• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فکر کنم باز دارم شکست می‌خورم!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
سایت خارجی رو *25 تا *35 میفروشن البته
130276-7wfweqh.gif
یعنی چی..
متوجه نشدم

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
تو کدوم یکی از اینا تجربه داری ؟؟
حدس میزنم صرفا شنیدی سود خوبی دارن
نه چیزی نشنیدم
تجربه هم ندارم
در مورد دومی چون دو سه سال پیش زیاد برای تهیه شون سختی کشیدم، به فکرم رسید
اولی هم همینطور که اشاره کردم از بین محصولات پرفروش و رایج در فروشگاه‌های آنلاین در کل جهان انتخاب کردم.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام
شما اول بگرد دنبال تامین کننده، ببین رو چه رنجی می تونی توافق کنی بعد هزینه کن.
در مورد لباس هم اگه رفتی سمتش پیشنهاد می کنم با شال و روسری شروع کنی. چون قیمتش پایینه مشتری راحت تر می خره و هزینه اولیت کم می شه.
البته 30 تومن اونم تو کوتاه مدت برای فروشگاه اینترنتی تازه کار فکر نمی کنم منطقی باشه.
ضمنا اگه خواستی فروشگاه بزنی به هیچ عنوان دنبال سیستم اختصاصی نرو. اگه تونستی به درامد برسونیش و رو غلطک افتاد اونوقت خرجش کن اختصاصیش کن. ولی واسه شروع با وردپرس استارت بزن.
-----------------------------------------------
با توجه به محتوای تاپیک هات، چیزی که من از دور دیدم (نمی دونم درسته یا نه) شما خیلی تغییر شغل می دی اون هم شغل های نامرتبط به هم. انگار خاک کار رو می خوری بعد ولش می کنی می ری سراغ شغل بعدی. الانم می گی اگه ماهی 30 تومن نده شکست محسوب می شه.
بعید می دونم شغلی وجود داشته باشه که تو کوتاه مدت نتیجه های بزرگ بده.
بالاخره هر شغلی یه زمانی نیاز داره تا آدم بتونه ازش نتیجه بگیره.
خرید عمده لباس سخته؟
منظور من از کوتاه مدت یک سال و نیمه!

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
- فکر فروش آنلاین لوله و اتصالات و لوازم برقی را از سرت بیرون کن. این لوازم الکتریکی ها و لوله اتصالاتی ها درآمدشان از طریق ارتباط با برق کارها و لوله کش ها و پیمانکاران است. طرف برق کار است، می رود جنس عمده اش را از فلان الکتریکی می خرد. ممکن است چکی کار کند. لوله و اتصال هم همینگونه است. کلا در بحث لوازم ساختمانی ارتباط حرف اول را می زند. اگر جنابعالی 5-6 تا پیمانکار می شناسی، یا علی برو جلو وگرنه فروش اینترنتی این کالاها فایده ای ندارد
۱- درسته ولی از اون طرف بازارش هم بزرگه
این همه پیج اینستاگرام دارند اینترنتی می‌فروشند پس حتما بازارش هست
۲- نظر من بیشتر روی جنس‌هایی هست که هرکسی نداره مثلاً اتصالات سایز بزرگ

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
اینقد دنبال اینی کسب کارت خودت رو راه بنازی .. تا حالا چندتا کتاب درباره کسب و کار خوندی ؟ تاحالا شده با 4تا آدم موفق تو این حوزه ها صحبت کنی و راهنمایی بخای ازشون؟

میخوای لباس فروشی بزنی برو بازار بگو من میام رایگان برات کار میکنم تا کار یاد بگیرم شده هزارتا برو که یکیش قبول کنه .
درغیر این صورت احتمال شکست 99درصد و احتمال موفقیت 1درصد . که اون 1درصد هم فقط بخاطر هوش ذاتی یه و شانس میتونه باشه

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
یعنی یک فروشگاه لباس با هزارتا محصول بعد یک سال و نیم ماهی سی تومان سود نمیندازه؟

یا یک فروشگاه لوازم و اتصالات با دو هزار تا محصول؟

والا ماهی سی تومن چیزی نیست. الان جوشکار و بنا و کارمند دولت و تعمیرکار و ... حداقل نصف اینو درمیارند

یک مغازه ابزار فروشی و لوازم ساختمان فقط ماهی ده تومان پول کارگراشه

Atlas1370

Registered User
لایک‌ها
149
نه داداش کارمند تازه رسیده ۱۵ تومن نمیگره.
من خودم محیط بان هستم استخدام پیمانی به جای حدودا ۱۷۰ ساعت در ماه ۳۶۰ ساعت کار میکنم یعنی ۲۴ساعت کار و ۲۴ ساعت استراحت. حقوقمم ۳۰۷۷۰۰۰ تومن هست و اضافه کار صفررر. خواستی فیش حقوقی تو pv بفرستم برات. من اگر کار دومم نباشه کار دولتی فایده نداره.
من خودم لوازم برقی آرایشی مثل اتو مو و سشوار و ... میفروشم. بیشترین فروشمم داخل سایت با سلام هست چون کارمزدش ۱ درصد هست و کمه واقعا. ایسام بودم که دیگه دزد شده فایده نداره حدودا ۲۵ درصد برمیداره جدیدا.
کار آرایشی مثل ادکلن و لوازم ارایشی و برقی ۴ سال نمایندگی داشتم فایده نداشت. جنس ته انباریات که تاریخشون رد میشه ضررش زیاده. کارگر و اینا هم زیاد میخواد.
الان فقز اینترنتی خوبه اونم جنسی که هم از مد نیفته هم تاریخ انقضا نداشته باشه.
الان اگر بتونی سشوار ها و .... بانه ای بیاری قیمت مناسب عالیه

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
سایت فروش آنلاین نون و کلوچه راه بنداز=profit

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
سلام
متأسفانه با توجه به مشکلاتی که در تاپیک حقوقی دبوی ذکر کردم، به نظر میاد به زودی در کسب و کار جدیدم هم شکست بخورم. خیلی استرس و اعصاب خوردی داره. متاسفانه مردم به طرز عجیبی دزد و نمک نشناس شدند. از اون طرف هم هرچی در آوردم در بورس داره نابود میشه.
برای همین می‌خوام هرچه سریعتر یک کسب و کار جدید راه بنداز‌م. استرس داره نابودم می‌کنه.

در بلند مدت قصدم راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی بود که الان برنامه تغییر کرد و جلو افتاد.

نظر خودم: ۱-فروشگاه اینترنتی لباس و کفش یا ۲-فروشگاه اینترنتی اتصالات لوله و ... مثل بوشن، شیر، اتصالات پلاستیکی و بعضی از لوازم برقی مثل کلید برق و ...

البته در مورد دوم سعی میشه چیزهایی کار بشه که در فروشگاه‌های معمولی فیزیکی به راحتی یافت نشه.

ضمنا روی لوازم آرایشی و کتاب هم نظر داشتم که اولی به دلیل احتمال فیلتر شدن بالا و دومی به دلیل سود پایین و دست زیاد پشیمون شدم.

اینم بگم با توجه به اینکه یک کارمند مفت خور دولتی سال جدید حداقل ماهی پونزده تومن خواهد گرفت و با توجه به وضعیت اقتصادی و سن و سال من، هر کسب و کار جدیدی که راه انداختم باید ماهی سی تومان در کوتاه مدت و در بلند مدت حداقل یک میلیارد تومان سود بهم بده در غیر این صورت میگم شکست خوردم.

سرمایه هم ۱۵۰ تا نهایتا ۲۰۰ میتونم جور کنم.

خب به نظر شما دو موردی که گفتم چنین قابلیت هایی داره؟ کدوم بهتره؟

اگر پیشنهاد دیگه ای هم دارید بفرمایید (در حوزه فروش آنلاین)
خوشم میاد خودتو با کله گنده ها شرکت نفت مقایسه میکنی.بگذریم
با ۲۰۰ تومن سرمایه کسی ماهی ۳۰ تومن درنمیاره.اگر دنبال این سودها هستی برو دزدی دنبال کاسبی نرو.کار ازاد زحمت و صبر زیاد میخواد‌.ممکنه تا چند ماه سود نداشته باشی یا اصلا توضرر باشی.اینها لازمه استارت یه کاسبیه.تو ببین تحمل این داستان ها رو داری یا نه
در مورد اون دوتا گزینه:
یکی از دوستام تو شهریار یه بوتیک راه انداخته کارش خوب گرفته.یه فروشنده دختر گذاشته ماهی ۱ تومن میده بهش.خودشم هفته دو سه روز میره مغازه.الان بعد یکسال میخواد تو پاسداران مغازه بگیره.شما همین کار رو بکن و کنارش فروش اینترنتی رو هم راه اندازی کن.ولی مهم این هست که بتونی جنس رو از خود تولید کننده اصلی بگیری چون تو بازار ۹۰ درصد دلال هستند.برای این منظور حتما باید چند وقت تو بازار شهر خودت و تهران بچرخی.به نظر من فروش حضوری و اینترنتی همراه با تبلیغات میتونه سوددهی خوبی داشته باشه

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
خوشم میاد خودتو با کله گنده ها شرکت نفت مقایسه میکنی.بگذریم
با ۲۰۰ تومن سرمایه کسی ماهی ۳۰ تومن درنمیاره.اگر دنبال این سودها هستی برو دزدی دنبال کاسبی نرو.کار ازاد زحمت و صبر زیاد میخواد‌.ممکنه تا چند ماه سود نداشته باشی یا اصلا توضرر باشی.اینها لازمه استارت یه کاسبیه.تو ببین تحمل این داستان ها رو داری یا نه
در مورد اون دوتا گزینه:
یکی از دوستام تو شهریار یه بوتیک راه انداخته کارش خوب گرفته.یه فروشنده دختر گذاشته ماهی ۱ تومن میده بهش.خودشم هفته دو سه روز میره مغازه.الان بعد یکسال میخواد تو پاسداران مغازه بگیره.شما همین کار رو بکن و کنارش فروش اینترنتی رو هم راه اندازی کن.ولی مهم این هست که بتونی جنس رو از خود تولید کننده اصلی بگیری چون تو بازار ۹۰ درصد دلال هستند.برای این منظور حتما باید چند وقت تو بازار شهر خودت و تهران بچرخی.به نظر من فروش حضوری و اینترنتی همراه با تبلیغات میتونه سوددهی خوبی داشته باشه
داداش شرکت نفت کجا بود؟ الان بانکی ها هم همین قدر میگیرن
بابای خود من هم توی یک شرکت دولتی کار میکرده و به وقتش از این حقوق ها بهش رسیده
همین دیروز یک نفر توی اینستاگرام، فکر میکنم توی کامنت های ایران اینترنشنال میگفت که من قراردادی هستم و سه تومن میگیرم ولی رسمی ها دوازده تومن میگیرن
این یک واقعیتی هست که نمیشه کتمان کرد.

الان دو هفته است یک کاری توی کتابخونه ملی دارم. بیست تا شماره تلفن تا الان زنگ زدم. یا بر نمی دارند و یا جواب هم بدن فقط یک شماره تلفن میدن میگن به من ربطی نداره به اون زنگ بزن.

من از پس کار فروش فیزیکی برنمیام. اعتقادی هم به کاسبی ندارم.

f@iry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,137
تحصیلاتت چیه ؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
من توی زندگیم تا حالا چند بار تونستم با سرمایه بسیار کم درآمدهای رویایی دربیارم. بنابراین اینکه بگیم با این سرمایه نمیشه رو نمیتونم قبول کنم. حداقل سه بار برام این اتفاق افتاده. منتها اشتباه های متعدد باعث شده که اون کار با اون شرایط ادامه پیدا نکنه.

فروشگاه لباس یک مشکلی داره و اونم عکس برداری از لباس ها هست. پول مدلینگ که ندارم و البته در این حالت ریسک فیلترینگ هم بالا میره. عکسبرداری صنعتی رو میشه با خرید یک دوربین و دو سه تا تجهیزات راه انداخت؟ از سایت های خارجی هم یاد گرفت؟ دیجی کالا چطور لباس ها رو توپر نشون میده؟ با فتوشاپ ادیتش می کنند؟

فروشگاه شیرآلات و اتصالات راه اندازیش راحت تره ولی تهیه جنس باید سخت باشه و احتمالا سرمایه بالایی هم نیاز داره، چون فکر نمیکنم طرف بیاد چند تا دونه اتصالات از یک مدل خاص بهم بده - احتمالا کارتنی باید بردارم.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
آیا جای خاصی هست که اتصالات و اینجور لوازم رو عمده بفروشه؟
اینطور که من متوجه شدم (در اینترنت) هر کدوم از این اتصالات کارتنی هست و مثلا اگر بخوام هزار محصول جور کنم هزارتا کارتن مثلا یک میلیونی باید بخرم!
اینجوری نه پولشو دارم و نه جای نگهداریشو!

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
آیا جای خاصی هست که اتصالات و اینجور لوازم رو عمده بفروشه؟
اینطور که من متوجه شدم (در اینترنت) هر کدوم از این اتصالات کارتنی هست و مثلا اگر بخوام هزار محصول جور کنم هزارتا کارتن مثلا یک میلیونی باید بخرم!
اینجوری نه پولشو دارم و نه جای نگهداریشو!
اسم شریفتون هم نمیدونم
ولی از فکر لوازم ساختمانی برای فروش انلانی بیرون بیا، کلای پرمصرف نیستن
برای لباس هم اگر توان رشد در کنار پیج های اینستا که نه مالیات میدن نه چیزی و میان لباس های وارداتی رو با 10% سود نهایتن میفروشن و حتی از کارهای داخلی اروزن تر در میاد برای خریدار رو دارید و روشش رو بلدید، وارد شید و گرنه در اخر می‌مونید با یکسری بنجولی

به فکر آموزش انلاین (کلاس‌های کنکور - درسی) باشی از نظرم بهتر (خواستی داخل خصوصی بهت میگم چکار کنی)

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
اسم شریفتون هم نمیدونم
ولی از فکر لوازم ساختمانی برای فروش انلانی بیرون بیا، کلای پرمصرف نیستن
برای لباس هم اگر توان رشد در کنار پیج های اینستا که نه مالیات میدن نه چیزی و میان لباس های وارداتی رو با 10% سود نهایتن میفروشن و حتی از کارهای داخلی اروزن تر در میاد برای خریدار رو دارید و روشش رو بلدید، وارد شید و گرنه در اخر می‌مونید با یکسری بنجولی

به فکر آموزش انلاین (کلاس‌های کنکور - درسی) باشی از نظرم بهتر (خواستی داخل خصوصی بهت میگم چکار کنی)
خیلی از این اتصالات در کارهای صنعتی و کشاورزی کاربرد داره و در مغازه های ابزارفروشی معمولی نیست. والا من که این مغازه های اتصالات رو که می بینم، همه خرپول هستند!

با وضع دلار مگه هنوزم لباس وارد میشه؟ بلاخره مدیسه و بانی مد هم از یک جایی شروع کردند که رسیدن به اینجا :( لباس خوبیش اینه که جنس عمده فراوونه

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
خیلی از این اتصالات در کارهای صنعتی و کشاورزی کاربرد داره و در مغازه های ابزارفروشی معمولی نیست. والا من که این مغازه های اتصالات رو که می بینم، همه خرپول هستند!

با وضع دلار مگه هنوزم لباس وارد میشه؟ بلاخره مدیسه و بانی مد هم از یک جایی شروع کردند که رسیدن به اینجا :( لباس خوبیش اینه که جنس عمده فراوونه
اره بابا از سمت مهاباد، درگهان، دیلم وارد میشه... کیفیت بالاتر و هزینه کمتر

بانی مد فروشگاه آنلاین جین‌وست اینا کلی پول پشتشون بعد فرض کنیم اصلا از صفر شروع کرده باشن، زمان شروع‌شون زمانی بوده که توان خرید مردم بالا بوده و گردش پول ایجاد میشه و سوداوری داشته

گزارش سالانه دیجی‌کالا رو بخون، ببین ملت چی رو انلاین میخرن

بالا