با سلام و آرزوی سلامتی برای همه مردم ملت شریف ایرانضمن عرض تبریک به مناسبت سال نو و آرزوی خوشبختی برای همه شما عزیزان و اینکه سالی پر از نشاط و سربلندی از خداوند منان خواستارم .متاسفانه چند وقتی بود کمی احساس سنگینی داشتم و کسل بودم و زیاد جدی نمیگرفتم چند شب پیش دچار یه حمله قلبی شدم.دوستان فشار خون بالا بود.حواستان باشه ورزشکار نمیشناسه.من هر روز کاراته .و هر روز شنا میکنم اما با این وجود منو اینداخت.حتما هر سال دوبار چکاپ کلی کنید.هر روز فشار خونتان را اندازه گیری کنید.نمک به هیچ عنوان نخورید.الان هم که برای شما پیام میگزارم باموبایل هست.دسترسی به نت ندارم.اما فعلا در خانه هستم.و مشکل خاصی ندارم.تمام پیام های شما رسیده است.در اسرع وقت ثبت خواهم کرد.از همه دوستان که آرزوی سلامتی کردن بسیار بسیار خوشحالم در واقع دعای شما تاثیر گذار بود.و مهر محبت هموطنان را درک کردم.چون چنان دردی داشتم که وصف ناپذیر بود.مرگ جلوی چشام آمد و دوباره پنجره امید...سیستم ایران امیر هم انشالله فردا سیستم جدید نصب میشه.البته فکر کنم پادینا نصب کرده باشد.عید خوبی داشته باشید.من هم در کنار شما خواهم بود.ومن الله التوفیق....
منم همینطور..سلام
امیدوارم سال جدید رو بدور از هر گونه دغدغه شروع کرده باشید و همچنین سلامتی کامل خودتون رو بدست بیارید
خوشحالم که دوباره شما رو در جمع دوستان و در کنار خودمان و در قسمت ویژه وبمسترها میبینم، مراقب خودتان باشید.همیشه شاد و سلامت باشید
سلام
امیدوارم سال جدید رو بدور از هر گونه دغدغه شروع کرده باشید و همچنین سلامتی کامل خودتون رو بدست بیارید
خوشحالم که دوباره شما رو در جمع دوستان و در کنار خودمان و در قسمت ویژه وبمسترها میبینم، مراقب خودتان باشید.همیشه شاد و سلامت باشید
منم همینطور..
با سلام و آرزوی سلامتی برای همه مردم ملت شریف ایران ضمن عرض تبریک به مناسبت سال نو و آرزوی خوشبختی برای همه شما عزیزان و اینکه سالی پر از نشاط و سربلندی از خداوند منان خواستارم.
متاسفانه چند وقتی بود کمی احساس سنگینی داشتم و کسل بودم و زیاد جدی نمیگرفتم چند شب پیش دچار یه حمله قلبی شدم.دوستان فشار خون بالا بود.
حواستان باشه فشارخون ورزشکار نمیشناسه.من هر روز کاراته و هر روز شنا در حد حرفه ای انجام میدهم اما با این وجود منو فشار خون تسلیم کرد.حتما هر سال دوبار چکاپ کلی بدنی کنید.هر روز فشار خونتان را اندازه گیری نمایید .نمک به هیچ عنوان نخورید.الان هم که برای شما پیام میگزارم با موبایلم هستم.دسترسی به نت فعلا ندارم.اما فعلا در خانه استراحت میکنم.و مشکل خاصی ندارم.تمام پیام های شما رسیده است.در اسرع وقت ثبت خواهم کرد.از همه دوستان که آرزوی سلامتی کردن بسیار بسیار خوشحالم در واقع دعای شما تاثیر گذار بود.و مهر محبت هموطنان را درک کردم و از این بابت که خداوند همچنین دوستانی را به من اعطا کرده شاکر هستم .
روز مریضی چنان دردی داشتم که وصف ناپذیر بود.مرگ جلوی چشام آمد و دوباره پنجره امید ...
سیستم ایران امیر هم انشالله فردا جدید نصب میشه.البته فکر کنم پادینا نصب کرده باشد.باید ببینیم چه شاهکاری انجام داده است.
عید خوبی داشته باشید.من هم در کنار شما خواهم بود.
ومن الله التوفیق....
:hmm:
بخدا خیلی ناراحت شدم انگار با پتک کوبیدن تو سرم
میخواستم زنگ بزنم بهش دیدم الان مساعد نیست حالشون
از خدا تقاضا دارم که هرچه زودتر سلامتی کامل رو بهشون برگردونه تا عیدشون رو پیش خونوادشون با شادی بتونن سپری کنن
ارزوی سلامتی دارم برای دوست خوبم.امیدوارم که سال تحویل کنار خانوادشان باشند.با ارزوی سلامتی برای اقای ایران امیر
خدا شفاش بده ایشالله...
ارزوی سلامتی دارم ایشالا سال جدید کنار خانواده باشن
ایشالا هر چه زودتر حالش خوب بشه.زمان سال تحویل در کنار خانواده محترمشون باشه
این کار خیر خواهانه که انجام دادن ،دعای خیر خیلی ها پشت سرشون هست.ایشالا هرچه زودتر بهبود پیدا کنند
آمین
براتون آرزوی سلامتی و بهروزی می کنم و امیدوارم هیچ وقت دیگه دچار حمله قلبی نشید
با سلام و آرزوی سلامتی برای همه مردم ملت شریف ایران ضمن عرض تبریک به مناسبت سال نو و آرزوی خوشبختی برای همه شما عزیزان و اینکه سالی پر از نشاط و سربلندی از خداوند منان خواستارم.
متاسفانه چند وقتی بود کمی احساس سنگینی داشتم و کسل بودم و زیاد جدی نمیگرفتم چند شب پیش دچار یه حمله قلبی شدم.دوستان فشار خون بالا بود.
حواستان باشه فشارخون ورزشکار نمیشناسه.من هر روز کاراته و هر روز شنا در حد حرفه ای انجام میدهم اما با این وجود منو فشار خون تسلیم کرد.حتما هر سال دوبار چکاپ کلی بدنی کنید.هر روز فشار خونتان را اندازه گیری نمایید .نمک به هیچ عنوان نخورید.الان هم که برای شما پیام میگزارم با موبایلم هستم.دسترسی به نت فعلا ندارم.اما فعلا در خانه استراحت میکنم.و مشکل خاصی ندارم.تمام پیام های شما رسیده است.در اسرع وقت ثبت خواهم کرد.از همه دوستان که آرزوی سلامتی کردن بسیار بسیار خوشحالم در واقع دعای شما تاثیر گذار بود.و مهر محبت هموطنان را درک کردم و از این بابت که خداوند همچنین دوستانی را به من اعطا کرده شاکر هستم .
روز مریضی چنان دردی داشتم که وصف ناپذیر بود.مرگ جلوی چشام آمد و دوباره پنجره امید ...
سیستم ایران امیر هم انشالله فردا جدید نصب میشه.البته فکر کنم پادینا نصب کرده باشد.باید ببینیم چه شاهکاری انجام داده است.
ومن الله التوفیق....
به به جناب آقا امیربا سلام و آرزوی سلامتی برای همه مردم ملت شریف ایران ضمن عرض تبریک به مناسبت سال نو و آرزوی خوشبختی برای همه شما عزیزان و اینکه سالی پر از نشاط و سربلندی از خداوند منان خواستارم.
ومن الله التوفیق....