• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فیلم بسیار زیبای پرومتیوس

woodkid

Registered User
لایک‌ها
495
فردی از دیگران انتظار پاسخ منطقی و مستدل دارد که در سخنان خود این امر را رعایت کرده باشد؛ اما گفتگو با فردی که قصد دارد با منحرف کردن مسیر تبادل نظر منطقی به سوی بحث و جدل‌های بی‌حاصل، خود را برنده جلوه دهد، پشیزی ارزش ندارد.
به یاد نمی‌آورم از کسی برای پیوستن به تفکراتم دعوت به عمل آورده باشم، پس لطفا سفسطه نکنید!

پی‌نوشت ۱: صد رحمت به سوفسطائیان!
پی‌نوشت ۲: بنده هم به نوبه‌ی خودم از کودکان زیر ده سالِ فارسی‌زبان به دلیل مقایسه آنان با کاربرِ مورد نظر/ md70 پ‍وزش می‌طلبم!
پی‌نوشت صفر: من هم تحت تاثير سرقت ادبیِ تو/ Mehdiwol از داستان «افسانه آفرینش» (اثر نویسنده بزرگ، صادق هدایت)، قرار گرفتم!
4o0n_mcconaughey.jpg

Last edited:

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
من نمیدونم چه جویه که هرجا بحثی میشه سریع پای نولان کشیده میشه وسط و میشه کیسه بوکس یه سری ! یه عده گویا چشم ندارن ببینن یه کارگردان در یه همچین سنی به یه همچین موفقیت و محبو بیتی هم بین عوام و هم منتقدین رسیده، باید از هر فرصتی استفاده کنن که عقده هاشونو خالی کنن و با زدن ساز مخالف و کوبوندن کاراش بگن ماهم وجود خارجی داریم !!

جالبه حتی همون کوبریک هم اون زمان که ادیسه فضایی رو ساخت خیلی از منتقدا شروع کردن به انتقاد حتی یکی شون که الان اسمش یادم نیست ازین فیلم با عنوان خسته کننده ترین فیلمی که به عمرش دیده بود یاد کرد که بعد از 30 40 سال که کوبریک مرد نظرشو کلا عوض کرد ! یه جورایی مرده ها احترام شون پیش یکسری افراد بیشتر از زنده هاست !

اگر imdb و نتایجشو قبول ندارید دیگه باید لااقل راتن تومیتو رو به عنوان یه مرجع نظر منتقدین قبول داشته باشید که میبینید اکثر فیلمای نولان با تعداد زیادی نقد امتیازی بالای 85% رو دارن من جمله همون ممنتو و دارک نایت و اینسپشن و ... حالا اصلا بحث فروش گیشه هیچی.
دیگه من نمیدونم واقعا این نظرات کارشناسیتون رو دقیقا از کجاتون در میارید میذارید اینجا ؟!!

یه بحث دیگه که خیلی مواقع پیش میاد انتقادات علمی هست. جنابی که میای میگی فلان فیلم منطبق بر علم نیست الان دیگه در سال 2015 نظریات علمی انقدر در کتب و مراجع مختلف و مستندات علمی ساده سازی شدن که الان مادربزرگ منم میدونه نسبیت چیه اگرم ندونه با چندتا سرچ ساده در اینترنت قضیه براش روشن میشه. معمولا فیلمای علمی تخیلی درست حسابی یک یا چند مشاور علمی با مدارج بالای علمی دارن مسلما ایرادات علمی که به ذهن من و شما میرسه خیلی قبل تر کارگردانی که چند سال وقت صرف ساخت فیلم کرده متوجهش بوده، بازم میگم یه فیلم علمی تخیلی هیچ وقت قرار نیست 100% منطبق با علم باشه (نمیدونم اسم مستند علمی تا حالا به گوشتون خورده؟! ) اصلا کل هدف اینه که نویسنده و کارگردان به صلاحدید خودشون یه جاهایی پارو از قوانین علمی فراتر بذارن تا بتونن به هدفشون در پیشبرد فیلمنامه برسن.

نولان اومده از چندتا ابر رایانه برای رندر و خلق یک شمای سه بعدی از سیاهچاله استفاده کرده تا به چشم بیننده واقعی تر و ملموس بیاد، مدت ها با چندتا مشاور علمی مشورت داشته که داخل کرمچاله رو چطوری به بیننده نشون بده حتی میتونید برید تو صفحه انگلیسی این فیلم در ویکی پدیا و ببینید که اکثرا فیلمو به خاطر دقت و ظریف کاری علمیش چقدر ستایش کردن به حدی که اونو یه الگو برای عناوین آینده میدونن !

صحبت خیلی داشتم اما خب صرف انرژی برای یه همچین تاپیک هایی در یه همچین فرومی بیشتر ازین اتلاف وقته.
من اتفاقا توی فروم های تخصصی تر سینمایی مثل سینماسنتر و غیره فعالیت دارم و اونجا معمولا یه همچین بحثایی به دلیل وجود کاربرای موجه خیلی سازنده تر جلو میره اما ...

موفق باشید :general601:

Last edited:

woodkid

Registered User
لایک‌ها
495
جای بسی تاسف است که فردی چنان کورکورانه و بی‌تامل از یک کارگردان دفاع می‌کند، و به قول معروف از کاه (محبوبیت کارگردان)، کوه می‌سازد!
اگر بنا بر محبوبیت باشد سری فيلم‌های ترنسفورمرز و سری فيلم‌های گرگ و میش هم از محبوبیت بالایی برخوردارند؛ شاید جناب عالی نیاز به عقده‌گشایی و ابراز وجود داشته باشید اما من دو حس ذکر شده را در خود احساس نمی‌کنم.

بله در آن زمان (1968) خیلی از منتقدان و سینماگران از جمله وودی آلن نتوانستند فیلم اديسه فضایی را درک کرده و با آن ارتباط برقرار کنند، این امر به دلیل ثقیل بودن مفاهیم فلسفی مطرح شده در فیلم کوبریک و زمان ساخته شدن اثر یاد شده قابل پیش بینی بود، البته افرادی مانند وودی آلن با گذشت چند سال عقیده خود را تغییر دادند.
اما در مورد فیلم ميان ستاره‌ای در عین کنایه آمیز بودن این موضوع، زمان دیده شدن فیلم مطرح نیست زیرا اگر ميان ستاره‌ای را ده سال قبل یا بیست سال بعد ببینیم باز همان قدر سانتی مانتال و شعاریست و از فقدان پيرنگِ داستانی قوی رنج می‌برد.
بی گمان من نظرات خود را از جایی در نمی‌آورم ولی اگر شما نظراتِ کارشناسیِ خود را به زحمت از جایی در می‌آورید، مشکل خودتان است!

نمی‌دانم تا کی می‌خواهيد از حربه‌ی مستندات علمی، ژورنال علمی و تطبیق آن با فيلم‌های علمی-تخيلی استفاده کنید زیرا اشاره شد که فيلم‌های علمی-تخيلی از پتانسیل بالایی برای پرداخت به این مسائل برخوردارند اما فیلمی مانند ميان ستاره‌ای از این قاعده مستثنی است زیرا در دام سانتی مانتالیسم افتاده و فکت های علمی را (برای جذب مخاطبان عام) با مامبو-جامبو هایی نظیر حفر (تعبیه) کرم‌چاله‌ توسط موجودات هوشمند ناشناس ادغام کرده و سعی دارد حقایق علمی را با شیوه‌ای بچه‌گانه دراماتیزه کند.

بعضی از فریم‌های فیلم هر کدام 800 ترابایت حجم داشته‌اند و انتقال هر فریم هم حدود 100 ساعت طول کشیده؛ حالا این شعارهای تبلیغاتی دهن پرکن را کنار بگذاریم، امکانات فنی عظیم این فیلم تا چه حد توانسته ضعف‌های بی شمارش را جبران کند؟!
شما چنان بادی به غبغب می‌اندازید و می‌گویید چند ابررایانه برای رندر و ... به این فکر می‌افتیم که نکند ابررایانه‌ها چوب جادوی سیندرلا هستند و قرار است کارگردانی با قریحه‌ای میان مایه را به فردی با قریحه‌ای تابناک و یا فیلم او را به یک شاهکار تبدیل کنند!

پی‌نوشت۱: بهتر است برخی افراد در فروم های تخصصیِ سینما به نقد و بررسی آثار وزین سینمای جهان همچون سری فيلم‌های ترنسفورمرز و ... بپردازند و ما را از نظرات کارشناسی خود محروم کنند!
پی‌نوشت۲: به‌راستی غم‌انگیز است که یک فرد تا چه حد می‌تواند (عمیقا) سطحی باشد!

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
Woodkid جان هر چقدر بیشتر پست میدید بیشتر به حماقت و عقده های پنهان شده در پس کلمات قلمبه سلمبه تان پی میبرم! ;)

Woodkid جان امثال Transformers ها و Twilight ها اگرچه در گیشه فروش خوبی دارن اما میانگین امتیازاتشان در IMDb از 4 و 5 تجاوز نمی کند ، راتن تومیتو و متا هم که به زحمت به 20 درصد رسیده ! من هم در پست قبلی هیچ وقت این محبوبیت رو به دلیل فروش گیشه اعلام نکردم، حتی به نمرات IMDb هم استناد نکردم! کدام یک از فیلمای نولان وضعیتی مشابه دارن ؟!!! دیگه کم کم دارم مطمئن میشم داخل سرتان را احتمالا از گچ پر کرده اند که یک همچین قیاس مع الفارغ احمقانه ای از خودتان در می آورید !

Woodkid جان من اتفاقا قبلا در تاپیک دیگه ای که بحث پیرامون Interstellar بود گفتم که فن نولان نبودم و نیستم و از بین کاراش تنها به فیلم دارک نایت خیلی ارادت دارم و بس ، اما وقتی میام میبینم یه سری امثال شما از هر فرصتی در جایی که اصلا حتی بحث پیرامون نولان نیست میان و با یه سری اراجیف من درآوردی کارای یک کارگردان رو اینطوری بی اساس زیر سوال میبرن مطمئن میشم که نه بابا احتمالا یه چیزی هست که یه همچین سوزش دائمی در قسمت تحتانی تون ایجاد کرده و هر جا یه حرفی میشه عقده ها تون رو نثار می کنید!

پ.ن: اگر کاربرانی امثال Woodkid ! دارای درک عمیق تلقی میشن من با کمال میل ترجیح میدم یه کاربر سطحی باشم !
پ.ن: اگرچه دلم برای ادبیات مفرح! شما و کلمات قصار تان تنگ میشود لیکن بدلیل اینکه حرفایتان عمدتا برخاسته از عقده های کودکانه تان است زین پس !شمارا Ignore کرده، اشتراک خود را ازین تاپیک قطع نموده ! و تاپیک را به شما و هم فکرانتان واگذار میکنم و بدین وسیله شمارا پیروز این بحث اعلام میکنم !!

image.gif

Last edited:

woodkid

Registered User
لایک‌ها
495
کاربر md70 هر چه بیشتر می نگارید، سطح درک و شعور خود را بیشتر آشکار می‌کنید که متاسفانه بهره‌ی بسیار کمی از آن برده‌اید.
به قول سنکا: «هر چه آدمی مضحک‌تر و بیشتر در خور تحقیر باشد، زبانش را کمتر در اختیار دارد.»

جالب است وقتی فردی واخورده در مقابل ضعف‌های فیلمِ مورد علاقه خود حرفی برای گفتن ندارد، امتیازهای سایت‌هایی مانند «آی ام دی بی»، «راتن تومیتوز»، «متاکریتیک» و ... در بوق و کرنا کرده تا شاید بتواند اندکی از عقده‌های ریز و درشت و اضطرابِ ناشی از حقارتِ خود را فرونشاند!

آیا مهم است یک فرد واخورده در مورد آثار مطرح سینمای جهان چگونه فکر می‌كند؟!
آیا مهم است، چنین فردی فنِ کدام کارگردان و یا کدام فیلم است؟!
آیا اهمیت دارد، فردی که فهم درستی از احترام ندارد راجع به دیگران چگونه می‌انديشد؟!

بی‌کمالی های انسان از سخن پیدا شود
پسته‌ی بی‌مغز چون لب واکند رسوا شود

aeo_laugh.gif

Last edited:

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
@woodkid
درباره حضرت نولان (ص) که صحبت میکنید جانب احتیاط رو رعایت کنید؛ هر لحظه امکان داره فن بوی ها شما و خودشون رو با هم منفجر کنن.

Ali502

Registered User
لایک‌ها
148
به هیچ وجه در حد بیگانه و بلید رانر دو فیلم دیگه استاد در این ژانر نیست ولی فلسفه و تفکر بسیار جالبی پشت فیلم هست.اسکات از معدود کارگردانانی هست واقعا فیلم علمی-تخیلی میسازه.جالبه بدونین خواب زمستانی که تو این فیلم و فیلم ها بیگانه نشون داده میشه ایده خود اسکات هست و ناسا داره خیلی جدی روی این ایده تحقیق میکنه! یا آینده ای که تو بلید رانر از جهان ماشینی نشون داد خیلی به چیزی الان میدونیم قراره اتفاق بیفته نزدیکه.من که بی صبرانه منتظر نسخه بعدی پرومتئوس هستم و امیدوارم استاد ضعف های فیلم قبلی رو پوشش داده باشه.

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
از فیلم تخیلی بدم میاد این هم که فوق تخیلی هست!

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
فیلم پوچی که سعی داره با زیر سوال بردن اسلام فرقه ی رائیلیسم رو تبلیغ کنه

بالا