محسن و آرین با هم بازی نکردید؟!!!
به نظرت ؟!:دیمحسن و آرین با هم بازی نکردید؟!!!
به نظرت ؟!:دی
باید بازی کنیم ؟
من الان 2 تا پیشنهاد میدم بهش
محسن بیا دوستانه بزنیم ببینم چند چندیم![]()
این اوشگولها بازی منو انداختند ساعت 12 و نیم. منم پای فوتبالم هی یادم میره برم ترکیب بچینم. مخصوصا دیشب که میخ امریکا بودم.
بازم باید برای بقا بجنگم/ خوب میجنگم
با پوریا موافقم که قدرت تیمها باید لحاظ بشه اما مشکل اصلی این بود که یوسف از اول تیمهای ضعیف رو با هم بازی داد و گفت تو واقعیت هم تیمهای بزرگ از دور دوم وارد میشند. این درست ولی اینجا به قول پوریا مجازیه والگوریتمی.
دو تا جام حذفی جالب نیست چون تعدادتیمهامون خیلی نیست.
قرعه کشی هم نمیشه کرد که ببینیم کی با کی میوفته.
یه نظر مسخره دارم اونم اینکه عین کلوپ شرط بندی براش رنک تعیین کنیم. مثلا اگه تیم آ که قویه تیم دسته 13 ب رو با اختلاف 4 نزد بازندست و اصلا اگه 4 تا بزنه تازه بازی برابر میشه. مثلا. اینم یه مثلا دیگه
این تعدادش رو هم با توجه به قدمت تیم و امتیاز کل و شماره لیگ تعیین کنیم بازم مثلا
هان؟
4-4-2
A3
دفاع
نیمه ابری با بارونی فرقی نداره
هیچ کاری نکن ... بشین و نظاره گر باش 5 تا بهت میزنه![]()
ضمنا همین الان هم آرین و محسن معتقد هستن که میتونن سرخ یونایتند رو ببرن!
آرین برای ببرهات آرزوی موفقیت دارم /
متاسفانه بعد دو هفته که تیمم فقط میبرد تو این لیگ افت کردهمثل اینکه این موضوع واقعیت داره که یه تیم بعد یه مدت که فقط میبره افت میکنه !
بچه ها من یک بازی مهم دارم تو خونه ی حریف با هوای بارونی،
تقریبا هم سطح هست، شاید کمی ضعیف تر از من. ترجیحا نیاز به برد دارم.
سیستم حریف هم به احتمال زیاد 4-3-3 A1 خواهد بود. استراتژی رو مطمئن نیستم، یا حمله و یا سانتر.
پیشنهادتون چیه ؟
خودم روی 3-5-2 با 3 هافبک دفاعی (شماره ش رو یادم نیست) و استراتژی پاس بلند فکر میکنم، اما میترسم یهو باخت بدم.
مشکل اینجاست که دفاع اصلیم خسته ست و 3 تا مدافع خوب که رو فرم هم باشن بیشتر ندارم. اما هافبک و مهاجم به قدر کافی موجوده.
3-4-3 هم بد نیست ها؟ با همون سانتر.
سیستم که 100 % سانتر باشه ... 3 - 5 - 2 عالیه اگه 3 تا مدافع رو فرم الان داری
با کدوم زیر سیستمش ؟3-4-3 هم بد نیست ها؟ با همون سانتر.
به شرطی که مهاجم به اندازه کافی داشته باشه و رو فرم باشن
3-4-3 رو چک کردم. a3 و a4 مناسب هستند. اما اونها هم به درد سانتر نمیخورن.
در اون صورت به نظر بازم باید پاس بلند بذارم.
تنها سیستمی که هم جلوی دفاع بسته هست و هم هافبک کنار خط داره برای سانتر، همون 3-5-2 a2 هست![]()
3-5-2 a1 هم برای پاس بلند مناسب به نظر میرسه.