درسته که هیچ کاری از دستشون بر نمیاد اما منظور من از اون حرفم اینه که با ساختن همون فیلم ما رو جلوی یه مشت یهودی صهیونیستی فرصت طلب(گرچه زیر سر خودشون میتونه باشه) و یه مشت آدم کوته فکر غربی خراب کنن و این جرات رو بهشون بدن که بیان حتی به پیامبر هم توهین کنن..برای من مسئله ای نیست که هر چی میخوان بسازن چراکه اگه میخواستیم خراب شیم تابحال شده بودیم.اینهمه هالیوود میاد فیلم های ضد کمونیستی میساخت آخرش چی شد؟نه نترسيد فرهنگ ما با ساختن اين فيلمها بر باد نميره بلكه با ديدن سخنراني شخصي توي دانشگاه كلمبيا كمي بهش شك ميكنند كه اين چه جوري نمايندهي مردممونه؟
نه آقا جان! اينها ما را كاري نميكنند...
من نمیگم سنگسار وجود نداره..منکر تاریخ مون هم نیستم ولی کشوری که میاد به تاریخ دیگران گیر میده اونوقت خودش تهی هست..اینم کسی فکر نکنه من یه وطن پرست ایرانی هستم..خیر من دنبال واقعیت هستم ولی بتصویر کشیدن همین واقعیت ها با توجه به اوضاع کنونی ما در جهان باعث میشه بیان به مقدسات ما توهین کنن.
بله دیدم: دروغهای واقعی- زندگی و مرگ در لسانجلس - 300 و حتی بازگشت به آینده (البته اگه نمگی منبع) :شما چند تا از اینایی که اسم بردی رو دیدی؟)
(داستانش هم درباره یه دانشمند بود که یه ماشین زمان میسازه و یه پسر که دستیارش بوده رو با ماشین زمان امتحان میکنه که یه سری میخوره به سرخ پوست ها..آخر سکانس فیلم هم یادمه قطاری بود که پرواز میکرد و دکتر هم با دختری که دوست داشت ازدواج کرد)
Last edited: