• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فیلم بسیار زیبای پرومتیوس

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251
prometheus_screenplay.jpg

کسی این فیلم رو دیده؟

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
آره عزیزم
بر خلاف ادعای شخص بالایی این فیلمو در با وجود تمام کم و کاستی هاش اثر تفکر برانگیزی می دونم
تا بحال به امکان پیدایش حیات از این زاویه نگاه نکرده بودم

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251
آره عزیزم
بر خلاف ادعای شخص بالایی این فیلمو در با وجود تمام کم و کاستی هاش اثر تفکر برانگیزی می دونم
تا بحال به امکان پیدایش حیات از این زاویه نگاه نکرده بودم
به نظر منم همین موضوعش جالب اومد.

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
نیم ساعت اول این فیلمو چند وقت پیش دیدم اینقدر خسته کننده و درهم برهم بود که کلا از دیدنش پشیمون شدم.

woodkid

Registered User
لایک‌ها
495
آیا رواست به مسئله پيدايش حيات از دریچه‌ی یک فیلم «بلاک باستر» هالیوودی نگریسته شود!
برخی افراد با دیدن دو یا سه فیلم علمی-تخیلیِ آبکی و سانتی مانتال (میان ستاره‌ای، پرومتئوس و …)، قوه‌ی تخیلشان از خواب زمستانی بیدار شده و ناگهان تبدیل به تئوریزیسین و «فیزیکدان نظری» می‌شوند.
این موضوع اصلا جای تعجب ندارد زیرا به گفته‌ی جیمز براردینلی: فیلم‌های کارگردانانی مانند کریستوفر نولان، استعداد خاصی در قابل درک کردن مسائل پیچیده‌ی فیزیک برای تماشاگران عام دارند!

خلاصه‌ای از دنیای ذهنی (وهم‌آلود) کارگردان و نویسنده:
موجودات هوشمند فرازمینی، انسان‌ها را به وجود آوردند اما بعد از مصلوب شدن مسیح (طبق گفته‌ی کارگردان: فرستاده و نماینده‌ی موجودات هوشمند) توسط این پستاندار دوپای نمک نشناس، از کرده خودشان چنان پشیمان می‌گردند که نقشه‌ی نابودی آنان را طرح‌ریزی می‌کنند و در کمال ناباوری خود در این راه نابود می‌شوند.

اما در مورد فیلم‌هایی مانند میان ستاره‌ای و پرومتئوس، مسئله این نیست که قوانین فیزیک، زیست‌شناسی و … در این دو فیلم به درستی رعایت شده است یا نه، نکته اینجاست که بسیاری از صحنه‌های دو فیلم ذکر شده در لبه‌ی مضحک بودن قرار دارند.

پی‌نوشت: اتساع زمان گرانشی، سیاه‌چاله‌های چرخشی، واقعیت پنج-بعدی و کرم‌چاله‌ها یا شتر درخواب بیند پنبه دانه!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
زمانی که از کودکی و پس از تولد همچون دیسکی خام در مورد مسئله پيدايش حيات و پروردگار بر طبق دست نوشته و داستانهای بی سر و ته اعراب معلوم الحال بر مخ ما تحمیل می شود بدون اینکه حق انتخابی داشته باشیم و رفته رفته با گام نهادن در سنی که کمی قدرت تفکر و اختیار خود را به دست می گیریم بله لازم است به دیدگاههای دیگری از جمله فیلمهای هالیوودی نیز نگریسته شود.
به شخصه ایده ی این فیلم در پیدایش حیات رو به ایده ی مضحک بازیگوشی پروردگار و گِل بازیش ترجیح میدم , پروردگار سفالگری که انسان رو از گِل خلق می کند در کتابی منتسب به خود حسابی برای خود نوشابه باز می کند و خود را به اصطلاح عادل می خواند ادعایی که در جای جای دنیا و اتفاقات آن نقض می شود.

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
ریدلی اسکات هر چی از شروع فعالیت هنریش فاصله گرفت فیلماش ضعیف تر شد. تاسف آوره کارگردانی که شاهکاری به نام Blade Runner رو ساخته تبدیل شده به فیلمساز گیشه.

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
این فیلم در اصل یک Prequel برای مجموعه فیلمای Alien هستش که اولین قسمتش سال 1979 به کارگردانی رایدلی اسکات ساخته شد که قسمت بعدیش رو هم در سال 1986 جیمز کامرون کارگردانی کرد دو فیلم اول خیلی خوب بودن اما فیلم 3 و 4 دیگه واقعا افتضاح شدن و داستان رو به سمت و سوی مسخره ای بردن.

حالا رایدلی اسکات بعد از این همه سال و بعد از روی کار امدن تعداد زیادی فیلم ضعیف مبتنی بر جهان Aliens مثل alien vs predator و ... اومد و مجددا یه دستی به سرو گوش این مجموعه کشید و چی بهتر از ساخت یه فیلم که مارو با وقایع قبل از Alien 1979 آشنا کنه. در نتیجه توصیه میکنم قبل از دیدن این فیلم اون دو قسمت اول مجموعه فیلمای Alien رو حنما ببینید.

به نظر من این فیلم برای کسانی که دو فیلم اول رو دیدن و ازش لذت بردن خیلی هیجان انگیزه به خصوص که به مقوله مجهول ماهیت حیات بر روی زمین هم از یه دیدگاهی پرداخت شده حالا قرار نیست که در یه ژورنال علمی چاپ بشه. البته نکته ی بسیار مهمی که هستش اینه که با وجود اینکه این فیلم به خیلی سوالات در رابطه با فیلمای قبلی جواب داد اما یکسری سوالات رو هم در ذهن بیننده خلق کرد که بی پاسخ موند که تا اونجا که من اطلاع دارم قسمت دومی هم در حال ساخته که مسلما باید خیلی از سوالات بی جواب رو پاسخ بده.
در ضمن این فیلم یک ریلیز بلوری 4 دیسکی با عنوان Collectors Edition هم داره که حاوی ساعت ها فیلم و توضیحات اضافه پیرامون فیلم و کانسپتش هستش که به خیلی از ابهامات ایجاد شده جواب میده ، البته خیلی بعیده بتونید برای دانلود پیداش کنید اگه کسی علاقه منده بگه یه لینک بهش معرفی کنم.

لینک بررسی فیلم

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251
این فیلم در اصل یک Prequel برای مجموعه فیلمای Alien هستش که اولین قسمتش سال 1979 به کارگردانی رایدلی اسکات ساخته شد که قسمت بعدیش رو هم در سال 1986 جیمز کامرون کارگردانی کرد دو فیلم اول خیلی خوب بودن اما فیلم 3 و 4 دیگه واقعا افتضاح شدن و داستان رو به سمت و سوی مسخره ای بردن.

حالا رایدلی اسکات بعد از این همه سال و بعد از روی کار امدن تعداد زیادی فیلم ضعیف مبتنی بر جهان Aliens مثل alien vs predator و ... اومد و مجددا یه دستی به سرو گوش این مجموعه کشید و چی بهتر از ساخت یه فیلم که مارو با وقایع قبل از Alien 1979 آشنا کنه. در نتیجه توصیه میکنم قبل از دیدن این فیلم اون دو قسمت اول مجموعه فیلمای Alien رو حنما ببینید.

به نظر من این فیلم برای کسانی که دو فیلم اول رو دیدن و ازش لذت بردن خیلی هیجان انگیزه به خصوص که به مقوله مجهول ماهیت حیات بر روی زمین هم از یه دیدگاهی پرداخت شده حالا قرار نیست که در یه ژورنال علمی چاپ بشه. البته نکته ی بسیار مهمی که هستش اینه که با وجود اینکه این فیلم به خیلی سوالات در رابطه با فیلمای قبلی جواب داد اما یکسری سوالات رو هم در ذهن بیننده خلق کرد که بی پاسخ موند که تا اونجا که من اطلاع دارم قسمت دومی هم در حال ساخته که مسلما باید خیلی از سوالات بی جواب رو پاسخ بده.
در ضمن این فیلم یک ریلیز بلوری 4 دیسکی با عنوان Collectors Edition هم داره که حاوی ساعت ها فیلم و توضیحات اضافه پیرامون فیلم و کانسپتش هستش که به خیلی از ابهامات ایجاد شده جواب میده ، البته خیلی بعیده بتونید برای دانلود پیداش کنید اگه کسی علاقه منده بگه یه لینک بهش معرفی کنم.

لینک بررسی فیلم
من با نظر شما موافقم حتی اگر جوابی که فیلم به مهمترین سوال بشر (من کیستم؟-خالق من کیست؟برای چه هدفی خلق شدم؟)میده ، جواب درستی نباشه اما ذهن بیننده درگیر این مسئله میشه که دنبال مهمترین سوال زندگیش بره.

woodkid

Registered User
لایک‌ها
495
بر هیچ‌كس پوشیده نیست كه ریدلی اسکات خیلی دیر تصمیم به بازگشت به دنیای سری فيلم‌های بیگانه گرفت و این بازگشت زمانی صورت پذیرفت که دو فیلم آخر این کارگردان (Body of Lies, Robin Hood) نتوانستند از لحاظ مالی و هنری موفقیت چندانی کسب کنند؛ این موضوع منتج به روی آوردن دوباره‌ کارگردان به موفق‌ترین فیلم پرونده کاری خود می‌شود؛ تا شاید بتواند موفقیت‌های عناوین پیشین را تکرار کند.
هیچ عقل سلیمی انتظار ندارد که مفاهیم و موضوعات به کار رفته در یک فیلم علمی-تخيلی در نیچر و ساینس چاپ شود ولی انتظار می‌رود اثر مورد نظر دارای پیرنگی مستحکم و درونمایه‌ داستان (فیلم) از انسجام کافی برخوردار باشد.

پی‌نوشت: فقط اذهان منفعل، تحت تأثیر چند فیلمِ باسمه‌ای شروع به تفکر پیرامون سوالات بنیادین بشر می کنند.

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
فیلم پوچه، بی مغزه، مضحکه، ذهنتون منفعله !!
اگه قراره که فقط با استفاده از این کلمات سطحی نظر شخصیمون رو بیان کنیم دیگه با یه کودک 7 8 ساله چه فرقی داریم ؟!!
اگر که انتقادی هست باید با دلیل و شفاف گفته بشه و الا همین جوری زیر سوال بردن و برچسب مضحک و بی محتوا زدن که کاری نداره !
من نمیدونم اگه یه فیلم علمی-تخیلی روا نیست که به مقوله پیدایش حیات یا مسائل نوین اخترفیزیک با چاشنی تخیل نگاه کنه پس اصولا باید به چه مقوله ای نگاه کنه !!؟

مطمئنا فیلم دارای اشکالاتی هست مثلا شخصیت پردازی ها زیاد جالب نیست و یا اینکه ممکنه به دلیل پرداخت اولیه بدش یه مقدار به نظر بیننده گنگ بیاد ( مخصوصا افرادی که فیلمای Alien رو ندیدن ) و سوالات زیادی رو ایجاد کنه و بی پاسخ بذاره که البته باید اینم در نظر گرفت که قسمت دومی هم برای فیلم در نظر گرفته شده.

راجر ایبرت درباره فیلم یه نقد خوب هم داره که احتمالا توی سایتش قابل دسترسه.

woodkid

Registered User
لایک‌ها
495
صد در صد فیلم پرومتئوس اثری پوچ، بی‌مغز، بی‌محتوا و فراتر از موارد ذکر شده اثری برای مخاطبان کج فهم سینماست!
فیلم‌های علمی-تخيلی این پتانسیل را دارا هستند که به خیلی از مسائل از قبیل: کیهان‌شناسی فیزیکی، اصل هولوگرافیک، پرتوهای کیهانی، فیزیک ذرات بنیادی، فرگشت، زیست‌فیزیک و ... بپردازند ولی نتیجه نهایی، نشان دهنده وسع فکری کارگردان است؛ شاید کوبندگی ادیسه فضایی از نظر گمانه‌زنی علمی و شهود سینمایی هیچ‌وقت دیگر تکرار نشود ولی وجود این فیلم سترگ شاید ملاک خوبی برای تشخیص یک درک ژرف (استنلی کوبریک) از یک تفکرِ بزک شده (نولان و اسکات) باشد.

معیار سطحی و ژرف بودن کلمات را چه کسی تعیین می‌کند، برخی افراد بر اثر مراوده بیش از حد با کودکان زیر ده سال با خلقیات این گروه سنی آشنایی کامل پیدا کرده و کمال همنشین در این دسته از افراد اثر کرده است و تاب شنیدن سخن مخالف خود را ندارند و فکر می‌کنند با سفسطه و توهین می‌توانند حرف خود را به کرسی بنشانند؛ بهتر است این گونه افراد به جای هدر دادن انرژی خود آن را ذخیره کرده و به تماشای سری فیلم‌های زیبای ترنسفورمرز بنشینند!

پی‌نوشت: بی‌صبرانه منتظر قسمت دوم این فیلم بی‌نظیر هستیم!
sui_scream.gif

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
هرکسی یه سلیقه و جهان بینی داره قرار نیست از یه فیلم همه لذت ببرند یا متنفر بشن .
فیلم تخیلی نمیبینم کلا هر چند فیلمنامه ریشه در رئالیسم داشته باشه .

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251
به نظر من این فیلم بخاطر اینکه بحث بزرگترین سوال بشریت رو پیش کشیده فیلم فوق العاده ای بود.از دوستان بخاطر این بحث مچکرم

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
بله منتظر فقدان یه جواب منطقی ازون دوستمون بودم !!
معیار سطحی بودن کلمات شمارا پست هاتون مشخص میکنه که هیچ دلیل مشخصی برای ادعاتون نداره !
پس شمارو با تفکرات والاتون تنها میذارم !

پینوشت: از کودکان 7 8 ساله هم به دلیل قیاس با شما معذرت خواهی میکنم!

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251
معیار سطحی بودن کلمات شمارا پست هاتون مشخص میکنه که هیچ دلیل مشخصی برای ادعاتون نداره !

دوست عزیز مخاطب شما کیه؟

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

چند تا کلمه ی قلمبه سلمبه رو با حالتی حماسی و شعر گونه بهم پیوند میده بدون اینکه خودش هم بفهمه دقیقا دنبال چیه و چی میگه
ولی من هلاک پی نوشتهای پند آموزش هستم :D

Last edited:

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
فیلمش اصلا جنبه ی هنری نداشت...

فیلم جدید نولان که خیلی مسخره بود فقط فیلم رو جوری می سازن که مخاطب به این پندار برسه که داستان علمیه و کاملا با علم جوره دریغ از اینکه اصلا معنی واژه ی علم رو بعیید می دونم بدونند

نظر من: هم پرومتئوم هم inception و در میان ستارگان تراوش های ذهنی نویسنده هستن با سبکی برای جذب مخاطب عام ،رهمینو بس ، این فیلما فقط واژه ی علم رو یدک می کشن
امیدوارم این فیلما فقط مخاطب عام خودشون رو داشته باشن و هیچ وقت مورد تایید منتقدین قرار نگیرند!

پرستیژ رو بگو نولان برای این که حرف خودش رو به کرسی بشونه میره تسلا رو میاره که حرفای مضحکه فیلمش رو تایید کنه
خیلی از بعد دیدن فیلم پرستیژ از نولان بدم اومد برای این کارش

Last edited:

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
پرستیژ رو بگو نولان برای این که حرف خودش رو به کرسی بشونه میره تسلا رو میاره که حرفای مضحکه فیلمش رو تایید کنه
خیلی از بعد دیدن فیلم پرستیژ از نولان بدم اومد برای این کارش
نظر نویسنده رمان پرستیژ در مورد فیلم اقتباس شده از رمان او: http://tvworld.info/showthread.php?t=44496&page=7

بالا