amir.tabatabai
Registered User
- نوشتهها
- 2,945
- لایکها
- 1,251
کسی این فیلم رو دیده؟
به نظر منم همین موضوعش جالب اومد.آره عزیزم
بر خلاف ادعای شخص بالایی این فیلمو در با وجود تمام کم و کاستی هاش اثر تفکر برانگیزی می دونم
تا بحال به امکان پیدایش حیات از این زاویه نگاه نکرده بودم
من با نظر شما موافقم حتی اگر جوابی که فیلم به مهمترین سوال بشر (من کیستم؟-خالق من کیست؟برای چه هدفی خلق شدم؟)میده ، جواب درستی نباشه اما ذهن بیننده درگیر این مسئله میشه که دنبال مهمترین سوال زندگیش بره.این فیلم در اصل یک Prequel برای مجموعه فیلمای Alien هستش که اولین قسمتش سال 1979 به کارگردانی رایدلی اسکات ساخته شد که قسمت بعدیش رو هم در سال 1986 جیمز کامرون کارگردانی کرد دو فیلم اول خیلی خوب بودن اما فیلم 3 و 4 دیگه واقعا افتضاح شدن و داستان رو به سمت و سوی مسخره ای بردن.
حالا رایدلی اسکات بعد از این همه سال و بعد از روی کار امدن تعداد زیادی فیلم ضعیف مبتنی بر جهان Aliens مثل alien vs predator و ... اومد و مجددا یه دستی به سرو گوش این مجموعه کشید و چی بهتر از ساخت یه فیلم که مارو با وقایع قبل از Alien 1979 آشنا کنه. در نتیجه توصیه میکنم قبل از دیدن این فیلم اون دو قسمت اول مجموعه فیلمای Alien رو حنما ببینید.
به نظر من این فیلم برای کسانی که دو فیلم اول رو دیدن و ازش لذت بردن خیلی هیجان انگیزه به خصوص که به مقوله مجهول ماهیت حیات بر روی زمین هم از یه دیدگاهی پرداخت شده حالا قرار نیست که در یه ژورنال علمی چاپ بشه. البته نکته ی بسیار مهمی که هستش اینه که با وجود اینکه این فیلم به خیلی سوالات در رابطه با فیلمای قبلی جواب داد اما یکسری سوالات رو هم در ذهن بیننده خلق کرد که بی پاسخ موند که تا اونجا که من اطلاع دارم قسمت دومی هم در حال ساخته که مسلما باید خیلی از سوالات بی جواب رو پاسخ بده.
در ضمن این فیلم یک ریلیز بلوری 4 دیسکی با عنوان Collectors Edition هم داره که حاوی ساعت ها فیلم و توضیحات اضافه پیرامون فیلم و کانسپتش هستش که به خیلی از ابهامات ایجاد شده جواب میده ، البته خیلی بعیده بتونید برای دانلود پیداش کنید اگه کسی علاقه منده بگه یه لینک بهش معرفی کنم.
لینک بررسی فیلم
دوست عزیز مخاطب شما کیه؟بله منتظر فقدان یه جواب منطقی ازون دوستمون بودم !!
معیار سطحی بودن کلمات شمارا پست هاتون مشخص میکنه که هیچ دلیل مشخصی برای ادعاتون نداره !
پس شمارو با تفکرات والاتون تنها میذارم !
پینوشت: از کودکان 7 8 ساله هم به دلیل قیاس با شما معذرت خواهی میکنم!
چند تا کلمه ی قلمبه سلمبه رو با حالتی حماسی و شعر گونه بهم پیوند میده بدون اینکه خودش هم بفهمه دقیقا دنبال چیه و چی میگهبله منتظر فقدان یه جواب منطقی ازون دوستمون بودم !!
معیار سطحی بودن کلمات شمارا پست هاتون مشخص میکنه که هیچ دلیل مشخصی برای ادعاتون نداره !
پس شمارو با تفکرات والاتون تنها میذارم !
پینوشت: از کودکان 7 8 ساله هم به دلیل قیاس با شما معذرت خواهی میکنم!
نظر نویسنده رمان پرستیژ در مورد فیلم اقتباس شده از رمان او: http://tvworld.info/showthread.php?t=44496&page=7پرستیژ رو بگو نولان برای این که حرف خودش رو به کرسی بشونه میره تسلا رو میاره که حرفای مضحکه فیلمش رو تایید کنه
خیلی از بعد دیدن فیلم پرستیژ از نولان بدم اومد برای این کارش