• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فقط با 30 میلیون تومن صاحب منزل مستقل در مشهد مقدس شوید ...

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
بشتابید ...

نقشه تقریبی خونه هم اضافه شد.

Last edited:

maryam.mash

Registered User
لایک‌ها
114
بدرد اجاره دادن فقط میخوره..چون اطراف حرم امتیازش فقط اجاره دادن هست واسه زندگی کسی جرعت نمیکنه زندگی کنه..دزدی..بی امنیتی..شلوغی..ترافیک..کسانی که اهل مشهد باشند متوجه هستند منظورم چیه..

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
بدرد اجاره دادن فقط میخوره..چون اطراف حرم امتیازش فقط اجاره دادن هست واسه زندگی کسی جرعت نمیکنه زندگی کنه..دزدی..بی امنیتی..شلوغی..ترافیک..کسانی که اهل مشهد باشند متوجه هستند منظورم چیه..

نه دوست عزیز، اونقدر نزدیک نیست، عرض کردم که در شرایط عادی حدود 15 دقیقه با حرم فاصله داره. ترافیک و شلوغی آنچنانی نداره، چون به راحتی به صد متری (اتوبان دورتادور مشهد) دسترسی دارید، می تونید سریعا به مراکز خرید (الماس شرق، مصلی و سپاد) برسید و به مناطق تفریحی هم مثل موج های آبی، شاندیز و طرقبه دسترسی پیدا کنید. درواقع نیاز نیست اول از ترافیک های سنگین مرکز شهر عبور کنید.

اتفاقا اون منطقه جزء مناطق قدیمی مشهد هست و ساکنین بسیار خونگرم و مهربونی داره، مثل مناطق بالا شهر نیست که همسایه همسایه رو نشناسه، درواقع همسایه ها بیشتر از فامیل ها با هم رابطه دارن.

البته نمیشه گفت اصلا دزدی نمیشه، اما اینطور نیست که بگیم اون منطقه نا امن هست، اتفاقا اگر امن تر نباشه، قطعا کم امنیت تر نیست!

پ.ن: طبق سوال از صاحب ملک، سند بصورت مبایعه نامه رسمی سازمان ثبت اسناد داره و متراژش حدود 50 متر هست.

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
‍‌‍ ‍ ‍‌‍ ‍ ‍‌‍ ‍ ‍‌‍ ‍ ‍‌‍ ‍ ‍‌‍ ‍ ‍‌‍ ‍ ‍‌‍ ‍ ‍‌‍ ‍

‍‌‍ ‍ ‍‌‍ ‍ ‍‌‍ ‍ ‍‌‍ ‍ ‍‌‍ ‍ ‍‌‍ ‍ ‍‌‍ ‍ ‍‌‍ ‍ ‍‌‍ ‍

Last edited:

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
داداش زمین اونور متری چنده؟ میخوام بدونم این دوستمون چقد پایین تر داره میده. چون موقعیتش خوبه
ایشالا پول بیاد دستم میریم واسه معامله. البته اگه پول این ماه بیاد دستم. فعلا پنجاه پنجاه ست

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
داداش زمین اونور متری چنده؟ میخوام بدونم این دوستمون چقد پایین تر داره میده. چون موقعیتش خوبه
ایشالا پول بیاد دستم میریم واسه معامله. البته اگه پول این ماه بیاد دستم. فعلا پنجاه پنجاه ست

سلام دوست عزیزم
اگر به نقشه اون منطقه دقت کنید، می بینید که بسیار رو به رشد هست. چون از طرفی فاصله زیادی با بزرگراه کمر بندی مشهد نداره و قطعا در آینده حداقل تا اون منطقه کاملا ساخته خواهد شد.
از طرف دیگه به زودی مترو نزدیکش افتتاح میشه و وقتی دسترسی آسون تر بشه، قطعا پیشرفتش بیشتر میشه.
در نزدیکی پنجتن 89 و در واقع در تقاطع بلوار طبرسی شمالی و بلوار پنجتن دارن پایانه اتوبوسرانی می زنن به نام «پایانه طبرسی» و این در کوتاه مدت باعث پیشرفت اون منطقه شده.
موفق باشید

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
دوستان عزیزم
محله پنجتن از محله های قدیمی مشهد هست.
ضمن اینکه در نقشه هم حتما ببینید محل خونه کجا هست.
بافت محله و فرهنگ اون هم باید از نزدیک ببینید.
دوستان عزیزم اگر مطلبی در رابطه با اون محله دارن، مشکلی نیست قرار بدن، به شرطی که واقعیت باشه ونه سیاه نمایی و دو پهلو حرف زدن.
پست هایی هم که نا متبط با موضوع فروش باشه و یا قصد تخریب تاپیک رو داشته باشه، حذف میشه، نه اینجا، همه جا اگر این موارد باشه، اگر ریپورت کنید حذف میشه و مهم نیست که آغازگر تاپیک مدیر باشه یا نیو یوزر!!!
موفق باشید

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
داداش موجوده یا فروخته شده؟

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
داداش موجوده یا فروخته شده؟

موجوده دوست من.

البته وقتی تاپیک ایجاد شد، صاحب خونه نیاز به پول داشت که الان شکر خدا اون نیاز برطرف شده و به همین خاطر عجله برای فروش ندارن.

اما اگر خریدار هستید، همچنان فروشنده هستن ...

ممنونم

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
موجوده دوست من.

البته وقتی تاپیک ایجاد شد، صاحب خونه نیاز به پول داشت که الان شکر خدا اون نیاز برطرف شده و به همین خاطر عجله برای فروش ندارن.

اما اگر خریدار هستید، همچنان فروشنده هستن ...

ممنونم

آره من خریدارم ولی متاسفانه میخوام فروشگاه موبایل تو رشت بزنم واسه همین نمی تونم هر دوجا هزینه کنم
واسه همین بهتر شد که صاحب خونه عجله ندارن. اینجوری بیشتر فرصت دارم

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
آره من خریدارم ولی متاسفانه میخوام فروشگاه موبایل تو رشت بزنم واسه همین نمی تونم هر دوجا هزینه کنم
واسه همین بهتر شد که صاحب خونه عجله ندارن. اینجوری بیشتر فرصت دارم

انشاءالله که نصیب شما بشه.
البته اگر تا اون موقع نصیب کس دیگری نشه!!!
موفق باشید

somaye_860076656

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام با ماشین تعویض ندارن ؟؟مزدا 3 مشکی 88 یه گلگیر رنگ تمیز لاستیک 100 % ژاپنی بیمه 10 ماه با تخفیف 4 ساله.. قیمت 63م... بقیشو سر بدن!!میشه؟؟؟

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
سلام با ماشین تعویض ندارن ؟؟مزدا 3 مشکی 88 یه گلگیر رنگ تمیز لاستیک 100 % ژاپنی بیمه 10 ماه با تخفیف 4 ساله.. قیمت 63م... بقیشو سر بدن!!میشه؟؟؟
سلام
اگر سر به سر بود شاید می شد یه کاریش کرد (یه جورایی این دست و اون دست کرد تا معامله جوش بخوره)
اما احتمال بسیار قوی چون قصد خرید ماشین ندارن، موافق به انجام این کار نباشن.
ممنونم

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
البته من حدود 2000 کیلومتر با این منزل فاصله دارم...ولی قیمت خونه اونجا خیلی خوبه;)

بالا