• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوتبال فانتزی یورو 2012

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
منم به دوستمون مسعود عزیز تبریک میگم صدرنشینی رو هر چند اینجا اساتید به آدم رحم نمیکنن یکم که آدم هواسش نباشه میبینه رفته آخرا :دی

آقا این هلندیا نابود کردن مارو :( دیشبم کاپیتان عوض کردم اونم جواب نداد :( خیلی اشتباه زیاد داشتم این هفته نمیدونم بزنم کارترو الان استفاده کنم یا که باز یه فورجه دیگه بهشون بدم !
کلا گفتیم یه اعلام وجودی بکنیم و بگیم به زودی با قدرت میایم ! :دی

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
اگه جواد عزیز ناراحت نمیشی 1 سوال دارم:
من بعد از تعویضی که دیشب کردم الان که رو my team میزنم دوباره بنزما رو که آورده بودم داخل گذاشته روی نیمکت.
(حالا بماند که دیشب بنزما گند زد و 2 گرفت)
چرا اینطوری شده؟

• Like
Reactions: JVD

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
وای من دیگه مغزم جواب کرده!
استفاده از wild card , پیش به سوی قعر جدول!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اگه جواد عزیز ناراحت نمیشی 1 سوال دارم:
من بعد از تعویضی که دیشب کردم الان که رو my team میزنم دوباره بنزما رو که آورده بودم داخل گذاشته روی نیمکت.
(حالا بماند که دیشب بنزما گند زد و 2 گرفت)
چرا اینطوری شده؟

بابا من ناراحت نشدم :دی کلا گفتم یعنی خوب میپرسی:دی بگذریم

ببینید اون که بنزما رو تو ترکیب گذاشتید هست / یعنی اون تعویض شما فقط مال دور اول بازی بود. / اگر روی تیم در روز اول کلیک کنید خواهید دید که کریم با 2 امتیازش تو ترکیبه. اون دیگه فیکس شده و شما باید در ادامه باز تعویض و ترانسفر داشته باشد. اون شد تاریخچه امتیازات شما و تثبیت شد
تو تصویر مشخص کردم که کجا رو کلیک کنید تا تیم قبل رو ببینید.
Untitled3.jpg
حالا از امشب که تیمها بازی دوم رو شروع میکنند شما یک مچ دی دیگه رو شروع میکنید و بازی میشه از اول / مثل روز اول /

حال دوباره باید به بازیکنان گروه اول بازی بدید و بعد روز بعد تیمهای دیگه به ترتیب.
مجموع این امتیازات ملاک برتری میشه و شما میتونی تو روز دوم اشتباهات روز اول رو جبران کنی / یا مثلا اگر بازیکنی خوب نبوده تغییر بدی. کلا مثلا فکر میکردی فلان بازیکن خوب ظاهر بشه و تیمش خوب نبوده پس میشه تجدید نظر کرد و ...

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
مرسی جواد جون روشنمون کردی
عجب لبی گرفت تماشاگر یونان آخرای بازی با چک

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560

جواد جان من اینجایی که تو عکس گذاشتی میرم ولی مچ دی 1 نداره.یعنی کلا تو 1 شرکتم نداده؟امتیازام هم برای مچ دی 1 حساب نمیشه دیگه؟
امیدوارم از امشب که مچ دی 2 هست بیام تو جدول دیگه!
------------
ویرایش:خوب بالاخره من و بقیه دوستان که بیرون بودیم اومدیم تو جدول و امتیازات دور اول هم کلا برامون حساب نکرده!

Last edited:
  • Like
Reactions: JVD

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
جواد جان من اینجایی که تو عکس گذاشتی میرم ولی مچ دی 1 نداره.یعنی کلا تو 1 شرکتم نداده؟امتیازام هم برای مچ دی 1 حساب نمیشه دیگه؟
امیدوارم از امشب که مچ دی 2 هست بیام تو جدول دیگه!
------------
ویرایش:خوب بالاخره من و بقیه دوستان که بیرون بودیم اومدیم تو جدول و امتیازات دور اول هم کلا برامون حساب نکرده!

خب خوشبختانه دوستان رو به لیگ بپوندوند! (فعل و داشتین؟ )
ولی بدبختانه امتیازات رو حساب نکرده. البته من یه چیزی بگم من باب روحیه. تو لیگ قهرمانان فصل قبل یکی از دوستان یوونتوسی ما بعد از دو هفته به لیگ اضافه شد و آخر سر رتبه خوبی آورد (یادم نیست چندم شد) میخواستم بگم شل نگیرید میشه جبران کرد ولی خب سخته.

جواد جان مچ دی یک رو که باید داشته باشید اگر ندارید به این معنی هست که به غیر از این لیگ خودمون (پی تی) توی لیگ های جهانی و طرفداری و ملیت هم امتیاز روز یک رو حساب نکرده که اگه اینجوریه دیگه اوج بی انصافیه واقعا.

حالا دیگه مهم نیست از اینجا به بعد رو محکم بگیرید.

ما دیشب تیممون خراب کرد به شدت. ببینیم چی میشه!
میبنیم که حسام ترکونده! حسام چند حساب کردی داداش؟ :دی

پ.ن: ایشا.. امروز وقت میشه و لیست کل تیمها آپدیت میکنم ببینیم اگر بازیکن خارجی تو لیگ هست باهاش وارد مذاکره بشیم :دی

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
ای نمیره این چک :دی

قسم خورده هر بازی گل بخوره

ادیت: آرشاوین کاپتان بود، 5 امتیاز اورده، موندم عوضش کنم یا نه

دور قبلی که شکر خدا 2 بار کاپیتان عوض کردم هر دوبر 2 امتیاز اوردن، ایرادی هم به تفکرات سرمربیگری من نیست، زمین کجه :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ادیت: آرشاوین کاپتان بود، 5 امتیاز اورده، موندم عوضش کنم یا نه

دور قبلی که شکر خدا 2 بار کاپیتان عوض کردم هر دوبر 2 امتیاز اوردن، ایرادی هم به تفکرات سرمربیگری من نیست، زمین کجه :دی

منم کاپتانم آرشاوین بود . ولی قطعا عوضش میکنم .
انقد دوست داشتم دیشب یه گل میزد ! :( :دی

چک هم بدبخت دفاعش خوب نیست. این اروزنیش بی حکمت نبوده :دی

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
امشب گومز و اشنایدر رو دارم، چشمم از اشنایدر آب نمی خوره

//

حسام هم که با 27 امتیاز حسابی اومد بالا ولی خیالات خام برش نداره که من اومدم از عنوان قهرمانی جام جهانیم دفاع کنم :دییی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

بابا دیشب که می تونست گل نخوره خودش سوتی داد!

بله واقعا گل بدی خورد و دوباره تیم ما رو پیچوند :دی

//

این دور دیگه باید کارت رو بزنم به تیم که حسابی اوضاع تیم خرابه :(

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
منفی 7 امتیازمه :)) منفی 54 بودم !! از اول شروع کنم با یه اسم دیگه بهتره :))

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
امشب گومز و اشنایدر رو دارم، چشمم از اشنایدر آب نمی خوره

کی فکر میکرد گومز دوتا گل بزنه ؟؟ خدا شانس بده :دی

==

من اصلا تو این فانتزی شانس ندارم نمیدونم چرا دو شب پیش رفتم کاپیتان عوض کردم رو فن پرسی بود قبلا بعد دیشب یادمه قشنگ رفتم دوباره زدم رو فن پرسی اما الان دیدم تایید نکرده بودم انگاری :|

آقا کی پایس هلندی هارو پرت کنیم بیرون ؟ :دی

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
بد! خیلی بد! از خودم و تیمی که جمع کردم به شدت ناراضیم.
رقابت هم که داره روز به روز داغ تر می شه و امثال من که درخشششون مانند یک جرقه لحظه ای هست سقوط می کنند و مدعی ها رو می آن!
آقا جواد که بدون افت و خیز داره روند مطلوبی رو طی می کنه! بانو آزاده و بانو زهرا هم با جهشی قابل توجه خودشون رو به عنوان مدعی قهرمانی ثابت کردند! حسام یکی دیگه از تیمای خطرناکه جدوله ( که البته ایشون از کاپیتان 7 امتیازی راضی نبودن, من اگه کاپیتان 7 امتیازی گیرم بیاد رو سرم میذارمش :دی )! ونکته ی آخر اینکه هرگز تیم های فرزاد و رئیس ساسان ( داش جواد این لفظو به تقلید از شما استفاده می کنم چون واقعا چیزی زیبا تر و شایسته تر برای ایشون سراغ ندارم ) رو فراموش نکنید!
------------------------
پ ن : کم تر از 12 ساعت دیگه تورنمنت جدیدی برای من آغاز می شه که در اون جبهه باید برای مشروط نشدن بجنگم :p

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
بابا دیشب که می تونست گل نخوره خودش سوتی داد!
من ندیدم گلش رو :دی همینطوری از رو بازی قبلی گفتم :p
من اصلا تو این فانتزی شانس ندارم نمیدونم چرا دو شب پیش رفتم کاپیتان عوض کردم رو فن پرسی بود قبلا بعد دیشب یادمه قشنگ رفتم دوباره زدم رو فن پرسی اما الان دیدم تایید نکرده بودم انگاری :|

منم هر چی زور میزنم آخرش به بدشانسی میبازم.
تجربه نشون داده مسی رو هم بخرم مسی افت میکنه! :دی

برات سیستم شوتینگ هلندی ها من پایم! البته دیگه انگار راهی نیست.
مردم شانس دارند :دی

آقا جواد که بدون افت و خیز داره روند مطلوبی رو طی می کنه!

نه منم وضعم خرابه ! از امشب تقش در میاد فعلا با سیلی صورتم سرخه :دی
مثلا رو دیوار روسیچکی خیلی پر رنگ یادگاری نوشته بودم ولی زحمت کشید و یه 2 و یه صفر تقدیم کرده! فن بومل هم از همون اول خودم میدونستم انتخاب غلطیه ولی چون آدم خوش شانسیه ورش داشتم!!
الان حداقل تو روز دوم بدجوری رفتم ته کوچه بن بست.

دارم به این فکر میکنم که فن پرسی که 6 گرفت / بازوبند و ازش بگیرم و در یک رسیک خفن بدم بوفون.
اگه گل نخوره و سه تا سیو داشته باشه میشه 7 که بیشتره ولی این حرکت جیگر زیادی میخواد اونم با مصدومهای دفاع ایتالیا!

باید یه حرکت انحاری زد

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
کی فکر میکرد گومز دوتا گل بزنه ؟؟ خدا شانس بده :دی

الان داری تکنیک های ناب مربی گری منو
زیر سوال می بری؟ :دی

من بعد از این که جواد اطلاع رسانی کرد که می شه قبل از هر دور یه ترانسفر مجانی داشت سریع یکی از هلندی هام رو رد کردم

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
اگه بازیکنی رو که روز اول امتیاز خوبی گرفته تعویضش کنیم،امتیازش کسر میشه آیا؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اگه بازیکنی رو که روز اول امتیاز خوبی گرفته تعویضش کنیم،امتیازش کسر میشه آیا؟

روز اول منظورتون چیه دقیقا؟ / من بطور کلی توضیح میدم که اشتباه نشه.
ببیند علی جان / روز اول بازیها میشه مچ دی یک که دیگه تموم شد و رفت. منظورم روز اول تا چهارم جام هست که هر تیم یک بازی انجام داد / اون ها دیگه تثبیت شده و نه کم میشه نه زیاد

الان وارد مچ دی دوم شدیم. از بازی یونان و چک شروع شده و تا بازی سوئد و امگلیس ادامه داره که در پایانش هر تیم میشه دو بازی انجام شده.
اگر منظورتون از روز اول روز اول دور دوم هست (یعنی بازی چک و یونان / روسیه و لهستان) بله / اگر تعویضش کنید امتیازش از بین میره. همین طور بازیکنانی که دیشب بازی کردند.

مثال:
فرض میکنیم روز اول بازی ها فن بومل از هلند رو شما در ترکیب داشتید و این بازیکن برابر دانمارک یک امتیاز گرفت. در پایان روز اول شما فن بومل رو از ترکیبت خارج نکردی و این بازیکن امتیازش محاسبه شد.
حالا دیشب باز هم فن بومل از هلند یک گرفته و تو ترکیب شما بوده مجددا/ اگر امشب به فرض پیرلو رو بجاش وارد زمین کنید یک امتیاز فن بومل دیگه از بین میره/ اما امتیازی که فن بومل تو بازی اولش برابر دانمارک گرفته سر جاش میمونه .

اینطوری توضیح دادم چون تصور کردم ممکنه باعث سوء تفاهمی در برداشت بشه و منظور و خوب نرسونم . در نتیجه باعث اشتباه شما بشه :دی البته سوال شما هم واضح نبود ایندفعه :D

Last edited:

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
مرسی جواد عزیز
منظورم همون matchday1 بود که دیگه زحمت کشیدم و ترجمه کردم به روز اول.

بالا