- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,499
یعنی چی..سایت خارجی رو *25 تا *35 میفروشن البته
متوجه نشدم
یعنی چی..سایت خارجی رو *25 تا *35 میفروشن البته
نه چیزی نشنیدمتو کدوم یکی از اینا تجربه داری ؟؟
حدس میزنم صرفا شنیدی سود خوبی دارن
خرید عمده لباس سخته؟سلام
شما اول بگرد دنبال تامین کننده، ببین رو چه رنجی می تونی توافق کنی بعد هزینه کن.
در مورد لباس هم اگه رفتی سمتش پیشنهاد می کنم با شال و روسری شروع کنی. چون قیمتش پایینه مشتری راحت تر می خره و هزینه اولیت کم می شه.
البته 30 تومن اونم تو کوتاه مدت برای فروشگاه اینترنتی تازه کار فکر نمی کنم منطقی باشه.
ضمنا اگه خواستی فروشگاه بزنی به هیچ عنوان دنبال سیستم اختصاصی نرو. اگه تونستی به درامد برسونیش و رو غلطک افتاد اونوقت خرجش کن اختصاصیش کن. ولی واسه شروع با وردپرس استارت بزن.
-----------------------------------------------
با توجه به محتوای تاپیک هات، چیزی که من از دور دیدم (نمی دونم درسته یا نه) شما خیلی تغییر شغل می دی اون هم شغل های نامرتبط به هم. انگار خاک کار رو می خوری بعد ولش می کنی می ری سراغ شغل بعدی. الانم می گی اگه ماهی 30 تومن نده شکست محسوب می شه.
بعید می دونم شغلی وجود داشته باشه که تو کوتاه مدت نتیجه های بزرگ بده.
بالاخره هر شغلی یه زمانی نیاز داره تا آدم بتونه ازش نتیجه بگیره.
۱- درسته ولی از اون طرف بازارش هم بزرگه- فکر فروش آنلاین لوله و اتصالات و لوازم برقی را از سرت بیرون کن. این لوازم الکتریکی ها و لوله اتصالاتی ها درآمدشان از طریق ارتباط با برق کارها و لوله کش ها و پیمانکاران است. طرف برق کار است، می رود جنس عمده اش را از فلان الکتریکی می خرد. ممکن است چکی کار کند. لوله و اتصال هم همینگونه است. کلا در بحث لوازم ساختمانی ارتباط حرف اول را می زند. اگر جنابعالی 5-6 تا پیمانکار می شناسی، یا علی برو جلو وگرنه فروش اینترنتی این کالاها فایده ای ندارد
در مورد لباس اطلاع ندارم.خرید عمده لباس سخته؟
منظور من از کوتاه مدت یک سال و نیمه!
ده مومن پس الان دارم تیر خر هوا میکنمتاحالا شده با 4تا آدم موفق تو این حوزه ها صحبت کنی و راهنمایی بخای ازشون؟
خوشم میاد خودتو با کله گنده ها شرکت نفت مقایسه میکنی.بگذریمسلام
متأسفانه با توجه به مشکلاتی که در تاپیک حقوقی دبوی ذکر کردم، به نظر میاد به زودی در کسب و کار جدیدم هم شکست بخورم. خیلی استرس و اعصاب خوردی داره. متاسفانه مردم به طرز عجیبی دزد و نمک نشناس شدند. از اون طرف هم هرچی در آوردم در بورس داره نابود میشه.
برای همین میخوام هرچه سریعتر یک کسب و کار جدید راه بندازم. استرس داره نابودم میکنه.
در بلند مدت قصدم راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی بود که الان برنامه تغییر کرد و جلو افتاد.
نظر خودم: ۱-فروشگاه اینترنتی لباس و کفش یا ۲-فروشگاه اینترنتی اتصالات لوله و ... مثل بوشن، شیر، اتصالات پلاستیکی و بعضی از لوازم برقی مثل کلید برق و ...
البته در مورد دوم سعی میشه چیزهایی کار بشه که در فروشگاههای معمولی فیزیکی به راحتی یافت نشه.
ضمنا روی لوازم آرایشی و کتاب هم نظر داشتم که اولی به دلیل احتمال فیلتر شدن بالا و دومی به دلیل سود پایین و دست زیاد پشیمون شدم.
اینم بگم با توجه به اینکه یک کارمند مفت خور دولتی سال جدید حداقل ماهی پونزده تومن خواهد گرفت و با توجه به وضعیت اقتصادی و سن و سال من، هر کسب و کار جدیدی که راه انداختم باید ماهی سی تومان در کوتاه مدت و در بلند مدت حداقل یک میلیارد تومان سود بهم بده در غیر این صورت میگم شکست خوردم.
سرمایه هم ۱۵۰ تا نهایتا ۲۰۰ میتونم جور کنم.
خب به نظر شما دو موردی که گفتم چنین قابلیت هایی داره؟ کدوم بهتره؟
اگر پیشنهاد دیگه ای هم دارید بفرمایید (در حوزه فروش آنلاین)
داداش شرکت نفت کجا بود؟ الان بانکی ها هم همین قدر میگیرنخوشم میاد خودتو با کله گنده ها شرکت نفت مقایسه میکنی.بگذریم
با ۲۰۰ تومن سرمایه کسی ماهی ۳۰ تومن درنمیاره.اگر دنبال این سودها هستی برو دزدی دنبال کاسبی نرو.کار ازاد زحمت و صبر زیاد میخواد.ممکنه تا چند ماه سود نداشته باشی یا اصلا توضرر باشی.اینها لازمه استارت یه کاسبیه.تو ببین تحمل این داستان ها رو داری یا نه
در مورد اون دوتا گزینه:
یکی از دوستام تو شهریار یه بوتیک راه انداخته کارش خوب گرفته.یه فروشنده دختر گذاشته ماهی ۱ تومن میده بهش.خودشم هفته دو سه روز میره مغازه.الان بعد یکسال میخواد تو پاسداران مغازه بگیره.شما همین کار رو بکن و کنارش فروش اینترنتی رو هم راه اندازی کن.ولی مهم این هست که بتونی جنس رو از خود تولید کننده اصلی بگیری چون تو بازار ۹۰ درصد دلال هستند.برای این منظور حتما باید چند وقت تو بازار شهر خودت و تهران بچرخی.به نظر من فروش حضوری و اینترنتی همراه با تبلیغات میتونه سوددهی خوبی داشته باشه
پس چرا یه سس نزدی بزرگوار؟من توی زندگیم تا حالا چند بار تونستم با سرمایه بسیار کم درآمدهای رویایی دربیارم
اسم شریفتون هم نمیدونمآیا جای خاصی هست که اتصالات و اینجور لوازم رو عمده بفروشه؟
اینطور که من متوجه شدم (در اینترنت) هر کدوم از این اتصالات کارتنی هست و مثلا اگر بخوام هزار محصول جور کنم هزارتا کارتن مثلا یک میلیونی باید بخرم!
اینجوری نه پولشو دارم و نه جای نگهداریشو!
خیلی از این اتصالات در کارهای صنعتی و کشاورزی کاربرد داره و در مغازه های ابزارفروشی معمولی نیست. والا من که این مغازه های اتصالات رو که می بینم، همه خرپول هستند!اسم شریفتون هم نمیدونم
ولی از فکر لوازم ساختمانی برای فروش انلانی بیرون بیا، کلای پرمصرف نیستن
برای لباس هم اگر توان رشد در کنار پیج های اینستا که نه مالیات میدن نه چیزی و میان لباس های وارداتی رو با 10% سود نهایتن میفروشن و حتی از کارهای داخلی اروزن تر در میاد برای خریدار رو دارید و روشش رو بلدید، وارد شید و گرنه در اخر میمونید با یکسری بنجولی
به فکر آموزش انلاین (کلاسهای کنکور - درسی) باشی از نظرم بهتر (خواستی داخل خصوصی بهت میگم چکار کنی)
اره بابا از سمت مهاباد، درگهان، دیلم وارد میشه... کیفیت بالاتر و هزینه کمترخیلی از این اتصالات در کارهای صنعتی و کشاورزی کاربرد داره و در مغازه های ابزارفروشی معمولی نیست. والا من که این مغازه های اتصالات رو که می بینم، همه خرپول هستند!
با وضع دلار مگه هنوزم لباس وارد میشه؟ بلاخره مدیسه و بانی مد هم از یک جایی شروع کردند که رسیدن به اینجا لباس خوبیش اینه که جنس عمده فراوونه