• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فقط 3 روز

trouy

Registered User
لایک‌ها
12
شاید ولی در هر صورت فقد ماییم که ضرر می کنیم اگر بچه کنیا بودیمم باز اپلستور داشتیم و با قیمت واقعی ایفون می خریدیم
ولی به نظر من که اشتباه منتظر 5 باشیم تو ایرا بعد 20 سال الان پراید شده 12 بعد فکر میکنی ایفون به همون قیمت کارخونه نه 2 برابرش به ما برسه

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
قبلا هم توضیح دادم که در صورتی که ایفون 5 به ایرانم برسه لاک هستش چون تا مدتی اپراطور ها کشور خودشون رو پشتیبانی می کنن و بعد که دیگه زیاد شد انلاکش رو برای سایر کشور ها فعال می کنن اونم با قیمت های نجومی.من هم توصیم اینه که دوستا 4 اس های خودشون رو بخاطر خرید 5 نفروشن چون به اشتباهشون پی می برن و پولم از دستشون می ره .اون موقع هستش که پشیمونی سودی نداره

trouy

Registered User
لایک‌ها
12
قبلا هم توضیح دادم که در صورتی که ایفون 5 به ایرانم برسه لاک هستش چون تا مدتی اپراطور ها کشور خودشون رو پشتیبانی می کنن و بعد که دیگه زیاد شد انلاکش رو برای سایر کشور ها فعال می کنن اونم با قیمت های نجومی.من هم توصیم اینه که دوستا 4 اس های خودشون رو بخاطر خرید 5 نفروشن چون به اشتباهشون پی می برن و پولم از دستشون می ره .اون موقع هستش که پشیمونی سودی نداره
دوست من من که احتمال می دم به محض اعلام 5 قیمت 4 اس تو ایران میره بالا شما نظرتون چیه؟

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
بله این این چیزه عادی هستش چون وقتی گوشی کمیاب بشه و از تولید بره کنار به تبع قیمتش افزایش پیدا می کنه نمونش در گوشی های مثل اچ تی سی و سامسونگ هست چه برسه به اپل که سالی یه گوشی می ده بیرون

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

نه اصلا ربطی نداره...از همون اولین روز فروش ایفون هم به صورت لاک عرضه میشه هم انلاک که 90 درصد ایفون هایی که تو ایران میاد انلاک میاد....پس ربطی نداره به لاک بودن .....

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
نه اصلا ربطی نداره...از همون اولین روز فروش ایفون هم به صورت لاک عرضه میشه هم انلاک که 90 درصد ایفون هایی که تو ایران میاد انلاک میاد....پس ربطی نداره به لاک بودن .....

تایید...

trouy

Registered User
لایک‌ها
12
ولی دوست من باید قبول بکنید که تحریم روی ایران باعث شده که قیمت واقعی ایفون به دست مصرف کننده نرسه دلارو اینا 70% داستان قبل بالا رفتن دلارم همین بساط بود که قیمت ایران انگار توی یک کره دیگه بوده

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ولی دوست من باید قبول بکنید که تحریم روی ایران باعث شده که قیمت واقعی ایفون به دست مصرف کننده نرسه دلارو اینا 70% داستان قبل بالا رفتن دلارم همین بسات بود که قیمت ایران انگار توی یک کره دیگه بوده

من کاری با قیمت واقعی ایفون ندارم....تو پست قبلی ام هم گفتم تو صفحه قبل....ایفون جدید زیر 2 میلیون نیست تو ایران تازه 16 گیگ اش....

من در مورد لاک بودن توضیحاتی دادم که خواننده ها گمراه نشن....قیمت ایفون که همیشه بالا بوده و الان هم بدتر هم خواهد شد....تازه با این اتفاق هایی که این 2-3 روز افتاده و قیمت ها اینطوری شده اگه بمونه همین وضعیت 16 گیگ ایفون جدید زیر 2300 نخواهد بود.

iphone

Registered User
لایک‌ها
188
آقا تو نماز جمعه گفته : به حول و قوه اللهی یه مشته مهکم میزنیم تو دهن آمریکا تا خواست به خودش بیاد آیفون 5 مفتی میاریم برای هم وطن های مومن و بسیجی دیگر نگران چی هستید تا رنبو رو داریم مشت کششون میکنیم:p
!
الان باید بخندیم!!
سعی کن یه کلاس ادبیات هم بری بد نیست به جای این که کسی رو مسخره کنی
محکم درسته نه مهکم

Last edited:

amirrezaVafaie5

Registered User
لایک‌ها
249

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
بیخیال 5 بشیم بهتره مثل اینکه....
همین 4اس هم الان نمیشه خرید...
فرض کنید اولین آیفون 5 با ظرفیت 64 بیاد تو ایران...
قیمتش شیرین بالای 3 تومن هست!!!

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
بیخیال 5 بشیم بهتره مثل اینکه....
همین 4اس هم الان نمیشه خرید...
فرض کنید اولین آیفون 5 با ظرفیت 64 بیاد تو ایران...
قیمتش شیرین بالای 3 تومن هست!!!
بهترین فکره عزیزم چون پول دور ریختنه

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
نه برای شما کار دیگه ای در نظر گرفتم

دادا خواهشا همدیگه رو مسخره نکنید.اینجا همه با هم دوستیم با هر عقیده و دینی.پس بهتره به اعتقادات همم توهین نکنیم چه برسه به هم
موفق و پیروز باشید

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
عزیزان بزرگوار باشید.گذشت داشته باشید....

لایک‌ها
151
ما که بی صبرانه منتظرش هستیم و البته بی صبرانه تر منتظر سامسونگ هستیم تا کپیشو بسازه و ما با قیمت نازل بخریم

بالا