• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فیلم ضد ایرانی درباره دختر چادری که خون آشام شد، جایزه جشنواره نیویورک را برد ( + پوسترفیلم)

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251
چرا اینقدر تعصب نشون میدید؟مگه به چه چیزی توهین شده؟متاسفانه ما شدیم یه مملکت متعصب که به همه چیز حمله میکنیم.شاید بدون منظور این فیلم رو ساخته باشن.
در واقع من فکر میکنم مردمی که مثل گرگ هم دیگه رو میدرند کمتر از خون آشام نیستند.حالا چه با چادر چه بی چادر.چه مرد چه زن.

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251
میشه یکی بگه فقط به دلیله اینکه یه دختره چادری شده خون آشام این فیلم ضد ایرانی تلقی میشه، یا دلیل دیگ ای هم داره؟
یعنی الان ایران بخواد فیلم خون آشام بسازه بازیگرایی که نقش خون آشام رو بازی میکنن حتما باید مرد باشن زن باشن میشه ضد ایرانی؟ :|
آیا دختره چادری نمیتونه خون آشام بشه؟ فقط دخترای بی حجاب میشن؟ :|
اگه خون آشام ها اول آدم بودن بعد شدن خون آشام پس یا دخترای چادری آدم نیستن یا خون آشام ها اول آدم نبودن :|
دوستان فیلم رو ندیده قضاوت نکنید، خون آشام شدن یه دختره چادری دلیلی بر ضد ایرانی بودن نیست :)
موفق باشید
من با نظر شما کاملا موافقم

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251
اگه جایزه نبره باید تعجب کرد!! :)
هر چقدر میخوان فیلم ضد ایرانی بسازن! ایران روز به روز داره قوی تر میشه و اونا هم روز به روز دارن ضعیفتر میشن، فقط دارن دست و پا میزنن که نجات پیدا کنن. :)
من منظورتونو نمیفهمم کدوم قوی تر شدن رو میگید؟شاید ما مشکل چشم داریم که نمیبینیم.یا شما دچار توهم هستید.

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
من منظورتونو نمیفهمم کدوم قوی تر شدن رو میگید؟شاید ما مشکل چشم داریم که نمیبینیم.یا شما دچار توهم هستید.
مملکتی که عرب رو ،،،خور میدونه ولی امامان عرب رو میپرسته کارش از توهم گذشته!

Sent from my A5300 using Tapatalk

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
خود فیلم که کیفیت رو مالید به دیوار!...اما ببینید چقدر این **** بین ایرانیان اونور آبی خوش درخشیده که مجبورن کسایی رو بیارن تو فیلم که اصلا لهجه و مشکل تکلم ندارن
در ضمن فیلم در مورد مواد مخدر و اثراتش رو جامعست چادر این وسط حکم هویج رو داره الکی کاسه داغتر از آش نشید
استارتر اول فیلمو ببین بعد بکوبش!

بالا