• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فلت asus k72j از مادر برد به ال ای دی

jcr7

Registered User
لایک‌ها
35
سلام دوستان اگه کسی میتونه اینو برا مگیر بیاره یک لطفی بکنه ممنون می شم فلتی که از روی برد میره به ال ای دی وصل میشه چون مال من اتصالی داره هی قطع و وصل میشه مثلا تو یک وضعیت ثابت باید نگه داری وگرنه هی صفحه سیاه و سفید میشه ممنون میشم راهنماییم کنین و دوستانی که دارن یک قیمت بهم بدن

jcr7

Registered User
لایک‌ها
35
یعنی تو این سایت یکی نبود به ما کمک بکنه یا یک فروشنده باشه که تو کار قطعات لب تاپ باشه

jcr7

Registered User
لایک‌ها
35
منم لپتاپم همینجوری شده . فکر کردم فلورسنت ال سی دی سوخته . الان که شما میگی فلتت خراب شده منم به همون شک کردم چون لولای سمت فلت شکسته بود که اینجوری شد .
اگه پیدا کردی برا ما هم یه قیمت بگیر دمت گرم
Dell XPS M1330
قربونت برم داداش من اگه صفحه ال ای دی بسوزه که باید نصف قیمت لب تاپ رو بدیم بره پای صفحه نمایش خوب کاری نداره اگه ابزارش رو داری باز کن ببین فقط تو رو خدا مراقب باش کار سختی نیست ولی یک ابزار دو قبلا باید از این کارها کرده باشی سه حوصله و دقت

omid53

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوستان اگه کسی میتونه اینو برا مگیر بیاره یک لطفی بکنه ممنون می شم فلتی که از روی برد میره به ال ای دی وصل میشه چون مال من اتصالی داره هی قطع و وصل میشه مثلا تو یک وضعیت ثابت باید نگه داری وگرنه هی صفحه سیاه و سفید میشه ممنون میشم راهنماییم کنین و دوستانی که دارن یک قیمت بهم بدن
من مال سونی رو دارم عکسشو بذار ببینم میخوره اگه خواستی اینجا رو نگاه کن ببین بهش میخوره یانه http://forum.persiantools.com/t399043.html

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
دوست عزیز فلت لب تاب دیگه روش نندازی

jcr7

Registered User
لایک‌ها
35
دوست عزیز فلت لب تاب دیگه روش نندازی
چشم قربان همین الان میخواستم بندازم که شما امر فرمودید نمیدازم میندازمش دور معذرت میخوام هماهنگی صورت نگرفت :lol: تی تی تی تی یوها ها ها

jcr7

Registered User
لایک‌ها
35
اقا نبود کسی . کسی پیدا نمیشه که تو کار اوراق کردن لب تاپ و اینا باشه دوستان توجه داشته باشند که مدلهای دیگه اسوس یا برندهای دیگه رو نمیشه استفاده کرد پیشاپیش تشکر از همه دوستان مخصوصا داداش خودمون اقا رضا

jcr7

Registered User
لایک‌ها
35
والله داداش ما که اهمتر گرفت به دو سر فلته راه میداد نمیداد گفت این فلتش مورد داره ولی هر جا هم تماس میگیرم فلت همه مدل رو دارن الا این لا مصب رو شما یک سری به دیجی انلاین بزن بعدش یا خودت یا کسی که تعمیر کار لب تاپ یا مویایل باشه بگو برات تست کنه ایشالله که حل میشه ولی دیجی انلاین رو هماهنگ من در صورتی که مورد داشت حتما موففق و موید باشی

بالا