• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فکر کنم باز دارم شکست می‌خورم!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
حالا تاپیک دبوی رو خراب نکنیم..
ولی از همون روز اولی که توی مهرآباد پیاده شدم و وضعیت اسفناک فرودگاه رو دیدم دیگه تهران پیشم اون تعریف پیشین رو نداشت..
وضعیت فرودگاه پایتخت تفاوت زیادی با پایانه مسافربری اتوبوسی نداشت.. (حالا من ترمینال بخش پرواز های داخلی بودم..فکر نکنم بخش پرواز های بین المللی هم تفاوت فاحشی با اون ترمینال داشته باشه)
@Webmoney-XCH
اینم از دهات افتک :دی

Last edited:

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
به نظرتون اگر برم اتحادیه میشه تامین کنندگان اصلی لوازم و مواد شیمیایی رو پیدا کرد؟

در حدی که شما میخوای، فروشنده هاش توی ناصرخسرو هستن. دو تا کوچه هستن. خدابنده لو و یکی دیگه که الان اسمشو یادم رفته

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
در حدی که شما میخوای، فروشنده هاش توی ناصرخسرو هستن. دو تا کوچه هستن. خدابنده لو و یکی دیگه که الان اسمشو یادم رفته
ساکن اصفهانه..
پ ن : میرم از شهر تو با یه کولبار خاطره..
دل من مونده پیشت گرچه باهام مسافره ..

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
ساکن اصفهانه..
پ ن : میرم از شهر تو با یه کولبار خاطره..
دل من مونده پیشت گرچه باهام مسافره ..
میدونم. آخه آدرس مرکز فروش رو پرسید. البته یه سریشون رو به خاوران منتقل کردن. اما فروشنده ها هنوز اونجان. از دوره ای که من مدرسه میرفتم، کوچکترین تغییری نکرده اون منطقه:D

پ.ن:bav3_154fs759111.gif

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
گیرانه
همدان چطوره
مغازت چطوره
216.gif
یکی از شخمی ترین قیمت هارو همدان داره واقعا افتضاح ه
کدوم مغازه
bav3_154fs759111.gif

3.5
3 نفریم..
منتها من سایت خارجیم اگه راه افتاد و درآمد معقولی دادن..دمم رو میرارم رو کولم میرم شیراز یا اصفهان..
تهران ملت همه بی اعصاب..در حال دویدن..
محبت ها و معاشرت ها خیلی ضعیف تر شده بخاطر فشار ها..
فقط برای پولدارا خوبه.. که بی دغدغه زندگی میکنن.
هرچند اونا هم از نعمت محبت ها و معاشرت های گرم و صمیمی شهر های استان های دیگه محرومن بنظر من..
اره اگه کارت تهران نباشه مزیتی نداره اونجا باشی

me22

Registered User
لایک‌ها
574
برای فروش لباس یا کلا هر جنسی، خیلی بهتره توو بازارش بوده باشی و تجربه‌ش کرده باشیش. چون تو علاوه بر فروش، باید جنست رو برای مردم تشریح کنی، توضیح بدی. الان دیگه مثل قبل نیست که صرفا با دوتا عکس و یه متن روتین جنس بفروشی، باید بیای جلو دوربین حرف بزنی، زیر و بم محصولت رو توضیح بدی، حس داشتن محصولت رو به مخاطبت القا کنی. اینطور میتونی واقعا به درآمدی که مدنظرته برسی.

+ تو میتونی، باااااید زندگیت رو تغییر بدی. یه قدم تا میلیاردر شدن فاصله داری!
برای شرکت در دوره‌ی "میلیاردرشو"ی من فقط کافیه عدد 4 رو به سامانه 102031510006016 (ده بیست سه پونزده، هزار و شصت و شونزده) ارسال کنی:cool::D

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
برای فروش لباس یا کلا هر جنسی، خیلی بهتره توو بازارش بوده باشی و تجربه‌ش کرده باشیش. چون تو علاوه بر فروش، باید جنست رو برای مردم تشریح کنی، توضیح بدی. الان دیگه مثل قبل نیست که صرفا با دوتا عکس و یه متن روتین جنس بفروشی، باید بیای جلو دوربین حرف بزنی، زیر و بم محصولت رو توضیح بدی، حس داشتن محصولت رو به مخاطبت القا کنی. اینطور میتونی واقعا به درآمدی که مدنظرته برسی.

+ تو میتونی، باااااید زندگیت رو تغییر بدی. یه قدم تا میلیاردر شدن فاصله داری!
برای شرکت در دوره‌ی "میلیاردرشو"ی من فقط کافیه عدد 4 رو به سامانه 102031510006016 (ده بیست سه پونزده، هزار و شصت و شونزده) ارسال کنی:cool::D
پس فروشه محصولات زنونه كنسله مگه يه خانوم بياره ک اونم فلن امکانش نيس
302.gif

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
ممنون
اونا عمده فروشن یا تک فروش؟
من نمیخوام با واسطه کار کنم.

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
یکی از شخمی ترین قیمت هارو همدان داره واقعا افتضاح ه
کدوم مغازه
bav3_154fs759111.gif

اره اگه کارت تهران نباشه مزیتی نداره اونجا باشی
همون مغازه ای که بنا به گفته @سرندی پیتی (س) ماهی ۲۰ میلیون کرایه دادی
بگو ما که بخیل نیستیم
191.gif

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
3.5
3 نفریم..
منتها من سایت خارجیم اگه راه افتاد و درآمد معقولی دادن..دمم رو میرارم رو کولم میرم شیراز یا اصفهان..
تهران ملت همه بی اعصاب..در حال دویدن..
محبت ها و معاشرت ها خیلی ضعیف تر شده بخاطر فشار ها..
فقط برای پولدارا خوبه.. که بی دغدغه زندگی میکنن.
هرچند اونا هم از نعمت محبت ها و معاشرت های گرم و صمیمی شهر های استان های دیگه محرومن بنظر من..
چقدر رهن دادی.کجای تهران؟
شهرک بروجردی تو اتوبان بعثت کرایه دادیم ۳۵ ماهی ۱۵۰۰
خونه بازسازی شده کامل.با پارکینگ و اسانسور

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
ممنون
اونا عمده فروشن یا تک فروش؟
من نمیخوام با واسطه کار کنم.

اول باید ببینید عمده فروش با شما کار میکنه یا نه ,احتمال اینکه از دست اول بتونید جنس بگیرید خیلی کم هست در خوشبینانه ترین حالت از پخش کننده باید بگیرید
روند اینطوری هست: عمده فروش > دلال > پخش کننده > مغازه دار
عمده فروش بارشو یکجا به چند نفر معتمد و قدیمی و توانمند از نظر مالی (کمتر از انگشتان دو دست) میفروشه و دلال ها بار رو میدن دست پخش کننده ها

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
اول باید ببینید عمده فروش با شما کار میکنه یا نه ,احتمال اینکه از دست اول بتونید جنس بگیرید خیلی کم هست در خوشبینانه ترین حالت از پخش کننده باید بگیرید
روند اینطوری هست: عمده فروش > دلال > پخش کننده > مغازه دار
عمده فروش بارشو یکجا به چند نفر معتمد و قدیمی و توانمند از نظر مالی (کمتر از انگشتان دو دست) میفروشه و دلال ها بار رو میدن دست پخش کننده ها
فکر میکنم اینجور چیزها با لوازم کامپیوتری فرق کنه
بازارش اونقدر نیست که بخواد اینقدر دست زیاد باشه
به هر حال با همون پخش کننده هم کار کنم راضی ام
منظورم اینه که نمیخوام با مغازه دار که اسم خودشو گذاشته عمده فروش کار کنم طوری که دو روز دیگه مشتری ازم جنس گرفت بگه از فلان جا ارزون تر میتونستم بخرم
یا مثلا سایت های رقیب سود بیشتری بتونن بکنند و بتونند روی قیمت بیشتر مانور بدن!

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
دبوی جان در مورد این محصولات بازار سنجی کردی ؟
ارزش بازارش چقدر هست ؟ در سالهای آینده تقاضا بیشتر میشه که تو هم بتونی یک بخشی رو در اختیار بگیری ؟ یا کمتر میشه و کار برای قدیمی ها هم مشکل میشه ؟ حاشیه سود محصولات چقدره و چه میزان کالا باید بفروشی تا به سود مورد نظرت برسی ؟
کسانی که توی اینترنت ارائه کننده محصولات و خدمات تخصصی هستند معمولا اون کسب و کار رو به صورت سنتی داشتند و حالا اومدن سایت و صفحه و ... زدن . مثلا طرف تولید کننده و فروشنده نهال یا کابینت و ... بوده و حالا کارش رو از طریق اینترنت گسترش داده . بنظرم اینکه بخوای وارد یک کار تخصصی بشی و بدون تجربه از طریق اینترنت شروع کنی ریسک بالایی داشته باشه .
ورود به کسب و کار اینترنتی بنظرم کار درستی هست اما بهتره توی زمینه های نوظهور و در حال توسعه وارد بشی که رقبا زیاد نباشند و اگر هم هستند قدیمی نیستند و بازار هم در حال توسعه هست و فرصت های زیادی رو فراهم میکنه .
موفق باشی

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
دبوی اینجوریه که میاد سوال میپرسه بعد دقیقا برعکس جواب ها عمل میکنه بعد دوباره میاد تاپیک میزنه و این چرخه ادامه داره ...
sharmandegi.gif

کلا نیمی از بچه های پی تی این سبکی هستن , تاپیک میزنن یه چیزی میپرسن بعد که جواب میدی میگن نخیر خودم بهتر میدونم 15.gif

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
دبوی جان در مورد این محصولات بازار سنجی کردی ؟
ارزش بازارش چقدر هست ؟ در سالهای آینده تقاضا بیشتر میشه که تو هم بتونی یک بخشی رو در اختیار بگیری ؟ یا کمتر میشه و کار برای قدیمی ها هم مشکل میشه ؟ حاشیه سود محصولات چقدره و چه میزان کالا باید بفروشی تا به سود مورد نظرت برسی ؟
کسانی که توی اینترنت ارائه کننده محصولات و خدمات تخصصی هستند معمولا اون کسب و کار رو به صورت سنتی داشتند و حالا اومدن سایت و صفحه و ... زدن . مثلا طرف تولید کننده و فروشنده نهال یا کابینت و ... بوده و حالا کارش رو از طریق اینترنت گسترش داده . بنظرم اینکه بخوای وارد یک کار تخصصی بشی و بدون تجربه از طریق اینترنت شروع کنی ریسک بالایی داشته باشه .
ورود به کسب و کار اینترنتی بنظرم کار درستی هست اما بهتره توی زمینه های نوظهور و در حال توسعه وارد بشی که رقبا زیاد نباشند و اگر هم هستند قدیمی نیستند و بازار هم در حال توسعه هست و فرصت های زیادی رو فراهم میکنه .
موفق باشی
در این مورد آخر من بازار فروشش رو دارم و میتونم بگم ریسک ضرر برام صفره. یعنی سود هم نکنم ضرر نخواهم کرد. از نظر تخصصی هم مشکلی ندارم و با مواد شیمیایی هم آشنام!
سوالات بعدی هم دارم روش تحقیق میکنم و جواب به اون ها بستگی زیادی داره که 1- تامین کنندگان رو پیدا کنم و قیمت ها شون و شرایطشون رو بفهمم 2- یک مدت تستی وارد کار بشم.

بالا