• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فن CPU

babak_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يه پنتيوم 2.4 فول كش دارم ، چند روزيه كه وسط كار هنگ مي كنه يا ريست ميشه . وقتي هم كه دماي سي پي يو رو چك مي كنم به نود و خورده اي درجه رسيده ! :shock:
مشكل حتما از فن سي پي يو است ، درسته ؟
بعد هم اينكه فن مناسب براي اين سي پي يو چيه و قيمتش چنده ؟
مرسي

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
فن خودش كاملاً استاندارد هستش!
و اشكال از فن خودته نه كل سي پي يو ها !
ولي خطرناكه حتماً عوضش كن ...

b_amighi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه CPU كامپيوترت Intel 2.4GHz Full باشه, فن Pentium IV تو بازار به راحتي پيدا ميشه. و اگه منظورت از اين سئوال شناخت فن استاندارد و اصلي است بگو تا برات بنويسم.
قيمت يه فن استاندارد خوب حدود شش هزار و پانصد تومانه.
درضمن برو تو بايوس و تنظيمات رو جوري تغيير بده كه وقتي حرارت مثلاً از 70 درجه بيشتر شد آلارم بده و اگه مثلاً به 80 درجه رسيد كامپيوتر رو خاموش كنه. البته بسته به نرم افزار بايوس يه كمي تنظيمات و امكاناتشون متفاوته.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
خوبي CPU هاي اينتل اينه كه فن اورجينال مناسب تو پكشون هست..و اگه همين فن رو سيستم باشه تقريبا غير ممكنه كه مشكلي پيش بياد.بنابراين فني كه داري يا خراب شده ,يا اينكه فن اورجينال رو ورداشتن يه فن نامناسب جاش بستن و يا حتي ممكنه فيش برق فن رو فراموش كرده باشن بزنن!!! (اگه سيستم از بيرون خريدي..چون من ديدم همچين موردي)..چون درجه حرارت 90 خيلي خطرناكه و حتما بهتره پيگيرش بشي.چون يكم بالاتتر بره سي پي يوت ميسوزه.

در هر صورت براي پنتيوم 4 بهتره از همون فن اورجينال خود اينتل تهيه كني كه قيمتش هم فكر ميكنم بين 6 تا 8 تومن باشه..جز اون فن كولر مستر هم برا پنيتوم 4 هست كه اونم خوبه اونم بين 6 تا 10 تومن متغيره قيمتش.

babak_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از b_amighi :
اگه CPU كامپيوترت Intel 2.4GHz Full باشه, فن Pentium IV تو بازار به راحتي پيدا ميشه. و اگه منظورت از اين سئوال شناخت فن استاندارد و اصلي است بگو تا برات بنويسم.

آقا قربون دستت ميشه يه كم بيشتر توضيح بدي ؟

bahar13

Registered User
لایک‌ها
6
منم اين مشكل برام پيش اومده يه بار گذاشته بودم كه روي 60 درجه رسيد آلارم بده هنوز كامپيوتر رو روشن نكرده شروع ميكرد بوق زدن!!
پكش هم سالم بود نميدونم يعني خود كارخونه مياد فن تقلبي بذاره؟؟

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از bahar13 :
منم اين مشكل برام پيش اومده يه بار گذاشته بودم كه روي 60 درجه رسيد آلارم بده هنوز كامپيوتر رو روشن نكرده شروع ميكرد بوق زدن!!
پكش هم سالم بود نميدونم يعني خود كارخونه مياد فن تقلبي بذاره؟؟

چون 60 درجه براي پنيتوم 4 تقريبا حرارت عادي اي هست! و طبيعيه كه به 60 درجه برسه!!

bahar13

Registered User
لایک‌ها
6
پس چرا بعد خاموش ميكنه؟

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از bahar13 :
پس چرا بعد خاموش ميكنه؟

ببين درجه حرارت بين 55 تا 70 معمولا عاديه برا پنتيوم 4.(و معمولا بين 60 و 70 هست)

اما خب وقتي بري توي ست آپ بايوس و بهش بگي كه رسيد به 60 خاموش كنه,اونم اينكارو ميكنه!!

كلا توي ست آپ سيستم بهتره اين درجه رو روي 80 تنظيم كني كه اگه رسيد آلارم بده يا شات داون كنه.

bahar13

Registered User
لایک‌ها
6
60 درجه بهش گفتم آلارم بده! نگفتم خاموش كنه.
بعدش كشف كردم كه اگه قبل از خاموش كردن( موقعي كه ميخواد خاموش كنه يه تايمر مياره كه كامپيوترتون 1 دقيقه ديگه خاموش ميشه) اگه بعد از اومدن اين تايمره كامپيوترو ريست كنم ديگه دفعه بعد مشكلي پيش نمياد!!!
يعني گمون ميكنم اين داره تغيير دما رو حساب ميكنه!!

b_amighi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد فن CPU براي Pentium IV خدمت شما عرض كنم كه از نظر تعداد پره ها فن هاي عادي كه معمولاً توي پك CPU قرار داره هفت پره داره ولي توي بازار يازده پره اون هم پيدا ميشه.
يه نكته مهم كه ميشه بين فن اصلي و تقلبي فرق گذاشت اينه كه فن رو (قسمت پلاستيكي) از Heatsink (يا همون گرماگير از جنس آلومينيوم) جدا كرده به پشت آن دقت كنيد. بايد پشت اين فنها از جنس فلز باشد. بطوريكه شفت فن در قسمت انتهايي بوسيله يك بوش برنجي مهار شده باشد. (چيزي كه در بازار به غلط بلبرينگي گفته ميشود)
نكته ديگه برچسب روي فن است كه مارك Intel بصورتي روي ليبل حك شده كه با تغيير جهت وقتي نور به آن بتابد تغيير رنگ ميدهد. (اين نكته چندان اهميت نداره چون به راحتي تقلب ميشود فقط فنهايي كه خيلي بي كس و كار هستند اين ليبل رو خوب جعل نكرده اند)
در مورد فن بيشتر به همان قضيه بوش برنجي و پشت فلزي اون دقت كنيد. و اما اينكه من تا بحال بيشتر از بيست CPU پنتيوم 4 بصورت Pack خريده ام و اين نكات از روي فنهاي اونها بدست اومده و ملاك خاص ديگري ندارد. مسئله ديگه اينكه وقتي قصد خريد فن براي يكي از همين سيستمها رو داشتم متوجه تعدد و تنوع فنهاي پنتيوم 4 در بازار شدم و بعد از جستجوي زياد فقط يك جا فن با مشخصاتي كه گفتم داشت. نام فروشگاه و محل اونرا براي كساني كه مايل باشند بصورت PM مينويسم. بهر حال اينجا قصد تبليغ براي كسي رو نداريم. و اصولاً مطمئن نيستم از زمان خريد من تا حالا (يك ماه پيش) هنوز اين فن رو داشته باشه.

babak_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب با اين حساب بهتر نيست كولر مستر بذارم روش ؟
http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=ICB-V83&other_title=ICB-V83JET%204

b_amighi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از اين فن كولر مستري كه لينك سايتشو دادي خوشم اومد. در مورد فن هاي كولر مستر بايد بگم روي يه پنتيوم 3 با CPU 800MHz يكشو نصب كردم كه سرعتش 5000RPM خيلي هم خوب كار ميكنه ولي مشكل بارز اين فنهاي كولر مستر با توجه به سرعت بالايي كه دارند صداي خيلي ناراحت كننده اونهاست بطوريكه من وقتي مدت طولاني با كامپيوتر كار دارم از گوشيهاي نويز گير استفاده ميكنم :!:
در مورد فني كه ليكنش رو دادي متوجه شدم كه سرعتش پايينتره و نويزي كه ايجاد ميكنه كمتر ناراحت كننده است و همه اينها بخاطر استفاده بهينه و نحوه خنك سازي خوبشه.
ولي دقت كن كه اين نوع فن براي CPU هاي AMD ساخته شده. من نميدونم ميشه اونا رو جايي كه CPU هاي Intel دارند سوار كرد يا نه.
قيمتش توي بازار رضا 26000 تومانه.

24/آذرماه/1382

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
آقا ممنون فيض برديم

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در بازار ایران دو جور Cpu فروخته می شود یکی بصورت باز(تلق و فن) و دیگری بصورت Box .
Cpuهایی که بصورت باز فروخته می شود فن اصل اینتل بر رویشان قرار ندارد بلکه یک سری فن بی کیفیت با بر چسب اینتل با آنها بفروش می رسد. که معمولاُ بیش از یک سال هم عمر نمی کنند(بعضی اوقات در هنگام جازدن فن دسته های آنها از جا در می آید و به یک روز هم نمی کشد چه برسد به یک سال). ولی اگر ژحع را بصورت باکس بخرید احتمال خیلی کمی وجود دارد که فن آن به مشکل بر بخورد. مگر اینکه
1-فن روی Cpu به درستی قرار نگرفته باشد. و یا لایۀ انتقال حرارت که بر پشت فن قرار گرفته است مخدوش شده باشد.(که می توان از مقداری خمیر سیلیکون استفاده کرد.
2- Cpu مورد استفادۀ شما Remark باشد که این مورد فقط در مورد Cpuهای 2.4 باس 533 اتفاق می افتد. که برای مطمئن شدن از این موضوع می توانید از برنامه ای که بر روی سایت اینتل برای تست Cpu وجود دارد استفاده نمایید.

farhad_198262

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت شما اساتید محترم سایت
از دیشب یه مشکلی برام به وجود اومده که می خواستم در موردش با شما مشورت کنم.
دیشب دمای cpu تقریبا رسید به 89 درجه سانتیگراد. امروز صبح فن رو حسابی حسابی تمیزش کردم طوری که دمای cpu اومد پایین ( بین 52-63 درجه سانتی گراد)
ولی این اتفاق باعث شده یکم حساستر بشم نسبت به این قضیه و از امروز کلاً به فکر یه خرید فن خوب هستم که دمای cpu رو پایین تر از این مقدار نگه داره . حتی اگه از 100 درصد قابلیتش هم استفاده بشه بازم دماش بالاتر از این مقدار نشه.
حالا اگه خوب تونستم منظوره برسونم لطف کنید بگید چی کار کنم؟
1:اصلا این کارو بکنم یا اینکه خود فن cpu مناسبه؟
2: اصلا همچین فنی هست که قابلیت این کارو داشته باشه؟ اگه هست مارک و قیمتش چنده؟
با تشکر
my system
CPU : intel E 4600 2.4 GH core tou dou
mother board : asus p5k se chipset p 35
VGA : XFX 8600 GT DDR3 256
HDD : 250 maxtor
RAM : 2 gig

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
همون فن اصلی خودش از همه بهتره....فن رو کامل تمیز کن....خمیر سیلیکون اگر نداره یکم بمال بهش و بزن سرجاش....فن دیگه هم نخر که اصلا اشتباه هست..

farhad_198262

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همین الان دارم یه کانورت mkv to avi میکنم تازه با 60 درصد سرعت cpu استفاده میکنم. دماش 73 درجه سانتی گراد هست. در حالت عادی بین 55 تا 65 هستش ولی الان با 60 درصد usage 73 درجه؟
فنم قشنگ تمیز کردم فقط خمیر سیلیکون نزدم.مگه خمیر سیلیکون چقدر تاثیر داره؟

farhad_198262

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همین الان دارم یه کانورت mkv to avi میکنم تازه با 60 درصد سرعت cpu استفاده میکنم. دماش 73 درجه سانتی گراد هست. در حالت عادی بین 55 تا 65 هستش ولی الان با 60 درصد usage 73 درجه؟
فنم قشنگ تمیز کردم فقط خمیر سیلیکون نزدم.مگه خمیر سیلیکون چقدر تاثیر داره؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خمیر سیلیکون خیلی تاثیر داره ولی سعی کن یه مارک خوبش رو بخری که مارک خوبش هم 4-5 تومن هست.

بالا