• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوتبال ایران و برزیل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
قابل توجه بعضی از دوستان که میگن خوب بازی کردیم و پتانسیل این تیم در همین حد هستش. ژاپن تونست ارژانتین را با تمام بازیکنای اصلیش یک بر صفر ببره !!!
اونوقت ما تیم زیر 23 سال برزیل چیکار کردیم، حداقل اگه یک حمله ی با برنامه( نه شکمی یا روی پرتاپ اوت) انجام میدادیم بازم دلمون خوش میموند به توهم اقای شومن !!

میخواستم همین نتیجه ژاپن رو بگم که دیدم گفتی .

فردا امارات با شیلی بازی داره. نمیدونم با تیم های اصلی شون میخوان بازی کنن یا نه ولی هر چی هست قطبی مونده اونجا تا بازی رو ببینه .
دیدن بازی شیلی بیلسا واقعا لذت بخشه .

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
پس اگه تیم اصلی برزیل بازی میکرد دیگه چنتا قرار بود بخوریم؟
نه دوست عزیز خیلی گل می خوردیم یه 10تا کافی هست:blink:
ژاپن1-ارژانتین0 بازم دمش گرم ژاپن ارژانتین با تمامی بازیکناش برد

Last edited:

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
اصلا کسی توجه کرد بازوبند کاپیتانی نکونام از رنگ سبز به زرد تغیر رنگ داد ؟ :eek:

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
این جریان مصاحبه دوبی اسپورت با استیلی چیه؟
جلو روش گفتن خلیج عربی؟!

اصلا کسی توجه کرد بازوبند کاپیتانی نکونام از رنگ سبز به زرد تغیر رنگ داد ؟ :eek:

عمو مایکل خوشحالم که اولین پستت پس از بازگشت با پست من در یک دقیقه ارسال شده :lol:

Last edited:

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
جالب بود بازوبند سبز تا حالا نديده بودم.جو تماشاگرا هم خاص بود دستاشون بالا بود التماس دعا داشتن :دي

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
این جریان مصاحبه دوبی اسپورت با استیلی چیه؟
جلو روش گفتن خلیج عربی؟!

عمو مایکل خوشحالم که اولین پستت پس از بازگشت با پست من در یک دقیقه ارسال شده :lol:
البته اون صحنه ای که من دیدم یارو مجریه داشت از اون یکی کارشناسه که کنار استیلی بود سوال میپرسید. لابلای حرفاش شنیدم گفت خلیج عربی

بعد استیلی چیکار کنه خب؟ نکنه میخواستید کف گرگی بره تو صورت یارو :lol:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
آخ آخ دیدید ژاپن چیکار کرد؟:( چه ملت بدبختی هستیم ما که همش باید حسرت موفقیتهای کشورهای دیگه را بخوریم. کاش دیروز حداقل یه حمله درست و حسابی و منطقی و قشنگ می کردن که آدم دلشو خوش می کرد بهش. تاکتیک تیم این بود که رحمتی توپ را بلند بفرسته برای مسعود شجاعی و اونم فرار کنه یه خطایی چیزی بگیره توپو سانتر کنن رو دروازه. 3 تا پاس سالم جلوی محوطه برزیل نمی تونستن به هم بدن. اونم برزیل بی انگیزه ای که روبینیو توش بازوبند کاپیتانی بسته بود:lol:.
البته اون صحنه ای که من دیدم یارو مجریه داشت از اون یکی کارشناسه که کنار استیلی بود سوال میپرسید. لابلای حرفاش شنیدم گفت خلیج عربی

بعد استیلی چیکار کنه خب؟ نکنه میخواستید کف گرگی بره تو صورت یارو :lol:
من جای استیلی بودم خیلی محترمانه به مجری می گفتم که "اولا فکر می کنم منظورتون از خلیج العربی، خلیج فارس بود چون همچین خلیجی که گفتید نداریم"!

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
آخ آخ دیدید ژاپن چیکار کرد؟:( چه ملت بدبختی هستیم ما که همش باید حسرت موفقیتهای کشورهای دیگه را بخوریم. کاش دیروز حداقل یه حمله درست و حسابی و منطقی و قشنگ می کردن که آدم دلشو خوش می کرد بهش. تاکتیک تیم این بود که رحمتی توپ را بلند بفرسته برای مسعود شجاعی و اونم فرار کنه یه خطایی چیزی بگیره توپو سانتر کنن رو دروازه. 3 تا پاس سالم جلوی محوطه برزیل نمی تونستن به هم بدن. اونم برزیل بی انگیزه ای که روبینیو توش بازوبند کاپیتانی بسته بود:lol:.

من جای استیلی بودم خیلی محترمانه به مجری می گفتم که "اولا فکر می کنم منظورتون از خلیج العربی، خلیج فارس بود چون همچین خلیجی که گفتید نداریم"!
عزیز من خودت داری میگی ژاپن!!
بیچاره ها چه گناهی کردن تو آسیا افتادن که باید با ما مقایسه بشن
الان مارو باید با افغانستان و پاکستان و یمن مقایسه کرد نه ژاپن

به قول یارو اون ممه رو لولو برد

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
این ادبیات خوب نیست. بگو "آن سبو بشكست و آن پيمانه ريخت"

:لووووووووووووووووووول:
میخوان مارو مودب بکنن؟ مرده شور خودشون رو و فرهنگستان ادبشون رو ببره!

مراجعه بشه به سخنان اخیر همون یاروهه :دی

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
فقط تاسف همین!!!!!!!!!!

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
عزیز من خودت داری میگی ژاپن!!
بیچاره ها چه گناهی کردن تو آسیا افتادن که باید با ما مقایسه بشن
الان مارو باید با افغانستان و پاکستان و یمن مقایسه کرد نه ژاپن

به قول یارو اون ممه رو لولو برد
آخه مشکل اینجاس یه زمانی ما ژاپن و کره رو سوسک کرده بودیم توی آسیا. آخه چرا باید به این حال و روز بیفته تیممون :(

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
همه میگن اگر گل غلامی قبول میشد بازی فرق میکرد ... منم موافقم که فرق میکرد

چون مطمین باشید زیر 7 تا نمیخوردیم اون وقت

برزیل با ایران اصلا بازی نمیکرد ... این تیم 6 برزیل بود ... چون 40 % بازیکنا بار اولشون بود که بازی میکردن

تیمی که لوکاس توش بازی کنه واویلائه ... استاد اسدی بهتر از این لوکاسه

کوتینیو بازیکن خوبی میشه

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230
آخه مشکل اینجاس یه زمانی ما ژاپن و کره رو سوسک کرده بودیم توی آسیا. آخه چرا باید به این حال و روز بیفته تیممون :(

به خاطر اینکه همه چیزمون شبیه همه چیزمونه!!!
دنیا داره رو به جلو حرکت میکنه و ما رو به عقب!
البته یه چیزایی مثل فوتبال باید حکم آرام بخش و مسکن رو برای مردم بدبختی مثل ایران و برزیل داشته باشه (درست مثل فیلم هندی برای مردم هند!) تا بدبختی های اصلی رو فراموش کنند!

از این جهت یه مقدار بهش توجه میکنن و اگه واقع بینانه نگاه کنیم در حال عقبگرد نیستیم ولی چون با سرعت 10 کیلومتر بر ساعت حرکت میکنیم دیر یا زود از همه عقب میوفتیم! چه از کره که داره با 140 تا میره و چه از تایلند که داره با 50 تا میره و...!
مشکل اصلی اینه که این خانه از پای بست ویران است ... کسی دلش به حال فوتبال و کلا جامعه نمیسوزه ... و وقتی سیستم مدون و خوبی وجود نداره که همه با اون حرکت کنند و هر رئیس سازمان و رئیس فدراسیونی میاد سلیقه اش رو لحاظ میکنه ... وقتی واقعا س ی اس ت دخیل هست و خیلی چیزای دیگه, نمیشه از فوتبال توقعی بیشتر از بقیه شاهکارهایی که تو کشور شاهدشون هستیم داشته باشیم....

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
چرا بازیکنای برزیل اینقدر خونسرد بودن؟ انگار داشتن بازی تمرینی انجام میدادن :(

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آره خاک تو سرشون
خاک تو سر تیمشون ادعای غیرتی بودن میکنن اما 10 ساله دارن به سبک آرش برهانی حال ملتو میگیرن مزدورای ...
بذار بگم آقا ! بذار بگم خالی شم توی نت نگم دیگه کجا بگم ژاپنم که باز برد و شگفتی ساز شد بعد این بیسوادا میگن ایرانه که جلوی تیمای بزرگ نتیجهع میگیره ! بله تیم بزرگ یعنی همون استرالیا و ایرلند چون چهارتا بازیکن تو تیمای درجه دوی انگلیس دارن ! برزیلو آلمان که هیچی نیستن پس بگذار شگفتی سازم نشیم ژاپن که به گرد پای غیرت گو..ان میهنمون نمیرسه !
فقط میتونم باز هم بگم خاک بر سر این بی غیرتای مزدور

پ.ن: کفاشیان گنده ترین گ تاریخ فدراسیون رو با این حرفش نوش جان کرد : اگر برزیل را بردیم تعجب نکنید !!!! :eek:

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا