به نقل از ali206speed :سلام علي آقا وقتي تو بازي باشي و از بازي بياد بيرون به چند تا چيز ربط داره مثلا ميتونه ايراد از گرافيك يا رم باشه يا مثلا بازيو minimum نصب كردي كه سيستم شما درست نميتونه بياره ولي اگه سيستمتو بگي كه چيه مخصوصا گرافيك و رم اون وقت بچه ها بهتر ميتونن كمكت كنن راستي اين بازي از فيفا 2003 بهتر و روان تر مياد ولي در عوض اگه گرافيك پايين باشه گير ميكنه چون دوسته من فيفا 2003 رو با گرافيك Geforce 2 mx 400 اجرا كرده ولي فيفا 2004 رو نميتونه بازي منه![]()
ببخشيد شما حالتون خوبه تو فيفا ماشين سواري ميكنين . خوب موفق باشينبه نقل از mammad :اين 72 ميش چه سخته نتونستم ردش كنم!!كسي تونسته اينجا رو رد كنه؟بگه با كدوم ماشين رفته من 10-15 بار اينو رفتم اما نتونستم.
اينو گفتي ياد يه چيزي افتادم.فيفا 99 رو كه بازي ميكردم با پسرخالم معمولا هميشه اين بازكن سريعا رو ميزاشتيم گوش چپ و راست خود بازيكن كه گوشه 18 قدم ميرسيد با يك دكمه سانتر ميكرد رو دروازه.ما هم مثل شما با كلاس نيستيم بگيم موتور سايكل ميگفتيم دو تا افغاني رو گذاشته دو گوش هي ميرن جلو ميان عقب(با تخلص البته!!) توهين نشه ها منظور قدرت بدني بود!به نقل از Kako :البته من و داداشم هميشه با هم فيفا (معمولا 2003 )بازي ميكنيم به بعضي از بازيكنا كه ميشه باهاشون مثه ماشين ويراژ داد و در رفت ميگيم motocycle ! فك كنم ممد هم دچار همچين چيزايي شده !
به نقل از mammad :ما هم مثل شما با كلاس نيستيم بگيم موتور سايكل ميگفتيم دو تا افغاني رو گذاشته دو گوش هي ميرن جلو ميان عقب(با تخلص البته!!) توهين نشه ها منظور قدرت بدني بود!
اوه! حق با توئه.به نقل از alizali :ميگم خيلي منحرف شده اين تاپيك ها يكي بياد مشكل ما رو حل كنه
به نقل از alizali :راستش رم من 256 از نوي دي دي آر هستش
گرافيت هم اي تي آي 64 هستش
به نقل از alizali :بله مال من همين رادئون هستش . يعني چي كم مياره آخه مگه چقدر ديگه بايد گرافيك داشته باشم
===========================
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
===========================
600 MHz Intel Pentium III or AMD Athlon
64 Megabytes of RAM (128 MB for Windows XP and Windows 2000)
DirectX 8.1 Compatible 3D accelerated 32 MB video card or equivalent
880 MB free hard disk space plus space for saved games and
additional space required for DirectX 8.1 installation
8X Speed CD-ROM/DVD-ROM
DirectX 8.1 Compatible Sound Card
56k Modem for online gameplay
MS compatible mouse
Keyboard
Required Operating Systems:
Windows 98, Windows ME, Windows XP or Windows 2000
Note that Windows 95 and Windows NT 4.0 are not supported.
Required Software:
Internet Explorer 6.0 for online play
Macromedia Flash 6.0.79.0 or greater for online play
DirectX 8.1
Recommended Chipsets
ATI Radeon 7000 Series, ATI Radeon 8500, ATI Radeon 9000/Pro series,
NVIDIA Riva TNT2 (Ultra), Geforce 256, NVIDIA GeForce 2 (GTS, MX, Ultra/Ti),
NVIDIA GeForce 3 (MX, Ti), NVIDIA GeForce 4 (MX, Ti),
NVIDIA GeForce FX series, SIS 315, Matrox G400 and Matrox Parhelia
به نقل از Sassan :I have this game for PC, it was one of the worst sport games in the entire video gaming. SOrry but I hated it, I used to love the old ones like Fifa 2002 and Fifa 97