• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فیلم اتصال xbox و ps3 به مانیتورهای VGA اضافه شد .دستگاه اتصال کنسول های بازی به مانیتور vga

ramaz

Registered User
لایک‌ها
91
قیمتو بالا بردی نوش جونتون. دیگه چرا کوپن های تخفیفو برداشتی

ramaz

Registered User
لایک‌ها
91
ظاهرا کوپنی که گذاشتین برای مبدل 95 تومنی معتبر نیست

Elyas sun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
دوست عزیز مبدل واسه Wii هم دارین که به مانیتور HDMi دار بخوره یا AVI یا DVI دار؟

ali61karimi

Registered User
لایک‌ها
272
سلام . تو سایت انواع مختلف بود من گیج شدم . من یدونه میخوام برای اینکه ps3 را که دارای خروجی hdmi هستش به مانیتور با ورودی vga وصل کنم البته صدا هم لازمه . چه موردهایی برا این هست و قیمت و تفاوتشون
تبدیل hdmi به vga مانیتور با خروجی صدا چند مدله ؟

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
سلام . تو سایت انواع مختلف بود من گیج شدم . من یدونه میخوام برای اینکه ps3 را که دارای خروجی hdmi هستش به مانیتور با ورودی vga وصل کنم البته صدا هم لازمه . چه موردهایی برا این هست و قیمت و تفاوتشون
تبدیل hdmi به vga مانیتور با خروجی صدا چند مدله ؟
سلام
2 مدل برای کار شما موجود:
مدل اول 67 تومان.
مدل دوم 95 تومان

Dante sparda

Registered User
لایک‌ها
96
سلام.

یه سوال خیلی مهم داشتم. من میخوام این تبدیل را برای مانیتورم ازتون بخرم. مانیتور من مال سال 2003 هستش و میخوام پلی 4 را بهش وصل کنم.

الان سوالم اینه که این مبدلو وقتی به مانیتورم وصل کنم تا چه رزلوشنی را ساپورت میکنه؟ خیلی برام واجبه

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
سلام.

یه سوال خیلی مهم داشتم. من میخوام این تبدیل را برای مانیتورم ازتون بخرم. مانیتور من مال سال 2003 هستش و میخوام پلی 4 را بهش وصل کنم.

الان سوالم اینه که این مبدلو وقتی به مانیتورم وصل کنم تا چه رزلوشنی را ساپورت میکنه؟ خیلی برام واجبه
سلام
مدل 67تومانی تا 1080 رو ساپورت میکنه به شرط این که مانیتورتون این رزولیشن رو ساپورت کنه

mgoo68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوست عزيز
دستگاه DVR دارم كه مي خوام با يك اسپليتر از پورت avi دستگاه DVR تعداد 6 تا خروجي تصوير براي تلويزيون بگيرم براي مسافت هاي مختلف بدون افت كيفيت تصوير.
شما چنين دستگاهي موجود داريد ؟

miladrezaeimofrad

Registered User
لایک‌ها
130
سلام
به سایت مراجعه کنید فیلمش رو گذاشتم
از این لینک میتونید وارد بشید: کلیک کنید

آقا نمایندگی توی شهر بهبهان نمیخوای با هم کار کنیم یه درصدی هم به من بدی اگر خواستی من مغازه دارم میفورشم یا این که سفارش میدم پایه ای

mohzamohza

Registered User
لایک‌ها
115
آقا نمایندگی توی شهر بهبهان نمیخوای با هم کار کنیم یه درصدی هم به من بدی اگر خواستی من مغازه دارم میفورشم یا این که سفارش میدم پایه ای
سلام
قیمت همکاری میتونیم بدیم با سه چهارتا استان هم داریم کار میکنیم مشکلی نداره

بالا