منتخب بازارچه

فوق العاده : دقیقترین و کاملترین نقشه GPS تهران و خاورمیانه "فارسی" Nokia Map ٠

XONIX_JAM

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
28 ژانویه 2006
نوشته‌ها
146
لایک‌ها
0
محل سکونت
TABRIZ
نوکیا با این برنامه واقعا غوغا کرده
من که خیلی خوشم میاد ازش خیلی کارا و خوب عمل میکنه
مخصوصا مسیر یابی به همراه گفتار فارسی.
تو تبریز که این نقشه برای چی پی اس کاملترینه
 

hos987

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 نوامبر 2006
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
0
دوستان نقشه سایر شهرها که به تازگی ارایه شده نیز در پست اول قرار گرفت
با سلام
جناب صادق خان
ما را که فراموش نکردید ؟ DVDاز شما خریدیم . و گوشی مان I8910 سامسونگ بود . برای فعالسازی GPS اش مزاحم شدم .
1- طبق آموزش های شما فایل
Nokia.Ovi.Maps.v3.01.4401.s60v3.2.SymbianOS9.3.Unsigned-AmirOmidvar.sis
را از درون DVD مربوطه استخراج کردم و با برنامه SIGN با استفاده از فایلهای cer و key ساین کردم . موقع انتقال به گوشی باید از برنامه pc suite مربوط به نوکیا استفاده کنیم و کابل رابط در حالت pc suite به کامپیوتر وصل باشد ، تا اینجا درست است ؟ بعد در حالت انتقال به گوشی پیغام میدهد که فایلهای cer , key ایراد دارند و برنامه نصب نمی شوند .
2- از طریق برنامه HelloOX2_v2.02_signed.sisx هم رفتم ، ظاهراً این برنامه مختص گوشی های نوکیا و با رابط مخصوص خودشان است .
3- شما در قسمتی از آموزش در سایت نوشته اید برای انتقال نقشه ها به پوشه e:\cities\diskcache در گوشی باید کابل رابط گوشی در حالت mass storage باشد . در این حالت ارتباط کابل رابط که قبلاً pc suite بود قطع نمی شود ؟
4- در این انتقالها باید به اینترنت وصل بود؟
5- برنامه Map Downloader را چگونه دانلود و به گوشی انتقال دهیم .؟

با تشکر از راهنمایی تان . منتظر پاسخ شما
A-GH
 

mehdi_ba

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 جولای 2010
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
مرسی فقط ایراد میگیره که باید کانکت بشی البته اصل نرم افزار رو از سایت نوکیا گرفتم بعد ساین کردم
مهدی
 
Last edited:

mehdi_ba

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 جولای 2010
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
سلام
دوستان گوشی من n79 هست و وقتی نصب میکنم
برا درایو تو یا واک تو ایراد میگیره که باید کانکت بشی بعد قطع میکنه مسیر رو چیکار کنم
لطفا کمکم کنید ممنون
مهدی
 

sadeghspiderman

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 جولای 2008
نوشته‌ها
1,221
لایک‌ها
64
محل سکونت
Tehran
سلام
دوستان گوشی من n79 هست و وقتی نصب میکنم
برا درایو تو یا واک تو ایراد میگیره که باید کانکت بشی بعد قطع میکنه مسیر رو چیکار کنم
لطفا کمکم کنید ممنون
مهدی
باید از ورژن کرک شده که ما گذاشتیم استفاده کنید. تا دچار مشکل نشوید

هیچ نیازی به اتصال به اینترنت نیست
 

farzad13

Registered User
تاریخ عضویت
6 فوریه 2007
نوشته‌ها
49
لایک‌ها
0
من نقشه رو با nokia ovi گرفتم رو 5230
ولی الان محلی که هستم رو نشون نمیده آخرین جایی که رفتم روش رو نشون میده یه چراغ قرمز هم گوشه صفحه روشن خاموش میشه !!!
راه حل چیه ؟
من نقشه اروپا رو هم میخوام اون رو چی کار کنم ؟
ورژن کرک شده که گذاشتین رو نصب کنم ؟
بعد هیچ کاری هم رو گوشیم نکردم هک و ساین و این چیزا
ممنون از راهنماییتون
 

sadeghspiderman

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 جولای 2008
نوشته‌ها
1,221
لایک‌ها
64
محل سکونت
Tehran
من نقشه رو با nokia ovi گرفتم رو 5230
ولی الان محلی که هستم رو نشون نمیده آخرین جایی که رفتم روش رو نشون میده یه چراغ قرمز هم گوشه صفحه روشن خاموش میشه !!!
راه حل چیه ؟
من نقشه اروپا رو هم میخوام اون رو چی کار کنم ؟
ورژن کرک شده که گذاشتین رو نصب کنم ؟
بعد هیچ کاری هم رو گوشیم نکردم هک و ساین و این چیزا
ممنون از راهنماییتون
اگر نقشه GPS بشه حتما جایی که هستید رو نشون میده تا روشن شدنش جای قبلی رو نشون میده

نقشه همه نقاط دنیا برای ovi maps
http://iranopda.com/about/70--nokia-ovi-maps-ver30-a-ver20.html
 

farzad13

Registered User
تاریخ عضویت
6 فوریه 2007
نوشته‌ها
49
لایک‌ها
0
اگر نقشه GPS بشه حتما جایی که هستید رو نشون میده تا روشن شدنش جای قبلی رو نشون میده

نقشه همه نقاط دنیا برای ovi maps
http://iranopda.com/about/70--nokia-ovi-maps-ver30-a-ver20.html
تشکر
ولی میزنه waiting for gps ولی هیچ اتفاقی نمافته همون چراغ قرمزه خاموش روشن میشه
یعنی gps گوشی خرابه ؟
الان همین نقشه رو هم دان کردم و نصب کردم ولی بازم کاری نمیکنه مثکه من بلد نیستم کار کنم !!!
کار کردن باهاش چطوریه ؟ چون هر جا خارج میشم باز میکنم همون جا رو نشون میده
 
Last edited:

sadeghspiderman

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 جولای 2008
نوشته‌ها
1,221
لایک‌ها
64
محل سکونت
Tehran
تشکر
ولی میزنه waiting for gps ولی هیچ اتفاقی نمافته همون چراغ قرمزه خاموش روشن میشه
یعنی gps گوشی خرابه ؟
الان همین نقشه رو هم دان کردم و نصب کردم ولی بازم کاری نمیکنه مثکه من بلد نیستم کار کنم !!!
کار کردن باهاش چطوریه ؟ چون هر جا خارج میشم باز میکنم همون جا رو نشون میده
باید صبر کنید تا یک بار GPS روشن بشه
وقتی چراغ اول زرد رنگ چشمک زنه یعنی در دنبال دریافت ماهواره است
 

farzad13

Registered User
تاریخ عضویت
6 فوریه 2007
نوشته‌ها
49
لایک‌ها
0
باید صبر کنید تا یک بار GPS روشن بشه
وقتی چراغ اول زرد رنگ چشمک زنه یعنی در دنبال دریافت ماهواره است
تشکر بعد از 15 دقیقه برای اولین بار گرفت
حالا میخوام چند کشور دیگه رو هم اضافه کنم چه کار کنم ؟ همین طوری سیتی رو ،رو سیتی اور رایت کنم ؟
 

farzad13

Registered User
تاریخ عضویت
6 فوریه 2007
نوشته‌ها
49
لایک‌ها
0
تشکر بعد از 15 دقیقه برای اولین بار گرفت
حالا میخوام چند کشور دیگه رو هم اضافه کنم چه کار کنم ؟ همین طوری سیتی رو ،رو سیتی اور رایت کنم ؟
دوستان حیاتیه،اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
کشور دیگه رو چطوری اضافه کنم ؟کپی پیست ایران رو پاک نمیکنه ؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ ن : با map installer درست شد!
 
Last edited:

sadeghspiderman

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 جولای 2008
نوشته‌ها
1,221
لایک‌ها
64
محل سکونت
Tehran
دوستان حیاتیه،اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
کشور دیگه رو چطوری اضافه کنم ؟کپی پیست ایران رو پاک نمیکنه ؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ ن : با map installer درست شد!
فولدر های a-f and 0-9 داخل diskcashe و همین طوری فولدر ایندکس رو کپی کنید روی قبلی ها و ریپلیس آل کنید تا اضافه شود
 

sadeghspiderman

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 جولای 2008
نوشته‌ها
1,221
لایک‌ها
64
محل سکونت
Tehran
نقشه قم و کرج هم اضافه شد. میتونید به نقشه های قبلیتون اضافش کنید.

در پست یک
 

ayaran

Registered User
تاریخ عضویت
15 اکتبر 2010
نوشته‌ها
896
لایک‌ها
13
محل سکونت
تهران - شرق
من گوشيم 6110 هست يعني FP1_S60 V9.2.
برنامه رو ساين ميكنم زمان نصب ارور ميده.گوشيم هك كردم باز ارور ميده.
اما FP2 رو فقط براي تست ريختم ببينم نصب ميشه يا نه.كه نصب شد.

unable to install base package first.

يه همين چيزي ميزنه
 
Last edited:

sadeghspiderman

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 جولای 2008
نوشته‌ها
1,221
لایک‌ها
64
محل سکونت
Tehran
من گوشيم 6110 هست يعني FP1_S60 V9.2.
برنامه رو ساين ميكنم زمان نصب ارور ميده.گوشيم هك كردم باز ارور ميده.
اما FP2 رو فقط براي تست ريختم ببينم نصب ميشه يا نه.كه نصب شد.

unable to install base package first.

يه همين چيزي ميزنه
از همان ورژن که نصب شد استفاده کنید مشکلی نداره :دی

گوشی شما Symbian OS v9.2, S60 rel. 3.1 اما روی بعضی 9.2 ها 9.3 نصب می شود اما مثلا روی n95 فقط 9.2

موفق باشید
 

ayaran

Registered User
تاریخ عضویت
15 اکتبر 2010
نوشته‌ها
896
لایک‌ها
13
محل سکونت
تهران - شرق
از همان ورژن که نصب شد استفاده کنید مشکلی نداره :دی

گوشی شما Symbian OS v9.2, S60 rel. 3.1 اما روی بعضی 9.2 ها 9.3 نصب می شود اما مثلا روی n95 فقط 9.2

موفق باشید
9.3 نصب ميشه.اما زماني كه برنامه رو ميخواي open كني.برنامه بدونه هيچ اروري باز نميشه
 

jabbarpour

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 مارس 2010
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
آقا کسی می تونه cities.part06.rar مپ تهران و راه های ایران و چند تا شهر دیگه رو یه جا دیگه آپلود کنه.
هر کاری می کنم نمی تونم از rapidbaz دانلود کتم. 4shared هم کلا خرابه.

خواهش می کنم. :(
 

mehdiirani

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 ژوئن 2011
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من نقشه کامل شهر ها و راههای ایرانو برای نوکیا ان 8 میخوام لطفا راهنمایی کنید و طریقه نصب هم بگید .
با تشکر
:)
 

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 دسامبر 2006
نوشته‌ها
1,416
لایک‌ها
17
سن
32
محل سکونت
Shiraz
سلام دوستان
من نقشه کامل شهر ها و راههای ایرانو برای نوکیا ان 8 میخوام لطفا راهنمایی کنید و طریقه نصب هم بگید .
با تشکر
:)
شما تو خود گوشی میتونی بری تو قسمت Maps ، گزینه ی Update رو بزنی ، از تو لیست ایران رو انتخاب کنی و نقشه رو دانلود کنی ... فکر کنم حجمش 43 مگ باید باشه !!

یا میتونید با برنامه ی Nokia Ovi Suite این کار رو انجام بدید، از طریق PC
 

ye_fereshteh

Registered User
تاریخ عضویت
1 دسامبر 2013
نوشته‌ها
432
لایک‌ها
143
خخخخخخخخخ! میدونم خیلی دیر اومدم تو این تاپیک، اما بلاخره اومدم دیگه، مگه چیه؟!
آقا من جدیدا یک عدد نوکیا E72 خریدم و میخوام نقشه ایران و حداکثر شهراشو بریزم تو گوشیم، اما متاسفانه انگار دیر اقدام کردیم و لینک درست و حسابی گیر نمیاد، میشه یه کمک به ما بکنید؟!ممنون
 
بالا