• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فکر کنم باز دارم شکست می‌خورم!

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
شما اون چند تا جنسی که میخوای تحقیق و مقایسه کنی بگو، من برات قیمت عمده فروشی میگیرم.

آقا الان اونقدر بازار کساده که خود کارخونه برای فروش چند میلیونی دنبالت میدوه :D شما خریدار داشته باشی، فروشنده و عمده فروش و بنکدار و کارخونه دار جلوت صف میکشن.

البته این در رابطه با مواد شیمیایی و آزمایشگاهی شیمیه. آزمایشگاه پزشکی کلا قضیه اش فرق میکنه
آخه قیمت خالی که به دردم نمیخوره
منظورم اینه که قیمت اون عمده فروش یا دلال یا حالا هرچی رو مقایسه کنم و اگر خوب بود برم ازش بخرم
حالا از کی قیمت میگیری؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
معمولا پخش کننده هستن. یعنی حداقل فروششون، یک پک بسته بندی کارخونه است. 25 کیلویی یا 50 کیلویی و ..
اون آدرسی که دادید، بشر و ارلن و کاغذ فیلتر و ... پیدا میشه؟
اختلاف قیمت عمده با تک فروشی اینا چقدره؟ به درصد میتونی بگی؟

از این دکتر مجللی و قطران شیمی اطلاعاتی داری؟ مورد اعتمادن که پول به حسابشون بزنم برام جنس بفرستند؟!

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
آخه قیمت خالی که به دردم نمیخوره
منظورم اینه که قیمت اون عمده فروش یا دلال یا حالا هرچی رو مقایسه کنم و اگر خوب بود برم ازش بخرم
حالا از کی قیمت میگیری؟
شما اگر میخوای با قیمت خرده فروشی مقایسه کنی، سایت های زیادی هستن.مثلا
digishimi.com

من از همون ناصرخسرو قیمت میگیرم

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
اون آدرسی که دادید، بشر و ارلن و کاغذ فیلتر و ... پیدا میشه؟
اختلاف قیمت عمده با تک فروشی اینا چقدره؟ به درصد میتونی بگی؟
بله
توی تجهیزات معمولا 50 تا 100 درصد، قیمت خرده فروشی بیشتره. توی مواد شیمیایی و مصرفی، از 100 درصد هست تا 250 درصد یا حتی بیشتر.

البته همه اینا، گرید آزمایشگاهی و صنعتی و پزشکی داره که قیمت هاشون خیلی با هم فرق داره
از این دکتر مجللی و قطران شیمی اطلاعاتی داری؟ مورد اعتمادن که پول به حسابشون بزنم برام جنس بفرستند؟!
لابراتوار دکتر مجللی رو میشناسم.اگر قبول کنه که مستقیم بفروشه، صد درصد معتبره

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
به شراکت هم فکر می کنی؟
در کاری که میخوام انجامش بدم؟ نه فکر نمیکنم. چون کارها آماده است و صرفا گسترش کاره
در کار جدید؟ بدم نمیاد. اما کار چی باشه. طرف کجا باشه. شرایط چطور باشه. شراکت توی ایران خیلی سخته.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
دارم روش کار میکنم - دو سه تایی پیدا کردم ولی هنوز لازم دارم - حتی به چندتا فروشنده خدابنده لو هم پیام دادم. چاهکشا قیمتای تکفروشی بهم میدن
حالا توی همین یکی دو هفته میخوام برم توی چندتا خیابون که مرکز اینجور چیزا توی اصفهانه ببینم به نتیجه میرسم یا نه

خرید عمده لباس که آسونه - همه شون پیج و تلگرام دارند. درسته؟
لباس فعلا نمیخوام کار کنم - سخته کار کردنش طبق نظر بچه ها

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051

پرو آن لاین لباس بصورت سه بعدی... ;)... :D

moj1rayaname

Registered User
لایک‌ها
111
هر کاری میکنی بکن ، اما کنارش تایمی رو اختصاص بده به کارهایی که سالها تجربش کردی ( وبمستری ) و سعی کنی مثلا 19 الی 24 شب کارهای نت رو ادامه بدی
یا اگر هدف اصلیت در موضوعات نت شد تحقیقاتتو کامل کن
زدن فروشگاه ها سادس ولی یکم بگذره خب متوجه میشی که رقبا مثل سابق نیستن و خیلی سرسختانه دارن دست و پار میزنن صفحه 1و2 رو از دست ندن

پیشنهاد من این هست که همان حوزه ی تخصصی یه فروشگاه بزنی . مثلا فروشگاه دستگیره کابینت و ..

برفرض فروشگاه دستگیره زدی ، خرید عمدت هم خیلی سنگین نمیشه شاید با 150میلیون بتونی کامل کنی ، پولت خودش سرمایه هست و دستگیره فلزه و و تفاوتی زیادی با خرید فملی و .. در بورس نداره . چون کیورد اصلی هست میتونی راحت تر بالا بیایی و خیلی ها رو دیدم سر دستگیره های کابینت یا درب اتاق و .. شهرو زیرو رو کردن

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
هر کاری میکنی بکن ، اما کنارش تایمی رو اختصاص بده به کارهایی که سالها تجربش کردی ( وبمستری ) و سعی کنی مثلا 19 الی 24 شب کارهای نت رو ادامه بدی
یا اگر هدف اصلیت در موضوعات نت شد تحقیقاتتو کامل کن
زدن فروشگاه ها سادس ولی یکم بگذره خب متوجه میشی که رقبا مثل سابق نیستن و خیلی سرسختانه دارن دست و پار میزنن صفحه 1و2 رو از دست ندن

پیشنهاد من این هست که همان حوزه ی تخصصی یه فروشگاه بزنی . مثلا فروشگاه دستگیره کابینت و ..

برفرض فروشگاه دستگیره زدی ، خرید عمدت هم خیلی سنگین نمیشه شاید با 150میلیون بتونی کامل کنی ، پولت خودش سرمایه هست و دستگیره فلزه و و تفاوتی زیادی با خرید فملی و .. در بورس نداره . چون کیورد اصلی هست میتونی راحت تر بالا بیایی و خیلی ها رو دیدم سر دستگیره های کابینت یا درب اتاق و .. شهرو زیرو رو کردن
همینم بلاخره همون وبمستریه
سئو و سایت و مطلب و ...

به هر صورت ولش نمیکنم. یک ایده استارت آپی دارم که یکمی پول دستم اومد می‌خوام روش کار کنم.

خیلی دوست دارم یک شاپ اتصالات و اینجور چیزا بزنم ولی خب بچه ها گفتن نزن. دیروز یک آگهی توی دیوار دیدم عمده فروشی اتصالات
باز رفتم توی فکرش ولی خب فعلا همینو به یک جایی برسونم، شاید در آینده اونم زدم.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
همینم بلاخره همون وبمستریه
سئو و سایت و مطلب و ...

به هر صورت ولش نمیکنم. یک ایده استارت آپی دارم که یکمی پول دستم اومد می‌خوام روش کار کنم.

خیلی دوست دارم یک شاپ اتصالات و اینجور چیزا بزنم ولی خب بچه ها گفتن نزن. دیروز یک آگهی توی دیوار دیدم عمده فروشی اتصالات
باز رفتم توی فکرش ولی خب فعلا همینو به یک جایی برسونم، شاید در آینده اونم زدم.
یه سوال..
چقدر توی بعد اجرایی پلن ها و ایده هات قوی هستی؟
رزومه قوی خودت پیش خودت چی داری؟
من کلی حرکت جدید خواستم بزنم..
هیچکدوم رو استارت نزدم.. فقط نوشتمشون یجایی که یادم نره..
گفتم یحای کار میلنگه..
تا کارای قبلیم رو به نتیجه و موفقیت نرسونم سراغ حرکت جدید نمیرم..
یه بخش هایی از اجرا و موفقیت رو ضعف دارم باید برم سراغ چالش هاشون و برطرفشون کنم...
در اصل دارم از همونا ضربه میخورم.. وگرنه باقی ابعاد رو به نسبت،بهتر هستم..
همون نقاط ضعفم برطرف بشن دست به سنگ هم بزنم طلا میشه..
به فرض قدیم استرس زیاد داشتم.. باعث میشد یه کار رو خیلی دیر تموم کنم..
رفتم آرامشم و نگاهم به آینده و کار بهبود دارم..
الان کاری که دو روز طول میکشید رو توی نیم روز میتونم راحت انجام بدم..
هم ضعفم برطرف شد هم اعتماد به نفس کاریم بهتر و قوی تر شد..

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
سلام
متأسفانه با توجه به مشکلاتی که در تاپیک حقوقی دبوی ذکر کردم، به نظر میاد به زودی در کسب و کار جدیدم هم شکست بخورم. خیلی استرس و اعصاب خوردی داره. متاسفانه مردم به طرز عجیبی دزد و نمک نشناس شدند. از اون طرف هم هرچی در آوردم در بورس داره نابود میشه.
برای همین می‌خوام هرچه سریعتر یک کسب و کار جدید راه بنداز‌م. استرس داره نابودم می‌کنه.

در بلند مدت قصدم راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی بود که الان برنامه تغییر کرد و جلو افتاد.

نظر خودم: ۱-فروشگاه اینترنتی لباس و کفش یا ۲-فروشگاه اینترنتی اتصالات لوله و ... مثل بوشن، شیر، اتصالات پلاستیکی و بعضی از لوازم برقی مثل کلید برق و ...

البته در مورد دوم سعی میشه چیزهایی کار بشه که در فروشگاه‌های معمولی فیزیکی به راحتی یافت نشه.

ضمنا روی لوازم آرایشی و کتاب هم نظر داشتم که اولی به دلیل احتمال فیلتر شدن بالا و دومی به دلیل سود پایین و دست زیاد پشیمون شدم.

اینم بگم با توجه به اینکه یک کارمند مفت خور دولتی سال جدید حداقل ماهی پونزده تومن خواهد گرفت و با توجه به وضعیت اقتصادی و سن و سال من، هر کسب و کار جدیدی که راه انداختم باید ماهی سی تومان در کوتاه مدت و در بلند مدت حداقل یک میلیارد تومان سود بهم بده در غیر این صورت میگم شکست خوردم.

سرمایه هم ۱۵۰ تا نهایتا ۲۰۰ میتونم جور کنم.

خب به نظر شما دو موردی که گفتم چنین قابلیت هایی داره؟ کدوم بهتره؟

اگر پیشنهاد دیگه ای هم دارید بفرمایید (در حوزه فروش آنلاین)
ایشالا کرونا انگلیسی بگیری

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
یه سوال..
چقدر توی بعد اجرایی پلن ها و ایده هات قوی هستی؟
رزومه قوی خودت پیش خودت چی داری؟
من کلی حرکت جدید خواستم بزنم..
هیچکدوم رو استارت نزدم.. فقط نوشتمشون یجایی که یادم نره..
گفتم یحای کار میلنگه..
تا کارای قبلیم رو به نتیجه و موفقیت نرسونم سراغ حرکت جدید نمیرم..
یه بخش هایی از اجرا و موفقیت رو ضعف دارم باید برم سراغ چالش هاشون و برطرفشون کنم...
در اصل دارم از همونا ضربه میخورم.. وگرنه باقی ابعاد رو به نسبت،بهتر هستم..
همون نقاط ضعفم برطرف بشن دست به سنگ هم بزنم طلا میشه..
به فرض قدیم استرس زیاد داشتم.. باعث میشد یه کار رو خیلی دیر تموم کنم..
رفتم آرامشم و نگاهم به آینده و کار بهبود دارم..
الان کاری که دو روز طول میکشید رو توی نیم روز میتونم راحت انجام بدم..
هم ضعفم برطرف شد هم اعتماد به نفس کاریم بهتر و قوی تر شد..
قبلا در این زمینه ریده بودم. ولی در دو سال اخیر ایده ها و تصمیم هام رو - که عین خودت روی کاغذ مینویسمشون - سریع اجرا می کنم (آدم وقتی سنش میره بالا تازه قدر زمان رو میفهمه)
البته این چیزایی که پست قبلیم گفتم برای سال دیگه است! همین شاپ لوازم شیمی و ... احتمالا تا آخر سال طول میکشه!!!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
گه تو فردا..
اصلا فردا توهمی بیش نبود...
باقی چیزای زندگی هم مثل سیگار کشیدن یا شربت خوردن یا چیزای دیگه همش همین الان و در لحظه ست..
گه تو فردا و آینده..
من یکی که کل پلن ها و برنامه هام رو از اولیت اول خارج کردم..
الان رو میچسبم.. بعدش هرچقدر شد به فردا میپردازم..

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
گه تو فردا..
اصلا فردا توهمی بیش نبود...
باقی چیزای زندگی هم مثل سیگار کشیدن یا شربت خوردن یا چیزای دیگه همش همین الان و در لحظه ست..
گه تو فردا و آینده..
من یکی که کل پلن ها و برنامه هام رو از اولیت اول خارج کردم..
الان رو میچسبم.. بعدش هرچقدر شد به فردا میپردازم..
احسنت
عن تو فردا

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
فعلا بدجوری بورس زدم زمین
دارم نابود میشم. هر چی پارسال زور زدم خودمو از منجبلاب کشیدم بیرون، بورس دوباره داره هولم میده تو

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
فعلا بدجوری بورس زدم زمین
دارم نابود میشم. هر چی پارسال زور زدم خودمو از منجبلاب کشیدم بیرون، بورس دوباره داره هولم میده تو

من هنوز اعتقاد دارم باید وارد حوزه کسب و کار فیزیکی بشی ....

بالا