• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فیلم سنگسار ثریا

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
The Stoning of Soraya M​

فیلم سنگسار ثریا میم، فیلمی فارسی زبان در هالیوود
امشب فیلم «سنگسار ثریا میم» توی جشنواره تورنتو اکران میشه! قاعدتا این فیلم از اون فیلماست که برای خیلی ها سنگین به نظر میاد و با نقدهای عجیب و غریب سعی میشه که اصل موضوع و کلیت رو زیر سوال ببرن و آخرش هم به نتیجه صهیونیستی بودن عوامل سازنده فیلم برسن! چیزی که مشخصه اینه که تا فیلم رو نبینیم نمیتونیم در موردش قضاوت کنیم و نظری بدیم اما دیدن فیلمی به زبان فارسی که توی هالیوود ساخته شده باشه به طور حتم میتونه جذابتهای خاص خودش رو داشته باشه! موضوعی رو هم که میشه پیش بینی کرد، موضع گیری صدا و سیمای خودمون در برابر این فیلمه! مطمئنا قبل از هر چیزی این جمله رو میتونیم بشنویم که "فیلم «ضد ایرانی» فلان در هالیوود ساخته شده و در حال اکرانه!" درست همون شعارهایی که در مورد فیلمی مثل «پرسپولیس» میشنیدیم و هر کس بعد دیدن فیلم به این نتیجه میرسید که فیلم ضد ایرانی نیست بلکه ضدیتی با بعضی از تفکرات و موضوعاتی داره که به عنوان تفکر و مرام غالب در جامعه میبینیم و روزانه با تمام وجودحسشون میکنیم و چون فیلمی مثل پرسپولیس این تفکرات رو شاید با کمی بزرگنمایی به تصویر کشیده، برچسب ضد ایرانی میخوره تا همه حتی مخالفهای این تفکر غالب رو بر علیه فیلم تحریک کنه! در هر صورت باز هم میگم که تا این فیلم دیده نشه نمیشه نظری در موردش داد و منتظر میمونیم تا این فیلم رو با بازی بازیگران ایرانی در هالیوود ببینیم.

همونطور که از اسم فیلم مشخصه موضوع فیلم در مورد سنگسار در ایران هستش .
در تریلر فیلم دیدم که نوشته بود بر اساس یک داستان واقعی و اتفاق فیلم در یک روستا میافته و داستان از روایت خبرنگاری که از این روستا میگذره نقل میشه .
داستان در مورد زنی بنام ثریا است که بخاطر مشکلاتی که براش بوجود میاد با درخواست صیغه روحانی روستا مواجه میشه و دخالت شهره آغداشلو در نقش زهرا برای جلوگیری از این مسئله، زمینه ساز پاپوش برای سنگسار کردنش فراهم میشه .
جالبه صدای اورجینال فیلم به زبان فارسی هست و بیشتر از بازیگران ایرانی استفاده شده است
نکته جالبتر اینه که یکی تهیه کنندگان این فیلم تهییه کننده فیلم مصائب مسیح هستش!!!
و
بازیگران

Shohreh Aghdashloo ... Zahra
Mozhan Marnò ... Soraya M.
Navid Negahban ... Ali
Ali Pourtash ... Mullah
David Diaan ... Ebrahim

تهیه کنندگان:

Stephen McEveety
John Shepherd
Stephen A. Marinaccio
Diane Hendricks

نویسندگان:
Betsy Giffen Nowrasteh
Cyrus Nowrasteh

کارگردان:
Cyrus Nowrasteh

28gs8di.jpg

34ex4k1.jpg

مشاهده تریلر فیلم در اینجا : http://www.thestoning.com/trailer.html

کسی لینک دانلودی از این فیلم داره ؟​

Ardalaan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کسی لینک دانلودی از این فیلم داره ؟

فکر می کنم لینک دانلود بعد از اکران عمومی پیدا بشه . الان فقط تو جشن واره نمایش داده می شه.

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
باید فیلم جالبی باشه!مشتاق شدم ببینمش.اتفاقا خیلی خوبه که این فیلما ساخته بشه تا همه ی دنیا بدبختی ما رو ببینن ................
تریلرشو دیدم،ممنون که لینکشو گذاشته بودی.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
The Stoning of Soraya M​

فیلم سنگسار ثریا میم، فیلمی فارسی زبان در هالیوود

///

همونطور که از اسم فیلم مشخصه موضوع فیلم در مورد سنگسار در ایران هستش .
در تریلر فیلم دیدم که نوشته بود بر اساس یک داستان واقعی و اتفاق فیلم در یک روستا میافته و داستان از روایت خبرنگاری که از این روستا میگذره نقل میشه .
داستان در مورد زنی بنام ثریا است که بخاطر مشکلاتی که براش بوجود میاد با درخواست صیغه روحانی روستا مواجه میشه و دخالت شهره آغداشلو در نقش زهرا برای جلوگیری از این مسئله، زمینه ساز پاپوش برای سنگسار کردنش فراهم میشه .
جالبه صدای اورجینال فیلم به زبان فارسی هست و بیشتر از بازیگران ایرانی استفاده شده است
نکته جالبتر اینه که یکی تهیه کنندگان این فیلم تهییه کننده فیلم مصائب مسیح هستش!!!

باید فیلم جالبی باشه . برای اونوری ها هم که خیلی جالب تره . مشکل سنگسار کردن , مشکل خیلی گسترده ای نیست ولی خب برای سازنده ظاهرا در اولویت هست!!!. هر چند پرداختن به موضوعی که خیلی گسترده نیست یه جورایی نامردیه ولی برای خراب کردن چهره , به طور کلی خوبه .

اینا از این ور می زنن اونا از اون ور . این وسط یه مشت برنامه ی مثلا ضد تبلیغاتی ساخته میشه و نهایتا هیچ ... همون آش و همون کاسه

blue_system45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد بدون دخترم هرگز که دماغ آقایون آویزون شد سرش باید تجربه باحالی باشه
منتظرنادر طالب زاده و پیداکردن رد پای صهیونیسم تو این فیلم توسط ایشون هستیم:lol:
سلامم عرض شد به جناب حسن عباسی (موسوم به استاد دانشگاه):lol: پیشاپیش و ...

Killer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
واقعا دلم مي خواد ببينمش ...يه سوال اين فيلم با زبان فارسي اصلا تو اكران عمومي فروش مي كنه؟

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
كتاب «سنگسار ثريا ميم»، نوشته فريدون صاحب جم در ايران ممنوع الانتشار است. اين كتاب داستاني است از خشونت و عدالت خودسرانه در روستايي از ايران. " به نقل از گویا " .
این فیلم براساس همین کتاب ساخته شده .

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
واقعا دلم مي خواد ببينمش ...يه سوال اين فيلم با زبان فارسي اصلا تو اكران عمومي فروش مي كنه؟

این همه ما فیلم با زیرنویس دیدیم یک بار هم اونا ببینن ;)
الآن جو مسائل مربوط به ایران تو دنیا طوری شده که هر چی از ایران بزارند فروش میکنه . چند تا از آشنایان که تو آمریکا هستند حتی از جدول زمانبندی خاموشی ها هم اطلاع دارند :D

Last_Lost

Registered User
لایک‌ها
12
باید فیلم جالبی باشه!مشتاق شدم ببینمش.اتفاقا خیلی خوبه که این فیلما ساخته بشه تا همه ی دنیا بدبختی ما رو ببینن .................

خب مثلا اگه بدبختي ما رو ببينن چه فرقي به حالمون ميكنه جز اينكه هر روز چهره كريه تري ازمون به نمايش در مياد و هر روز در نظر افراد غير ايراني عقب مونده تر ديده ميشيم تا جايي كه حتي گفتن"am from Iran"برامون شرم محسوب ميشه.
مثلا اگه اونا ببينن ميان دلسوزي ميكنن ما رو ميان ور ميدارن ميبرن اونور نجاتمون ميدن؟!
دقت كرديد تا به حال هر چي فيلم ايراني كه جايزه اورده تو فستيوالاشون مربوط ميشده به فقر و بدبختي ايران؟نمونش بچه هاي اسمان.كدوم قسمت بچه هاي اسمان ضد ايران يا ضد اسلام بود؟!اما مورد توجهشون قرار گرفت.چون داشت فقر و فلاكت ايرانو نشون ميداد.حالا با ديدن اون فيلم كه عملا بدبختي ما بود خيلي دل سوزوندن؟
ايران خيلي چيزاش اشفته اس.اصلا ميشه گفت همه چيزش داغونه اما دليل نميشه اين بدبختي رو به همه نشون بديم و به نشون دادنش افتخار كنيم...

Killer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خب من اميدوارم فيلم خوش ساختي باشه ..نه از اين B movie ها ... بهر حال واقع گرايي يه سبك هنريه ...ما نمي تونيم بگيم هر وقت مي خواين در باره ي ايران حرف بزنيد يا فيلم بسازيد Fantasia به كار ببريد تا چهره ي ما بد نشون داده نشه ...جدا ما جلوي كامپيوترمون زير كولر نشستيم فكر مي كنيم حالا اينقدر ا هم كه بد نيست ! آقا مملكت تو عصر حجر ه ..ما سيماي پر افتخار جمهوري اسلامي ايران رو مي بينيم ! جهان كه نمي بينه ! در ضمن من فكر نمي كنم اين كه ايران كجاست و چي داره توش مي گذره واسه هيچكي تو دنيا اهميت داشته باشه كه بيان يه فيلم صرفا به خاطر ضد ايراني!!!!!! بودنش ببينند ...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
دوستان خواهشا بحث رو زیاد سیاسی نکنید. اینجا انجمن سینماست نه انجمن مسائل سیاسی-اجتماعی. در بستر فیلم ها میشه تا حدودی راجع به سیاست هم صحبت کرد ولی دیگه نه انقدر تند!

emadorandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی لینک ریویو از این فیلم داره؟اصلا واکنشی نسبت به این فیلم داده شده؟:دی

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
دیدن تصاویر متن ها هم درباره این فیلم خالی از لطف نیست:

soraya_front.jpg

soraya1.jpg
soraya2.jpg
soraya3.jpg
soraya4.jpg
soraya5.jpg
soraya6.jpg

soraya7.jpg
soraya8.jpg

منبع

پ.ن(آف تاپیک): جالبه این ارجیف درباره پیامبر هم بخونید(اینجا)

Last edited:

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
داستان فیلم:

قربانعلی شوهر ثریا میخواد با یه دختر 14 ساله ازدواج كنه ولی وضع مالیش خیلی رضایت‌بخش و مناسب نیست كه خرج دوتا خانواده رو با هم متحمل بشه، بخاطر همین تصمیم می‌گیره كه ثریا را طلاق بده! در مقابل، ثریا هم با داشتن 4 فرزند نگران مخارج زندگی‌ هست با قربانعلی مخالفت می‌كنه. قربانعلی هم برای رها شدن از این مشكل بزرگ تصمیم میگره که با گفتن موضوع به روحانی روستا و كمك خواستن از او برای تهمت زدن به ثریا و در نهایت محكوم كردنش به سنگسار بهش کمک کنه! صرفا فقط بخاطر اینكه از شر زن اولش راحت بشه و اینكه بتونه آزادانه با دختری دیگه ازدواج بكنه! همه این داستان رو زهرا (خاله ثریا ) برای یك خبرنگار فرانسوی تعریف می‌كنه كه اون حوالی ماشینش هم خراب شده. زهرا ماجرای سنگسار خواهر‌زاده ‌اش رو برای او تعریف می‌كنه تا اون خبرنگار آزادی‌خواه و طرفدار حقوق زن هم به خارج از كشور بره و فریاد مظلومیت زنهای ایرانی رو به گوش همه و از همه مهمتر هالیوود برسونه

بعد بدون دخترم هرگز که دماغ آقایون آویزون شد سرش باید تجربه باحالی باشه
منتظرنادر طالب زاده و پیداکردن رد پای صهیونیسم تو این فیلم توسط ایشون هستیم
سلامم عرض شد به جناب حسن عباسی (موسوم به استاد دانشگاه) پیشاپیش
اره...کلا فیلم های زیادی بودن برای نابود کردن فرهنگ ایران:

دروغهای واقعی- زندگی و مرگ در لس‌انجلس- بازگشت به آینده - به درون شب- 300

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31

این فیلم هایی که گفتی (غیر از 300) میشه توضیح بدی دقیقا چرا و چطور قصد نابود کردن فرهنگ ایران رو داشتن؟! دست کم در مورد بازگشت به آینده که یه 5-6 باری دیدمش مطمئنم مطلقا هیچ اشاره ای - مستقیم یا غیر مستقیم - به ایران نداشته!

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
داستان فیلم:

سلام...

گرامی، شما الان اینا رو کنار هم قرار دادین؟!:blink:

اونایی که من دیدم (و بالد کردم) اصلا به نظرم غیر قابل قیاسن. 300 فیلم ابلهانه ای بود، ولیدر عین حال توهینی بود به شعور همه ی اونهایی که کمی (حتی خیلی کم) با تاریخ خاور میانه باستان و حتی یونان آشنایی داشتن. بازگشت به آینده که کاملا فانتزی و تخیلی بود و همونطور که دانیل هم گفتن یادم نمی آد اصلا اشاره ای به ایران داشته باشه.
دروغهای واقعی اما ممکنه کمی مرتبط فرض شه، هر چند که بازم یادم نیست به جز قایم کردن بمب ها توی مجسمه ی شیر بالدار و توضیحات اون خانومه راجع به پرشیا، جایی بگه که این تروریست ها ایرانی هستن.

شما یه جوری نوشتین نابود کردن فرهنگ ایران که آدم خیال می کنه چه چیزهایی اونجا گفتن!
voodoodoll.gif

بعدش هم، شما گویا فرهنگ ایران قبل از اسلام، فرهنگ ایران بعد از اسلام، سنت های مناطق مختلف، علم، اندیشه، تروریسم، همه و همه رو با هم قاطی کردین!
3550.gif

این حرفی که شما توی این تاپیک (تاپیک سنگسار ثریا) نوشتید:

اصلا جالب نیست، چون گویا شما می پذیرید که این اعمال (از قبیل سنگسار و شهادت دو مرد بر علیه یک و زن و ...) جزئی از فرهنگ ایرانی هستن. این اون چیزیست که اصولا از نظر من غیر قابل پذیرشه. به نظر من فیلم سنگسار ثریا یا بدون دخترم هرگز، هر چند ممکنه نماینده ی کل حقیقت نباشن (این در جای خودش بده) ولی نماینده ی گوشه ای از اتفاقات این کشور هستن.

Last edited:

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
این فیلم هایی که گفتی (غیر از 300) میشه توضیح بدی دقیقا چرا و چطور قصد نابود کردن فرهنگ ایران رو داشتن؟! دست کم در مورد بازگشت به آینده که یه 5-6 باری دیدمش مطمئنم مطلقا هیچ اشاره ای - مستقیم یا غیر مستقیم - به ایران نداشته!
خب دروغهای واقعی که توش آرنولد شوارتزینگر بود كه درباره همكاری دو نفر بود كه با حمایت ایران تشكیلاتی اتمی را هدایت می‌كنن

به درون شب و زندگی و مرگ در لس‌انجلس و بازگشت به آینده هم تا اونجایی که در ذهنم هست مربوط بودن به موضوع ترس از اسلام و مسلمانان به عنوان تروریست..

ضمنا یکی از فیلم هایی دیگه که الان اومد توی ذهنم فیلم اسکندر هستش..

تمامی اینها همشون تهاجم هالیوود به فرهنگ و جامعه ایرانی و اسلامی هست

پ.ن: در حقیقت منظورم از فرهنگ آداب و سنن نیست.

گویا شما می پذیرید که این اعمال (از قبیل سنگسار و شهادت دو مرد بر علیه یک و زن و ...) جزئی از فرهنگ ایرانی هستن. این اون چیزیست که اصولا از نظر من غیر قابل پذیرشه
نخیر..من کی پذیرفتم؟
اونایی که من دیدم (و بالد کردم) اصلا به نظرم غیر قابل قیاسن
از نظر محتوای داستان یا مفهوم داستان؟
به نظر من فیلم سنگسار ثریا یا بدون دخترم هرگز، هر چند ممکنه نماینده ی کل حقیقت نباشن (این در جای خودش بده) ولی نماینده ی گوشه ای از اتفاقات این کشور هستن.
بله درسته اما نه به قیمت خراب کردن ما در جهان...
اون بحث اران قبل از اسلام و بعد از اسلام هم جداست..

Last edited:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
خب دروغهای واقعی که توش آرنولد شوارتزینگر بود كه درباره همكاری دو نفر بود كه با حمایت ایران تشكیلاتی اتمی را هدایت می‌كنن

به درون شب و زندگی و مرگ در لس‌انجلس و بازگشت به آینده هم تا اونجایی که در ذهنم هست مربوط بودن به موضوع ترس از اسلام و مسلمانان به عنوان تروریست..

ضمنا یکی از فیلم هایی دیگه که الان اومد توی ذهنم فیلم اسکندر هستش..

تمامی اینها همشون تهاجم هالیوود به فرهنگ و جامعه ایرانی و اسلامی هست

دروغ چرا؛ من بین اینا فقط بازگشت به آینده رو دیدم (شما چند تا از اینایی که اسم بردی رو دیدی؟) و اونم همونطور که گفتم مطمئنم که اصلا ربطی به ایران و ترس از اسلام و مسلمونا و ... نداره. موضوعش سفر در زمانه و هیچ اشاره ای هم به این مواردی که شما گفتی توش نمیشه
1847.gif

کلا حرف من اینه که آدم حرفی رو باید بزنه که نسبت بهش آگاهی کافی داشته باشه, و ضمنا اگه نقل قول می کنه منبع رو حتما ذکر کنه (که در مورد این مثال های شما منبع احتمالا میشه اینجا, پاراگراف 7)

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
1: نخیر..من کی پذیرفتم؟

2: از نظر محتوای داستان یا مفهوم داستان؟

3: بله درسته اما نه به قیمت خراب کردن ما در جهان...

4: اون بحث اران قبل از اسلام و بعد از اسلام هم جداست..

1:همین که شما توی این تاپیک (مخصوصا با این عنوان سنگسار ثریا) جمله ی: "کلا فیلم های زیادی بودن برای نابود کردن فرهنگ ایران" رو می نویسید به صورت غیر مستقیم عنوان کننده ی پذیرش شماست. خوب من دارم مته به خشخاش می ذارم و اینو می دونم، ولی امکان داشت این نپذیرفتن رو قبل از بیان اون جمله عنوان می کردید.

2: از همه نظر، محتوا، مفهوم، داستان، فیلمنامه، کارگردانی... مثل این می مونه که بخوایم کتاب الیور تویست رو با هری پاتر مقایسه کنیم.:blink:

3: به قیمت خراب کردن ما در جهان؟! متوجه هستید این چه حرف بزرگیه؟! لابد هالیوود و تمام فیلمسازان و نویسندگان دنیا هم باید در دوربین ها و قلمهاشون رو گل بگیرن مبادا ما در دنیا خراب شیم؟!:hmm:
این غیر قابل قبوله. از غیر قابل قبول هم فراتره. اگر یه نفر به ما گفت داری کج راه می ری یا داری می ری تو دره، باید بهش بگیم دهنش رو ببنده و ما رو خراب نکنه؟! این غرور بی جا آدم رو از بین میبره.

4: بله متوجه هستم. به نظرم توی بحثتون روشن نبود، هنوز هم نیست که شما قبل رو با بعد تفکیک کنید. فیلم اسکندر شاید (شاید) حمله به ایران بود، ولی هیچ ربطی به اسلام نداشت. ولی شما نوشتین: "ضمنا یکی از فیلم هایی دیگه که الان اومد توی ذهنم فیلم اسکندر هستش. تمامی اینها همشون تهاجم هالیوود به فرهنگ و جامعه ایرانی و اسلامی هست."

می دونم دارم ریزبینی می کنم، و شایدم دارم تند می رم. اما در اینجا به نظرم لازمه، چون احساس می کنم شما دقت لازم رو به خرج ندادین در بیان حرفاتون. می دونم شما دوست عزیزی هستین و باز هم می دونم به دل نمی گیرین.:)

omath

Registered User
لایک‌ها
1
به اين توجه كرديد كه چرا با اين فيلمها عده‌ي زيادي از مردممون ناراحت ميشن؟ دو تا دليل داره اوليش اينه كه فكر مي‌كنند اين چيزها توي كشور ما وجود نداره(مثل سنگسار و...) كه واقعا جاي خنده داره و خواهش مي‌كنم كسي كه تا اين حد از كشورش اطلاع نداره خواهشا به منتقدين كشورش هم چيزي نگه! دومين دليل فرار از واقعيته. انسان علاقمنده از واقعيت‌هاش فرار كنه. اگه دروغ نشون داده بودند كه اينقدر ناراحت نمي‌شديم. دوستان عزيزي كه بعد از اين فيلمها برآشفته مي‌شين و احتمالا رگ غيرت وطني و دينيمون برآشفته ميشه بايد بهتن بگم كه يه بار كه به فرانسه و آلمان و چند كشور اروپايي ديگه رفتم و يا از بقيه پرسيدم فهميدم اندازه‌ي من از فرهنگمون مي‌دونند. من خودم قرآن را كامل خوندم و سعي كردم نقدش كنم براي خودم ولي بايد بگم خيلي از اونها اندازه‌ي من قرآن را خوندن احتمالا خيلي بيشتر از شماهاي نوعي. نه نترسيد فرهنگ ما با ساختن اين فيلمها بر باد نميره بلكه با ديدن سخنراني شخصي توي دانشگاه كلمبيا كمي بهش شك مي‌كنند كه اين چه جوري نماينده‌ي مردممونه؟
نه آقا جان! اينها ما را كاري نمي‌كنند...

بالا