omid arianpoor
Registered User
من هنوز اعتقاد دارم باید وارد حوزه سس زنی بشی
فروشگاه اینترنتی اجناس غیرمجازی، فیزیکیه دیگهمن هنوز اعتقاد دارم باید وارد حوزه کسب و کار فیزیکی بشی ....
چی بگم مومن - خودم خیلی دلم میخواد - استعدادشم دارم ولی امکاناتشو ندارممن هنوز اعتقاد دارم باید وارد حوزه سس زنی بشی
استعدادشم دارم
فروشگاه اینترنتی اجناس غیرمجازی، فیزیکیه دیگه
تو خودت چند وقت پیش میگفتی دوست دارم استارت آپ بزنم و آینده اش درخشانه و ...
یه بابایی امده چند روز پیش چهارتا نشبی رو خال جوش زد، ۲۰۰ ت گرفت - کلا ۱۰ دقیقه نشداگر دقت کنی من از یک زمانی گفتم وبمستری تک نفره جواب نمی دهد. مخصوصا برای ماهایی که برنامه نویس نیستیم.
استارت آپ به صورت شراکتی خوب است. یعنی برنامه نویس باشد، تولید کننده محتوا باشد، گرافیست باشد، پشتیبان باشد، سرمایه گذار باشد. یعنی باید تیمی کار کرد.
در غیر این صورت وقت گذاشتن روی ایده های اینترنتی بیهوده است.
ولی آقا جدی جدی جایی که من هستم فنی کار با شوشول فرنود داره حداقل ماهی 15 تومان در میاره!
من امیدوارم عمرت رو در اون کارگاه استیجاری برای فیلم های پورن هدر نداده باشی، وگرنه اگه چهار تا خال جوش بزنی حداقل باید ماهی 10 گیرت بیاد.
من که گفتم ملت (فنی کارها، کارمندان دولت) دارند فلان قدر در میارن
ماها تو باغ نیستیم، ولی فقط سرکوفت زدید. خدا ازتون نگذره
عزیز باز خوبه یه کاری کرده،،،،برای ما یکی رو اوردیم،،،فقط یک دقیقه نگاه انداخت آبگرمکن رو و بعدش 50 تومن گرفت رفت،،،!!!!!یه بابایی امده چند روز پیش چهارتا نشبی رو خال جوش زد، ۲۰۰ ت گرفت - کلا ۱۰ دقیقه نشد
جوش نزدا (بگیم جوش ضبدری یا دایرهای بزنه)، خال جوش که یه بچه هم بدی دستش رو بزنه روی شکاف ایجاد میشه
اون دوستان عزیز هم که فکر میکنن دو تا خال جوش رو بچه هم میتونه بزنه ، بیان من انبر میدم بهشون ببینم چند مرده حلاج هستن ))
خود من شاید بار اول یا ماه اول نتونم خوب جوشکاری کنم. ولی بعد از مدتی مطمئنم یه کار حرفه ای تحویل میدم.
مطمئنم یادگیری این قبیل از حرف (heraf) نسبت به یادگیری یک زبان خارجه وقت کمتری را می برد
بهتره نگرش منصفانه تری راجع به کار های فنی داشته باشیم.
شما الان به چکاری مشغول هستی؟مطمئنم یادگیری این قبیل از حرف (heraf) نسبت به یادگیری یک زبان خارجه وقت کمتری را می برد
شما الان به چکاری مشغول هستی؟
یعنی شما هم شاطر نانوایی هستین؟به همون کاری که خودت مشغولی
الکترود رو بزنی به سطح میشه خال جوش،سلام استارتر
آدمش هستی بری سمت کار های شِکمی ؟ کلا صنف هایی که یه سرش به شکم میرسه ، سودش خوبه و دردسرش کمتره و ملت همیشه در صحنه براش صف میکشن.مرغ و ماهی / گوشت آره
سوسیس کالباس نه ، پیتزا اینا نمیدونم ، بستگی به خودت داره
اون دوستان عزیز هم که فکر میکنن دو تا خال جوش رو بچه هم میتونه بزنه ، بیان من انبر میدم بهشون ببینم چند مرده حلاج هستن ))
- به کسب و کار های فنی احترام بگذاریم.
الکترود رو بزنی به سطح میشه خال جوش،
سر ستون یا اسکلت ساختمون که جوش ندادن، امده ۲۰۰ ت پدرمون رو تیغ زده
خیلی این کارهای فنی که براش ادم رو تیغ میزنن کارهای سطحی هستن،
هر دوره فنی رو میشه با ۳۵۰۰ تومن داخل فنی و حرفهای گذروند، اون ۳۵۰۰ هم هزینه برگزاری ازمون که میگیرن وگرنه کلا مفت و مجانی تشکیل میشن کلاسا (همهاشون هم داخل طفولیت گذروندم)
حالا اون انبر رو میخوای چکار کنم باهاش؟
هر دفعه میام بالا که از تاپیک خارج بشم ، اینو میبینم خندم میگیرهاحسنت
عن تو فردا