• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فکر کنم باز دارم شکست می‌خورم!

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
این حرومیا نم پس نمی‌دن
یا جواب نمیدن یا می‌خوان خودشون دلالی کنند. هیچکدوم هم قیمت نمی‌دن(میگم قیمت چندتا جنس بفرست تحقیق و مقایسه کنم، تازه کارم ولی نمی‌فرستند)

البته خودم یک عمده فروش لوازم آزمایشگاهی سراغ دارم (چند سال پیش برای یک قطعه یکی معرفیم کرد) و احتمالا بخش زیادی از مشکلاتم رو حل کنه، ولی نمی‌خوام به یک فروشنده وابسته باشم
اگر تهران بودم راحت تر میشد عمده فروشارو پیدا کرد

لامصبا هیچ ردی ازشون نیست. نه گوگل نه اینستاگرام نه دیوار
بلاخره باید یک راهی برای پیدا کردن دو سه تا عمده‌فروش مواد و لوازم آزمایشگاهی باشه

دبوی جان چند پست قبل تر گفتم که :
اول باید ببینید عمده فروش با شما کار میکنه یا نه ,احتمال اینکه از دست اول بتونید جنس بگیرید خیلی کم هست در خوشبینانه ترین حالت از پخش کننده باید بگیرید
روند اینطوری هست: عمده فروش > دلال > پخش کننده > مغازه دار
عمده فروش بارشو یکجا به چند نفر معتمد و قدیمی و توانمند از نظر مالی (کمتر از انگشتان دو دست) میفروشه و دلال ها بار رو میدن دست پخش کننده ها

عمده فروش اگر بخواد ردی از خودش بزاره که باید هر چی در میاره مالیات بده برای همین هم هست که خودشو درگیر نمیکنه

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
آیا جای خاصی هست که اتصالات و اینجور لوازم رو عمده بفروشه؟
اینطور که من متوجه شدم (در اینترنت) هر کدوم از این اتصالات کارتنی هست و مثلا اگر بخوام هزار محصول جور کنم هزارتا کارتن مثلا یک میلیونی باید بخرم!
اینجوری نه پولشو دارم و نه جای نگهداریشو!
شاد اباد صد ها عمده فروشی و خرده فروشی هست

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
عمده فروش اگر بخواد ردی از خودش بزاره که باید هر چی در میاره مالیات بده برای همین هم هست که خودشو درگیر نمیکنه
الان تهران من چندتا سایت و آگهی عمده فروش پیدا کردم. توی اصفهان هم مثلا جایی هست که فقط راسته عمده فروش لوازم التحریره. عمده فروشی لباس هم که تا دلت بخواد همه جا هست. صرفا مالیات نمیتونه دلیل این مسئله باشه
به نظرم این حوزه ای که من میخوام توش کار کنم یکمی پیچیده و تخصصی هست. به راحتی نمیشه پیداشون کرد. بلاخره این ها هم باید یک جایی کسب و کارشون رو معرفی کنند. یک راهی باید باشه که پیداشون کرد. فعلا که خرده فروش ها قصد راهنمایی ندارند.

اگر ماشین داشتم، میرفتم تهران خرید میکردم. ولی بدون ماشین، دست تنها و غریب
تف به این زندگی

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
الان تهران من چندتا سایت و آگهی عمده فروش پیدا کردم. توی اصفهان هم مثلا جایی هست که فقط راسته عمده فروش لوازم التحریره. عمده فروشی لباس هم که تا دلت بخواد همه جا هست. صرفا مالیات نمیتونه دلیل این مسئله باشه
به نظرم این حوزه ای که من میخوام توش کار کنم یکمی پیچیده و تخصصی هست. به راحتی نمیشه پیداشون کرد. بلاخره این ها هم باید یک جایی کسب و کارشون رو معرفی کنند. یک راهی باید باشه که پیداشون کرد. فعلا که خرده فروش ها قصد راهنمایی ندارند.

اگر ماشین داشتم، میرفتم تهران خرید میکردم. ولی بدون ماشین، دست تنها و غریب
تف به این زندگی
چرا از کسایی که آزمایشگاه دارن نمپرسی؟

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
عمده فروش کامل اتصالات و این جور وسایل ها،،،برای تعمیرات،،،شیر اب و پمب و اتومات و همه چیز و همه چیز که تو فکرت باشه،،،اعم از اچار ها و انبر ها و همه چیز،،،،شاد اباد مرکز اصلی تو تهرانه،،،نزدیک یافت اباده تقریبا

میان شاد اباد با نیسان و پر میکنن نیسان رو و برمیگردن،،،،عمده میخرن و عمده هم اکثرا فروش دارن فروشنده هاش،،،

عمده فروشی چی؟
شادآباد تهرانه؟

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
گیتی پسند کارخونش اصفهانه.ببین می تونی قیمت عمده از کسی بگیری .
اونطوری شاید بتونی اینترنتی بفروشی
گیتی پسند داره کارگر استخدام میکنه کارش هم خیلی راحته.نشستی رو صندلی دکمه دستگاه رو میزنی.همه کار ها رو دستگاه میکنه
روزی 8 ساعت کار ماهی 4500 با بیمه و مزایا.عید به عید هم سکه تمام عیدی میده.بهترین غذا هم وقتی سر کاری بهت میدن.سرویس هم داره.ولی پایات خدمت میخواد که ندارم
پدر سگ ها هر کاری میخوای بکنی یه بن بست جلوت میذارن
خواستم بگم تیر تو این زندگی

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
اونا که از خرده فروش ها خرید می کنند!
من پرسیدم..
اینا قاعدتا از صنایع و علوم پزشکی مجوز دارن وگرنه کسی باشون کار نمیکنه..
پس خیلی هم زیرزمینی نیستن

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
عمده فروش کامل اتصالات و این جور وسایل ها،،،برای تعمیرات،،،شیر اب و پمب و اتومات و همه چیز و همه چیز که تو فکرت باشه،،،اعم از اچار ها و انبر ها و همه چیز،،،،شاد اباد مرکز اصلی تو تهرانه،،،نزدیک یافت اباده تقریبا

میان شاد اباد با نیسان و پر میکنن نیسان رو و برمیگردن،،،،عمده میخرن و عمده هم اکثرا فروش دارن فروشنده هاش،،،
اینا که نیسان نبسان بار میبرن برای تک فروشی میخوان یا خودشون باز واسطه هستند؟
بیشتر از شهرهای دیگه هستند یا از خود تهران؟

گیتی پسند کارخونش اصفهانه.ببین می تونی قیمت عمده از کسی بگیری .
اونطوری شاید بتونی اینترنتی بفروشی
با توجه به نظرات بچه های همین جا فعلا از فکر اتصالات و ... اومدم بیرون - البته با سرمایه ام هم نمیخونه

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
اینا که نیسان نبسان بار میبرن برای تک فروشی میخوان یا خودشون باز واسطه هستند؟
بیشتر از شهرهای دیگه هستند یا از خود تهران؟

با توجه به نظرات بچه های همین جا فعلا از فکر اتصالات و ... اومدم بیرون - البته با سرمایه ام هم نمیخونه
اینا عزیز خودشون میفروشن دیگه فکر میکنم...واسطه نیستن...خودشون فروشنده هستن...میخرن میبرن انبار میکنن و میفروشن کم کم...و سود سرشاری میکنن البته

1 - عمده میخرن این میشه یه سود
2 - قیمت ها هم میره بالا در طول این مدت و قیمت روز میفروشن این میشه باز یه سود

در کل کار خیلی پر سودی هست...سرمایه بسیار زیاد میخواد الان البته...با توجه به قیمت های الان

+

تهران هستن اکثرشون عزیز...ولی از اطراف تهران هم میان

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
من پرسیدم..
اینا قاعدتا از صنایع و علوم پزشکی مجوز دارن وگرنه کسی باشون کار نمیکنه..
پس خیلی هم زیرزمینی نیستن
اون بیشتر مربوط میشه به لوازم و موادی که در پزشکی کاربرد داره
من شیمی میخوام کار کنم

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
اینا عزیز خودشون میفروشن دیگه فکر میکنم...واسطه نیستن...خودشون فروشنده هستن...میخرن میبرن انبار میکنن و میفروشن کم کم...و سود سرشاری میکنن البته

1 - عمده میخرن این میشه یه سود
2 - قیمت ها هم میره بالا در طول این مدت و قیمت روز میفروشن این میشه باز یه سود

در کل کار خیلی پر سودی هست...سرمایه بسیار زیاد میخواد الان البته...با توجه به قیمت های الان

+

تهران هستن اکثرشون عزیز...ولی از اطراف تهران هم میان
یه بار رفتم شاداباد چند تا لوله و از اینجور چیزها می خواستم همه قیمتشون مثلا یک تومن بود .
یکیشون یکم ارزون تر میاد بعد که اومد فاکتور کنه 300 تومن هم تخفیف داد!

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
عمده فروشای لوازم خونگی توی اصفهان جای خاصی جمع اند؟
اجاق برقی هم لازم دارم

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
مگه میدون تره باره عمده فروشا دور هم جمع باشن 11.gif
لوازم خانگی شرکتی هست و به صورت دفتری فعالیت میکنن باید ببینید چه مارکی مد نظرتون هست زنگ بزنید شرکت آدرس نماینده شهرتون رو بگیرید

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
دبوی دنبال زیربغل مار میگرده . من موندم تو کارت واقعا . چرا اینقد دنبال چیزای عجیب غریبی ؟ لوام آزمایشگاهی اخه ؟؟؟اصلا فکر کن عمده فروش هم پیدا کردی . لوازم آزمایشگاهی رو میخای به کی بفروشی ؟ به مردم عادی ؟ اصلا دوتا وسیله رو میشناسی تو ازامایشگا استفاده کنن؟ بشر تاحالا تو دستت گرفتی ؟
لوازم خانگی با 150میلیون ؟؟
1048.gif

بنظرمن دنبال چیزای ارزون و کوچیک . فاسدنشدنی با تخصص کم باش یا حداقل تخصص داشته باش توش یا کسب کن . فکر کنم همون لباس بهترین گزینه س . البته اگه باز نری دنبال لباسای خاص :/ مثلا تیشرت خوبه

بالا