• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فكر ميكنيد اكَر شركت نوكيا بسته بشه جه اتفاقي ميفته ؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اینو خوب اومدی!
:D
سوتی اریکسونیها بروند به حزب الله لبنان کمک بفرمایند. با سری واکمن سوتی هم میتونند هر روز مداحی گوش کنند! روزی 3 ساعت آفلاین!
:cool:

ایول باحال بود ! تازه بجز مداحی میتونند ازش به عنوان کنترل از راه دور برای بمب گذاری استفاده کنند ! :cool:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نظرات بچه گانه و رویایی دارید....

فکر میکنم گروه سیمچین ها براشون بهتر باشه به حزب الله کمک کنن...با سیمچین هایی که دارن کلی میتونن موثر باشن از بریدن سیم خاردار تا خنثی کردن بمب ها

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
اي بابا من يه تابيك زدم وخودم هم یادم رفت

شما دارید با هم کل کل میکنید ؟؟؟

من گفتم اگه نوکیا بسته بشه چی میشه ؟؟؟ چرا سونی اریکسون رو وارد بازیها میکنید ؟؟؟

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
نظرات بچه گانه و رویایی دارید....

فکر میکنم گروه سیمچین ها براشون بهتر باشه به حزب الله کمک کنن...با سیمچین هایی که دارن کلی میتونن موثر باشن از بریدن سیم خاردار تا خنثی کردن بمب ها

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اینا همین جورین دیگه....

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
من نمیدونم چرا شما دعوا میکنید
والله به خدا زشته
هر کی طرفدار سونی اریکسونه بیاد تبلیغشو بکنه محصولاتشو بزنه اطلات بده هر کی هم طرفدار نوکیا همینجور دیگه چرا تو سرو کله هم میزنید
مثلا من نوکیا رو دوست دارم سونی اریکسون هم دوست دارم یک موقع طرفداری اون رو میکنم یک موقع هم اون :D
ضمن اینکه الان بین 1 مدل نوکیا و 2 مدل اریکسون موندم کدومو بگیرم دلیل میشه که بگم اون بد تره اون بهتره ..جفتشون عالین و جزوه بهترینها هستند اون یک مدل جدید میزنه اون هم یک مدل!!
مثلا سونی از نوکیا بهتر باشه!!
چیش به ما میرسه:D
جز اعصاب خورد کنی و دعوا کردن هیچی..اونا کیفشو میکنن میفروشن پولرو میزنن به جیب بعد ما باید تو سر و کله ی هم بزنیم این بهتره اون بهتره!!
بهترین کار همینه که بریم همونی که از نظر خودمون بهتره رو بخریم حالشو ببریم !!!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من نمیدونم چرا شما دعوا میکنید
والله به خدا زشته
هر کی طرفدار سونی اریکسونه بیاد تبلیغشو بکنه محصولاتشو بزنه اطلات بده هر کی هم طرفدار نوکیا همینجور دیگه چرا تو سرو کله هم میزنید
مثلا من نوکیا رو دوست دارم سونی اریکسون هم دوست دارم یک موقع طرفداری اون رو میکنم یک موقع هم اون :D
ضمن اینکه الان بین 1 مدل نوکیا و 2 مدل اریکسون موندم کدومو بگیرم دلیل میشه که بگم اون بد تره اون بهتره ..جفتشون عالین و جزوه بهترینها هستند اون یک مدل جدید میزنه اون هم یک مدل!!
مثلا سونی از نوکیا بهتر باشه!!
چیش به ما میرسه:D
جز اعصاب خورد کنی و دعوا کردن هیچی..اونا کیفشو میکنن میفروشن پولرو میزنن به جیب بعد ما باید تو سر و کله ی هم بزنیم این بهتره اون بهتره!!
بهترین کار همینه که بریم همونی که از نظر خودمون بهتره رو بخریم حالشو ببریم !!!

واقعا این یه پست شما یه طرف الباقی هم یه طرف....:) :)

منم موافقم یعنی همه فکر کنم موافق باشن با حرف شما...منتها میبینید که چیکار میکنن تا اسم نو*** میاد همه گوشهاشون رو تیز میکنن منتظر میشن حمله رو شروع کنن به طرف.... خب برعکسش هم صادقه وقتی اون موضوع هست طرفدارهای سونی هم سعی میکنن مقابله به مثل کنن....:D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
همین مظلومیت و حقانیت دوستان سونی هست که همیشه به همه بحثا جذابیت میده!!!! اخه انقد سر به زیر هستن خودشون نه متلک میندازن نه مسخره میکنن نه تیکه میندازن فقط مقابله به مثل و دفاع از خود میکنن! اخه اینجا تو اقلیت! هم هستن واسه همین به نظرات مخالف زیاد احترام میذارن .. خلاصه یه سری بچه مسلمون و به معنی واقعی حزب اللهی هستن!! خدا عزتشون رو زیاد کناد!

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
اي بابا من يه تابيك زدم وخودم هم یادم رفت

شما دارید با هم کل کل میکنید ؟؟؟

من گفتم اگه نوکیا بسته بشه چی میشه ؟؟؟ چرا سونی اریکسون رو وارد بازیها میکنید ؟؟؟
پس بهتره که قبل از ایجاد تاپیک یه کم به عواقبش هم فکر کنید.
من این تاپیک رو می بندم.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
معلوم شد بسته شدن نوکیا خیلی خوبه!!!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خب وقتی چیزی در واقعیت تا جهان اخرت! هم اتفاق افتادنش یه چیزی در حد صفر درصده اینجور خیال پردازیها واسه تفریح خوبه!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا