باشه من با شما بحث نمیکنم دیگه.شما کلا با جنس مرد مشکل دارید.حرف شما درسته و شما راست میگید.من از شما عذرخواهی میکنم.دخترا همشون شوهر میرن و مردا می ترشن.
موفق باشید
دوست عزیز من کی همچین حرفی زدم!
همین آقای سعادت حرف منو گرفت!
من نمیدونم شما یا از خانوما ضربه خوردی یا کلا موقع جواب دادن پستات عصبانی بودی از جایی سر پستای من اصلا فکر نکرده جواب دادی وگرنه من همچین چیزی به هیچ وجه منظورم نبوده و نیست!
اگه شما دعوا داری با من ،من اصلا با شما دعوا ندارم دوست عزیز!!!
یه خورده واقع بینانه نگاه کنین و منصافنه نظر بدین تا به یه جایی برسه این بحثتون!
اسپرینگ خانم من حرفای شما رو تایید میکنم و به نظر من کاملا درست میگین منتها مساله سر تعداد نیست که مثلا اگه 10 تا دختر هست پسر 6 تاش هست :دی بحث همون ایده آل ها و شرایط که گفتین هست از این جهته که واقعا شوهر کمه واسه دخترا ولی نه از نطر تعداد جنسیت !!! واقعا پسری که شرایط تشکیل زندگی رو داشته باشه توی این مملکت کم شده شرایطی مثل خونه و ماشین و اخلاق و کار و تحصیل و ... و کمتر دختری هست که خواستگار نداشته باشه منتها طرف آخرش یه مشکلی داره یا پول نداره یا کار نداره یا از نظر تحصیلی به هم نمیخورند یا اخلاق نداره و ...
البته از اون ور واسه ما پسرا هم دختر خوب کم شده ولی به نظر من به خاطر شرایط و قرهنگ جامعه ایران این بحران بیشتر خودشو واسه دخترا نشون میده و دخترا ضربه اصلی رو میخورند
ممنون دقیقا منظورم همین چیزایی بود که گفتین!
من که گفتم بازم میگم تعداد مجردا زیاد شده الان به خدا همون قدر که دختر تحصیل کرده ی مجرد من میشناسم همون قدرم پسر مجرد و تحصیل کرده میشناسم! طرف 27 28 سالشه چند ساله دانشگاهش تموم شده شاغلم هست ولی اصلا طرف ازدواج نمیره دخترم با همین شرایط میشناسم!
ایده آل ها عوض شده!دیگه مثل زمان پدر مادرامون نیست که طرف به محض شاغل شدن با جیب خالی ازدواج میکرده!
من کاملا قبول دارم که پسرا واقعا شرایطشون برای تشکیل خانواده سخت شده از اون قانون ها و سنت های من درآوردی ازدواج مثل مهریه بگیر تا خرج بالای مراسم عروسی!
ولی از طرف دیگه هم من به شخصه واقعا میبینم خیلی از پسرا هم توانایی پذیرفتن مسئولیت زندگی مشترک رو ندارن و دنبال دختر مناسب میگردن یا اینکه طرف آدم واقعا پاکی نبوده قبل ازدواج و انتظار داره پاکترین دختری که مد نظرشه باهاش ازدواج کنه!
واقعا اگه بخواید منصفانه به این قضیه نگاه کنین میبینین که هر دو طرف سنشون داره میره بالتر و بالاتر و خیلی ها هنوز ایده الشون رو پیدا نکردن!
-------------------------------------
بچه ها بزارید بحثو به یه جای درست و درمون برسونیم فقط منطقی جواب بدین!