• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فورم PCSEVEN بصورت آفلاین جهت دانلود

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali3279

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمی دوننم چی شده چه مشکلی پیش اومده امروز اومدم وارد سایت بشم دیدم سایت اجازه به وارد شدن من تو سایت pcseven رو نمیده یه سری پیام هم تو یاهو برام اومده سر در نیاوردم تا اینکه لینک سایت persiantools رو دیدم تازه فهمیدم چی شده بابا اشتباه گرفتید من یکی از اعضای قدیمی سایت هستم نمی دونم رو چه حسابی معین گفته که من این کارو کردم هر چی هم که بهش ایمیل می زنم جواب نمیده
این رسمش نیست همین جوری یکیو محکوم کنید بعد شروع کنید به فهش دادنو بعدشم خدا حافظ والله اینجوریشو ندیده بودیم
به هر حال مارو که انداختید بیرون ولی خیلی با حالید

phantom_alon

Registered User
لایک‌ها
1
چقدر جالب...
منظورتون رو از زمان های مشخص را متوجه نشدم! یعنی الان مشخصه زمان بعدی چه موقعی هست؟
روش ارسال دعوتنامه هم که با این شرایط تقربیا حالت ریسک رو برای فرستنده داره...

پ.ن: اینم برام جالب هست که الان می بینم این فایل از راپید حذف شده.

سلام . این تایم ها اعلام میشن .فعلا معلوم نیست . برای مثال برای عید نوروز امسال باز شده بود .انشا الله اگر ثبت نام باز شد ، خبرتون می کنم .
در ضمن .همه فایل های آپلود شده گزارش شده و پاک می شن .

phantom_alon

Registered User
لایک‌ها
1
بابا صبر کنید چی می گید اشتباه گرفتید ali3279 منم من کی این کارو کردم
عجب بد بختی داریم ما
بابا اشتباه گرفتید
الوو

همه دوستان ( جاسوس های )این آقا اخراج شدن .

Last edited:

lo\/er

Registered User
لایک‌ها
12
آقای شیخ .... حالا که فهمیدی چه * کردی میگی خودت نیستی اون قدر ها هم زرنگ نیستی فکر کردی از صفحات offline که Save کردی نمیشه فهمید کی بوده؟ حالا صبر کن برات برنامه داریم با بد کسانی در افتادی.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
چه وضعش هست راه انداختید

سریعا به مدیر مربوطه گذارش داده میشه.

با کاربر متخلف هم برخورد میشه

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
سلام . این تایم ها اعلام میشن .فعلا معلوم نیست . برای مثال برای عید نوروز امسال باز شده بود .انشا الله اگر ثبت نام باز شد ، خبرتون می کنم .

منمون.......:) لطف دارید.;)

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16

ممنون، ولي فكر كنم اونقدر طول بكشه كه من اينجا نباشم ! الان مي خواستم،اما باز هم در هر حال ممنون

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
حالا همچین تحفه ای هم نیست که این همه روش بحث کردید !!
فقط من یه سوال دارم ؟

اگه دقیقا عکس این اتفاق (به فرض) میفتاد , و یه فروم دیگه رو تو اونجا میزاشتن , باهاش برخورد میشد ؟؟؟
یا با همون شعار معروف فروم های کرک و وارز که میگن "همه چی مجانی برا همه باید باشه" ادامه پیدا میکرد ؟؟

دقیقا یادم هست حدود 2-3 سال پیش همچین تاپیکی تو پی سی سون بود که یکی سایت های دیگه رو با برنامه ریپ میکرد میزاشت تو فروم , حسابی هم از تاپیک استقبال شده بود !!!

فقط یه چیز دیگه ,
وقتی کاربرای یه فروم حتی برا حقوق برنامه نویسای ایرانی هم ارزش قائل نیستن , چجوری روشون میشه میگن به حقوق ما احترام بزارید و با این تاپیک برخورد کنید ؟؟؟

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
خوب بود کمی دقت می کردید !
ایشون قبلا عضو PC7 بودند به همین دلیل به این صفحات دسترسی پیدا کردند !
ایشون عملا هیچ کار سختی انجام نداده اند و دقیقا مثل کسی هستند که شما به اون اعتماد کرده و آلبوم عکس خانوادگی تون رو بهش قرض داید ، بعد این شخص بیاد و از این اعتماد شما سوء استفاده کنه و این آلبون رو کپی برداری کنه و پخش کنه !!!
شما بودید به چنین آدمی چی می گفتید ؟!!!!

خوب بود شما دقت ميكرديد. هر كي مياد يه گيري به چيزي كه من ميگم ميده. :D
اون حرف من قبل اين بود كه مشخص بشه ايشون كاربر اونجا ه

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
فقط من یه سوال دارم ؟

اگه دقیقا عکس این اتفاق (به فرض) میفتاد , و یه فروم دیگه رو تو اونجا میزاشتن , باهاش برخورد میشد ؟؟؟
یا با همون شعار معروف فروم های کرک و وارز که میگن "همه چی مجانی برا همه باید باشه" ادامه پیدا میکرد ؟؟

دقیقا یادم هست حدود 2-3 سال پیش همچین تاپیکی تو پی سی سون بود که یکی سایت های دیگه رو با برنامه ریپ میکرد میزاشت تو فروم , حسابی هم از تاپیک استقبال شده بود !!!

فقط یه چیز دیگه ,
وقتی کاربرای یه فروم حتی برا حقوق برنامه نویسای ایرانی هم ارزش قائل نیستن , چجوری روشون میشه میگن به حقوق ما احترام بزارید و با این تاپیک برخورد کنید ؟؟؟

یه جورایی تایید میشه شدید !
تقریبا همه بند هاش !
دانلود که کردم نشسته بودم بخونم،4 تا تاپیکش رو نمایانگر ادب و نزاکتی که توو این فروم هست دیدم ! کل موضوع رو بیخیال شدم :wacko: دقیقا فحش ناموسی بود که همه جاش نوشته شده بود !

ali3279

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی که جواب ما رو نداد
ولی به هر حال ...

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
کسی که جواب ما رو نداد
ولی به هر حال ...

اتفاقا تا فایلها رو دانلود کردم ، اولین کاری که کردم توو چند تا از دم دستی ها خواستم دنبال آی دی کسی که اینها رو دانلود گذاشته بگردم ! نظر به اینکه این ها تا 1 مهر هستن و فکر کنم یکی 2 روز بعدش توو اینترنت گذاشته شدن، نمی دونم فرصت کافی بوده همه اسم ها از صفحه ها پاک بشه یا نه، دیروز سر سری این کار رو کردم و چیزی پیدا نکردم، اما امروز سعی می کنم دقیق تر ببینم میشه اثری از کسی که با آی دی خودش اینها رو دانلود کرده پبدا کرد یا نه ...

راستی ، برای پاک کردن این فایلها اصولا باید توو bad report دلیلی ذکر بشه ، چون اصولا اگر ریپورت الکی باشه و سرور پاکش کنه اصولا این اشخاص می تونن شکایت کنن از سرویس دهی که چرا این کار رو کردین ! فایل من که مشکلی نداشت ... می خواستم بدونم این مدل بد ریپورت رو چطوری میشه داد ؟ یعنی اونها برای کپی رایت داخلی ما ارزشی قایل هستن ؟ می خوام خیالم راحت بشه که توو فعالیت هامون به اون درجه از امنیت رسیدیم که بشه با خیال راحت کار کرد

pc7lover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط من یه سوال دارم ؟

ممنون مهدی جان که حرف حساب میزنی. پی سی سون با فضای بسته ای که برای خودش ایجاد کرده، داره یه روحیه قبیله ای رو تو خودش تقویت میکنه، در قبیله هم که معیار حق و درستی، خودِ قبیله ست برای همین در مورد حقوق دیگران(از نظر اونها قبیله های دیگر) هیچ ارزشی قائل نیستن.

مهدی جان من انتظار ندارم که شما مدیران، این تاپیک رو علیرغم مشکلاتی که ممکنه بوجود بیاره حفظ کنید ولی واقعا از اینکه مدیران PT تا به حال چنین دید باز و آزادانه ای از خودشون در مورد این تاپیک نشون دادن بسیار خوشحال و ممنونم.

نمی دونم فرصت کافی بوده همه اسم ها از صفحه ها پاک بشه یا نه، دیروز سر سری این کار رو کردم و چیزی پیدا نکردم، اما امروز سعی می کنم دقیق تر ببینم میشه اثری از کسی که با آی دی خودش اینها رو دانلود کرده پبدا کرد یا نه ...
دوست عزیز لازم نیست بگردید چون اون قسمتها سیستماتیک حذف شده ان، نه بطور دستی.

راستی ، برای پاک کردن این فایلها اصولا باید توو bad report دلیلی ذکر بشه ، چون اصولا اگر ریپورت الکی باشه و سرور پاکش کنه اصولا این اشخاص می تونن شکایت کنن از سرویس دهی که چرا این کار رو کردین ! فایل من که مشکلی نداشت
معمولا اکثر هاستینگ ها از ترس شون سریع پاک میکنن ولی تو قانون شون حق اعتراض موجوده. البته ناگفته نماند که جهت آپلود مجددا این فایلها زمان کمتری صرف می شود نسبت به اعتراض و پیگیری اون.

Genius-Iran

Registered User
لایک‌ها
2
بسیار خوب از اینکه وبلاگمو به دیگران معرفی میکنی ممنونم، اما چرا تلفنمو ننوشتی؟ :p

دوستانی که از این امر استقبال کردن، لطفا در نشر این مجموعه ی دانستنی ها کوشا باشن و در هر فورمی که امکانش بود اون رو پخش کنن.

با تشکر مجدد از همه و ومخصوصا معین عزیز که با پستشون منو تبلیغ میکنن. :D

آخه بنده ی خدا!! چیتو تبلیغ میکنه؟؟ بد بودنت رو؟؟

من توی فروم pc7 سابقه نسبتا خوبی دارم؛ این اواخر از معین یک سری حرفهای سنگین هم شنیدم که واقعا برام درد داشت!

ولی روی هم رفته اونجا جمع آدمای شریفه! (البته به جز من و یک نفر دیگه! )

شما هم بهتره قبل از اینکه به فکر نشر علوم باشی فکری به حال شرافتت کنی...:)

phantom_alon

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون مهدی جان که حرف حساب میزنی. پی سی سون با فضای بسته ای که برای خودش ایجاد کرده، داره یه روحیه قبیله ای رو تو خودش تقویت میکنه، در قبیله هم که معیار حق و درستی، خودِ قبیله ست برای همین در مورد حقوق دیگران(از نظر اونها قبیله های دیگر) هیچ ارزشی قائل نیستن.

مهدی جان من انتظار ندارم که شما مدیران، این تاپیک رو علیرغم مشکلاتی که ممکنه بوجود بیاره حفظ کنید ولی واقعا از اینکه مدیران PT تا به حال چنین دید باز و آزادانه ای از خودشون در مورد این تاپیک نشون دادن بسیار خوشحال و ممنونم.

دوست عزیز لازم نیست بگردید چون اون قسمتها سیستماتیک حذف شده ان، نه بطور دستی.

معمولا اکثر هاستینگ ها از ترس شون سریع پاک میکنن ولی تو قانون شون حق اعتراض موجوده. البته ناگفته نماند که جهت آپلود مجددا این فایلها زمان کمتری صرف می شود نسبت به اعتراض و پیگیری اون.

َشما که اینقدر ادعای کپی رایت تون میشه ، پس چرا محصولات شرکت نرم افزاری که توش کار می کنید رو همه جا توی اینترنت پخش کردین . این هم نکنه ذکات کار کردن شما هست دیگه ؟
کسی که به شرکتی که درش کار می کنه و حقوق دریافت می کنه و خیانت می کنه ، به این آدم چی باید گقت ؟
شما حریم خصوصی سایتی رو همه جا پر کردین ، مثل این می مونه که عکس زن و بچه دوست تون رو همه جا پر کنید .این درسته ؟ اونوقت انتظار دارید مدیر محترم پرشن تولز ، به خاطر این عمل زشت شما که بسیاری رو ناراحت کرده ، به شما مدال افتخار هم بدن ؟ از مدیریت محترم سایت بزرگی مثل پرشن تولز که مال شرکتی معتبر هست ، بعید هست که اجازه بدن یک چنین کار زشتی از سکوی این سایت پرتاب بشه . گویی اینکه چند از تا از فروم هایی که شیخ توی اونها تاپیک زده ، اخراج شون کردن .
این کار رو کنار بگذارید آقای شیخ . چوبش رو از طرف خدا خواهید خورد . خداوند ناظر همه ما هست .(در ضمن ، شما باعث خدشه دار شدن پرشن تولز خواهید شد با این کار ).

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
فقط من یه سوال دارم ؟

فقط یه چیز دیگه ,

اگه بیان ریز مکالمات تلفن شما رو پرینت بگیرن و بزنن در خونتون خوشتون میاد ؟؟؟
یکی میاد چندتا شماره بر می داره و یکی هم میاد میگه همچین تحفه ای نیست !!!! یکی هم میاد میگه چقدر شماره اینجاست ، برای شماره تلفن دختر همسایه هم میتونید ریز مکالمات بگیرید و بزنید در خونشون ملت استفاده کنند !!!

حالا بحث pc7 نیستش بحث نفس و نیت کار هستش که هر کسی میتونه نظری داشته باشه
pc7 هم یه فروم هست مثل همه فروم های ایرانی ولی با سطح کیفی و علمی بالا

Last edited:

rahil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
افلاین پی سی سون که شماره تلفن نیست با با جان.

یک موضع کاملا اینترنتیه که دقیقا سر جاش قرار گرفته و به ملت معرفی شذه.

خواهشا با این مثالهای نابه جا تاپیک رو منحرف نکنید.ای کاش مدیر محترم پستهای بی مورد رو دیلت کنن تا موضوع به بیراهه نره.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا