دوستان فیلم رزیدنت 3 آمده.... شماره 2 که خیلی با حال بود.... فیلم دنیای زیرزمین هم 1 و 2 بد نیست
Muhammadinfo کاربر فعال علم و دانش کاربر قدیمی پرشین تولز تاریخ عضویت 7 فوریه 2006 نوشتهها 2,000 لایکها 72 سن 41 22 می 2006 #1 دوستان فیلم رزیدنت 3 آمده.... شماره 2 که خیلی با حال بود.... فیلم دنیای زیرزمین هم 1 و 2 بد نیست
SoheilStar Registered User تاریخ عضویت 8 آپریل 2005 نوشتهها 2,849 لایکها 34 سن 41 محل سکونت Karaj 22 می 2006 #2 دیگه اینقدر قشنگ نیست که بخوای براش تاپیک جدا باز کنی من هم 1-2 اویل را دیدم هم 1-2 زیر زمین
Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها تاریخ عضویت 20 جولای 2004 نوشتهها 10,341 لایکها 1,210 محل سکونت رشت 22 می 2006 #3 evil 3اومده كي داره منم مي خوام
Hoomaan کاربر قدیمی پرشین تولز کاربر قدیمی پرشین تولز تاریخ عضویت 15 فوریه 2005 نوشتهها 277 لایکها 57 محل سکونت شیکاگو , ایالات متحده Posts: 17,859 23 می 2006 #4 این بنده خدا مثل اینکه تو عمرش فیلم خوب ندیده . آخه رزیدنت اویل هم شد فیلم. فقط اون بازیگر زنش خوب بود اسمش چی بود ... خواهر میلاوویچ ! جلوه های ویژه اش هم خوبه اما چند سال دیگه جذاب به نشر نمی یاد. مثل جنگ ستارگان که زمان خودش شاهکار بود اما حالا که نگاه می کنی خنده ات می گیره !
این بنده خدا مثل اینکه تو عمرش فیلم خوب ندیده . آخه رزیدنت اویل هم شد فیلم. فقط اون بازیگر زنش خوب بود اسمش چی بود ... خواهر میلاوویچ ! جلوه های ویژه اش هم خوبه اما چند سال دیگه جذاب به نشر نمی یاد. مثل جنگ ستارگان که زمان خودش شاهکار بود اما حالا که نگاه می کنی خنده ات می گیره !
Muhammadinfo کاربر فعال علم و دانش کاربر قدیمی پرشین تولز تاریخ عضویت 7 فوریه 2006 نوشتهها 2,000 لایکها 72 سن 41 23 می 2006 #5 به نقل از Hoomaan : این بنده خدا مثل اینکه تو عمرش فیلم خوب ندیده . کلیک کنید تا بازشود... نه این فیلمه به من خیلی حال داد مخصوصا بعد که بازیهاشو چند سال پیش بازی کردم. آخرشم معلوم نیست که با چشاش آدم میکشه یا با ...... بلید هم بد نیست.چند روز پیش تازه شماره 3 را دیدم. یک کم مزخرف بود 2ش باحالتر بود
به نقل از Hoomaan : این بنده خدا مثل اینکه تو عمرش فیلم خوب ندیده . کلیک کنید تا بازشود... نه این فیلمه به من خیلی حال داد مخصوصا بعد که بازیهاشو چند سال پیش بازی کردم. آخرشم معلوم نیست که با چشاش آدم میکشه یا با ...... بلید هم بد نیست.چند روز پیش تازه شماره 3 را دیدم. یک کم مزخرف بود 2ش باحالتر بود