• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوری فوری نوت 10 بگیرم یا مدیا پد 10؟

amirtoudeh

Registered User
لایک‌ها
13
داداش نکسوس 10 هنوز نیامده بازار . ضمنا یکی از مهمترین دلایلی که من سمت نوت اومدم این بود که میکرو اس دی کارت رو پشتیبانی میکرد و نکسوس این کارو انجام نمیده. توی اشتباهتون هم هیچ اشتباهی نکردید. آقای عزیز 4 هسته 1.4 گیگاهرتزی با 4 تا 1.7 گیگاهرتزی توی این برنامه های معمولی هیچی نیست. اینقدر حساسیت به خرج ندید عزیز دل. منم همین مدل رو دارم. واقعا هم راضیم
چرا اومده تازه منم با فروشنده تا 2100 به توافق هم رسیدیم و سی پی یوش دو هسته ای هست. شما درست میگید بعضی ها جو سازی می کنن که آی نفس کش، خودتو و پولتو به فنا دادی در حالی که بارزترین فرق نکسوس با نوت 10 رزولیشن بالا و پشتیبانی از nfc، که برای من اهمیتی نداره، تازه قلم این مدل خیلی کاربردیه مخصوصا تو وبگردی، به سایت فینال برید ببینید چه راحت تب ها رو باز می کنه. ممنون از پستتون دوست عزیز
یه مطلب تخصصی بگم که مفید باشه، سی پی یو نکسوس 10 از سرعت خیلی بالایی نسبت به نوت 10 بر خورداره در حالی که دو هسته ای هست ولی رزولیشن بالای صفحه نمایش به نسبت سهم بیشتری از سی پی یو و رم رو اشغال کرده و این تبلت به گزارش کاربران لگ داره و کمی هم طرفداراش رو مایوس کرده

بالا