peugeot5
Registered User
- نوشتهها
- 389
- لایکها
- 730
چه رشته ای؟کدوم کشور؟تحصیلی میشه رفت. البته کالیبر بسیار پایین میخواد!
چه رشته ای؟کدوم کشور؟تحصیلی میشه رفت. البته کالیبر بسیار پایین میخواد!
این حرومیا نم پس نمیدن
یا جواب نمیدن یا میخوان خودشون دلالی کنند. هیچکدوم هم قیمت نمیدن(میگم قیمت چندتا جنس بفرست تحقیق و مقایسه کنم، تازه کارم ولی نمیفرستند)
البته خودم یک عمده فروش لوازم آزمایشگاهی سراغ دارم (چند سال پیش برای یک قطعه یکی معرفیم کرد) و احتمالا بخش زیادی از مشکلاتم رو حل کنه، ولی نمیخوام به یک فروشنده وابسته باشم
اگر تهران بودم راحت تر میشد عمده فروشارو پیدا کرد
لامصبا هیچ ردی ازشون نیست. نه گوگل نه اینستاگرام نه دیوار
بلاخره باید یک راهی برای پیدا کردن دو سه تا عمدهفروش مواد و لوازم آزمایشگاهی باشه
اول باید ببینید عمده فروش با شما کار میکنه یا نه ,احتمال اینکه از دست اول بتونید جنس بگیرید خیلی کم هست در خوشبینانه ترین حالت از پخش کننده باید بگیرید
روند اینطوری هست: عمده فروش > دلال > پخش کننده > مغازه دار
عمده فروش بارشو یکجا به چند نفر معتمد و قدیمی و توانمند از نظر مالی (کمتر از انگشتان دو دست) میفروشه و دلال ها بار رو میدن دست پخش کننده ها
شاد اباد صد ها عمده فروشی و خرده فروشی هستآیا جای خاصی هست که اتصالات و اینجور لوازم رو عمده بفروشه؟
اینطور که من متوجه شدم (در اینترنت) هر کدوم از این اتصالات کارتنی هست و مثلا اگر بخوام هزار محصول جور کنم هزارتا کارتن مثلا یک میلیونی باید بخرم!
اینجوری نه پولشو دارم و نه جای نگهداریشو!
عمده فروشی چی؟شاد اباد صد ها عمده فروشی و خرده فروشی هست
الان تهران من چندتا سایت و آگهی عمده فروش پیدا کردم. توی اصفهان هم مثلا جایی هست که فقط راسته عمده فروش لوازم التحریره. عمده فروشی لباس هم که تا دلت بخواد همه جا هست. صرفا مالیات نمیتونه دلیل این مسئله باشهعمده فروش اگر بخواد ردی از خودش بزاره که باید هر چی در میاره مالیات بده برای همین هم هست که خودشو درگیر نمیکنه
چرا از کسایی که آزمایشگاه دارن نمپرسی؟الان تهران من چندتا سایت و آگهی عمده فروش پیدا کردم. توی اصفهان هم مثلا جایی هست که فقط راسته عمده فروش لوازم التحریره. عمده فروشی لباس هم که تا دلت بخواد همه جا هست. صرفا مالیات نمیتونه دلیل این مسئله باشه
به نظرم این حوزه ای که من میخوام توش کار کنم یکمی پیچیده و تخصصی هست. به راحتی نمیشه پیداشون کرد. بلاخره این ها هم باید یک جایی کسب و کارشون رو معرفی کنند. یک راهی باید باشه که پیداشون کرد. فعلا که خرده فروش ها قصد راهنمایی ندارند.
اگر ماشین داشتم، میرفتم تهران خرید میکردم. ولی بدون ماشین، دست تنها و غریب
تف به این زندگی
اونا که از خرده فروش ها خرید می کنند!چرا از کسایی که آزمایشگاه دارن نمپرسی؟
عمده فروشی چی؟
شادآباد تهرانه؟
عمده فروشی چی؟
شادآباد تهرانه؟
گیتی پسند داره کارگر استخدام میکنه کارش هم خیلی راحته.نشستی رو صندلی دکمه دستگاه رو میزنی.همه کار ها رو دستگاه میکنهگیتی پسند کارخونش اصفهانه.ببین می تونی قیمت عمده از کسی بگیری .
اونطوری شاید بتونی اینترنتی بفروشی
من پرسیدم..اونا که از خرده فروش ها خرید می کنند!
اینا که نیسان نبسان بار میبرن برای تک فروشی میخوان یا خودشون باز واسطه هستند؟عمده فروش کامل اتصالات و این جور وسایل ها،،،برای تعمیرات،،،شیر اب و پمب و اتومات و همه چیز و همه چیز که تو فکرت باشه،،،اعم از اچار ها و انبر ها و همه چیز،،،،شاد اباد مرکز اصلی تو تهرانه،،،نزدیک یافت اباده تقریبا
میان شاد اباد با نیسان و پر میکنن نیسان رو و برمیگردن،،،،عمده میخرن و عمده هم اکثرا فروش دارن فروشنده هاش،،،
با توجه به نظرات بچه های همین جا فعلا از فکر اتصالات و ... اومدم بیرون - البته با سرمایه ام هم نمیخونهگیتی پسند کارخونش اصفهانه.ببین می تونی قیمت عمده از کسی بگیری .
اونطوری شاید بتونی اینترنتی بفروشی
اینا عزیز خودشون میفروشن دیگه فکر میکنم...واسطه نیستن...خودشون فروشنده هستن...میخرن میبرن انبار میکنن و میفروشن کم کم...و سود سرشاری میکنن البتهاینا که نیسان نبسان بار میبرن برای تک فروشی میخوان یا خودشون باز واسطه هستند؟
بیشتر از شهرهای دیگه هستند یا از خود تهران؟
با توجه به نظرات بچه های همین جا فعلا از فکر اتصالات و ... اومدم بیرون - البته با سرمایه ام هم نمیخونه
اون بیشتر مربوط میشه به لوازم و موادی که در پزشکی کاربرد دارهمن پرسیدم..
اینا قاعدتا از صنایع و علوم پزشکی مجوز دارن وگرنه کسی باشون کار نمیکنه..
پس خیلی هم زیرزمینی نیستن
یه بار رفتم شاداباد چند تا لوله و از اینجور چیزها می خواستم همه قیمتشون مثلا یک تومن بود .اینا عزیز خودشون میفروشن دیگه فکر میکنم...واسطه نیستن...خودشون فروشنده هستن...میخرن میبرن انبار میکنن و میفروشن کم کم...و سود سرشاری میکنن البته
1 - عمده میخرن این میشه یه سود
2 - قیمت ها هم میره بالا در طول این مدت و قیمت روز میفروشن این میشه باز یه سود
در کل کار خیلی پر سودی هست...سرمایه بسیار زیاد میخواد الان البته...با توجه به قیمت های الان
+
تهران هستن اکثرشون عزیز...ولی از اطراف تهران هم میان
لوازم خانگی رو که از همون شوش تهران میتونی پیدا کنیعمده فروشای لوازم خونگی توی اصفهان جای خاصی جمع اند؟
اجاق برقی هم لازم دارم
اگه تهران بودم که دردی نداشتم مومن خدالوازم خانگی رو که از همون شوش تهران میتونی پیدا کنی