• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فکر کنم باز دارم شکست می‌خورم!

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
من هنوز اعتقاد دارم باید وارد حوزه کسب و کار فیزیکی بشی ....
فروشگاه اینترنتی اجناس غیرمجازی، فیزیکیه دیگه
تو خودت چند وقت پیش میگفتی دوست دارم استارت آپ بزنم و آینده اش درخشانه و ...
من هنوز اعتقاد دارم باید وارد حوزه سس زنی بشی
چی بگم مومن - خودم خیلی دلم میخواد - استعدادشم دارم ولی امکاناتشو ندارم :(

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
فروشگاه اینترنتی اجناس غیرمجازی، فیزیکیه دیگه
تو خودت چند وقت پیش میگفتی دوست دارم استارت آپ بزنم و آینده اش درخشانه و ...

اگر دقت کنی من از یک زمانی گفتم وبمستری تک نفره جواب نمی دهد. مخصوصا برای ماهایی که برنامه نویس نیستیم.

استارت آپ به صورت شراکتی خوب است. یعنی برنامه نویس باشد، تولید کننده محتوا باشد، گرافیست باشد، پشتیبان باشد، سرمایه گذار باشد. یعنی باید تیمی کار کرد.

در غیر این صورت وقت گذاشتن روی ایده های اینترنتی بیهوده است.

ولی آقا جدی جدی جایی که من هستم فنی کار با شوشول فرنود داره حداقل ماهی 15 تومان در میاره!

من امیدوارم عمرت رو در اون کارگاه استیجاری برای فیلم های پورن هدر نداده باشی، وگرنه اگه چهار تا خال جوش بزنی حداقل باید ماهی 10 گیرت بیاد.

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
اگر دقت کنی من از یک زمانی گفتم وبمستری تک نفره جواب نمی دهد. مخصوصا برای ماهایی که برنامه نویس نیستیم.

استارت آپ به صورت شراکتی خوب است. یعنی برنامه نویس باشد، تولید کننده محتوا باشد، گرافیست باشد، پشتیبان باشد، سرمایه گذار باشد. یعنی باید تیمی کار کرد.

در غیر این صورت وقت گذاشتن روی ایده های اینترنتی بیهوده است.

ولی آقا جدی جدی جایی که من هستم فنی کار با شوشول فرنود داره حداقل ماهی 15 تومان در میاره!

من امیدوارم عمرت رو در اون کارگاه استیجاری برای فیلم های پورن هدر نداده باشی، وگرنه اگه چهار تا خال جوش بزنی حداقل باید ماهی 10 گیرت بیاد.
یه بابایی امده چند روز پیش چهارتا نشبی رو خال جوش زد، ۲۰۰ ت گرفت - کلا ۱۰ دقیقه نشد
جوش نزدا (بگیم جوش ضبدری یا دایره‌ای بزنه)، خال جوش که یه بچه هم بدی دستش رو بزنه روی شکاف ایجاد میشه

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
من که گفتم ملت (فنی کارها، کارمندان دولت) دارند فلان قدر در میارن
ماها تو باغ نیستیم، ولی فقط سرکوفت زدید. خدا ازتون نگذره

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
من که گفتم ملت (فنی کارها، کارمندان دولت) دارند فلان قدر در میارن
ماها تو باغ نیستیم، ولی فقط سرکوفت زدید. خدا ازتون نگذره

آقا تو بیا یه بار شده حرف ما رو امتحان کن! فوقش این بار هم شکست می خوری دیگه.....

من تا جایی که یادم میاد تو یه دستگاه جوش داشتی یا حداقل باید جوشکاری کرده باشی. یعنی تا حدی باید جوشکاری بلد باشی اگر هم کامل بلد نیستی احتمالا سریع یاد می گیری. باور کن این کارگرها به شدت ابله هستند. حداقل اطلاعاتت چندین برابر این افراد است.

تو برو به نظرم تو کارگاه های تابلو سازی. ببین این مغازه که تابلو مغازه رو عوض می کنند، یه بخشیش چاپه، یه بخشیش نصبه این بنرها است. این کسانی که نصب می کنند اکثرا جوش کارن. بعد تازه اینقدر کار می گیرن که خودشون هم کار چاپ می گیرند. مثلا از بس برای یک مغازه ای این جوشکاره اومده تابلو نصب کرده، مغازه داره فکر می کنه بنر رو هم این طراحی می کنه. من به نظرم کار خوبیه. تابلوسازی منظورمه.

یا جدیدا کرکره برقی مد شده. اکثر نصاب های این کرکره برقی ها جوشکارن. الان یه کرکره برقی 15 متر مربعی حداقل 5 -6 تومن برای طرف خیر داره. هفته ای یک دونه هم نصب کنه ماهی 20 تومن میشه. چیز خاصی هم نداره.

الان سمت ما ویلا سازی که میشه، بحث حفاظ منازل هم هست. جوشکار دست می زنه 15-20 تومن اجرت می گیره. بعد ته ابزارش سنگ فرز و دستگاه جوشه.

-----------------------------------

من به نظرم بیا یه بار برو تو یکی از این کارگاه ها، بگو آقا من می خوام اینجا شاگردی کنم. نمی خورنت که. چیز خاصی هم نداره، تهش 1 سال اونجا هستی بعدش از دوباره برو تو کارگاه خودت. حالا بسته به اینکه تو چه حوزه جوشکاری میخوای وارد بشی بازاریابی کن. مثلا اگه برای کار ساخت و سازه، برو ساختمان های نیمه کاره ببین کارفرماش کیه، املاکی ها، کسانی که تو کار دکارسیون داخلی هستند. باور کن دو سه تا پیمانکار بشناسنت کار تمومه. یعنی به جای اینکه بخوای اینقدر زور بزنی جنس بفروشی، فقط نیاز داری چند تا آدم پیدا کنی.

-----------------------------

داداش من قصد تمسخر ندارم. خدایی دوست دارم پیشرفت کنی. من چیزی که دارم می بینم اینه که فنی کارها درآمد خوبی دارند. حالا یه زمانی است طرف می خواد آرماتور بندی کنه، میگم خاک خوری می خواد و طول می کشه. ولی به نظرم جوشکاری تخصص آنچنانی نمی خواد. اگه از کار آزاد خجالت نمی کشی و دون شان خودت نمی دونی، قبل اینکه این فروشگاه اینترنتی رو بزنی، یک بار هم به حرف من گوش بده.

اگه هم از خانواده می تونی پول قرض کنی، یه ماشین سنگین بخر. بابا من آدم بهت نشون میدم ضریب هوشیش 70 ه، یعنی یک آدم خنگ به تمام معنا، نیسان کمپرسوری گرفته واسه این بساز بفروش ها، بلوک و سیمان و خاک و شن میاره. زن و بچه داره الان. حالا نه اینکه وضعش عالیه اما تونسته خونه اجاره کنه و یه زندگی راه انداخته.

من نظرم همین دوتاست. کلا نظرم برای نتیجه بهتر کار فیزیکی اون هم از نوع خدماتی است.

واقعا امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیوفته. فقط از من به تو نصیحت، از اینترنت دست بکش. هیچ چیزی این تو نیست. من اگه دوران دبیرستان به جای اینکه وبمستری کنم می نشستم درس می خوندم، الان به جای زبان باید یه رشته تاپ قبول میشدم. نه اینکه بعد از 1.5 ساعت درس دادن بهم 30 تومن بدن یا ورقه ای 10-15 تومن بهم بدن.

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
یه بابایی امده چند روز پیش چهارتا نشبی رو خال جوش زد، ۲۰۰ ت گرفت - کلا ۱۰ دقیقه نشد
جوش نزدا (بگیم جوش ضبدری یا دایره‌ای بزنه)، خال جوش که یه بچه هم بدی دستش رو بزنه روی شکاف ایجاد میشه
عزیز باز خوبه یه کاری کرده،،،،برای ما یکی رو اوردیم،،،فقط یک دقیقه نگاه انداخت آبگرمکن رو و بعدش 50 تومن گرفت رفت،،،!!!!!

اوضاع که میگن خیت هست،،،یعنی همین،،،خیلی خیته !

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
سلام استارتر

آدمش هستی بری سمت کار های شِکمی ؟ کلا صنف هایی که یه سرش به شکم میرسه ، سودش خوبه و دردسرش کمتره و ملت همیشه در صحنه براش صف میکشن.مرغ و ماهی / گوشت آره
سوسیس کالباس نه ، پیتزا اینا نمیدونم ، بستگی به خودت داره

اون دوستان عزیز هم که فکر میکنن دو تا خال جوش رو بچه هم میتونه بزنه ، بیان من انبر میدم بهشون ببینم چند مرده حلاج هستن :)))

- به کسب و کار های فنی احترام بگذاریم.

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
اون دوستان عزیز هم که فکر میکنن دو تا خال جوش رو بچه هم میتونه بزنه ، بیان من انبر میدم بهشون ببینم چند مرده حلاج هستن :)))

خود من شاید بار اول یا ماه اول نتونم خوب جوشکاری کنم. ولی بعد از مدتی مطمئنم یه کار حرفه ای تحویل میدم.

مطمئنم یادگیری این قبیل از حرف (heraf) نسبت به یادگیری یک زبان خارجه وقت کمتری را می برد ;)

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
خود من شاید بار اول یا ماه اول نتونم خوب جوشکاری کنم. ولی بعد از مدتی مطمئنم یه کار حرفه ای تحویل میدم.

مطمئنم یادگیری این قبیل از حرف (heraf) نسبت به یادگیری یک زبان خارجه وقت کمتری را می برد ;)

اطمینان خاطر شما از "یادگیری در مدت کوتاهی" من رو یاد یه داستان کوتاه انداخت

سر یه کارگاه ساختمانی ، گروه های مختلفی مشغول به کار بودن اعم از بنا و گچکار و مُقنّی (چاه کن) و لوله کش و ...

یه شاگرد تازه واردکه وردست استاد بنا بود ، رفتار مقنی ها رو زیر نظر گرفته بود ، و میدید که یه نفرشون کنار چاه نشسته و اواز میخونه و.. و هر 10 دقیقه یکبار یه دَلو از داخل چاه ، خاک میکشه بالا و دوباره میشینه و استراحت میکنه ...تا نوبت بعدی
از فردای اون روز ، این بچه شاگرد هر صبح که میدید مقنی ها دارن میان سر کار ، به طعنه و تمسخر ، این چنین شعر میخوند :
" مقنی ها اومدن ، نــون گشادا اومدن"

این مقنی ها هم که از رفتار این بچه شاگرد سطحی نگر ناراحت شدن ، بهش گفتن بیا یه روز جای ما کار کن ، خوش میگذره کارمون ساده و اسونه و خیلی پیچیده نیست و...

خلاصه ، فردای اون روز ، بچه شاگرد میره کنار چاه و شروع میکنه به کُری خوندن که بله ، من اماده ام و...
نوبت میرسه به کشیدن سطل خاک از ته چاه ! ، به محض اینکه میاد سطل رو از گیره ازاد کنه و خالی کنه ، سرازیر میشه و میوفته داخل چاه

از فردای این تجربه ، بچه شاگرد هر وقت میدید مقنی ها دارن میان سر کار ، این شعر رو اینگونه خوند :
" مقنی ها اومدن ! شیر های نر اومدن ! "

بازم شما بهتر میدونید ..
ولی
هر کاری استاد کاری و خاک خوری و تجربه ی خاص خودشو میطلبه . یکی براش گرامر سخته ، یکی براش جوشکاری زنجیری ، یکی براش گام و تونالیته و آکورد و ریتم ، یکی درک ولتاژ و جریان
همه شون هم عمر صرف کردن برای کسب تجربه.

بهتره نگرش منصفانه تری راجع به کار های فنی داشته باشیم.

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
بهتره نگرش منصفانه تری راجع به کار های فنی داشته باشیم.

کار فنی طیف وسیعی را در بر می گیرد:

مثلا کسی که تعمیرکار موتور فانتوم هست هم فنی کار به حساب می آید، نقاش یا ام دی اف کار هم فنی کارند. قطعا یادگیری تعمیر موتور هواپیما کار تخصصی و زمان بری است اما یادگیری نقاشی و سنگ کاری را می توان با کمی کسب تجربه و آزمون و خطا به سرانجام رساند.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777

D34tH

Registered User
لایک‌ها
3,893
سلام استارتر

آدمش هستی بری سمت کار های شِکمی ؟ کلا صنف هایی که یه سرش به شکم میرسه ، سودش خوبه و دردسرش کمتره و ملت همیشه در صحنه براش صف میکشن.مرغ و ماهی / گوشت آره
سوسیس کالباس نه ، پیتزا اینا نمیدونم ، بستگی به خودت داره

- به کسب و کار های فنی احترام بگذاریم.
الکترود رو بزنی به سطح میشه خال جوش،
سر ستون یا اسکلت ساختمون که جوش ندادن، امده ۲۰۰ ت پدرمون رو تیغ زده

خیلی این کارهای فنی که براش ادم رو تیغ میزنن کارهای سطحی هستن،
هر دوره فنی رو میشه با ۳۵۰۰ تومن داخل فنی و حرفه‌ای گذروند، اون ۳۵۰۰ هم هزینه برگزاری ازمون که میگیرن وگرنه کلا مفت و مجانی تشکیل میشن کلاس‌ا (همه‌اشون هم داخل طفولیت گذروندم)

حالا اون انبر رو می‌خوای چکار کنم باهاش؟

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
الکترود رو بزنی به سطح میشه خال جوش،
سر ستون یا اسکلت ساختمون که جوش ندادن، امده ۲۰۰ ت پدرمون رو تیغ زده

خیلی این کارهای فنی که براش ادم رو تیغ میزنن کارهای سطحی هستن،
هر دوره فنی رو میشه با ۳۵۰۰ تومن داخل فنی و حرفه‌ای گذروند، اون ۳۵۰۰ هم هزینه برگزاری ازمون که میگیرن وگرنه کلا مفت و مجانی تشکیل میشن کلاس‌ا (همه‌اشون هم داخل طفولیت گذروندم)

حالا اون انبر رو می‌خوای چکار کنم باهاش؟

انبر به دست های شما نمیاد.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
احسنت
عن تو فردا
هر دفعه میام بالا که از تاپیک خارج بشم ، اینو میبینم خندم میگیره
bav3_154fs759111.gif

زودتر بریم صفحه 10
brodkavelarg.gif