• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فیلمفارسی - سینمای قبل انقلاب

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
از فیلمهای قبل از انقلاب اینها رو دوست دارم:

سوته دلان / حاتمی (به نظر من خیلی به این فیلم بها داده شده ولی حاجی واشنگتن، کمال الملک، مادر و دلشدگان حاتمی همگی از این فیلم قشنگ تر هستن)

گوزنها ، قیصر / کیمیایی

گاو / مهرجویی

از سینمای موج نو آقای هالو کار مهرجویی, کندو ساخته فریدون گله, دایره مینا و گاو ساخته مهرجویی؛قیصر رضا موتوری گوزنها ساخته کیمیایی,سوته دلان کار علی حاتمی و رگبار اثر بهرام بیضایی برجسته ترند.
کندو و آقای هالو را من هنوز ندیدم چون نسخه ای که ازشون دارم اصلا کیفیت مناسبی نداره، همین طور فیلم "آرامش در حضور دیگران" تقوایی که این هم نسخه ی با کیفیتش پیدا نمیشه... رگبار استاد بیضایی رو هم جدیدا گرفتم.

پ.ن: کلا با سینمای قبل از انقلاب میونه ی خوبی ندارم همین بیضایی و حاتمی رو اگه فیلمهای قبل از انقلابشون رو با فیلمهای بعد از 57 مقایسه کنیم میبینیم که واقعا سینمای قبل از انقلاب حرفی برای گفتن نداشته.

mahmahot

Registered User
لایک‌ها
1,094
فیلم های فرمان آرا هم به موج نو اضافه می کنم.سایه های بلند باد و شازده احتجاب + امیر نادری با تنگنا تنگسیر و خداحافظ رفیق و ساخت ایران

mousavi66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان دنبال فیلمی هستم که کلیپی کوتاه ازونرو چنپ سال قبل دیدم .زنی تو حمام پسر بچه رو به اغوش میکشه و پسرک فرار میکنه لخت تو روضه زنانه.بعد صحنه شکنجه زن رو نشان میدهند.ممنون میشم اسم فیلم رو بفرمایید.

بالا