سلام وقت بخیر در این تاپیک قرار هست براتون لیست جامع از سایت های همکاری در فروش که در ایران فعالیت دارند را معرفی کنم ، این لیست که در این صفحه خواهید دید بر اساس موضوعی پرداختم که به مرور تمامی آنها را تکمیل و لیست تا چند روز آینده کامل بروز خواهد شد . برخی وب سایت ها ممکن است به صورت لینک بازاریابی باشند ، برخی نیز به صورت اعطای فروشگاه باشند، برخی نیز ممکن است بر اساس کد معرف باشند ، به هرحال ما تمامی آنها را معرفی می کنیم تا دوستانی که علاقه مند بودند با بررسی هر کدام استفاده فرمایند. با من همراه باشید . (اگر وب سایتی در این لیست هنوز قرار نداده ام یا جدید هست در پ خ برای من بفرستید تا ثبت نمایم .)
وب سایت هایی که سیستم همکاری در فروش برای هاست / SSL و خدمات این چنینی دارند .
ایران هاست
نت افراز
سرور پارس
برتینا
ایران سرور
میزبان فا
سون هاست
طلاهاست
پویاسازان
آی آر پاور
میهن وب هاست
هاست نگار
وب رمز
میزبان وردپرس
گنجه هاست
آذر آنلاین
وب سایت هایی که سیستم همکاری در فروش برای پنل پیامک / سامانه پیامک / ارسال پیامک و خدمات این چنینی دارند .
اس ام اس . آی آر
فراز اس ام اس
میداکو
وب سایت هایی که سیستم همکاری در فروش برای دانلود قانونی کلیه محصولات فرهنگی فیلم و سریال و موسیقی و خدمات این چنینی دارند .
آپرا
آپ نما
سکانس
سلام سینما
بیپتونز اطلاعات بیشتر (پس از عضویت در پنل مشاهده کنید)
وب سایت هایی که سیستم همکاری در فروش برای فروش نرم افزار تخصصی و خاص و خدمات این چنینی دارند .
نرم افزار CRM دیدار
نرم افزار آنتی ویروس شید (پس از عضویت در پنل مشاهده کنید)
نرم افزار اسماعیلی
وب سایت هایی که سیستم همکاری در فروش برای صدور بیمه نامه و خدمات این چنینی دارند .
بیمه ماهان (پس از عضویت در پنل مشاهده کنید به گزارش فعالیت های بازاریابی در قسمت حساب کاربری )
بیمه بازار
حامی گر
وب سایت هایی که سیستم همکاری در فروش برای خدمات آنلاین و سرویس این چنینی دارند .
انجام میدم
دفتر شما (راضی کننده نبود)
رویداد های ایوند
فروش بلیت مسافرتی
فروش بلیط استخر (پس از عضویت در پنل مشاهده کنید) نمونه همکاری استفاده شده توسط من
الوپیک (پس از عضویت در پنل مشاهده کنید) نمونه همکاری استفاده شده توسط من
وب سایت هایی که سیستم همکاری در فروش برای فروش کالای فیزیکی و محصولات این چنینی دارند .
دیجی کالا
میهن استور
صبا استور
سبزگستر
دایان
شرکا
باسلام (پس از عضویت در پنل مشاهده کنید)
پایگان
حراجی
دماتجهیز
ندامِد(تجهیزات پزشکی و درمانی)
گل گیفت
ابزار فروشی (تست نشده)
ربیع مذهبی ارزشی فرهنگی
وب سایت هایی که سیستم همکاری در فروش برای فروش محصولات دانلودی و دیجیتال ، در واقع فروش فایل هستند.
مدیرسبز
مدیروب
راست چین
فایل سل
میهن همکار
سعی کردم بیشتر سیستم ها را در این لیست معرفی کنم، اما خب یا نبود یا من پیدا نکردم ، به هرحال سعی میکنم به دور از هرگونه تبلیغ به مرور در روزهای آینده این لیست را ویرایش و بروز کنم و سایت های جدید و معتبر را قرار بدم . اگر شماهم سیستم ای میشناسید در پ خ برام بفرستید تا در این لیست قرار بدم . لطفا از ارسال لینک در زیر این پست خودداری بفرمایید نمیخوایم این پست از تاپیک زیرمجموعه گیری و به سود کسی تموم شه . سپاس
وب سایت هایی که سیستم همکاری در فروش برای هاست / SSL و خدمات این چنینی دارند .
ایران هاست
نت افراز
سرور پارس
برتینا
ایران سرور
میزبان فا
سون هاست
طلاهاست
پویاسازان
آی آر پاور
میهن وب هاست
هاست نگار
وب رمز
میزبان وردپرس
گنجه هاست
آذر آنلاین
وب سایت هایی که سیستم همکاری در فروش برای پنل پیامک / سامانه پیامک / ارسال پیامک و خدمات این چنینی دارند .
اس ام اس . آی آر
فراز اس ام اس
میداکو
وب سایت هایی که سیستم همکاری در فروش برای دانلود قانونی کلیه محصولات فرهنگی فیلم و سریال و موسیقی و خدمات این چنینی دارند .
آپرا
آپ نما
سکانس
سلام سینما
بیپتونز اطلاعات بیشتر (پس از عضویت در پنل مشاهده کنید)
وب سایت هایی که سیستم همکاری در فروش برای فروش نرم افزار تخصصی و خاص و خدمات این چنینی دارند .
نرم افزار CRM دیدار
نرم افزار آنتی ویروس شید (پس از عضویت در پنل مشاهده کنید)
نرم افزار اسماعیلی
وب سایت هایی که سیستم همکاری در فروش برای صدور بیمه نامه و خدمات این چنینی دارند .
بیمه ماهان (پس از عضویت در پنل مشاهده کنید به گزارش فعالیت های بازاریابی در قسمت حساب کاربری )
بیمه بازار
حامی گر
وب سایت هایی که سیستم همکاری در فروش برای خدمات آنلاین و سرویس این چنینی دارند .
انجام میدم
دفتر شما (راضی کننده نبود)
رویداد های ایوند
فروش بلیت مسافرتی
فروش بلیط استخر (پس از عضویت در پنل مشاهده کنید) نمونه همکاری استفاده شده توسط من
الوپیک (پس از عضویت در پنل مشاهده کنید) نمونه همکاری استفاده شده توسط من
وب سایت هایی که سیستم همکاری در فروش برای فروش کالای فیزیکی و محصولات این چنینی دارند .
دیجی کالا
میهن استور
صبا استور
سبزگستر
دایان
شرکا
باسلام (پس از عضویت در پنل مشاهده کنید)
پایگان
حراجی
دماتجهیز
ندامِد(تجهیزات پزشکی و درمانی)
گل گیفت
ابزار فروشی (تست نشده)
ربیع مذهبی ارزشی فرهنگی
وب سایت هایی که سیستم همکاری در فروش برای فروش محصولات دانلودی و دیجیتال ، در واقع فروش فایل هستند.
مدیرسبز
مدیروب
راست چین
فایل سل
میهن همکار
سعی کردم بیشتر سیستم ها را در این لیست معرفی کنم، اما خب یا نبود یا من پیدا نکردم ، به هرحال سعی میکنم به دور از هرگونه تبلیغ به مرور در روزهای آینده این لیست را ویرایش و بروز کنم و سایت های جدید و معتبر را قرار بدم . اگر شماهم سیستم ای میشناسید در پ خ برام بفرستید تا در این لیست قرار بدم . لطفا از ارسال لینک در زیر این پست خودداری بفرمایید نمیخوایم این پست از تاپیک زیرمجموعه گیری و به سود کسی تموم شه . سپاس
Last edited: