• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوتبال فانتزی یورو 2012

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
اگه اسپانیا گل بخوره تیم من فاصلش با صدر زیاد می شه
-------------
داش جواد به مارکیزیو بسپر یه گلی پاس گلی خلاصه یه امتیازی واسه ما دشت کنه دیگه! شما شناسی حرفتو بهتر می گیره :دی
------------------
به امید گلزنی هر دو تیم کرواسی و ایتالیا و پریدن امتیاز های بوفون استرنیچ و چورلوکا ( اسمایلی بدجنسی )

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اگه اسپانیا گل بخوره تیم من فاصلش با صدر زیاد می شه
-------------
داش جواد به مارکیزیو بسپر یه گلی پاس گلی خلاصه یه امتیازی واسه ما دشت کنه دیگه! شما شناسی حرفتو بهتر می گیره :دی
------------------
به امید گلزنی هر دو تیم کرواسی و ایتالیا و پریدن امتیاز های بوفون استرنیچ و چورلوکا ( اسمایلی بدجنسی )

خب اسپانیا گل نخورد / کرواسی خورد ایتالیا هم خورد و ... کلا همه خواسته هات بدست اومد مسعود جان :دی

مارکیزیو هافبکی هست که در مقایسه با پیرلو توی ایتالیا شانسش برای امتیاز گرفتن کمتر هست ولی خب نوع بازیش طوری هست که میره تو موقیعت و گل هم میزنه. خودم شخصا به این خاطر ورش داشتم وگرنه مسلما رو پاس گل های پیرلو بیشتر میشد حساب کرد و یا کاشته که دیشب ازش گل زد. بهرحال مارکیزیو نزد دیگه :دی ولی دو بار بخت بالایی داشت که از بین رفت. . .

///
اما در مورد تیم خودم همونطوری که گفتم صداش در اومد ! :دی الان فقط امیدواریم اینه که در پایان امشب فاصله ام خیلی زیاد نشه تا در دور سوم فرصت جبران رو از دست ندم .

پ.ن: مرجان کجایی که تیمت ترکوند :دی

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
رقابت سنگین شده :cool:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

دیشب شب سختی بود ولی خب خوب تموم شد.
با تشکر از جناب اولاف ملبرگ که تیم رو یه تنه نجات داد :)

ولی علنا حق این بشر رو خورد سایت یوفا. واقعا بی عدالتی بود. گل اول دقیقا با ضربه ایشون به ثمر رسید. توپش در مسیر دروازه بود و مدافع انگلیس تغییری مسیری به توپ داد که گل نشه در حالی که موفق نبود. قبلا تا جایی که میدنم اگر ضربه در چهارچوب بود تلاش مدافع برای تغییر مسیر توپ باعث گل به خودی نبود و گل به خودی گلی بود که دقیقا جهت توپ رو از سمت گل تغییر بده و یا اینکه تغییر مسیر باعث بشه مثلا دروازه بان اشتباه کنه.
بهر حال داور ها گل ما رو خوردند یه آبم روش.
الان گل رو نه به اسم ملبرگ زدند و نه گل بخودی جانسون! عملا این گل رو خورزو خان زده!!!
بهش بابت اون گل سه دادند به جای شش/ یعنی پاس گل که دیگه خیلی بیخوده. عملا یعنی زلاتان رو گل هیچی نگرفت!

بریم تفکر کنیم ببینم چطور با یه ترانسفر میشه این همه ضعف رو برطرف کرد. سه 4 تا ترانسفر لازم دارم ولی شیطونه میگه کارت رو بذار برای نیمه نهایی .

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
امتیاز دهی جام جهانی خیلی بهتر بود. اون موقع موقعیت و پاس گل برای مدافعین و هافبک ها امتیاز محسوب می شد ولی الان باید حتما گل بزنی تا امتیاز بگیری

اگه می دونستم این جور امتیاز می دن، هافبک های دیگه ای رو انتخاب می کردم تا الان هم 2 تاشون رو رد کردم رفت

• Like
Reactions: JVD

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
دقت کن

Last edited:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

بعد از کلی فرصت دادن به بازیکن ها بلاخره کل تیم رو عوض کردم تا درسی بشه برای بازیکن های قبلی :D

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
بریم تفکر کنیم ببینم چطور با یه ترانسفر میشه این همه ضعف رو برطرف کرد. سه 4 تا ترانسفر لازم دارم ولی شیطونه میگه کارت رو بذار برای نیمه نهایی .

این هفته هد تو هد با هم داریم .

کارت رو بذار جواد جان واسه همون نیمه نهایی وگرنه که من از الآن میگم باختم :(

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
این هفته هد تو هد با هم داریم .

کارت رو بذار جواد جان واسه همون نیمه نهایی وگرنه که من از الآن میگم باختم :(

چرا؟ تیمت که خوبه . رفته اون بالا ها .

واقیتش میخوام کارت رو بزنم ولی نمیشه. خیلی ریسکش زیاد شده. مخصوصا برای تیمهایی مثل آلمان یا اسپانیا . شاید به یازیکنی که خریده بشه استراحت بدن. از طرفی بعضی تیمها ممکنه بخاطر نا امیدشون تغییرات بدن یا بی انگیزه باشن. خلاصه اوضاع پیچیده به هم.

حالا راه افتادم تو بازار یه چند میلیون دلار دستی بگیرم. پول کم اوردم. هلند به تنهایی 0.2 بهم ضرر زده!
از قیمت فن پرسی یک دهم کم کردن! اینم از عجایب دیگه بود . بهر خال فن تو دو بازی یک گل زده. از هر کی تو هلند کم میشد از این نباید میشد!

پ.ن1: از روز اول رفتم تو دفاع فرانسه تحقیقات محلی دیدم ریمی بیشتر از اورا بازی کرده ولی نمیدونم چرا به طمع یه پاس گل تو سه بازی آخرش اورا رو گرفتم. بخاطر این انتخاب غلط دیشب 7 امتیاز جریمه شدم. بسی گر گرفتم :دی
پ.ن2: آقا ساسان بنده بخاطر چشم زدن لدگر به شدت از شما عذر میخوام :دی

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
چرا؟ تیمت که خوبه . رفته اون بالا ها .

واقیتش میخوام کارت رو بزنم ولی نمیشه. خیلی ریسکش زیاد شده. مخصوصا برای تیمهایی مثل آلمان یا اسپانیا . شاید به یازیکنی که خریده بشه استراحت بدن. از طرفی بعضی تیمها ممکنه بخاطر نا امیدشون تغییرات بدن یا بی انگیزه باشن. خلاصه اوضاع پیچیده به هم.

مقطعی رفتیم بالا .

دقیقا منم میترسم این فابرگاس و سیلوا رو بذاره روی نیمکت اونوقت بدجور ضد حال میخورم. کلی با خودم کلنجار رفتم که چیکار کنم آخرش گفتم جهنم و ضرر یه ریسکی میکنیم . از آلمان هم بازیکن بر نداشتم کلا:)

ولی از اونجا که شما خوب میتونی اوضاع رو پیش بینی کنی اگه کارت بزنی باختم دیگه...:)

• Like

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
دوستان من تیمی دیدم به نام عادل پول (البته فینگلیشی بخوانید! ) منیجرش هم اسم زده عادل فردوسی پور! با توجه به اینکه عادل لیورپولی هست احتمال میدید که واقعا تیمش باشه! همسایه ماست تو رتبه 32 ایرانه اگر خواستید ببینید تیمش رو .
به نظر خودم که بعیده ولی خب از طرفی هم گفتم چرا که نباشه!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
یه مقداری من زیادی حرف میزنم ولی شما ببخشید. بخاطر اون دوستان تازه کارمون که بار اولشون هست شاید بهتر باشه توضیحاتی داده بشه چون یه وقتهایی ادم یه چیزهایی رو دیرتر دستگیرش میشه و دیگه کار از کار گذشته.

توجه داشته باشید از دیشب تکلیف صعود کننده و سقوط کننده مشخص میشه. برای دور بعد که اولین دور حذفی خواهد بود ترانسفر آزاده بدون محدودیت. مبلغ 5 واحد مالی هم به بانک شما افزوده میشه که بشه بهتر خرید کرد چون یه سری ارزون تر ها از جام کنار میرند.
حالا این وسط چه اتفاقی میافته. میدونید که قیمت بازیکن ها بر اساس عملکرد گرون یا ارزون میشه. معمولا این اتفاق خیلی سریغ بعد بازی رخ نمیده. شما با توجه به اینکه ترانسفر آزاده میتونید از همین الان شروع کنید به خرید بازیکن ها. مثال میزنم. امشب به فرض گومز آلمان دو تا گل میزنه / این بازیکن قیمتش تا حالا دو دهم رشد داشته . اگر بازم بزنه ممکنه یک دهم دیگه بره روش . در مقابل فن پرسی یک دهم تا حالا نزول کرده. فرض میگیریم بعد بازی امشب هلند حذف بشه و المان بیاد بالا. اینجا شما میتونید اگر مثلا فن پرسی رو دارید و بازی بدی انجام داده ، از افت یه دهم دیگه در تیمتون جلوگیری کنید و خیلی سریع اونو بفروشید و یه بازیکن دیگه بجاش بگیرید. مهم نیست کیو بگیرید . شما فعلا فقط یک بازیکنی رو میگیرید که سرمایه تون افت نکنه و در پایان درو گروهی فرصت دارید که بدون محدودیت تیمتون رو دوباره ببندید.
در همین راستا میتونید از گرون خریدن بازیکنی هم که مد نظرتون هست جلوگیری کنید. مثلا پیتر چک دیشب گل نخورده/ اگر بازی اول 4 تا نمیخورد بدون شک الان قیمتش از 5 به 5.1 رسیده بود. و اگر شما میخواستید چک رو بخرید برای دور بعد میشد خیلی سریع و در فاصله مثلا 7-8 ساعت بعد بازی ، اونو با همون قیمتش (قبل از افزایش) بخرید / حالا چک یه مثال بود و قیمتش تغییری نکرده و بعیده که تغییر کنه.

---------------------
در مورد دیشب بازی روسیه کاملا برنامه ها رو بهم زد. اتفاقا این تیم دور دوم هم به من ضربه زد.

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
جواد احتمالش صفره :دی ولی می شه بازیکن هایی که ترانسفر کرد رو فردا یا امشب بازی داد؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
جواد احتمالش صفره :دی ولی می شه بازیکن هایی که ترانسفر کرد رو فردا یا امشب بازی داد؟

دقیقا احتمال چی صفره آزاده جان؟ :دی همین سواله؟ نه میشه/

شما هر بازیکنی رو که الان ترانسفر کنید این هفته بازیش رو میکنه و ترانسفر صورت گرفته برای دور بعد لحاظ خواهد شد.بفرض الان شما بوفون و شی گیون رو داری/ اگر شما بوفون رو بفروشی و چک رو بخری ، برای دور بعد چک و گیون رو خواهی داشت و میتونی فرداشب بوفون رو توی ترکیب تیمت بذاری و امتیازش رو بگیری .

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
به به، پس تا وقت هست برم اشنایدر رو رد کنم :دی

• Like

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
به به، پس تا وقت هست برم اشنایدر رو رد کنم :دی

حالا شاید صعود کردند و دو تا گلم زد / اونوقت یک دهم هم گذاشت رو قیمتش و ضرر کردید ها :دی خلاصه این راهکار خوبیه ولی دقت داشته باشید نتیجه عکس نده خدای نکرده.

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
ردش می کنم، بعدش بذار ببینیم چه قدر خوش شانسم :دی

• Like

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
داش جواد اونوفت امتیاز منفی ترانسفر اضافی چی میشه پس؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
داش جواد اونوفت امتیاز منفی ترانسفر اضافی چی میشه پس؟
علاوه بر کلام پر مغز جواد داداش باهاس اضافه کرد :
البته اگر منظورتون امتیاز منفی از ترانسفر های قبلی هست که برای این مچ دی حساب میشه ، از امتیازهای بعدی تون کم میشه.

////////////
جواد بیا که مردم! فن در فارت رو بازی داده
مطمعن بودم که فن در فارت رو میذاره امشب تو ولی باز نخریدمش / گفتم یهو باز به اون فن بومل بازی میده.

بازیکن مورد علاقه ام :(
اگه امشب گل نزد! حیف شد

بالا