• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوتوبلاگ Pixelpost

raminia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام!

اينجا سيستم مديريت محتوايي را معرفي مي‌کنم که صرفا براي فوتوبلاگ نوشته شده. اگر شما کسي قصد ساختن فوتوبلاگ را داريد Pixelpost آسان‌ترين و بهترين انتخاب شماست. اگر تا به حال سعي کرده‌ايد که يک وب‌لاگ MT يا Wordpress را به فوتوبلاگ تبديل کنيد متوجه مي‌شويد که فرق يک سيستم‌اي که اساسا براي فوتوبلاگ درست شده با سيستم‌اي که بايد آن را به هزار دردسر تبديل به چيزي شبيه فوتوبلاگ کنيد چيست.

Pixelpost بسيار ساده است و کوچک! در قسمت Addon اش شما مي‌توانيد با اضافه کردم پلاگين‌هاي مختلف قابليت‌هاي پيچيده‌اي مثل rating يا anti spam يا ping را به فوتوبلاگ خودتان اضافه کنيد يا حتي ارتباط مستقيم با photoblogs.org داشته باشه و لينک‌دوني‌اش را از آنجا آپديت کنه. سه سوت اينتستال مي‌شه و حتي از اينستال شدن wordpress هم سريع‌تره. قابليت‌هايي داره که هيچ کدام از اين سيستم‌هاي فوتوبلاگي ندارند مثل Crop کردن آنلاين تصوير. هيچ مشکلي با EXIF نداره و کاملا آن را ساپورت مي‌کنه (از EXIFER استفاده مي‌کنه)

UTF-8 را هم ساپورت مي‌کنه و يک admin panel داره که در اون خيلي راحت مي‌تويند بين زبان‌هاي مختلف و تمپليت‌هاي مختلف سوئيچ کنيد و زبان فارسي هم داره.
تمپليت‌نويسي‌اش هم HTML است و PHP نويسي Wordpress را نداره. Atom and RSS feed خيلي خوبي داره که thumbnailعکس را هم نشان مي‌ده (گفتم که کاملا براي فوتوبلاگ نوشته شده)

از PHP , MySQL استفاده مي‌کنه و از همه مهم‌تر يک Forum بسيار فعال داره که اگه سوال توش بپرسيد ممکن نيست بدون جواب بمونه.

آدرس:
http://www.pixelpost.org
آدرس فوروم:
http://www.pixelpost.org/forum
آدرس Demo:
http://www.pixelpost.org/demo/index.php

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از raminia :
سلام!

اينجا سيستم مديريت محتوايي را معرفي مي‌کنم که صرفا براي فوتوبلاگ نوشته شده. اگر شما کسي قصد ساختن فوتوبلاگ را داريد Pixelpost آسان‌ترين و بهترين انتخاب شماست. اگر تا به حال سعي کرده‌ايد که يک وب‌لاگ MT يا Wordpress را به فوتوبلاگ تبديل کنيد متوجه مي‌شويد که فرق يک سيستم‌اي که اساسا براي فوتوبلاگ درست شده با سيستم‌اي که بايد آن را به هزار دردسر تبديل به چيزي شبيه فوتوبلاگ کنيد چيست.

Pixelpost بسيار ساده است و کوچک! در قسمت Addon اش شما مي‌توانيد با اضافه کردم پلاگين‌هاي مختلف قابليت‌هاي پيچيده‌اي مثل rating يا anti spam يا ping را به فوتوبلاگ خودتان اضافه کنيد يا حتي ارتباط مستقيم با photoblogs.org داشته باشه و لينک‌دوني‌اش را از آنجا آپديت کنه. سه سوت اينتستال مي‌شه و حتي از اينستال شدن wordpress هم سريع‌تره. قابليت‌هايي داره که هيچ کدام از اين سيستم‌هاي فوتوبلاگي ندارند مثل Crop کردن آنلاين تصوير. هيچ مشکلي با EXIF نداره و کاملا آن را ساپورت مي‌کنه (از EXIFER استفاده مي‌کنه)

UTF-8 را هم ساپورت مي‌کنه و يک admin panel داره که در اون خيلي راحت مي‌تويند بين زبان‌هاي مختلف و تمپليت‌هاي مختلف سوئيچ کنيد و زبان فارسي هم داره.
تمپليت‌نويسي‌اش هم HTML است و PHP نويسي Wordpress را نداره. Atom and RSS feed خيلي خوبي داره که thumbnailعکس را هم نشان مي‌ده (گفتم که کاملا براي فوتوبلاگ نوشته شده)

از PHP , MySQL استفاده مي‌کنه و از همه مهم‌تر يک Forum بسيار فعال داره که اگه سوال توش بپرسيد ممکن نيست بدون جواب بمونه.

آدرس:
http://www.pixelpost.org
آدرس فوروم:
http://www.pixelpost.org/forum
آدرس Demo:
http://www.pixelpost.org/demo/index.php
والا من اینو رو لوکال تست کردم ولی انکدینگ اتوماتیک رو یونی کد نمی رفت و ترجمه فارسی اون هم ایراد داشت

raminia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از چه تمپليتي استفاده مي كرديد؟ اتوماتيك روي يوني كد رفتن معادل اينه كه بالاي تمپليت در meta tag نوشته شده باشه كه utf-8 هست همين!

در مورد و اينكه مشكل داشت. خب لطفا بگوييد چه مشكلي داشت چون من خودم ترجمه فارسي اش كردم ولي از انگليسي استفاده مي كنم. بگوييد تا درست اش كنم.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از raminia :
از چه تمپليتي استفاده مي كرديد؟ اتوماتيك روي يوني كد رفتن معادل اينه كه بالاي تمپليت در meta tag نوشته شده باشه كه utf-8 هست همين!

در مورد و اينكه مشكل داشت. خب لطفا بگوييد چه مشكلي داشت چون من خودم ترجمه فارسي اش كردم ولي از انگليسي استفاده مي كنم. بگوييد تا درست اش كنم.
درسته اون تمپلت رو راست چین رو انتخاب کردم ولی انکدینگ رو دستی باید برای نمایش رو یونی کد بزارم تا نوشته های فارسیم یا فارسی برنامه درست نمایش داده بشه
البته من رو لوکال و ومپ کار کردم و فایلها رو از سایت اصلی برنامه گرفتم
درضمن خیلی کم فارسی شدذه ظاهرا
تو مدیریت که فارسی نیست تو اندیکس هم یه قبلی و دسته بندی فارسی هست
البته از تو اپشن تمپلات زبان فارسی رو انتخاب کردم

raminia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله صفحه مديريت فارسي نيست. (فارسي كردن اش ساده است اما به نظر كار بيهوده است. بلاگر و وردپرس و ام تي هم فارسي نيستند مگر اينكه كسي فارسي اش كند)

در مورد تمپليت هم طراحي با خودتان است. تمپليت هاي آماده اش خيلي ساده هستند.
اما آن موردي كه گفتيد را من نديدم. چك خواهم كرد. من مشكلي با تمپليت utf-8 اش نداشتم.

md_hajilari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سيستم بسيار جالبي بود.

دوست عزيز مي توني نحوه نصبش رو هم مختصرا توضيح بدي كه چطوري نصب مي شه؟

ممنون

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از raminia :
بله صفحه مديريت فارسي نيست. (فارسي كردن اش ساده است اما به نظر كار بيهوده است. بلاگر و وردپرس و ام تي هم فارسي نيستند مگر اينكه كسي فارسي اش كند)

در مورد تمپليت هم طراحي با خودتان است. تمپليت هاي آماده اش خيلي ساده هستند.
اما آن موردي كه گفتيد را من نديدم. چك خواهم كرد. من مشكلي با تمپليت utf-8 اش نداشتم.
البته الن دیگه ام تی و ورد پرس کاملا فارسی شدند
و اگه شما اینو کامل فارسی کنید تو رواجش کمک بزرگی میکنه

raminia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آيا فكر نمي كنيد فارسي كردن اش باعث بشه كه ساپورت اش قطع بشه؟ يعني توي هر ورژن جديد هي بايد يكي بياد فارسي اش كنه. راجع بهش فكر مي كنم. ممنون

در مورد طريق نصب اش هم خواهم نوشت به زودي :)

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از raminia :
آيا فكر نمي كنيد فارسي كردن اش باعث بشه كه ساپورت اش قطع بشه؟ يعني توي هر ورژن جديد هي بايد يكي بياد فارسي اش كنه. راجع بهش فكر مي كنم. ممنون

در مورد طريق نصب اش هم خواهم نوشت به زودي :)
معمولا که تو هر ورژن کل فایلهای یک برنامه تغییر نمی کنه و بخشیش تغییر میکنه!
هر دوروز یکبار هم که این برنامه تغییر نمی کنه!

raminia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehrdad1355 :
معمولا که تو هر ورژن کل فایلهای یک برنامه تغییر نمی کنه و بخشیش تغییر میکنه!
هر دوروز یکبار هم که این برنامه تغییر نمی کنه!
:D آره خب

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از raminia :
این برنامه هم فایل زبانش زیاد نیست! به ویژه که زبان فارسی هم مستقیم توسط سایت برنامه توی سایت هست و مشکلی با زبان فارسی هم ندارن

raminia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نصب Pixelpost در فايل ReadMe_install.txt در دايركتوري doc به طور كامل توضيح داده شده اما اينجا من خيلي سريع بيان اش مي كنم:
1- براي نصب شما احتياج به :
- PHP نسخه 4.3.0 يا بالاتر همراه با کتاب‌خانه‌ي GD-lib (براي thumbnail) ساختن
- MySQL نسخه 3.24.58 يا بالاتر
- يک ديتابيس ( که وقتي ساختيد نام و نام کاربري که به آن متصل مي‌شود و پسورد آن را بايد بدانيد)

2- فايل پيکسل‌پست را از سايت اش بگيريد
3- فايل zip و همه فايل هاي داخل اش را در دايركتوري اي كه مي خواهيد فوتوبلاگ نصب كنيد كپي كنيد
4- دو دايركتوري images و thumbnails را در همان دايركتوري فوتوبلاگ بسازيد و پرميشن هاي آن را 777 بگذاريد ( اگر سرور شما ويندوز است از ادمين هاست خودتان بخواهيد كه چنين كاري را براي شما بكند) (در لينوكس/يونيكس chmod 777 )
5- در داخل دايركتوري includes فايل pixelpost.php را با اديتوري مثل notepad باز كنيد و هاست‘ اسم ديتابيس و نام كاربري و پسورد و پيشوند table هايي كه فوتوبلاگ شما از آن استفاده خواهد كرد را مشخص كنيد. خودش اين table ها را مي سازد.
PHP:
$pixelpost_db_host      = "localhost"; // database host, often "localhost"
$pixelpost_db_user      = "replace_me"; // database user
$pixelpost_db_pass      = "replace_me"; // database user password
$pixelpost_db_pixelpost = "replace_me"; // database
$pixelpost_db_prefix = "pixelpost_"; // table prefix, leave as is unless you want
to install multiple blogs on the same database
6- اگر به طور مثال فوتوبلاگ شما در آدرس www.yoursite.com/where_you_installed_pixelpost قرار خواهد گرفت با مرورگرتان به آدرس
www.yoursite.com/where_you_installed_pixelpost/admin/install.php
مراجعه کنيد و اسم کاربري و رمز عبور را انتخاب کنيد. 3 سوت اينستال مي‌شود و به اطلاعات روي صحفه توجه کنيد.

7- به www.yoursite.com/where_you_installed_pixelpost/admin مراجعه کنيد و شروع به فوتوبلاگيدن کنيد.

raminia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يکي از تمپليت‌هاي زيباي پيکسل پست را کاملا فارسي کردم و مي‌توانيد آن را از آدرس
http://www.pixelpost.org/v1/index.php?x=downloads&details=82
يا اگر نشد از آدرس
http://www.pixelpost.org/index.php?x=downloads&details=82
دريافت کنيد.

صفحه مديريت پيکسل پست هم فارسي کردم اما در اين ورژن (1.4.1) قابل ارائه نيست. در ورژن بعدي که مديريت چند زباني است و بعد از تست منتشر خواهد شد:)

raminia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تمپليت ساده اما زيباي ديگري را هم تغيير دادم براي فارسي که مي‌توانيد از اينجا بگيريدش
http://www.pixelpost.org/v1/index.php?x=downloads&details=83

اگر از ترجمه هاي من خوشتان نمي آيد مي توانيد در فولدر languages فايل persian را با نوت پد باز كنيد و جملات و كلمات دلخواه خودتان را آنجا بنويسيد. دقت كنيد كه قسمت admin در اين فايل هنوز ساپورت نمي شود.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
فقط تنها بدي اين سيستم نداشتن قالبهاي مناسب هحتي قالبهاي انگليسي زيادي هم نداره بيشترشون هم جذاب نيستند

raminia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
فقط تنها بدي اين سيستم نداشتن قالبهاي مناسب هحتي قالبهاي انگليسي زيادي هم نداره بيشترشون هم جذاب نيستند
مي فهمم منظورتان را اما يك قالب مناسب در ام تي يا وردپرس معرفي كنيد كه من درست بفهمم.

( دو قالب فارسي كه اينجا گذاشتم مشكل اش چي بود؟)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از raminia :
مي فهمم منظورتان را اما يك قالب مناسب در ام تي يا وردپرس معرفي كنيد كه من درست بفهمم.

( دو قالب فارسي كه اينجا گذاشتم مشكل اش چي بود؟)

ميدونيد من قبلا با بازنت كار ميكردم كه خيلي زيبا و عالي بود براي همين اين سيستم زياد به دلم نمچسبه البته اگه تمپلتهاش بهتر بود باز خوب بود
اگه از فيلتر رد ميشيد يه سر به بازنت من بزنيد
http://dariush.buzznet.com/user/

ariaboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي جالب بود اين بازنت .

اينا از چه سيستمي استفاده ميکنن ؟

مخصوص خودشونه يا گير مياد جايي ؟

باحال بود

DariushAgah

کاربر تازه وارد