سلام دوستان . من تجربه تلخ و بدی از ایرانسل دارم که عرض میکنم خدمتتون. دفعه اولی که بسته اینترنتی ایرانسل 3G خریدم سرعتش معمولی بود. ولی سری های بعد اینقدر سرعتش افتضاح بود که اصلا انگار وصل نبودم کلا در ماه فقط 7 روز میتونستم ازش استفاده کنم اکثر اوقات قطع بود و برای بار آخر هم که بسته اینترنتی خریدم پولم رو ایرانسل دزدید و اینترنتم وصل نشد جز یک روز . بیشتر از این می سوزم که کلی پیگیری براش کردم کارشناساشون که اینقدر بی تربیت بودندکه اصلا نمی ذاشتند حرف بزنی (رشته خودم IT هست) فقط یک سری سوالات کلیشه ای می پرسیدند و بعدش هم قطع می کردند می گفتند بررسی میشه. اونقدر پیگیری کردم تا آخرش تونستم با سرپرست بخش فنی ایرانسل صحبت کنم عذرخواهی کرد و قبول کرد که مشکل از تنظیمات دستگاه من یا پوشش دهی منطقه نیست گفت مشکلتون بررسی بشه سرتون رو درد نیارم اینترنتم که وصل نشد هییییچ ...حاضر هم نشدند در اقبال ندادن سرویس حداقل پولم را بهم برگردوند هییییچ ... به خودشون حتی زحمت ندادند دوباره بهم زنگ بزنند. من قبل از این از رایتل استفاده می کردم بد نبود ولی خیلی خوب هم نبود ولی وااااااااقعا از ایرانسل خییییییلی بهتر بود. اینترنت همراه اول هم که به شخصه استفاده نکردم نظری نمیدم.
موفق باشید