• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فکر کنم باز دارم شکست می‌خورم!

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
به نظرم ی میوه فروش کوچولو دست و پا کن
گلابی ها رو نگهدار برای خودت
خیار ها رو بده به مردم

peugeot5

Registered User
لایک‌ها
730
دبوی دنبال زیربغل مار میگرده . من موندم تو کارت واقعا . چرا اینقد دنبال چیزای عجیب غریبی ؟ لوام آزمایشگاهی اخه ؟؟؟اصلا فکر کن عمده فروش هم پیدا کردی . لوازم آزمایشگاهی رو میخای به کی بفروشی ؟ به مردم عادی ؟ اصلا دوتا وسیله رو میشناسی تو ازامایشگا استفاده کنن؟ بشر تاحالا تو دستت گرفتی ؟
لوازم خانگی با 150میلیون ؟؟
1048.gif

بنظرمن دنبال چیزای ارزون و کوچیک . فاسدنشدنی با تخصص کم باش یا حداقل تخصص داشته باش توش یا کسب کن . فکر کنم همون لباس بهترین گزینه س . البته اگه باز نری دنبال لباسای خاص :/ مثلا تیشرت خوبه
با 150 تومن دو تا تلویزیون میدن
لباس و لوازم یدکی ماشین خوبه مثلا.هر چقدر هم سود کردی جنس میخری و جنسات زیاد میشه

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
بهترین کار برای شروع کردن هر پروژه ای (از جمله شروع یک کسب و کار) این هست که حداقل 3 الی 6 ماه در موردش فکر کنی، فکر منطقی و استدلالی همراه با تحقیق و مشورت به صورتی که در هر مرحله همه مطالب به صورت نمودار و جدول نوشته بشه و نتیجه گیری در این مرحله، پایه و اساسی بشه برای تحقیقات تکمیلی در مرحله بعد... این چرخه تحقیق و اندیشیدن باید تا جایی ادامه پیدا کنه که شما به یک طرح کلی قابل اطمینان و اجرایی در ذهن خودتون برسید و این طرح را روی کاغذ بنویسید. بعد از همه اینها تازه بحثهای فاکتور ریسک و سود زیان و محیا کردن تدارکات و پیش نیازها مطرح هست که اونم داستانی داره برای خودش.... من برای یکی از پروژه های خودم این روش را پیاده کردم و واقعا از یک دالان تاریک و گمراهی عمیق به نور و روشنایی رسیدم. با هر کسی مشورت میکردم میگفت اصلا انجام چنین کاری با این روش امکان پذیر نیست و شما قطعا شکست میخوری اما خب محدودیت های اقتصادی و شرایط فنی طرح ایجاب می کرد از روش ابتکاری و جدیدی استفاده بشه که در بادی امر خیلی ناشیانه و غیر عملی به نظر می رسید اما زمانی که همه مشکلات را حل کردم و طرح نهایی شد خودمم هم باور نمی کردم که از اون رویا و ایده اولیه به یک طرح قابل اجرا و اقتصادی و جامع رسیدم. (واقعا هنوزم باور نمیشه اندیشیدن و استدلال کردن بر پایه تحقیق و مشورت و مطالعه این قدر ارزش داشته باشه. شما هم باید این معجزه را تجربه کنید، تجربه ای است بس شیرین....)

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
دبوی دنبال زیربغل مار میگرده . من موندم تو کارت واقعا . چرا اینقد دنبال چیزای عجیب غریبی ؟ لوام آزمایشگاهی اخه ؟؟؟اصلا فکر کن عمده فروش هم پیدا کردی . لوازم آزمایشگاهی رو میخای به کی بفروشی ؟ به مردم عادی ؟ اصلا دوتا وسیله رو میشناسی تو ازامایشگا استفاده کنن؟ بشر تاحالا تو دستت گرفتی ؟
1048.gif

بنظرمن دنبال چیزای ارزون و کوچیک . فاسدنشدنی با تخصص کم باش یا حداقل تخصص داشته باش توش یا کسب کن . فکر کنم همون لباس بهترین گزینه س . البته اگه باز نری دنبال لباسای خاص :/ مثلا تیشرت خوبه
با این مبلغ باید زد تو کار لباس زیر

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
1048.gif

نه تنها بشر دستم گرفتم، بلکه یک کتاب در زمینه شیمی هم نوشتم. توی مغازه ام هم تعدادی لوازم آزمایشگاهی، انواع اسید و مقداری مواد شیمیایی دیگه، سنگ مس، سنگ کرومیت، کیک کبالت و شمش نقره موجوده
من گفتم مشتری اینهارو تا حدودی دارم. خیلی وقته هم به فکرش بودم، ولی به دلایلی که بازارش کوچیکه و درآمدش زیاد نخواهد بود بی خیال شدم. اما الان به دلایلی که ذکر شد می‌خوام امتحانش کنم.

اصلا دقت نمی کنید، همینجوری میاین یه پستی می زنید. گفتم اجاق برقی لازم دارم. نگفتم می‌خوام لوازم خانگی تهیه کنم.

Last edited:

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
مگه میدون تره باره عمده فروشا دور هم جمع باشن مشاهده پیوست 1229896
لوازم خانگی شرکتی هست و به صورت دفتری فعالیت میکنن باید ببینید چه مارکی مد نظرتون هست زنگ بزنید شرکت آدرس نماینده شهرتون رو بگیرید
چرا نباشه؟
شما داری همه چیو با بازار کامپیوتر مقایسه میکنی

چند صفحه قبلتر گفتم، توی اصفهان جایی هست که فقط لوازم التحریر عمده می‌فروشند
یا جایی هست که فقط گل و گیاه عمده می‌فروشند

یا همین یافت آباد که دوستمون گفت یا پلاسکوی خدابیامرز

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
چرا نباشه؟
شما داری همه چیو با بازار کامپیوتر مقایسه میکنی

چند صفحه قبلتر گفتم، توی اصفهان جایی هست که فقط لوازم التحریر عمده می‌فروشند
یا جایی هست که فقط گل و گیاه عمده می‌فروشند

یا همین یافت آباد که دوستمون گفت یا پلاسکوی خدابیامرز

آخرین پاسخ من به پرسش های دبوی کبیر :

کلا نیمی از بچه های پی تی این سبکی هستن , تاپیک میزنن یه چیزی میپرسن بعد که جواب میدی میگن نخیر خودم بهتر میدونم مشاهده پیوست 1229169

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
من تاپیک رو خوندم ،به نظرم یکم روی میزان سودت حساسی
یعنی یه جور مانع ذهنی برای خودت ساختی که اگه از این عدد کمتر سود بکنی ،شکست خوردی
با این کارت تنها چیزی که بهت میرسه حسرت این روزها و فرصت هایی هستش که جلوی چشمت وجود داره و یا حتی انجامش دادی ولی فکر میکنی بقیه در حال پارو کردن پول هستن و چون شما از اون میزانی که توی ذهنت هست و فکر میکنی بقیه اونقدر سود میکنن ، عقب تری ، در نتیجه خودت رو شکست خورده میدونی
شما الان هر کاری رو میکنی ،اگه سود ده هستش و پولت گردش داره ،همون رو گسترش بده حتی اگه فکر میکنی سودش کمه

میدونم که سالی 100 میلیون و 200 میلیون سود کمه ولی با توجه به سرمایه خیلی زیاده ...
برای رشد شما در هر صورت باید سرمایه رو بالا ببری
بشین با خودت منطقی دودوتا چهارتا بکن ببین اولین روزی که 100 دلار سود کردی ، چقدر طول کشید و الان 100 دلار چقدر طول میکشه . قطعا زمانش خیلی کمتر شده
همین مسیر رو شما ادامه بده و دنبال این طرز تفکر نباش که شکست خوردی و ... . چون واقعا نخوردی
ممکنه کل چیزی که نیاز داری یکم ریلکس کردن و بالا بردن انرژی خودت باشه . زندگی و کاسبی در هر صورت حتی برای پولدارترین آدما هم قطعا بالا پایین داره . سیکل های شادی و ناراحتی . سیکل های سود و ضرر ، موفقیت و شکست

تو خودت از 0 به این سرمایه رسیدی ! تازه خودت باید به بقیه مشورت بدی ! خیلیا این سرمایه رو بهشون بدی ،صفرش میکنن :p
بانک سالی 20% میده ، تورم سالی 30% ، تو سالی 30% الی 40% سود بکن . مطمئن باش عالیه

اگه هم فکر میکنی سود های نجومی ممکنه باید بگم نه . درسته یه دوره هایی سودهای عجیب و غریب کردی ولی یه دوره هایی هم راکد بودی یا زیان کردی . نکردی ؟ ;)
اونم بخشی از کاره دیگه . با در نظر گرفتن اونا باید سالی 30 الی 40 درصد سود بکنی . هیچوقت نمیشه تخته گاز جلو رفت . دوره های رکود و زیان رو هم بخشی از کارت حساب بکن و سعی کن اونا رو بگذرونی و تحملشون بکنی نه اینکه ازشون فرار بکنی (نظر منه)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما اگه شما خودت نمیدونی با پولت چیکار بکنی ، به نظرم دنبال ایده و این چیزا نباش چون نتیجه نمیگیری .از اونجایی که میدونم مشغول بورس بودی :
فقط میتونم بگم "هرکاری یک حدی برای رشد داره که بیشتر از اون زیادی گاز دادنه الکیه . اگه کارت به اون حد رسیده با سرمایه گذاری فقط میتونی سرمایت رو بیشتر بکنی نه با کسب و کار "
شما کسب و کاری رو داری که سالی 100 میل میندازه . گسترش میدی و سالی 200 میل میندازه . بیشتر از اون شاید دیگه اشتباه باشه و با اون بازدهی ای قبلی برات جریان درآمدی نسازه . اینجا شما باید دنبال سرمایه گذاری توی محل یا محل هایی باشی که بتونی به صورت نا محدود به اون سرمایه وارد بکنی و افزایشش بدی
اینکه سقف کسب و کارت چقدره ،خودت بهتر میدونی . ممکنه واسه یکی سالی 100 باشه ، واسه یکی سالی 100 میلیارد ولی عوض کردن کسب و کار به خاطر اینکه باید از اول تخصص کسب بکنی ، تقریبا نشدنیه و یا دویدن الکیه
منظور من از سرمایه گذاری ، جریان درآمدی غیر فعاله . مثل همین بورسی که خودت تجربش رو داری ولی نه به این شکل که بخری و بفروشی . بخری و نگهداری بکنی که بهت جریان DPS بده و با اون بتونی دوباره جلو بری . شما سرمایه گذاری توی بازاری رو یادگرفتی که درآمد غیر فعال میسازه :D تا همینجاش ده هیچ از خیلیا جلوتری چون عمده مردم نمیدونن درآمد غیر فعال رو چطوری با سرمایه های کم و بازدهی خوب به دست بیارن
اگه درآمدت از بورس تا امروز از مابه تفاوت خرید و فروش بود و تنها کارت هم بورسه و هیچ کاری به ذهنت نمیاد یا تخصصش رو نداری ، چندتا سهم EPS محور بخر و خودت برای یکی دیگه کار بکن تا زمانی که DPS های دریافتی شما 5 الی 10 برابر حقوق دریافتی باشه . اونوقت کارت رو ول بکن و فقط تمام وقت مشغول سرمایه گذاری های خودت باش
EPS محور که میگم منظورم هر سهمی نیست . منظورم سهم های بزرگی هستش که بازدهی درآمد به قیمتشون بالای 10% باشه . سهم رو که خریدی دیگه اصلا به قیمت سهام نگاه نکن و تمرکزت فقط روی زندگی و مطالعت باشه
و بخشی از حقوقت رو هم همیشه به همون سهم ها اضافه بکن . غیر ممکنه توی یک بازه 10 ساله ناراضی باشی

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
شما الان هر کاری رو میکنی ،اگه سود ده هستش و پولت گردش داره ،همون رو گسترش بده حتی اگه فکر میکنی سودش کمه
من دقیقاً دارم همین کارو میکنم. الان همین فروش لوازم و مواد شیمیایی در راستای گسترش کارمه

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
پلاسکوی خدابیامرز
جوری میکردن تو نون ادم که جاش تا یه سال درد میکرد
هم عمده فروش هم خرده فروش هاش
اینها اسمن عمده فروشن رسما دلالن.عمده فروش پیدا کردن به هیچ وجه کار راحتی نیست.خیلی باید بدویی دنبالش

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
دیگه فوقش به یکی یه شیتیلی میدی که آمارشونو بگیره برات..
تو همین فکرم. ولی به نظرت چی جوری و چقدر باید بدم؟! یعنی برم پیش فروشنده بگم منو وصل کن به عمده فروش؟ اینقدر پولت میدم
فکر نکنم فایده ای داشته باشه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
تو همین فکرم. ولی به نظرت چی جوری و چقدر باید بدم؟! یعنی برم پیش فروشنده بگم منو وصل کن به عمده فروش؟ اینقدر پولت میدم
فکر نکنم فایده ای داشته باشه
نه..
خودش یا قبول نمیکنه..یا میفرستت جاده خاکی به یه آدم درجه 2 وصلت میکنه.. یا پول زیاد ازت میخواد..
به یکی باید بگی که 200 هزار تومن هم براش پول باشه..و همکاری با تو تاثیر منفی توی درآمد خودش نداشته باشه..

یکی از کارگراش رو جور کن..
یا راننده وانت و اشخاصی که غیر مستقیم توی این بازار هستن..
اونا چون برای کسبه بی خطرن راحت تر اسرار رو میتونن بفهمن..

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
مثلا این از تولید کننده های اصلی کتونی با کیفیت و ارزان تو ایرانه
تو بازار تهران بری صد تا مغازه دارن تولیدات این رو به اسم خودشون به قیمت بالا و فقط به صورت عمده میفروشن
این کارخونه و دفتر فروشش اطراف اسلامشهره.واسه همین هر کسی به راحتی نمیتونه پیداش کنه یا انقدر تنگ نیست که بره تا اسلامشهر دنبال یه تولیدی. و میره بازار همین جنس رو چند برابر قیمت میخره
اگه خواستی سایت فروش لباس و کفش بذاری حتما از محصولات این استفاده کن

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
مثلا این از تولید کننده های اصلی کتونی با کیفیت و ارزان تو ایرانه
تو بازار تهران بری صد تا مغازه دارن تولیدات این رو به اسم خودشون به قیمت بالا و فقط به صورت عمده میفروشن
این کارخونه و دفتر فروشش اطراف اسلامشهره.واسه همین هر کسی به راحتی نمیتونه پیداش کنه یا انقدر تنگ نیست که بره تا اسلامشهر دنبال یه تولیدی. و میره بازار همین جنس رو چند برابر قیمت میخره
اگه خواستی سایت فروش لباس و کفش بذاری حتما از محصولات این استفاده کن
جالبه حداقل چقدر باید ازشون خرید کرد
مثلا یک جفت کفشو چقدر میده؟ چقدر با قیمت تک فروشی و عمده فروشی اختلاف میوفته

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
جالبه حداقل چقدر باید ازشون خرید کرد
مثلا یک جفت کفشو چقدر میده؟ چقدر با قیمت تک فروشی و عمده فروشی اختلاف میوفته
والا ما حداقل دو سه کارتن میخریدیم.خودشون تکی نمیدن
ولی قیمت فروش تکی تو مغازه ها حداقل دوبرابر قیمت عمده هست

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
والا ما حداقل دو سه کارتن میخریدیم.خودشون تکی نمیدن
میدونم - برای قیمتش پرسیدم. دو سه کارتن که خوبه! طرف میتونه بره بخره توی اینستاگرام بفروشه
این بازارم عجب دنیاییه برای خودش
نشستم پشت کامپیوتر، از دنیای اطرافم بی خبرم
تف بهت روزگار، یه ذره حیا نکردی - کشیدی پایین و زدی توش

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
میدونم - برای قیمتش پرسیدم. دو سه کارتن که خوبه! طرف میتونه بره بخره توی اینستاگرام بفروشه
این بازارم عجب دنیاییه برای خودش
نشستم پشت کامپیوتر، از دنیای اطرافم بی خبرم
تف بهت روزگار، یه ذره حیا نکردی - کشیدی پایین و زدی توش
همه جا پول هست..
ما هم فقط موقعیت ها و آدم های موفق هر شغلی رو می بینیم..
در مورد بورس و چیزایی که تجربه کردی هم هنوز هستن کسایی که میگن کلی پول توی اون کارا هست...
واقعیتشو بخوای،اگه بدونی به چقدر موقعیت کاری دست رد زدم دلت بخواد بکشیم..
ولی من دیگه برای خودم تصمیممو گرفتم ..توی یه ریل باشم و دیگه شاخه به شاخه نکنم..
کلی وقت و انرژی بذارم تازه با فضا و بستر اون فعالیت جدید آشنا بشم و تازه از صفر شروع کنم؟
تجربیات گرانبهای قبلیم و زمانی که توش گذاشتم هم همش کشک؟
چون 30% مونده تا موفقیت..کل اون 70% رو به خاک بدم؟!
نه.. همینو ادامه میدم و خودمو درست میکنم..

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
ممنون
اونا عمده فروشن یا تک فروش؟
من نمیخوام با واسطه کار کنم.
معمولا پخش کننده هستن. یعنی حداقل فروششون، یک پک بسته بندی کارخونه است. 25 کیلویی یا 50 کیلویی و ..

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
این حرومیا نم پس نمی‌دن
یا جواب نمیدن یا می‌خوان خودشون دلالی کنند. هیچکدوم هم قیمت نمی‌دن(میگم قیمت چندتا جنس بفرست تحقیق و مقایسه کنم، تازه کارم ولی نمی‌فرستند)

البته خودم یک عمده فروش لوازم آزمایشگاهی سراغ دارم (چند سال پیش برای یک قطعه یکی معرفیم کرد) و احتمالا بخش زیادی از مشکلاتم رو حل کنه، ولی نمی‌خوام به یک فروشنده وابسته باشم
اگر تهران بودم راحت تر میشد عمده فروشارو پیدا کرد

لامصبا هیچ ردی ازشون نیست. نه گوگل نه اینستاگرام نه دیوار
بلاخره باید یک راهی برای پیدا کردن دو سه تا عمده‌فروش مواد و لوازم آزمایشگاهی باشه

شما اون چند تا جنسی که میخوای تحقیق و مقایسه کنی بگو، من برات قیمت عمده فروشی میگیرم.

آقا الان اونقدر بازار کساده که خود کارخونه برای فروش چند میلیونی دنبالت میدوه :D شما خریدار داشته باشی، فروشنده و عمده فروش و بنکدار و کارخونه دار جلوت صف میکشن.

البته این در رابطه با مواد شیمیایی و آزمایشگاهی شیمیه. آزمایشگاه پزشکی کلا قضیه اش فرق میکنه

بالا