از فیلمهای قبل از انقلاب اینها رو دوست دارم:
سوته دلان / حاتمی (به نظر من خیلی به این فیلم بها داده شده ولی حاجی واشنگتن، کمال الملک، مادر و دلشدگان حاتمی همگی از این فیلم قشنگ تر هستن)
گوزنها ، قیصر / کیمیایی
گاو / مهرجویی
پ.ن: کلا با سینمای قبل از انقلاب میونه ی خوبی ندارم همین بیضایی و حاتمی رو اگه فیلمهای قبل از انقلابشون رو با فیلمهای بعد از 57 مقایسه کنیم میبینیم که واقعا سینمای قبل از انقلاب حرفی برای گفتن نداشته.
سوته دلان / حاتمی (به نظر من خیلی به این فیلم بها داده شده ولی حاجی واشنگتن، کمال الملک، مادر و دلشدگان حاتمی همگی از این فیلم قشنگ تر هستن)
گوزنها ، قیصر / کیمیایی
گاو / مهرجویی
کندو و آقای هالو را من هنوز ندیدم چون نسخه ای که ازشون دارم اصلا کیفیت مناسبی نداره، همین طور فیلم "آرامش در حضور دیگران" تقوایی که این هم نسخه ی با کیفیتش پیدا نمیشه... رگبار استاد بیضایی رو هم جدیدا گرفتم.از سینمای موج نو آقای هالو کار مهرجویی, کندو ساخته فریدون گله, دایره مینا و گاو ساخته مهرجویی؛قیصر رضا موتوری گوزنها ساخته کیمیایی,سوته دلان کار علی حاتمی و رگبار اثر بهرام بیضایی برجسته ترند.
پ.ن: کلا با سینمای قبل از انقلاب میونه ی خوبی ندارم همین بیضایی و حاتمی رو اگه فیلمهای قبل از انقلابشون رو با فیلمهای بعد از 57 مقایسه کنیم میبینیم که واقعا سینمای قبل از انقلاب حرفی برای گفتن نداشته.