنده علنی قیمت میگم گفتی مزایده نیست

حالا گوشیم ماله کدوم کشوره با این حسابـــــ؟

l-lO3EIN

Registered User
لایک‌ها
285

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
خب مثلا کد های 01 متعلق به فنلاند پدر کارخانه نوکیاست،02 مال امارات هستش 03 محصول مجارستان هستش،کدای دیگه هم هست ولی این محصولات به ایران بیشتر وارد میشن،البته اینا واسه زمانیه که سرامیک پشت گوشی جدا شده باشه یا احتمال تعویضش شدنش باشه،با این اوصاف گوشی شما مجار هستش،چون گفتین علنن گوشی زیاد خوبی نیست البته نسبت به گوشی های امارات سر هستن

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
حالا من از شما یه سوال دارم،فقط با خرید و فروش میشه اینجا رجستر بشی،

l-lO3EIN

Registered User
لایک‌ها
285
خب مثلا کد های 01 متعلق به فنلاند پدر کارخانه نوکیاست،02 مال امارات هستش 03 محصول مجارستان هستش،کدای دیگه هم هست ولی این محصولات به ایران بیشتر وارد میشن،البته اینا واسه زمانیه که سرامیک پشت گوشی جدا شده باشه یا احتمال تعویضش شدنش باشه،با این اوصاف گوشی شما مجار هستش،چون گفتین علنن گوشی زیاد خوبی نیست البته نسبت به گوشی های امارات سر هستن

ممنون از توضیحاتت .....ولی پشت کارتون زده هنــــد :oops::oops:

l-lO3EIN

Registered User
لایک‌ها
285

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
ممنون از توضیحاتت .....ولی پشت کارتون زده هنــــد :oops::oops:
من گفتم رو سرامیک گوشی،گوشی های مجار به هند فروخته میشه،وهند هم با زدن یه فلش ساده او نارو واسه ایران رجستری میکنه و به ایران میفروشه البته این عمل خیلی ساله که دیگه اتفاق نمیفته،فقط واسه گوشی های قدیمی ای کار رو میکنن،مثل چند سال پیش که گوشی های اصل نوکیا که ساخت فنلاند بودن مستقیما وارد ایران نمیشدند وایران او نارو از کشور های عربی میگرفت، گوشی های مجار مستقیم به ایران وارد نمیشن،البته وارد هم بشن زبان فارسی رو ساپورت نمیکنن،و بعضا سیمکارت ایران رو نمیخونن،اینه که هند کار فلش زنی و دیگر کارارو روش انجام میداد،که الان این مشکل حل شده

بالا