• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوش سيگار کمل روسی با قيمت مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DMX

Registered User
لایک‌ها
2
با تشکر از دوست عزیزمان بابت آاپ دوستان ببینید تکی بخوام بدم یکی شیراز ۱ بسته میخواد یکیشمال کشور هست ۲ بسته میخواد قیمت قابل داری هم نیست که هزینه پست بیشتر از هزینه خودش می‌شه اینجوری از یکطرف من هم باید هرسری تا پست برم حازرم ۲برابرش رو بدم که نرم والا در ضمن تا الان ۴ تا از دوستان بصورت یکجا پیشنهاد دادن فقط من می‌خوام به بیشترین پیشنهاد بدم الان بیشترینش ۳۶۵۰ بستی بوده

Last edited:

DMX2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان باشه یکجا نمیدم ولی حداقل بالای ۵ بسته میدم هزینه ارسال هم با خریدار می‌باشد داخل تهران هم با پیک می‌فرستم بسته‌ای هم ۳۷۰۰

DMX

Registered User
لایک‌ها
2
upppppppppppppppp

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642
دوستان باشه یکجا نمیدم ولی حداقل بالای ۵ بسته میدم هزینه ارسال هم با خریدار می‌باشد داخل تهران هم با پیک می‌فرستم بسته‌ای هم ۳۷۰۰

داداش 3 تومن بود شد 3700 ؟ .... اگر 3 میدی 5 بسته می خوام ....پخ بده ....

DMX

Registered User
لایک‌ها
2
با تشکر فروخت شد به دوست عزیز emmireco@yahoo

emmireco@yahoo

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیز من کلا خریداری کردم
سیگارها انقدر خشک هستند که اسمش رو دیگه نمیشه سیگار گذاشت. چند بسته رو باز کردم و همگی همین بودند
در کل ممنونم ازشون. امیدوارم خودشون قبلا بسته ها رو باز نکرده بودند و از این مسئله اطلاعی نداشتند که سیگارها قابل استفاده نبوده اند.
بگذریم. به درد کشیدن که نمیخوره اون دوستانی که برای کلکسیونشون میخواستند اگه تهران هستند پیغام خصوصی بدند که تقدیمشون کنم. (رایگان)
مرسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا