• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فیلم سینمایی هابیت

fardin78

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان توی سایت ایران فیلم دیدم که این فیلم رو با کیفیت HD گذاشته بود و میگفت کیفیتش ده برابر 1080 هست و وقتی من حجم فیلم رو دیدم باور نکردم. حجم فیلم 34 گیگابایت بود.
باورتون میشه؟!؟!
میخواستم ببینم که آیا تا بحال کسی دانلود کرده؟ خیلی کیفیتش فرق میکنه؟

Sent from my C6602 using Tapatalk

hd2

Registered User
لایک‌ها
83
دوستان توی سایت ایران فیلم دیدم که این فیلم رو با کیفیت HD گذاشته بود و میگفت کیفیتش ده برابر 1080 هست و وقتی من حجم فیلم رو دیدم باور نکردم. حجم فیلم 34 گیگابایت بود.
باورتون میشه؟!؟!

سلام.
من 50 گیگ هم دارم.کیفیتش خداست البته باید در تلویزیون 3d ببینید و سیستم صوتی خفن .انگار تو فیلم هستی.فوق العادست.

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
باورتون میشه؟!؟!

سایتای ایرانی چه چیزای خنده داری می نویسن :general208:، خب 34 گیگ نسخه Blu-ray Remux این فیلم هست که مجموعا با اضافات فیلم و صدای دوبله به زبان های دیگه حدودا میشه 46 گیگابایت ( همون بلوری 50 گیگ ) که کیفیتش هم 1080P هست منتهی با بیت ریت بالای 20 مگابیت

پرهیـزگار

Registered User
لایک‌ها
75
ببینید از یک کتاب بی ارزش دوزاری بی محتوا چگونه چند فیلم چندصد میلیون دلاری ساخته اند و مغز مردم جهان را شستشو می دهند!
آن وقت ما که چنین تاریخ و ادبیات غنی و این همه داستان های اموزنده قرانی داریم بیکار نشسته ایم.
بهتر است استاد سلحشور هر چه سریعتر وارد گود شوند
مسلما با ساخته شدن داستان های زیبا و جذاب قرآنی٬ هابیت و امثالهم که آموزه های کابالا و صهیونیستی را ترویج می دهند چون غباری در هوا محو خواهند شد و تاثیرات شیطانیشان نابود خواهد گشت.

پرهیـزگار

Registered User
لایک‌ها
75
سایتای ایرانی چه چیزای خنده داری می نویسن :general208:، خب 34 گیگ نسخه Blu-ray Remux این فیلم هست که مجموعا با اضافات فیلم و صدای دوبله به زبان های دیگه حدودا میشه 46 گیگابایت ( همون بلوری 50 گیگ ) که کیفیتش هم 1080P هست منتهی با بیت ریت بالای 20 مگابیت
نسخه 3gp این فیلم هم ارزش دیدن ندارد چه برسد به بی لو رای ریموکس و هاش دی

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
نمیدونین نسخه جدیدش کی ساخته میشه؟

ansar313

Registered User
لایک‌ها
291
هر کس این فیلم را ببیند به اسلام و انقلاب خیانت کرده است.

md70

Registered User
لایک‌ها
2,570
هر کس این فیلم را ببیند به اسلام و انقلاب خیانت کرده است.

خب برادر عرزشی این فیلمو که خود عزت تی وی هم میخواد پخشش کنه ، اون چی محسوب می شود ؟؟ عایا ضرغامی هم دست نشانده ی دژمن هست ؟؟:general711:

ansar313

Registered User
لایک‌ها
291
خب برادر عرزشی این فیلمو که خود عزت تی وی هم میخواد پخشش کنه ، اون چی محسوب می شود ؟؟ عایا ضرغامی هم دست نشانده ی دژمن هست ؟؟:general711:
اشتباه شد.
می خواستم این پست را در تاپیک
قسمت دوم فیلم ضد ایرانی 300 اکران شد
ارسال کنم که اشتباهی اینجا ارسال کردم.
البته این فیلم را نیز ما به هیچ وجه قبول نداریم.

بالا