• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فیلم سنگسار ثریا

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
نه نترسيد فرهنگ ما با ساختن اين فيلمها بر باد نميره بلكه با ديدن سخنراني شخصي توي دانشگاه كلمبيا كمي بهش شك مي‌كنند كه اين چه جوري نماينده‌ي مردممونه؟
نه آقا جان! اينها ما را كاري نمي‌كنند...
درسته که هیچ کاری از دستشون بر نمیاد اما منظور من از اون حرفم اینه که با ساختن همون فیلم ما رو جلوی یه مشت یهودی صهیونیستی فرصت طلب(گرچه زیر سر خودشون میتونه باشه) و یه مشت آدم کوته فکر غربی خراب کنن و این جرات رو بهشون بدن که بیان حتی به پیامبر هم توهین کنن..برای من مسئله ای نیست که هر چی میخوان بسازن چراکه اگه میخواستیم خراب شیم تابحال شده بودیم.اینهمه هالیوود میاد فیلم های ضد کمونیستی میساخت آخرش چی شد؟

من نمیگم سنگسار وجود نداره..منکر تاریخ مون هم نیستم ولی کشوری که میاد به تاریخ دیگران گیر میده اونوقت خودش تهی هست..اینم کسی فکر نکنه من یه وطن پرست ایرانی هستم..خیر من دنبال واقعیت هستم ولی بتصویر کشیدن همین واقعیت ها با توجه به اوضاع کنونی ما در جهان باعث میشه بیان به مقدسات ما توهین کنن.
شما چند تا از اینایی که اسم بردی رو دیدی؟)
بله دیدم: دروغهای واقعی- زندگی و مرگ در لس‌انجلس - 300 و حتی بازگشت به آینده (البته اگه نمگی منبع) :

(داستانش هم درباره یه دانشمند بود که یه ماشین زمان میسازه و یه پسر که دستیارش بوده رو با ماشین زمان امتحان میکنه که یه سری میخوره به سرخ پوست ها..آخر سکانس فیلم هم یادمه قطاری بود که پرواز میکرد و دکتر هم با دختری که دوست داشت ازدواج کرد)

Last edited:

omath

Registered User
لایک‌ها
1
درسته که هیچ کاری از دستشون بر نمیاد اما منظور من از اون حرفم اینه که با ساختن همون فیلم ما رو جلوی یه مشت یهودی صهیونیستی فرصت طلب(گرچه زیر سر خودشون میتونه باشه) و یه مشت آدم کوته فکر غربی خراب کنن و این جرات رو بهشون بدن که بیان حتی به پیامبر هم توهین کنن..برای من مسئله ای نیست که هر چی میخوان بسازن چراکه اگه میخواستیم خراب شیم تابحال شده بودیم.اینهمه هالیوود میاد فیلم های ضد کمونیستی میساخت آخرش چی شد؟

دوست عزيز... اينكه يك دين اولين برنده‌ي نوبلش تازه سال 79 باشه يه كم براي بقيه جالبه. اينكه كشورهايي هنوز دارند به دستورات 1400 سال پيش عمل ميكنند به هر حال چيزهاي جالبيه براي يه غير مسلمان. اينكه برنده‌ي جايزه‌ي بوكر را مرتد اعلام مي‌كنند و خونش حلال ميشه(در قرن 20) باز هم چيز عجيبيه... دوست دارم شما و بقيه‌ي اشخاص يك چيز را بفهميد كه توي دنيايي داريد زندگي مي‌كنيد كه هزاران دانشمند بزرگش مثل اينشتين و ديراك و بسياري از بزرگان ديگه به خدا هم اعتقاد ندارند پس قاعدتا توهين به پيامبر چيز عجيبي نيست. براي اونها هم اگر شما به عيسي و موسي توهين كني هيچ چيز مهمي نيست. اگر قبولشون داريد نبايد انتظار داشته باشيد بقيه هم همينطور باشند!
دوست عزيز... كوته فكر اونها نيستند بلكه كوته فكر كسي است كه وقتي به مقدساتش توهين ميشه اينقدر برآشفته ميشه. اونها خودشون خيلي بيش از اوني كه فكر مي‌كني مطالعه دارند. كوته‌فكري اينه كه خيلي راحت قضاوت كنيد. كوته‌فكري اينه كه از علم به دور باشي و ...
در جاي ديگري گفته بوديد هاليوود فيلمهاي ضد كمونيستي ساخت. ميشه خواهشا چند نمونه نام ببريد. توي آمريكا فيلمهايي ساخته ميشه كه با **** سوسياليست مشكل داره ولي حتي بيشتر فيلمي ساخته ميشه كه صورت خوشي از كاپيتاليست نشون نميده(مثل خون به پا خواهد شد و ...)
دوست عزيز اگه دوست داري من ميتونم برات مثالهاي بيشماري از فيلمهاشون بيارم كه به يهوديت و مسيحيت توهين كرده خيلي بيش از اونهايي كه اسلام توهين كرده چون به هر حال مسلمانهايي كه اينقدر راحت آدم مي‌كشند و حاضرند توي عمليات بمب ببندند و يه برج را نابود كنند ممكنه اونها را هم بكشند.

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107

من نمیگم سنگسار وجود نداره..منکر تاریخ مون هم نیستم ولی کشوری که میاد به تاریخ دیگران گیر میده اونوقت خودش تهی هست..اینم کسی فکر نکنه من یه وطن پرست ایرانی هستم..خیر من دنبال واقعیت هستم ولی بتصویر کشیدن همین واقعیت ها با توجه به اوضاع کنونی ما در جهان باعث میشه بیان به مقدسات ما توهین کنن.

بله دیدم: دروغهای واقعی- زندگی و مرگ در لس‌انجلس - 300 و حتی بازگشت به آینده (البته اگه نمگی منبع) :

(داستانش هم درباره یه دانشمند بود که یه ماشین زمان میسازه و یه پسر که دستیارش بوده رو با ماشین زمان امتحان میکنه که یه سری میخوره به سرخ پوست ها..آخر سکانس فیلم هم یادمه قطاری بود که پرواز میکرد و دکتر هم با دختری که دوست داشت ازدواج کرد)

سلام...

نخیر دوست عزیز، نشد. بازم مطالب بی ربط رو به هم ربط دادین. به نظر من توهین به پیامبر هیچ ارتباطی به سنگسار ثریا نداره. بازم همون حرفی رو تکرار می کنین که جوابش مشخصه: اگه شما راه غلط برین، و یه نفر شما رو به باد انتقاد بگیره، باید چی کار کنین؟! بشینین غر بزنین که فلانی منو بد جلوه داد، یا خودتون رو اصلاح کنین؟! اگه یه نفر واقعیت های جامعه تون رو نمایش داد، باید بزنید زیرش؟ بعد هم وقتی می بینید نمی تونید محتوا رو نقد کنید بهش انگ ضد ایرانی و اسلامی و ... بچسبونید بره پی کارش؟ نه، نه دوست عزیزم... اینطوری نمی شه.

آیا این فیلم یک فیلم تاریخیه؟! یا اجتماعیه؟ واقعا تفکیک اینها اونقدر هم سخت نیست. همینه که می گم عدم تفکیک و دقت به این ها توسط شما شدیدا محتوای مطلبتون رو زیر سوال می بره. در ضمن اینکه هر کشوری به تاریخ بقیه کشورهای گیر داد تهی هست هم به نظرم اصلا صحیح نیست. یعنی باز هم ارتباط دادن مسایل بی ربط به همه.

خودتون انصاف بدین، بازگشت به آینده با اون موضوعی که تعریف کردین واقعا چه ارتباطی به اسلام داره؟! نه واقعا برام سواله. اتفاقا من هر سه قسمتش رو هم دیدم.

دوست عزيز... كوته فكر اونها نيستند بلكه كوته فكر كسي است كه وقتي به مقدساتش توهين ميشه اينقدر برآشفته ميشه. اونها خودشون خيلي بيش از اوني كه فكر مي‌كني مطالعه دارند. كوته‌فكري اينه كه خيلي راحت قضاوت كنيد. كوته‌فكري اينه كه از علم به دور باشي و ...

تایید می شه.:)

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
دوست دارم شما و بقيه‌ي اشخاص يك چيز را بفهميد كه توي دنيايي داريد زندگي مي‌كنيد كه هزاران دانشمند بزرگش مثل اينشتين و ديراك و بسياري از بزرگان ديگه به خدا هم اعتقاد ندارند پس قاعدتا توهين به پيامبر چيز عجيبي نيست
جالبتر اینکه شما هم با دیدن چندتا پست میتوپی به آدم..برای شناخت بهتر عقاید بنده بهتره یه 10-12 تاپیکی بخونی متوجه بشی..
دوست عزيز... كوته فكر اونها نيستند بلكه كوته فكر كسي است كه وقتي به مقدساتش توهين ميشه اينقدر برآشفته ميشه
حالا یعنی من براشفته شدم؟:lol:
بازگشت به آینده با اون موضوعی که تعریف کردین واقعا چه ارتباطی به اسلام داره؟! نه واقعا برام سواله. اتفاقا من هر سه قسمتش رو هم دیدم.
نمیدونم که این مثال من به سوال شما ربط داره یا نه..ولی مثل اینه که بپرسی ماتریکس چه ربطی به صهیونیست و یهودی ها و حضرت موسی و قوم بنی اسرائیل داره.

//

omath و duke عزیز بر خلاف اون چیزی که شاید متصور بشین من نه مذهبی متعصب هستم نه به چینین آثاری بها میدم...برای شناخت بهتر من عقایدم هم تاپیک های زیادی هستن..

من یه بحث کلی میکنم نه متعصبانه...منظور من بیشتر دخالت یه کشور در فرهنگ دیگر ملل ها هست.

بنظر من فرهنگ هر کشوری به خودش مربوطه..درسته آمریکا میاد صدتا فیلم درباره خلاف ها و تجاوز ها و جرم های کشور خودش به تصویر میکشه و در عین حال خودش دم از آزادی میزنه در حالی که از پر مشکل هست..بجای اینکار بذاره هر کشوری فرهنگ خودش رو خودش بتصویر بکشه با هر نوع محدودیتی و سانسوری که داره... هیچ کسی منکر تاریخ نیست و اگه ما در محدودیت هستیم دلیل نیست که یه دیگران واقعیت ها رو به ما و جهانیان نشون بدن...

همه دنیا تاریخ,فرهنگ ما رو میدونن..ما پارس ها و آریایی ها و مادها حتی اگر پلیدترین موجودات روی کره خاکی هستیم حداقل اختیار خودمون رو داریم.
حالاهم که اونها میان این واقعیت ها رو بتصویر میکشن چیزی از ما کم نمیشه..چون ما خودمون و اسلاممون رو به همه فهموندیم.

//

نمیدنم برداشت شما چیه...ولی چنین فیلم هایی حتی در واقعیت بنظر من بیخود هستن...

دلیل(شاید هم سوال) همه این حرف هام تاکنون:
چرا هالیوود دوست داره فرهنگ ملل مختلف رو چه درست و چه دروغ بتصویر بکشه؟هدفش چیه؟

omath

Registered User
لایک‌ها
1
جالبتر اینکه شما هم با دیدن چندتا پست میتوپی به آدم..برای شناخت بهتر عقاید بنده بهتره یه 10-12 تاپیکی بخونی متوجه بشی..
حالا یعنی من براشفته شدم؟:lol:

نمیدونم که این مثال من به سوال شما ربط داره یا نه..ولی مثل اینه که بپرسی ماتریکس چه ربطی به صهیونیست و یهودی ها و حضرت موسی و قوم بنی اسرائیل داره.

//

omath و duke عزیز بر خلاف اون چیزی که شاید متصور بشین من نه مذهبی متعصب هستم نه به چینین آثاری بها میدم...برای شناخت بهتر من عقایدم هم تاپیک های زیادی هستن..

من یه بحث کلی میکنم نه متعصبانه...منظور من بیشتر دخالت یه کشور در فرهنگ دیگر ملل ها هست.

بنظر من فرهنگ هر کشوری به خودش مربوطه..درسته آمریکا میاد صدتا فیلم درباره خلاف ها و تجاوز ها و جرم های کشور خودش به تصویر میکشه و در عین حال خودش دم از آزادی میزنه در حالی که از پر مشکل هست..بجای اینکار بذاره هر کشوری فرهنگ خودش رو خودش بتصویر بکشه با هر نوع محدودیتی و سانسوری که داره... هیچ کسی منکر تاریخ نیست و اگه ما در محدودیت هستیم دلیل نیست که یه دیگران واقعیت ها رو به ما و جهانیان نشون بدن...

همه دنیا تاریخ,فرهنگ ما رو میدونن..ما پارس ها و آریایی ها و مادها حتی اگر پلیدترین موجودات روی کره خاکی هستیم حداقل اختیار خودمون رو داریم.
حالاهم که اونها میان این واقعیت ها رو بتصویر میکشن چیزی از ما کم نمیشه..چون ما خودمون و اسلاممون رو به همه فهموندیم.

//

نمیدنم برداشت شما چیه...ولی چنین فیلم هایی حتی در واقعیت بنظر من بیخود هستن...

دلیل(شاید هم سوال) همه این حرف هام تاکنون:
چرا هالیوود دوست داره فرهنگ ملل مختلف رو چه درست و چه دروغ بتصویر بکشه؟هدفش چیه؟

دوست عزيز... اين آخرين پستي هست كه براي شما مي‌نويسم.
شما خودت وقتي بگي كه يه مشت كوته فكر غربي به خودشون اجازه ميدن به پيامبر توهين كنن من چه برداشتي بايد بكنم. در ضمن خوشحال‌تر ميشدم اگه مي‌فهميدم واقعا نظرتون اينه چون خيلي بدتره اينقدر متناقض حرف بزنيد. براي اطلاعات بيشتر شما عرض مي‌كنم... من كه در اين مقطع با شما بحث مي‌كنم وظيفه‌م اين نيست كه شما را بشناسم و بدونم چه كسي هستي من فقط وظيفه دارم براي شما جواب بنويسم. اين را بهش ميگن اصول اوليه‌ي بحث كه در بحث اشخاص بحث‌كننده مهم نيستند مهم حرفيست كه زده ميشه!
من نگفتم شما برآشفته شديد گفتم اون كوته‌فكرهايي كه گفتيد ميان به پيامبر توهين مي‌كنند كوته‌فكر نيستند بلكه كسي كوته‌فكره كه اينقدر برآشفته ميشه. حالا خودتون بهتر مي‌دونيد كه برآشفته ميشيد يا نه!
شمايي كه در آمريكا زندگي نكرديد نمي‌تونيد دم از آزادي در كشوري بزنيد. كشور آمريكا جاييه كه توش يك نفر مثل مايكل مور و اليور استون با خيال راحت فيلم ميسازه و سانسور نميشه. در مورد اون حرفتون كه گفتيد بذارن هر كشوري خودش فيلم خودشو بسازه هم يه بيت شعر كافيه كه اتفاقا يه ايراني سروده:
بني آدم اعضاي يكديگرند/ كه در آفرينش ز يك گوهرند
خود من هم بعضي وقتها كه فيلمي مثل هتل رواندا را مي‌بينم تصميم مي‌گيرم هر موقع تونستم كمكي به مردمشون بكنم. وقتي هم يه مشت زن ايراني اينقدر مسخره و راحت به فجيع‌ترين شكل كشته ميشن يه نفر حتي من نمي‌تونم آروم بگيرم. وقتي يه كشور ميبينه برخورد ما با اقليتهاي مذهبي اينقدر بد رفتار ميكنه براي اونها توي كشور خودش امكانات درست مي‌كنه. اين كار جوهره‌ي خوب داره حالا چه بخواد تبليغاتي باشه چه بخواد واقعا انساندوستانه! مثل دانشمندي كه چيزي را اختراع ميكنه چه بخواد براي شهرت و چه آسايش مردم در هر صورت كار پسنديده‌اي انجام داده.
در مورد آخرين سوالتون كه هدف خواسته بوديد يه هدف راحت مي‌تونم بيان كنم. انسان نمي‌تونه اگه بدبختي يه نفر را ببينه آروم بگيره. اينها گذري هستند. شايد خودش فقط يه دقيقه كه در مورد سنگسار چيزي بخونه ناراحت بشه ولي همون يك دقيقه‌ها گاها باعث ميشه شما دست به كار بشيد. هنر وسيله‌ي خوبي ميتونه براي اين آرامش باشه. هنر براي فهماندن است...

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
البته جناب اومت بحث رو خیلی خوب مطرح کردن و من هم با حرفای ایشون موافقم.

خوب، باز شما نوشتین "ما پارس ها و آریایی ها و مادها حتی اگر پلیدترین موجودات روی کره خاکی هستیم حداقل اختیار خودمون رو داریم." من صد بار گفتم ایرانی بودن (و مخصوصا این اقوام تاریخی) رو با سنگسار ثریا قاطی نکنید، باز نشد.
من جمله شما رو باز نویسی می کنم: "مردم بخش های سنتی ایران اگر می خواهند سر زنانشون رو ببرند به دیگران چه ربطی داره؟ اصلا به اون اجنبی پدر سوخته چه ربطی داره که اونقدر با سنگ به کله ی این زن می کوبند تا مغزش بریزه بیرون؟!"

1: شما به من بگید، اون منشور حقوق بشر رو برا کی نوشتن؟! برای عمه ی سازمان ملل؟!:hmm:
لطفا در این مورد پای مسایل دیگه از قبیل فلسطین و لبنان و غیره رو به میون نیارید، راجع به سنگسار بگید.

2: رسالت هنر چیه؟! تولید فیلم های سوپر هیرو؟ تولید بی مووی؟! یا اونا فرع کار هستن و این رسالت در جای دیگه ایه؟ آیا این نیست که رسالت هنر برای بشره؟

برای دهمین بار، دولت ما، به جای اصلاح کار غلط خودش، سعی می کنه کل مطلب رو زیر سوال ببره، شما هم به هون نحو بحث می کنید. تقصیر هالیوود نیست که جنبه های منفی ایران امروز در دنیا مردم جهان رو از ما متنفر کرده. کارگردانان و دست اندرکاران هالیوود، (چون بر خلاف سوال شما هالیوود یک فرد یا سازمان حقیقی یا حقوقی نیست) بدیها و خوبی ها رو به چالش می کشن، از همه حهت و همه نظر. اگه 300 رو می سازن، پشت بندش یک شب با پادشاه رو هم درست می کنن. تقصیر اونها نیست که دولت ما چنان اعجوبه ایه. یا تقصیر اونها نیست که احکام سنگسار کردن توی کشور ما و در قرن 21 هنوزم اجرا می شه. اونها صرفا روایت کننده ی یک مطلب هستن.

نخیر دوست عزیز، حرفای شما از اساس خرابه. وقتی هم که مساله ای به شما گفته می شه باز پای چیزای دیگه رو به میون میارید. فقط هم این نیست، شما در طی 3 پست پای چندین مساله و فیلم مختلف رو به میون کشیدید و چند جا هم اصلا موضع خودتون رو صریح بیان نکردید. این روش بحث کردن (و حتی اندیشیدن) نمی شه.

نه، مطلقا ربطی نداره. لطفا حالا که گفتید برید راجع به بازگشت به آینده تحقیق کنید و هر گونه مساله ی ضد ایرانی (یا با تخفیف اسلامی، اگه بازم قاطی نمی کنید) رو از توش در بیارید.

پ.ن: من سعی کردم در رابطه با تاپیک صحبت کنم، اگه مدیر بخش تشخیص دادن که صحبتم زیادی سیاسیه تذکر بدن تا پاک کنم.

پ.ن 2: شما (اینگلیش لرد عزیز) اصلا، به هیچ صورت و طریقی نمی خواید به محتوای پست ها و شکل بحثتون دقت کنید. حتی شک دارم به محتوای صحبت های مخالفینتون هم چندان توجهی داشته باشید، اصلا اینطور بحث رو نمی پسندم.

Last edited:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31

نه متاسفانه هیج ربطی نداره! (در راستای پست دوک عزیز)

توی Matrix اشاره های آشکار مذهبی هست که میشه به صهیونیسم هم ربطش داد , مثلا اسم Zion / صهیون (تازه اگه بخوایم کلی قضاوت کنیم فیلم می تونه مربوط به مسیحیت هم باشه, مثلا اسم ترینیتی قطعا اتفاقی نیست و تا جایی که می دونم هم فقط به مسیحیت مربوطه) ... حالا بحثی رو این نیست؛ مثال در مورد Matrix خیلی زیاده, اینا رو گفتم که مقایسه کرده باشم با مثال شما. سوال من ساده اس: شما که فیلم بازگشت به آینده رو دیدی دست کم یه مثال از دلیلت برای ضد اسلام بودنش بیار. نباید کار سختی باشه!

البته خلاصه داستان رو که با یه سرچ ساده میشه پیدا کرد ...ایشالا که منبع شما لینکی که دادم (یا مشابه اون) نباشه و نظرات شخصی خودت باشه, ولی بازم همخونی کامل مثال های شما و اون لینک بسی جالب توجهه ;)

Last edited:

omath

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر من اسمهاي zion و trinity به معناي طرفداري از مسيحيت و يهوديت نيست بلكه يه معنايي را مي‌رسونند. مثل اينكه اگه اسم يه شخص توي فلان فيلم shia باشه نميتونه برداشت خاصي بكني و بايد به معناش بيشتر دقت بكنيد. داستان اين ربطهاي ترينيتي و صهيون و نيو و ... يه سري اقسام جالب علمي و فلسفيه كه به عنوان نماد ازش استفاده شده و هيچ دليلي نيست بر اينكه اين فيلم طرفدار يهوديت و صهيونيسمه.
از دني عزيز و صاحب تاپيك هم عذرخواهي مي‌كنم.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
به نظر من اسمهاي zion و trinity به معناي طرفداري از مسيحيت و يهوديت نيست بلكه يه معنايي را مي‌رسونند. مثل اينكه اگه اسم يه شخص توي فلان فيلم shia باشه نميتونه برداشت خاصي بكني و بايد به معناش بيشتر دقت بكنيد. داستان اين ربطهاي ترينيتي و صهيون و نيو و ... يه سري اقسام جالب علمي و فلسفيه كه به عنوان نماد ازش استفاده شده و هيچ دليلي نيست بر اينكه اين فيلم طرفدار يهوديت و صهيونيسمه.
از دني عزيز و صاحب تاپيك هم عذرخواهي مي‌كنم.

منم نظر شخصیمو نگفتم اتفاقا ... نه تنها در مورد Matrix بلکه خیلی موارد دیگه ای که ربط داده میشن به خیلی چیزا!! هم به نظر من بی ربطن؛ مثل هری پاتر یا مضحک تر ار همه تام و جری :D

نظر شخصی من اینه که ریشه مضامین اصلی Matrix بین بیشتر فرهنگ ها مشترکه و به فرهنگ یا مذهب خاصی منحصر نمیشه, مثل منجی آخر الزمان یا ارض موعود (که ما بهش میگیم آرمان شهر, غربیا میگن اوتوپیا, یهودیا هم میگن صهیون). استفاده از اسامی خاص هم دلیل مرتبط قلمداد کردن نمیشه ... ولی به هر حال این تئوری ها در مورد Matrix مطرحه و منظور من از اون مثال ها هم این بود که حداقل توی اون فیلم یه اشاراتی وجود داره که میشه درباره ارتباط یا عدم ارتباطش به موضوعات مذهبی بحث کرد.

بگذریم ... اینا فقط مثال بود, بحث تاپیک چیز دیگه ایه
4.gif

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
اینجا چه خبره؟! بحث سیاسی/مذهبی؟!
susel.gif

من همچنان درگیر سیر و سلوک خودم هستم
meditationf.gif
شرمنده که خیلی در ریز بحث شرکت نمیکنم

البته دلیل اصلی اینگونه بحث ها جهل و اصرار در بروز دادن آن هست.
اینکه هر تفکر ناقصی برای بقا احتیاج به دشمن فرضی بسیار قوی داره
و از اون تاسف آور تر هم آن هست که تفکر و روش و منشی ناقص نیست! اما چون درک ما ناقص هست و زحمت تکمیل اون رو هم نمیکنیم برای اثبات اون پیش خودشون و دیگران دست به دشمن تراشی کورکورانه میزنن
به هر حال این حنایی هست که خیلی وقته رنگش رو از دست داده اما همیشه تو هر جامعه افراد کور رنگ هستند که فکر میکنند هنوز هم اون حنا رنگی داره!

برم سراغ کار و زندگی خودم
val.gif

فقط نکته آخر:سکوت از دفاع بی منطق و بدون پشتوانه فکری و علمی خیلی بهتر هست
کسانی که اطلاعات کافی ندارند بهتر هست از همون اصول سکوت استفاده کنند
این عیب نیست که عده ای بدون درک منطقی برای خودشون راه و منشی رو انتخاب کنند
و چون از درک منطقی اون عاجزند فقط اون رو بپذیرند.
وقتی این موضوع عیب میشه که بخوان با افرادی که با منطق (هر نوع منطقی) اون راه رو به چالش میکشند بحث کنند
این علاوه بر اینکه خودشون رو تو راهشون سست میکنه! ممکن هست باعث بشه افراد دیگه هم سست بشند پس همون سکوت بهترین گزینه هست!
bg1.gif

Roodbaraki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک بار مهران مدیری درباره برداشت های مختلفی که از کارهای طنزش به وجود میاد حرف های جالبی گفت که خلاصه ش تا جایی که به خاطر دارم این بود:

1. وقتی میخواهی کسی رو نشون بدی اون فرد باید اهل تهران، شیراز، اصفهان، تبریز یا هر جای دیگه باشه ولی نمیتونه که بی جا و مکان باشه! (در مقیاس جهانی مثل هالیوود اون فرد باید اهل کشوری باشه و حتی دینی داشته باشه)

2. نباید برای هر معنی ساده ای هزار تا تفسیر الکی که به ذهنمون میرسه به زبان بیاریم و باعث دردسر بشیم (مثل تفسیرهای حرکت دست مسعود شست چی و یا به به گفتنش)
در این مورد مدیری مثال جالبی زد و گفت من الان این قلم رو میگذارم روی میز بعضی ها شروع میکنند به تفسیر های آنچنانی!
- یکی میگه قلمش رو گذاشت کنار یعنی اعتصاب کرده
- یکی میگه یعنی الان وقت نوشتن نیست و باید عمل کنیم
- یکی هم میگه این قلم نیست، تانکه!

خیلی وقت پیش هم ابراهیم حاتمی کیا برداشت های عجیب و غریبی که حتی کارگردان و نویسنده هم ازش با خبر نیستند رو مسخره کرد و گفت بعضی ها میان و از من میپرسن منظورت از این کار این بود که مثلا... در حالی که روح من هم از این موضوع خبر نداره :D

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
sangsar-car-3.jpg

//

در حاشیه مراسم جشنواره فیلم تورنتو...

55670361.jpg

Steve McEveety

55670364.jpg

سیروس نورسته

55670396.jpg
55670349.jpg
55670366.jpg
55670373.jpg
55670379.jpg
55670382.jpg
55670379.jpg

من جواب دوستان رو دادم و نسبت به حرفی که زدم اطلاعات کافی دارم..جالبه پست من نیست..:eek:

سلام...

آقا این عکس ها دیده نمی شن، فقط برا من اینطوریه؟ شاید دلیلش اینه که جایی که لینک دادین فیلش تره!

پ.ن: جواب دادین و من دیدم، ولی ربطی به موضوع تاپیک نداشت و لذا جواب ما نبود. اینم اضافه کنم که نشون نمی داد شما از موضوعی که مطرح کردین اطلاع دارین، نشون می داد فیلمی رو که مثال زدین دیدین، اینا با هم فرق دارن. اگه خواستین ادامه بدین در پی ام پیگیر بشد لطفا.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
سلام...

آقا این عکس ها دیده نمی شن، فقط برا من اینطوریه؟ شاید دلیلش اینه که جایی که لینک دادین فیلش تره!
تصاویر رو آپلود کردم..الان دیگه درسته

پ.ن: جواب دادین و من دیدم، ولی ربطی به موضوع تاپیک نداشت و لذا جواب ما نبود. اینم اضافه کنم که نشون نمی داد شما از موضوعی که مطرح کردین اطلاع دارین، نشون می داد فیلمی رو که مثال زدین دیدین، اینا با هم فرق دارن. اگه خواستین ادامه بدین در پی ام پیگیر بشد لطفا.
من جواب مورد نیاز رو دادم..مشکل اینجاست که همه ما با عقل و تجربه محدود خودمون نقد میکنیم(کاری که من نمیکنم).در هر صورت اینو بگم که نیازی نیست در فیلمی به صراحت اشاره به موضوع بشه.امیدوارم این موضوع قابل درک برای همه باشه.

تصاویری دیگر:

http://************/files/iqrvd9w8hetmmx21ztgz.jpg http://************/files/mm0xisc72v9ckej2u4wh.jpg http://************/files/rpbeg4ib2yt66peezgbz.jpg http://************/files/8orffcgkapce58l9898u.jpg http://************/files/z8uh05qokkfrusv5aung.jpg http://************/files/mivnsts28u8asrtus0mx.jpg

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
تصاویر رو آپلود کردم..الان دیگه درسته

سلام...

ممنونم... این Steve McEveety بدون گریم زیاد شبیه ایرانی ها نیست...:cool:
من جواب مورد نیاز رو دادم..مشکل اینجاست که همه ما با عقل و تجربه محدود خودمون نقد میکنیم(کاری که من نمیکنم).در هر صورت اینو بگم که نیازی نیست در فیلمی به صراحت اشاره به موضوع بشه.امیدوارم این موضوع قابل درک برای همه باشه.

No Comment

ZENITH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب مثلا اگه بدبختي ما رو ببينن چه فرقي به حالمون ميكنه جز اينكه هر روز چهره كريه تري ازمون به نمايش در مياد و هر روز در نظر افراد غير ايراني عقب مونده تر ديده ميشيم تا جايي كه حتي گفتن"am from Iran"برامون شرم محسوب ميشه.
مثلا اگه اونا ببينن ميان دلسوزي ميكنن ما رو ميان ور ميدارن ميبرن اونور نجاتمون ميدن؟!
دقت كرديد تا به حال هر چي فيلم ايراني كه جايزه اورده تو فستيوالاشون مربوط ميشده به فقر و بدبختي ايران؟نمونش بچه هاي اسمان.كدوم قسمت بچه هاي اسمان ضد ايران يا ضد اسلام بود؟!اما مورد توجهشون قرار گرفت.چون داشت فقر و فلاكت ايرانو نشون ميداد.حالا با ديدن اون فيلم كه عملا بدبختي ما بود خيلي دل سوزوندن؟
ايران خيلي چيزاش اشفته اس.اصلا ميشه گفت همه چيزش داغونه اما دليل نميشه اين بدبختي رو به همه نشون بديم و به نشون دادنش افتخار كنيم...

کاملآ موافقم همین چند سال پیش اتفاق افتاد

فیلم ( رنگ خدا )

omath

Registered User
لایک‌ها
1
به last_lost عزيز بايد بگم كه خواهشا براي من فيلمي كه فقر ايران را نشون نداده باشه و جايزه هم نگرفته باشه مثال بزن. من خودم مخالف اين نوع فيلمهام ولي ايران بهترشون را نداره اگه دقت كرده باشي. توي خارج از ايران هم اصلا خبري كه تو ميگي نيست بعد از اين فيلمها بلكه بعد از سخنراني‌هاي رئيس جمهور عزيزمون و يا اقدامات تروريستي مسلمانانه كه ديگه شرم مي‌كني بگي ايراني هستي.
دوست خوب با اين استدلال شما احتمالا اون زمون ايتاليايي ها وقتي ويتوريو دسيكا فيلم مي‌ساخته مي‌گفتند اسكار و بقيه‌ي جوايز براي اين تحويلش گرفتن كه بدبختي نشون داده. با اين حساب فيلم دزد دوچرخه از لحاظ داستاني طبق گفته شما تنها بدبختي را نشون داده ديگه. ولي اين فيلم جزو 10 فيلم برتر دنيا از نظر منتقدينه.
اونها اين كارو نمي‌كنن كه بيان ما را بر دارن ببرن اونور چون اين حق را ندارند قاعدتا ولي اين وظيفه‌ي هر انسانيه كه واقعيت را نشون بده. اين كه بعضي كارگردانان از بعضي كشورها اين فيلم را مي‌سازن يا نه جداي از هر چيز به حس ناسيوناليستشون ربط داره. شما مي‌بينيد آمريكايي‌ها خيلي فيلم ضد خودشون ميسازن ولي فرانسه و انگليس كمتر و اين دليلش وطن‌پرستي زيادشونه.

hooman_ronin

Registered User
لایک‌ها
0
به last_lost عزيز بايد بگم كه خواهشا براي من فيلمي كه فقر ايران را نشون نداده باشه و جايزه هم نگرفته باشه مثال بزن. من خودم مخالف اين نوع فيلمهام ولي ايران بهترشون را نداره اگه دقت كرده باشي. توي خارج از ايران هم اصلا خبري كه تو ميگي نيست بعد از اين فيلمها بلكه بعد از سخنراني‌هاي رئيس جمهور عزيزمون و يا اقدامات تروريستي مسلمانانه كه ديگه شرم مي‌كني بگي ايراني هستي.
دوست خوب با اين استدلال شما احتمالا اون زمون ايتاليايي ها وقتي ويتوريو دسيكا فيلم مي‌ساخته مي‌گفتند اسكار و بقيه‌ي جوايز براي اين تحويلش گرفتن كه بدبختي نشون داده. با اين حساب فيلم دزد دوچرخه از لحاظ داستاني طبق گفته شما تنها بدبختي را نشون داده ديگه. ولي اين فيلم جزو 10 فيلم برتر دنيا از نظر منتقدينه.
اونها اين كارو نمي‌كنن كه بيان ما را بر دارن ببرن اونور چون اين حق را ندارند قاعدتا ولي اين وظيفه‌ي هر انسانيه كه واقعيت را نشون بده. اين كه بعضي كارگردانان از بعضي كشورها اين فيلم را مي‌سازن يا نه جداي از هر چيز به حس ناسيوناليستشون ربط داره. شما مي‌بينيد آمريكايي‌ها خيلي فيلم ضد خودشون ميسازن ولي فرانسه و انگليس كمتر و اين دليلش وطن‌پرستي زيادشونه.

بزرگترینشون که فیلم طعم گیلاس باشه با جایزه نخل طلا

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
ببخشید قرار بود اینجا در مورد لینک دانلود فیلم سنگسار ثریا صحبت شود انگار
تورنت خبری نیست؟

iman_emd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام کسی لینک دانلودشو نداره ؟؟