• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فيلم ميخواي بيا تو...

mohammad_dvd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اقا دمت گرم
يه ضرب والمثل هست ميگه (شنيدن كي بود مانند ديدن)
اقا لااقل اسم دوستان رو لطف كنيد بگيد تا حقيقت كاملا معلوم بشه
مثلا اگر ميگفتيد چي ميشد ... خطري كه نداشت!!!
از اين به بعد هم لطفا هر كسي واقعا با من بنده خدا مشكل داشت بياد (ادمه زنده كه به وكيل وصي احتياج نداره)

ممنون
موفق و پيروز باشيد
محمد رضا

b.sarshar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از esfandiyar2002 :
عزیز من...کسی اینجا شما را محکوم نمی کند و کسی هم قصد خراب کردن کار شما را ندارد...:)
خود من که ماشالله به آرشیو دی و ی دی هایم شهره هستم...:D ....چند تا پی ام (دقیقا دو نمونه)از دوستانی دارم که از شما خریداری کرده اند ولی اصلا رضایت آنها جلب نشده.....
نمی خواهم اسم ببرم چون تاکید داشته اند ولی واقعیت دارد...از ذکر دلایل دوستانی که نام نبردم هم صرفنظر کردم...:blush: روی هم رفته آرشیو و یا لیست بسیار خوبی دارید و من قصد تهیه هم دارم ولی بخصوص یکی از همین دوستان که در فوروم هم اعتبار زیادی دارد و از کار شما چندان راضی نبوده کمی مرا بشک انداخته...:blink:
بازهم تاکید می کنم سعی من بر تخریب چهره شما نیست...:happy: چون خودم مستقیما با شما همکاری نداشته ام...ولی اعتبار سخنانی که بمن زده شده را متاسفانه تایید می کنم...:wacko:
امید دارم کمی بیشتر در کار خود دقت کنید و واقعا آرشیو خوبی دارید..:)

کاملآ تائید می کنم . باید صدف از خزف باز شناخته شود . آن کسانی که کارشان را تا حد آفتابه دزدی تنزل داده اند معرفی شوند . البته بحث من برای صاحب این تاپیک نیست بلکه یک معضل کلی را دارم مطرح می کنم تا آقایانی که در قبال تحویل کار های خراب ( که بعضاً عامدانه هم هست ) هیج گونه احساس مسئولیتی نمی کنند برای تمام بچه های فروم شناخته شوند.​

mohammad_dvd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من كه پايم
اينطوري بهتره

mohammad_dvd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر دوستان
يك سري فيلم جديد امده به قرار زير:
cindrella man(farsi sub)-1
bigger than the sky-2
wedding date-3
legend of zorro(2005)-4
upside of anger-5
the man-6
the deal-7
ice princes-8

موفق باشيد
محمد رضا

salis110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mohammad_dvd :
سلام بر همگي
اقاي salis حداقل كاملا راستشو بگو بذار بقيه قضاوت كنند .
شما كلا رو قيمتي كه من به شما دادم 1000 بابت هر فيلم بازم نميتونستي سر موقع پول رو بديد و بازم از من تخفيف ميخواستيد ... حالا شما چه جوري 50 تا سفارش به من داديد .... الله اعلم

ادم يه كم وجدان داشته باشه بد نيست!!!!
از لحاظ كيفيت هم كه خداييش خود شما كاملا در جريان هستيد.
در ضمن من تمامي سفارش شما رو كه 10 عدد بود كاملا دادم
در سخن اخر هم بايد اشاره بكنم به اينكه در اين مدت 2 سالي كه من مشغول اين كار هستم تا حال نشده كسي از دست من شاكي شده باشه و يا من پول كسي رو خورده باشم
اين اقاي salis نميدوونم از جون من چي ميخواد:blush:

موفق باشيد

سلام
و اما در مورد فرمایشات جنابعالی
دوست عزیز
اولا بنده در خصوص پرداخت سر موقع پول مشکلی نداشتم و شما یکبار به پیک فیلم را دادی آورد و یکبار هم خودت آوردی اداره و هر دو بار هم نقدا پول جنابعالی را دادم
اگر هم در مورد قیمت با شما چانه زدم فکر کنم در دنیای تجارت به عبارت negotiation برخورد کرده اید بنابراین من به عنوان مشتری حق دارم تلاش کنم حداکثر منفعت را با حداقل هزینه بدست آورم ضمن انکه من هیچ چانه ای با شما بر سر قیمت پایینتر از 1000 تومن نزدم
اما در مورد تعداد فیلمها اگر هم 50 تا نبوده بدون شک بیش از 40 عدد بوده که اگر مایل باشید یک به یک نام می برم

دوست عزیز مگر همین شما نبودید که پس از اینکه شما را در جریان مشکل دار بودن بیش از نیمی از فیلمها که اتفاقا شخص خود شما هم برای من آوردید قرار دادم فرمودید این سری فیلمها را خودم رایت نکردم و کس دیگری رایت کرده و قول دادی در اسرع وقت جبران کنی
شما برای من بجای فیلم sin city شو britny spears فرستادی یا اصلا فیلم برباد رفته یا جان سخت یا کلاغ را که اصلا نخواسته بودم برایم فرستادی

در خصوص کیفیت که اگر کیفیت خوب نبود من سفارش جدید نمی دادم و من اعتراضی به کیفیت فیلمها نکردم اما مشکل این است که شما برای من فیلمهایی را فرستادی که من اصلا سفارش نداده بودم یا مثلا فیلم "سرعت 2" که نصف حجم دی وی دی را پر نکرده مطمئنا شما و دیگر دوستان اذعان دارند که فیلم دی وی دی نیست و فقط فیلم روی دی وی دی رایت شده

دوست عزیز من با شما خصومت ندارم که شما می فرمایید از جان من چه می خواهی. من فقط میخواهم فیلم هایم را که قول دادی اصلاح کنی برایم بفرستی یا پولش را پس دهی ولی من ترجیح می دهم برای اینکه ثابت کنم با شما مشکلی ندارم باز هم از لیست "اشتراکی" شما سفارش بدهم وگرنه من چرا با دوستان دیگر که از ایشان فیلم گرفتم مانند firefly sotoodeh و احسان رضایی مشکل ندارم که خیلی هم ازشون راضی ام

در پایان حتما متوجه شده اید که من هم "یک کم" وجدان دارم

در پایان برای شما آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم شما به ندای وجدان خود در خصوص من ÷اسخ مناسب بدهید

التماس دعا و خدا نگهدار​

in_and_out

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من يك سري از ايشون فيلم گرفتم كه تا حال به اين كيفيت از كسي فيلم نگرفته بودم
واقعا عالي بود
فقط يه روز تحويل دير شد كه اونم واقعا ميرزيد

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
در مورد اين دوستمون كه گفتن و بدي گفتن در مورد اقا محمد يا احسان ما بالاخره نفهميديم ايشون كدومند پولو كه احسان مي گيره :D من خواستم هم تعريف كنم وهم شكايت
اون موقع كه من هم از شما 1000 تومان مي خريدم كيفيت خوب بود ولي خيلي خيلي تاخير داشتيد و هر بار هم مي داديد يكي يا دو تا كم مي داديد كه تو سفارش بعدي مي داديد
راستي ياذم رفت ايميل بفرستم بگم اين closer درست بود حق باش ما بود شرمنده
اما اين قرار بود فيلم رايگان بدي ندادي يادت باشه :D

موفق باشي ايشالا فيلم هاي خوب بياري وقيمتت رو از اين مقدار پايين بياري دوباره مشتري ميشم ايشالا كه ديگه دير نمي دي!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از salis110 :
سلام

دوست عزیز من با شما خصومت ندارم که شما می فرمایید از جان من چه می خواهی. من فقط میخواهم فیلم هایم را که قول دادی اصلاح کنی برایم بفرستی یا پولش را پس دهی ولی من ترجیح می دهم برای اینکه ثابت کنم با شما مشکلی ندارم باز هم از لیست "اشتراکی" شما سفارش بدهم وگرنه من چرا با دوستان دیگر که از ایشان فیلم گرفتم مانند firefly sotoodeh و احسان رضایي مشکل ندارم که خیلی هم ازشون راضی ام

در پایان حتما متوجه شده اید که من هم "یک کم" وجدان دارم

در پایان برای شما آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم شما به ندای وجدان خود در خصوص من پاسخ مناسب بدهید

التماس دعا و خدا نگهدار​

خوب اخه احسان فيلماشو جادو ميكنه ميده به مشتري..:lol:

haney

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mohammad_dvd :
سلام بر دوستان
يك سري فيلم جديد امده به قرار زير:
cindrella man(farsi sub)-1
bigger than the sky-2
wedding date-3
legend of zorro(2005)-4
upside of anger-5
the man-6
the deal-7
ice princes-8

موفق باشيد
محمد رضا

لطفا لیست را برایم بفرستید
[email protected]

omid_saleh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هر کس اعصاب پولادین دارد می تواند به این آقا سفارش بدهد.این محمد رضا خان واقعا آدم رو کچل میکنه تا فیلمها رو بفرسته.من بعد از سفارش دوم که دادم وایشان 2 هفته مرا سرکار گذاشت پشت دستم رو داغ کردم که دیگه به این آقا سفارش ندهم.اگه قرار باشه هركي كه از مامانش قهر ميكنه بره آرشيو تهيه كنه وكاسبي راه بينیاندازه که نمیشه. مشتری هم حقوقی داره.از من گفتن.اگه توی این فروم فروشنده های با آرشیو بی کیفیت ,بد برخورد وبدقول معرفی شوند به نفع همه است.

mohammad_dvd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مخصوص اقا اميد
اول بگم كه من اندازه 0.1 از طول عمر جنابعالي مشغول اين كار هستم
دوم اينكه من به پول حرووم و حلال اعتقاد دارم و با اين حال كه فيلم هاي مستهجن سود خوبي هم داره ولي با خودم
عهد كردم كه دست رو اين يكي نذارم
شما هم كه از اين جور فيلم ها سفارش ميدي نبايد از من انتظار داشته باشي كه ....

و در پايان با ارزوي سلامتي براي همه دوستان

موفق باشيد

omid_saleh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اولا بیخودی ادای پیغمبر ها رو در نیار. ثانیا من هرچی بخوام سفارش می دم به هیچ کس هم ربطی نداره.
اگه خیلی ادعای مسلمونی داری فیلمهایی که فکر می کنی با فروش آنها از کراماتت کم می کنه از لیست حذف کنی. ثالثا حرف من راجع به بدقولی جنابعالی بود.اگر نگران آخرتت بودی یا جواب ایمیل رو نمی دادی یا
همین حرفهایی رو که اینجا زدی همان موقع می زدی (البته به همراه سلام مخصوص).در ضمن شما اگر 10برابر سن من هم به این کار ادامه بدی باز هم وضعت همین است . کسی که دم از حلال وحروم می زنه نباید ایمیل بزنه و گریه کنه که گیر افتاده ام ,امتحان دارم و از خدامه که فیلمها رو زود تر بدم ولی همش این تاریخ واون تاریخ کنه و معذرت بخواد. مسلمون درس خون وشجاعش خوبه .تازه خوبه که اصلا هم چشممون هم توچشم هم نمی افتد. اگر فقط حرف حلال وحروم بود,هر چند وقت یک تاپیک جدید نمی زدی.یک نگاهی به تاپیک های دیگران(مثل آقای ستوده و..) وتاپیک های خودت بنداز, تاپيك آنها بيش از چند هزار بازدید کننده دارد.در عوض تاپیک های شما: یکی در میا یکی از بدقولی شما می نالد,يكي از تحویل ناقص .
در ضمن موردی که من مطرح کردم به دیگران هم مربوطه ولی چیزی که شما مطرح کردید نه .خوب شد شما پزشک یا وکیل نشدید.
به سایرین هم توصیه می کنم تمام تاپیکهای ایشان را در این فروم که اغلب با نام" فیلم می خوای بیا تو"است یک نگاهی بیندازند.

mohammad_dvd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مخصوص شماره 2:lol:
بابا چرا قاچ زدي
من تاپيك رو عوض كردم چون ميخواستم قيمت رو ببرم بالا
در ضمن هم من احتياجي به اين كه در اينجا امار بازديد ها بره بالا ندارم چون يه سري مشتري هست كه فعلا براي من بسه ... كارهاي مهمتر ديگه اي هم هست كه اونها برام مهمتر هستند
در مورد عقايد بنده هم شما فعلا به حدي نرسيدي كه بتووني نظر بدي..
من كه ضرر مالي به شما نزدم كه اين طور حرص ميخوري:D

bye

mohammad_dvd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همه
فيلم هاي جديد:

pride & prejudice
elizabeth town
in her shoes
venom
shop girl
jaws 3
anthony zimmer
hunt for eagle one (2006
wallace & gromit(2005
thumbsucker
wolf creek
undiscoverd
an unfinished life

اين هم از فيلم هاي جديد كه همه 2005 يا 2006 هستند و dvd version
ممنون
[email protected]
[email protected]

به اميد حق:happy:

in_and_out

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام محمد جان
من اين فيلم هاي زير رو ميخوام
فقط تخفيف يادت نره:D
ممنون

Sahara
Sin City
Skeleton Key
Son Of The Mask
stealth
Transporter 2
Uleashed (Danny The Dog)
War of the Worlds
xXx 2 (State of the Union)
White Noise
elizabeth town
pride & prejudce
in her shoes
venom
shop girl
jaws 3
anthony zimmer
hunt for eagle one (2006
wallace & gromit(2005
thumbsucker
wolf creek
undiscoverd
an unfinished life
Witches of the Caribbean
upside of anger
wedding date
Exorcism Of Emily Rose
Must Love Dogs
March Of The Penguins
Serenity
Flight Plan
Syriana
Matador
North Country

حتما هم اصل باشن

mohammad_dvd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اقا رامين فيلم ها چه طور بود... راضي هستي
مشكلي داشت حتما و سريعا اطلاع بديد ممنون ميشم

Blue_man

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دیدم چند نفر از کار محمدرضا انتقاد کرده اند گفتم انصاف نیست من که از کار محمدرضا راضی هستم چیزی نگم.
راستش من محمدرضا را 7 ماه پیش از همین فورم شناختم و تا حالا حدود 50 فیلم در 5 سری از او گرفته ام غیر از یک بار که حدود 5 روز تاخیر داشت در دفعات دیگر فیلمها را به موقع تحویل داد.
سه فیلم را هم که مشکل در رایت داشت برایم عوض کرد.
البته من به خاطر گرفتاری خودم حدود 3 ماه است فیلمی نگرفتم نمی دونم در طول این مدت مشکلی در تحویل فیلم داشته است یا نه
در هر صورت من از کار او راضی بودم.

بالا