• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فکر کنم باز دارم شکست می‌خورم!

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام
متأسفانه با توجه به مشکلاتی که در تاپیک حقوقی دبوی ذکر کردم، به نظر میاد به زودی در کسب و کار جدیدم هم شکست بخورم. خیلی استرس و اعصاب خوردی داره. متاسفانه مردم به طرز عجیبی دزد و نمک نشناس شدند. از اون طرف هم هرچی در آوردم در بورس داره نابود میشه.
برای همین می‌خوام هرچه سریعتر یک کسب و کار جدید راه بنداز‌م. استرس داره نابودم می‌کنه.

در بلند مدت قصدم راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی بود که الان برنامه تغییر کرد و جلو افتاد.

نظر خودم: ۱-فروشگاه اینترنتی لباس و کفش یا ۲-فروشگاه اینترنتی اتصالات لوله و ... مثل بوشن، شیر، اتصالات پلاستیکی و بعضی از لوازم برقی مثل کلید برق و ...

البته در مورد دوم سعی میشه چیزهایی کار بشه که در فروشگاه‌های معمولی فیزیکی به راحتی یافت نشه.

ضمنا روی لوازم آرایشی و کتاب هم نظر داشتم که اولی به دلیل احتمال فیلتر شدن بالا و دومی به دلیل سود پایین و دست زیاد پشیمون شدم.

اینم بگم با توجه به اینکه یک کارمند مفت خور دولتی سال جدید حداقل ماهی پونزده تومن خواهد گرفت و با توجه به وضعیت اقتصادی و سن و سال من، هر کسب و کار جدیدی که راه انداختم باید ماهی سی تومان در کوتاه مدت و در بلند مدت حداقل یک میلیارد تومان سود بهم بده در غیر این صورت میگم شکست خوردم.

سرمایه هم ۱۵۰ تا نهایتا ۲۰۰ میتونم جور کنم.

خب به نظر شما دو موردی که گفتم چنین قابلیت هایی داره؟ کدوم بهتره؟

اگر پیشنهاد دیگه ای هم دارید بفرمایید (در حوزه فروش آنلاین)

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
اگه واقعاً میشه با سرمایه ۱۵۰ تا ۲۰۰ تومن توی کوتاه‌مدت به درآمد ماهی ۳۰ تومن رسید، راهش رو به ما هم یاد بدین و تنهایی سراغش نرین! :(

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
تاسف به حال این ویران شده،،ماهی 15 بگیره،،برای چی اضافه میکنن احمق ها حقوق ها رو !!!؟؟؟؟

واقعا حیف احمق به اینا بگیم،،،اضافه شدن حقوق = گران شدن چند برابر اجناس و تورم وحشتناک تر،،،به جای اضافه کردن حقوق و یارانه حتی که خوندم خبرش رو،،فقط باید قیمت هارو نگه دارن،،راه اینه،،،باید جلوی تورم رو گرفت،،نه اینکه حقوق یه چس مثقال ببرن بالا،،مگه همه کارمند هستن ؟؟!!!!

با این تورمی که درست کردن این وسط قشر ضعیف دیگه نابود داره میشه ((اگه البته نشده باشه تا الان)) و قشر متوسط میاد جاش،،،،،این وسط فقط پولدار ها کیف میکنن و عشق میکنن،،،یارو ملک و املاک و وسایل و ماشین داشته،،،،چشم باز کرده دیده شده میلیاردر،،،تو دو سه سال،،،،اون بدبختی هم که هیچی نداشته نابود شده،،

واقعا این چه جور اداره کردن هست،،!! سال سختی در پیش است،،،بسیار سخت (( شاید سال قتل عام باشه،،شاید ))

ببخشید عزیز،،دوستان راهنمایی میدن حتما،،من خواستم در مورد همین یه مورد حقوق گفتین نظر بدم
به نظر شخصی من با این پول فکر نکنم تو این ابر ابر ابر تورم کار خیلی خاصی بشه کرد،،باز دوستان نظر میدن حتما

هر چقدر دست و پا ادم اینجا بزنه باز فایده نداره،،،،چقدر پول بسه واقعا،،،،چقدر باید دست و پا زد،،،،یک میلیارد الان شده کف پول تقریبا،،برای میان مدت،،،!! دیگه عزیز اکثرا شده شکست،،،،شکست پشت شکست،،،برای اکثر مردم همین شده،،،،نه فقط شما،،،،برای اکثرا همین هست،،،،با این خواب هایی هم که دیدن برای سال بعد احتمالا اوضاع بد تر بشه،،،

مسخره هست واقعا،،،

Last edited:

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
اگه واقعاً میشه با سرمایه ۱۵۰ تا ۲۰۰ تومن توی کوتاه‌مدت به درآمد ماهی ۳۰ تومن رسید، راهش رو به ما هم یاد بدین و تنهایی سراغش نرین! :(
فکر و تلاش (در مورد من روزی ده دوازده ساعت کار) و مهارت (مثلا در مورد من راه اندازی و بالا آوردن سایت و ...) هم هست. این ها خودش سرمایه است.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
مثل من توی هیچ کاری الکی استارت نزن..
فقط در مورد بیزینس پلنش خوب پیگیر شو..
شده یک ماه تا دو ماه فقط چفت و بست و ابعاد مختلف کاره رو بررسی و آنالیز کن..
اصلا با آزمون و خطا جلو نرو..

پ ن : اما پیشنهاد خود من اینه که یه وبسایت خارجی بزن..
ترتیبش هم به این شکله :
اول به وبلاگ فارسی میزنی..
حدود 20 تا 50 تا مطلب از خودت توش مینویسی.. کامل حرف خودت..
حالا تجربه راجب زندگی..راجب کامپیتر.. راجب هرچیزی.. فکر کن داری تاپیک توی پی تی میزنی..
منتها با قلم رسمی..

بعد میدی تالیف و ترجمشون میکنن

یه وبسایت با هاست خارجی میزنی.. (همین هاست های ایرانی هم خوبن..فقط بگو هاستت توی ایران نباشه.. یه پنل هاست از یه کشور دیگه بهت بدن)
یه قالب خام و ساده روش نصب میکنی
مطالب ترجمه شدت رو توش میزنی..
بعدش ولش میکنی به حال خودش تا بازدید بگیره..
(خواستی هم توی فضای شبکه های اجتماعی خارجی مطالبش رو توی گروه های مرتبط به اشتراک میذاری..)
بعد که افتاد روی بازدید.. یا بهتر بگم میزان استقبالش رو که دیدی اگه به روزی 1k بازدید رسید.. (تقریبا روزی 12دلار درآمد از گوگل )
شروع میکنی یه بهبود سازی سئو داخلیش.. قالب حرفه یی تر و . (پول میدی یکی برات انجام بده)
بازدیدش حداقل 20% رشد میکنه..
خودت هم همزان مطلب توش میزنی..
یعنی اول به قلم فارسی.. بعدش تالیف و ترجمه..

این تضمینی ترین روش درآمد برای توست..
محتوای پست هات هم به شدت روی پیشرفت سایتت تاثیر میگذاره..

با خیال راحت اصولی .و تمیز و بی استرس کارت رو میکنی... و درآمدت هم روز به روز افزایش پیدا میکنه..
اصلا تو فکر رقابت با کله گنده ها و این چرت و پرت ها نرو.. مطلب اورگانیک که بزنی.. گوگل بو میکشه پیدات میکنه بهت رتبه و ورودی میده..
گوگل اصلا ضعیف کشی نمیکنه..

Tgplus.ir

Registered User
لایک‌ها
166
سلام.
در زمینه طراحی سایت و گرافیک و سئو سایت بزنید و نمونه کار داشته باشید میشه به این درامد رسید ولی خب تیم میخواد و تجربه

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
مثل من توی هیچ کاری الکی استارت نزن..
فقط در مورد بیزینس پلنش خوب پیگیر شو..
شده یک ماه تا دو ماه فقط چفت و بست و ابعاد مختلف کاره رو بررسی و آنالیز کن..
اصلا با آزمون و خطا جلو نرو..

پ ن : اما پیشنهاد خود من اینه که یه وبسایت خارجی بزن..
ترتیبش هم به این شکله :
اول به وبلاگ فارسی میزنی..
حدود 20 تا 50 تا مطلب از خودت توش مینویسی.. کامل حرف خودت..
حالا تجربه راجب زندگی..راجب کامپیتر.. راجب هرچیزی.. فکر کن داری تاپیک توی پی تی میزنی..
منتها با قلم رسمی..

بعد میدی تالیف و ترجمشون میکنن

یه وبسایت با هاست خارجی میزنی.. (همین هاست های ایرانی هم خوبن..فقط بگو هاستت توی ایران نباشه.. یه پنل هاست از یه کشور دیگه بهت بدن)
یه قالب خام و ساده روش نصب میکنی
مطالب ترجمه شدت رو توش میزنی..
بعدش ولش میکنی به حال خودش تا بازدید بگیره..
(خواستی هم توی فضای شبکه های اجتماعی خارجی مطالبش رو توی گروه های مرتبط به اشتراک میذاری..)
بعد که افتاد روی بازدید.. یا بهتر بگم میزان استقبالش رو که دیدی اگه به روزی 1k بازدید رسید.. (تقریبا روزی 12دلار درآمد از گوگل )
شروع میکنی یه بهبود سازی سئو داخلیش.. قالب حرفه یی تر و . (پول میدی یکی برات انجام بده)
بازدیدش حداقل 20% رشد میکنه..
خودت هم همزان مطلب توش میزنی..
یعنی اول به قلم فارسی.. بعدش تالیف و ترجمه..

این تضمینی ترین روش درآمد برای توست..
محتوای پست هات هم به شدت روی پیشرفت سایتت تاثیر میگذاره..

با خیال راحت اصولی .و تمیز و بی استرس کارت رو میکنی... و درآمدت هم روز به روز افزایش پیدا میکنه..
اصلا تو فکر رقابت با کله گنده ها و این چرت و پرت ها نرو.. مطلب اورگانیک که بزنی.. گوگل بو میکشه پیدات میکنه بهت رتبه و ورودی میده..
گوگل اصلا ضعیف کشی نمیکنه..
من زیاد به این مسئله فکر کردم، اما متاسفانه نمیتونم روی درآمدی که وابسته به واسطه است حساب کنم. مشکلات ادسنس هم که همه می‌دونیم.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام.
در زمینه طراحی سایت و گرافیک و سئو سایت بزنید و نمونه کار داشته باشید میشه به این درامد رسید ولی خب تیم میخواد و تجربه
من دنبال کاری هستم که بشه گسترشش داد و تبدیل به یک استارت آپ بزرگش کرد.
حالا نه خیلی بزرگ

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
نظر خودم: ۱-فروشگاه اینترنتی لباس و کفش یا ۲-فروشگاه اینترنتی اتصالات لوله و ... مثل بوشن، شیر، اتصالات پلاستیکی و بعضی از لوازم برقی مثل کلید برق و ...
تو کدوم یکی از اینا تجربه داری ؟؟
حدس میزنم صرفا شنیدی سود خوبی دارن

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
شاید زمان این رسیده که دست از راه اندازی کسب و کار جدید و همچنین دست از گول زدن خودتون بردارید و برید یکجا کار کنید
با توضیحات پست اول فهمیدن اینکه با این طرح های نامشخص و میزان بودجه و همچنین توقع درآمدی راه به جایی نخواهید برد سخت نیست

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
من زیاد به این مسئله فکر کردم، اما متاسفانه نمیتونم روی درآمدی که وابسته به واسطه است حساب کنم. مشکلات ادسنس هم که همه می‌دونیم.
واسطه زیاده..
اصلا تو فکر نقد کردن درآمد نرو..
در بدترین حالت سایت رو میفروشیش..
سایت با 1k بازدید و تایید شده برای درآمد گوگل
حداقل 80 میلیون تومن ارزش فروش داره..
رزوی 12 دلار
ماهی 360 دلار
به تومن میشه ماهی 9 میلیون تومن..
تقریبا 360*12 ماه میشه سالی 4300 دلار
تقریبا میشه 107 میلیون تومن ارزش سایت..
حالا ارزش گذاری روی قیمت سایت یکم فرمولش سخته.. تضمین درآمد سایت.. مدیریتش..اینکه درآمد چند ماهش رو معادل قیمت کلش در نظر بگیری..
حالا من روی رنج متوسط رو به پایینش حساب کردم..
بگو اصلا 80 میلیون..
این کسب و کار رو شاید بتونی توی سه ماه بوجود بیاری...
هرچند وقتی خودت قلم نوشتن داشته باشی دیگه نمیشه روش قیمت گذاشت..
چون تصاعدی درآمد ماهانه ش بالا میره..

بازم بهت میگم..اصلا درگیر ریز جزییات اکانت گوگل اد و تبدیل پولت به ریال نباش...

x460

Registered User
لایک‌ها
703
سلام
متأسفانه با توجه به مشکلاتی که در تاپیک حقوقی دبوی ذکر کردم، به نظر میاد به زودی در کسب و کار جدیدم هم شکست بخورم. خیلی استرس و اعصاب خوردی داره. متاسفانه مردم به طرز عجیبی دزد و نمک نشناس شدند. از اون طرف هم هرچی در آوردم در بورس داره نابود میشه.
برای همین می‌خوام هرچه سریعتر یک کسب و کار جدید راه بنداز‌م. استرس داره نابودم می‌کنه.

در بلند مدت قصدم راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی بود که الان برنامه تغییر کرد و جلو افتاد.

البته در مورد دوم سعی میشه چیزهایی کار بشه که در فروشگاه‌های معمولی فیزیکی به راحتی یافت نشه.

ضمنا روی لوازم آرایشی و کتاب هم نظر داشتم که اولی به دلیل احتمال فیلتر شدن بالا و دومی به دلیل سود پایین و دست زیاد پشیمون شدم.

اینم بگم با توجه به اینکه یک کارمند مفت خور دولتی سال جدید حداقل ماهی پونزده تومن خواهد گرفت و با توجه به وضعیت اقتصادی و سن و سال من، هر کسب و کار جدیدی که راه انداختم باید ماهی سی تومان در کوتاه مدت و در بلند مدت حداقل یک میلیارد تومان سود بهم بده در غیر این صورت میگم شکست خوردم.

سرمایه هم ۱۵۰ تا نهایتا ۲۰۰ میتونم جور کنم.

خب به نظر شما دو موردی که گفتم چنین قابلیت هایی داره؟ کدوم بهتره؟

سلام
شما اول بگرد دنبال تامین کننده، ببین رو چه رنجی می تونی توافق کنی بعد هزینه کن.
در مورد لباس هم اگه رفتی سمتش پیشنهاد می کنم با شال و روسری شروع کنی. چون قیمتش پایینه مشتری راحت تر می خره و هزینه اولیت کم می شه.
البته 30 تومن اونم تو کوتاه مدت برای فروشگاه اینترنتی تازه کار فکر نمی کنم منطقی باشه.
ضمنا اگه خواستی فروشگاه بزنی به هیچ عنوان دنبال سیستم اختصاصی نرو. اگه تونستی به درامد برسونیش و رو غلطک افتاد اونوقت خرجش کن اختصاصیش کن. ولی واسه شروع با وردپرس استارت بزن.
-----------------------------------------------
با توجه به محتوای تاپیک هات، چیزی که من از دور دیدم (نمی دونم درسته یا نه) شما خیلی تغییر شغل می دی اون هم شغل های نامرتبط به هم. انگار خاک کار رو می خوری بعد ولش می کنی می ری سراغ شغل بعدی. الانم می گی اگه ماهی 30 تومن نده شکست محسوب می شه.
بعید می دونم شغلی وجود داشته باشه که تو کوتاه مدت نتیجه های بزرگ بده.
بالاخره هر شغلی یه زمانی نیاز داره تا آدم بتونه ازش نتیجه بگیره.

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218

1- لباس و کفش جزو اقلامی هستند که باید حضوری خریده بشوند. بنابراین شما طیف گسترده ای از مردم را از دست می دهی. در ثانی رقابت با فروشگاه های مطرح اینترنتی هم کار آسانی نیست.

2- فکر فروش آنلاین لوله و اتصالات و لوازم برقی را از سرت بیرون کن. این لوازم الکتریکی ها و لوله اتصالاتی ها درآمدشان از طریق ارتباط با برق کارها و لوله کش ها و پیمانکاران است. طرف برق کار است، می رود جنس عمده اش را از فلان الکتریکی می خرد. ممکن است چکی کار کند. لوله و اتصال هم همینگونه است. کلا در بحث لوازم ساختمانی ارتباط حرف اول را می زند. اگر جنابعالی 5-6 تا پیمانکار می شناسی، یا علی برو جلو وگرنه فروش اینترنتی این کالاها فایده ای ندارد.

yeah.gif

دوران اسکریپت نصب کردن و پول درآوردن تمام شده! هرچند در همان دوران هم کسی پول در نمی آورد.

اگر در حوزه فروش غیر آنلاین پیشنهاد خواستی در پست بعدی عنوان می کنم.

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
بیا تیم بسازیم.
الان تو کسب و کارهای اینترنتی، نون تو انیمیشن‌های اینستاگرامیه.

انیمیشنش با من. هزینه‌های مارکتینگ و تبلیغ کار هم با تو‌.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
بیا تیم بسازیم.
الان تو کسب و کارهای اینترنتی، نون تو انیمیشن‌های اینستاگرامیه.

انیمیشنش با من. هزینه‌های مارکتینگ و تبلیغ کار هم با تو‌.
پخ بده با هم همکاری کنیم

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
بالا