• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فکر کردید اگه یه روزی بمیرید سایتتون چی میشه ؟

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
من فکر کردم :دی

بعد از مرگم خانومم با واسطه پرداخت هزینه سرور تماس میگیره که هزینه سرور را مثل قبل پرداخت کنه :)

یکسری اتفاقات هم قابل پیش بینی هست :دی
مثلا زیر مطلب درگذشتم چند هزارتا کامنت میزارن تسلیت میگن ...

خوش به حال شما که خانومتون هستن .

ولی بیشتر بچه ها از جمله من هنو به سن قانونی ام نرسیدیم .

قاچاقی تو بانک حساب وا کردم واسه کار اونم کارته گم شد حالا برم دنبالش میگن سنت کمه اصلا نباید حساب وا میکردن برات

هرجا میری میگن فنچی هنو برو بزرگ شدی بیا حساب وا کن :D

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
من فکر کردم :دی

بعد از مرگم خانومم با واسطه پرداخت هزینه سرور تماس میگیره که هزینه سرور را مثل قبل پرداخت کنه :)

یکسری اتفاقات هم قابل پیش بینی هست :دی
مثلا زیر مطلب درگذشتم چند هزارتا کامنت میزارن تسلیت میگن ...

علی من قول میدم خودم برات 50 تا کامنت تسلیت بذارم . اصلا از همین الان تسلیت میگم ! :(

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
يك فايل html به همراه عكس نوار سياه بنده حقير نچندان قابل تقدير + يك متن گلي گم كرده ام مي جويم اورا ....

Ariota

Registered User
لایک‌ها
3
خودم که نباشم میخوام سایتهامم نباشه ...

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
من الان میخوام برم خدمت عزا گرفتم سایت مو چیکار کنم
چه برسه به مردن!

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
خوش به حال شما که خانومتون هستن .

ولی بیشتر بچه ها از جمله من هنو به سن قانونی ام نرسیدیم .

قاچاقی تو بانک حساب وا کردم واسه کار اونم کارته گم شد حالا برم دنبالش میگن سنت کمه اصلا نباید حساب وا میکردن برات

هرجا میری میگن فنچی هنو برو بزرگ شدی بیا حساب وا کن :D

مگه چن سالته فنچی :دی

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
يك فايل html به همراه عكس نوار سياه بنده حقير نچندان قابل تقدير + يك متن گلي گم كرده ام مي جويم اورا ....

وبمستری گم کرده ایم میجوییم اورا به هر وبی میرسیم میبوییم اورا

به قول یه عزیز وقتی مردم روی سنگ قبرم بنویسید جوان ناکام در حسرت اینترنت پر سرعت.

DTSG

Registered User
لایک‌ها
0
بهتره همیشه یه سیستم درست کنی که هر سال تمدیدش کنی... مثلا اگر تمدید نکردی اطلاعات سایت و ... به فلان شخص ایمیل بشه ... :p

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
نظر من اینه که همیشه تو یه همچین جاهایی باید با یه شریک خوب و قابل اعتماد کار کنیم . چرا ؟

1- اگر بگیم بعد از مرگ سایت رو مثلا همسرم یا مادرم یا خواهرم در اختیار میگیره : خوب مطمئنا همسر یا خواهر شما نمیتونه یه سایت رو مدیریت کنه و درست نگهداریش بکنه . مگر اینکه اونم وبمستر باشه که خیلی کم پیش میاد .

2- همسر و خواهر و مادر شما بعد از مرگتون اونقدر به هم ریخته هستن که اصلا سایت یادشون نمیفته

اما اگریه شریک قابل اعتماد داشته باشید بعد از میگتون یا سایت رو میفروشه پولش رو میده به کسی که شما تایین کرده باشین یا اینکه با سایت کار میکنه و درآمدش رو میده به اون شخص .

این فکر میکنم بهترین کاریه که میشه کرد ، البته برای سایت های بزرگ

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
من فکر کنم بشه از اون دنیا هم به اینترنت وصل شد ... :دی از همونجا مدیریتش میکنم . اونجا باید بگردم ببینم تو این فرشته ها کسی بلده با وردپرس کار کنه که بدم پست بزنه ...:D

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4
من فکر کنم بشه از اون دنیا هم به اینترنت وصل شد ... :دی از همونجا مدیریتش میکنم . اونجا باید بگردم ببینم تو این فرشته ها کسی بلده با وردپرس کار کنه که بدم پست بزنه ...:D

آره می گه که : ( نانسی سیناترا هم به اینکه بدی یه فرشته پست بزنه رسیده )

Strawberries , cherries , and an angel's blog post
my summer wine is really made from all these things

:D :D :D

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
به اینکه بمیرم فکر کردم ولی به اینکه تو اون هاگیر واگیری که دارن ما رو میبرن جهنم سایتم چی میشه فکر نکردم :D

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798

دوست عزیز اگه میخوای ازون دنیا پست بدی پس هر چه زودتر بمیر .

چون چند وقت دیگه اینترنت ملی میشه و چون اون دنیا جزء ملت ما بهحساب نمیاد دیگه امکان دسترسی به سایتت رو نداری.

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
والله همین الانش که زنده هستیم چی شده ...که بمیریم چی میخوادبشه :دی

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
دوست عزیز اگه میخوای ازون دنیا پست بدی پس هر چه زودتر بمیر .

چون چند وقت دیگه اینترنت ملی میشه و چون اون دنیا جزء ملت ما بهحساب نمیاد دیگه امکان دسترسی به سایتت رو نداری.

راست میگی به این موضوع فکر نکرده بودم اما به گمونم اینترنت اوجا هم به اینترنت ملی ایران وصل بشه چون اینترنت اونور آبی ها کثیفه دیگه , فقط مال ایران پاکه ....... :دی

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
راست میگی به این موضوع فکر نکرده بودم اما به گمونم اینترنت اوجا هم به اینترنت ملی ایران وصل بشه چون اینترنت اونور آبی ها کثیفه دیگه , فقط مال ایران پاکه ....... :دی

اوکی پس باید انقدر کارای خوب خوب بکنی که خدا خوشش بیاد بفرستت بری بهشت که کانکت شی ایران .

جهنمم اینترنتش آلوده اس دیگه به هر حال . :D

میری اونججا یه چندتا از این حوریا رو استخدام میکنی پست بزنن برات . حواست به ازرائیل باشه ها ولی

بالا