اینم روشیه خوشمان امد فقط فکر کنم باید بازش کنی Sent from my iPad using Tapatalk
H hsh988 Registered User تاریخ عضویت 5 نوامبر 2007 نوشتهها 468 لایکها 64 25 فوریه 2012 #21 اینم روشیه خوشمان امد فقط فکر کنم باید بازش کنی Sent from my iPad using Tapatalk
evenger Registered User تاریخ عضویت 23 سپتامبر 2007 نوشتهها 6,006 لایکها 338 سن 37 محل سکونت همسایه دوست 25 فوریه 2012 #22 به نقل از hsh988 : اینم روشیه خوشمان امد فقط فکر کنم باید بازش کنی Sent from my iPad using Tapatalk کلیک کنید تا بازشود... درود خیر عزیز نیاز به باز کردن نیست سیم های ورودی که از کیس میاد رو باید جا به جا کرد. یا حق
به نقل از hsh988 : اینم روشیه خوشمان امد فقط فکر کنم باید بازش کنی Sent from my iPad using Tapatalk کلیک کنید تا بازشود... درود خیر عزیز نیاز به باز کردن نیست سیم های ورودی که از کیس میاد رو باید جا به جا کرد. یا حق
dr.killjoy کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 24 نوامبر 2011 نوشتهها 49 لایکها 1 25 فوریه 2012 #23 به نقل از YARAY : یه جایی روش یا رو دم و دستگاهش مینویسه خوب کلیک کنید تا بازشود... اقا بیا این لینکش ببین USM16GP | 16 GB Micro Vault Click USB Flash Drive | Sony Canada
به نقل از YARAY : یه جایی روش یا رو دم و دستگاهش مینویسه خوب کلیک کنید تا بازشود... اقا بیا این لینکش ببین USM16GP | 16 GB Micro Vault Click USB Flash Drive | Sony Canada
dr.killjoy کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 24 نوامبر 2011 نوشتهها 49 لایکها 1 25 فوریه 2012 #24 به نقل از amir_aloneboy77 : اصلا مگه تو عکس هولوگرامش معلومه؟ کلیک کنید تا بازشود... نیازی نیست برای شما عکس جعبشم بازرم هر کی خواست بخره میاد میبینه !
به نقل از amir_aloneboy77 : اصلا مگه تو عکس هولوگرامش معلومه؟ کلیک کنید تا بازشود... نیازی نیست برای شما عکس جعبشم بازرم هر کی خواست بخره میاد میبینه !