به نقل از DariushAgah :ميدونيد من قبلا با بازنت كار ميكردم كه خيلي زيبا و عالي بود براي همين اين سيستم زياد به دلم نمچسبه البته اگه تمپلتهاش بهتر بود باز خوب بود
اگه از فيلتر رد ميشيد يه سر به بازنت من بزنيد
http://dariush.buzznet.com/user/
شما مي تونيد توي پيكسل پست هم همينكار را بكنيد. به copy folder addon در قسمت addon نگاه كنيد. همه فايلهايتان را مي توانيد يكجا روي سايت قرار دهيد.به نقل از DariushAgah :كار راحتي نيست . و اينكه نميگم نميشه يا پيكسل پست به درد نميخوره.اما نقطه ضعفش اينه. تمپليتهاشون رو ديدم ضعيف هستند جذابيت ندارن يكي دو تا تمپليت متوسط هم داره. ديگه بازنت يه چيز خوبي كه داشت ميشد 5 تا عكس آخر فتوبلاگ رو به وبلاگ اضافه كرد كه هم وبلاگ زيباتر ميشد هم بيننده عكسها بيشتر چون 5 تا عكس شانس جذب بيننده بيشتري داره تا يكي پيكسل پست يه اددآن داشت كه فقط ميشد آخرين عكس رو به وبلاگ اضافه كرد اگر ميشد 5تا عكس آخر رو اضافه كرد بهتر ميبود
جانب دارانه است؟ هاها درسته چون من يکي از نويسندگان تيم سازنده اش هستم. من از شما خواستم توضيح بدهيد كه چه چيزي در پيسكل پست اشتباه يا كم است اما شما فقط مي گوييد بد است. من طراح قالب نيستم من برنامه نويس هستم و نظر شخصي ام را هم گفتم. براي اينكه جالب دارانه هم نباشد چند تا لينك زير را ببينيد. اينها فوتوبلاگهاي مشهوري هستند كه از ام اي يا مشابه آن استفاده مي كنند:به نقل از DariushAgah :من به عنوان يك يوزر نظرم رو گفتم از هيچكدام هم جانبداري نميكنم شما يكمقدار مطالبتون جانبدارانست
نميدونم چرا ولي كاملا مشخصه. پيكسل پست مقابل بازنت مقايسه يك كار آماتوري با يك كار حرفه ايه
اگر ميتونستم از سيستم بازنت استفاده كنم حتما اينكار رو ميكردم ولي متاسفانه نميشه و از روي اجبار روي آورديم به پيكسل پست
كه حداكثر هفت تا تمپليت داره كه از اين 7 تا 5 تاش غير قابل تحمله
اگر كسي سايت مشابهي ميشناسه كه بشه فتوبلاگ درست كرد
با امكانات حرفه اي تر و تمپليتهاي بهتر ما رو بيخبر نگذاره
به نقل از DariushAgah :ok
شما چون برنامه نويس هستيد حتما يك كاربر معمولي رو زياد
درك نميكنيد ميدونيد من اگر يه برنامه نويس حرفه اي بودم خودم
يه سيستم براي فتوبلاگ مينوشتم
ولي اصولا اين سيستمها براي راحتي بوجود ميان يعني اينكه به عنوان يه كاربر معمولي در عرض چند دقيقه يه
فتوبلاگ درست كنيد اگر هم خوشتون نيومد يا قالب براتون تكراري شد به راحتي يه قالب ديگه جايگزين كنيد
بدون اينكه وقت و انرژي زيادي صرف كنيد
به هر حال من فكر ميكردم شما با اين سيستم خيلي حال ميكنيد
و حالا كه ديديد يكي ايراد ميگيره بهتون برخورده نميدونستم شما عضو تيمشون هستيد
به هر حال قصد ناراحت كردن كسيو نداشتم بنده فقط يه مصرف كننده هستم
اگر مورد مصرفي خوب باشد به به و چه چه خواهم كرد خوب نباشد غر و لند! همين
به نقل از Professsor G :اين Errorها بعد از نصب در صفحه Index.php مياد
Notice: Undefined index: x in C:\Documents and Settings\Ahura\Desktop\M projects\J\Photoblog\includes\12cropimageinc.php on line 30
Notice: Undefined index: x in C:\Documents and Settings\Ahura\Desktop\M projects\J\Photoblog\admin\index.php on line 62
Notice: Undefined index: x in C:\Documents and Settings\Ahura\Desktop\M projects\J\Photoblog\admin\index.php on line 121
Notice: Undefined index: x in C:\Documents and Settings\Ahura\Desktop\M projects\J\Photoblog\admin\index.php on line 133
Notice: Undefined index: x in C:\Documents and Settings\Ahura\Desktop\M projects\J\Photoblog\includes\12cropimageincscripts.php on line 30
Notice: Undefined index: view in C:\Documents and Settings\Ahura\Desktop\M projects\J\Photoblog\includes\12cropimageincscripts.php on line 30
نصب روي لوكال هاست IIS انجام شده.
بعد از وارد كردن يوزر و پسوورد هم صفحه بعد مشاهده نميشه.
فايل Install هم اجرا شد اما يكي دوتا Error داد كه نفهميدم چيه ولي بعد از يجاد اكانت يوزر به صفحه بعد رفت و ديتابيس هم درست كرد.
اگه كسي ميتونه كمك كنه ممنون ميشم.
error_reporting(0);
<?php
به نقل از Professsor G :متشكرم
انجام ميدم و نتيجه رو مي گم.
اگه پيشنهاد يا فيدبكي داشتم ميتونم با شما درميون بگذارم؟
در منوي Options >> general قسمت image path مسير صحيح را بدهيد. من پيشنهاد مي كنمبه نقل از Professsor G :مشكل حل شد و ميتونم وارد پانل ادمين بشم.
اما تو آپلود عكس مشكل داره و يه خطا اون پايين ميده كه ميگه نميتونه اينكارو بكنه.
../images/
من دنبال يه Add On براي پيكسل پست ميگردم كه بتونم وقتي عكس رو آپلود مي كنم خودش يه جمله يا يه عبارت رو به عنوان كپي رايت روي خود عكس چاپ كنه. كسي چيزي سراغ داره؟