دوستان نقشه سایر شهرها که به تازگی ارایه شده نیز در پست اول قرار گرفت
باید از ورژن کرک شده که ما گذاشتیم استفاده کنید. تا دچار مشکل نشویدسلام
دوستان گوشی من n79 هست و وقتی نصب میکنم
برا درایو تو یا واک تو ایراد میگیره که باید کانکت بشی بعد قطع میکنه مسیر رو چیکار کنم
لطفا کمکم کنید ممنون
مهدی
اگر نقشه GPS بشه حتما جایی که هستید رو نشون میده تا روشن شدنش جای قبلی رو نشون میدهمن نقشه رو با nokia ovi گرفتم رو 5230
ولی الان محلی که هستم رو نشون نمیده آخرین جایی که رفتم روش رو نشون میده یه چراغ قرمز هم گوشه صفحه روشن خاموش میشه !!!
راه حل چیه ؟
من نقشه اروپا رو هم میخوام اون رو چی کار کنم ؟
ورژن کرک شده که گذاشتین رو نصب کنم ؟
بعد هیچ کاری هم رو گوشیم نکردم هک و ساین و این چیزا
ممنون از راهنماییتون
تشکراگر نقشه GPS بشه حتما جایی که هستید رو نشون میده تا روشن شدنش جای قبلی رو نشون میده
نقشه همه نقاط دنیا برای ovi maps
http://iranopda.com/about/70--nokia-ovi-maps-ver30-a-ver20.html
باید صبر کنید تا یک بار GPS روشن بشهتشکر
ولی میزنه waiting for gps ولی هیچ اتفاقی نمافته همون چراغ قرمزه خاموش روشن میشه
یعنی gps گوشی خرابه ؟
الان همین نقشه رو هم دان کردم و نصب کردم ولی بازم کاری نمیکنه مثکه من بلد نیستم کار کنم !!!
کار کردن باهاش چطوریه ؟ چون هر جا خارج میشم باز میکنم همون جا رو نشون میده
تشکر بعد از 15 دقیقه برای اولین بار گرفتباید صبر کنید تا یک بار GPS روشن بشه
وقتی چراغ اول زرد رنگ چشمک زنه یعنی در دنبال دریافت ماهواره است
دوستان حیاتیه،اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنهتشکر بعد از 15 دقیقه برای اولین بار گرفت
حالا میخوام چند کشور دیگه رو هم اضافه کنم چه کار کنم ؟ همین طوری سیتی رو ،رو سیتی اور رایت کنم ؟
فولدر های a-f and 0-9 داخل diskcashe و همین طوری فولدر ایندکس رو کپی کنید روی قبلی ها و ریپلیس آل کنید تا اضافه شوددوستان حیاتیه،اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
کشور دیگه رو چطوری اضافه کنم ؟کپی پیست ایران رو پاک نمیکنه ؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ ن : با map installer درست شد!
از همان ورژن که نصب شد استفاده کنید مشکلی نداره :دیمن گوشيم 6110 هست يعني FP1_S60 V9.2.
برنامه رو ساين ميكنم زمان نصب ارور ميده.گوشيم هك كردم باز ارور ميده.
اما FP2 رو فقط براي تست ريختم ببينم نصب ميشه يا نه.كه نصب شد.
unable to install base package first.
يه همين چيزي ميزنه
از همان ورژن که نصب شد استفاده کنید مشکلی نداره :دی
گوشی شما Symbian OS v9.2, S60 rel. 3.1 اما روی بعضی 9.2 ها 9.3 نصب می شود اما مثلا روی n95 فقط 9.2
موفق باشید
شما تو خود گوشی میتونی بری تو قسمت Maps ، گزینه ی Update رو بزنی ، از تو لیست ایران رو انتخاب کنی و نقشه رو دانلود کنی ... فکر کنم حجمش 43 مگ باید باشه !!سلام دوستان
من نقشه کامل شهر ها و راههای ایرانو برای نوکیا ان 8 میخوام لطفا راهنمایی کنید و طریقه نصب هم بگید .
با تشکر