
اگه میخواید یه مرغ سوخاری باحال داشته باشید که از خوردنش سیر نشید این مراحل رو برید
من اول مرغ رو میزارم اب پز میشه.بعد درش میارم میزارم یه کمی خنک بشه
پودر اماده بنیه رو با کمی اب اماده میکنم یا اگه نداشتین مخلوط ارد و تخم مرغ و شیر که گفتم رو اماده کنید
بعد این بلغور های ذرت هست یا همون کورن فلکس که با شیر تو صبحونه میخورن
من طعم عسلی یا ساده اشو میگیرم با دستم خرد میکنم میریزم روی اون پودر panko تایلندی که گفتم قاطیشون میکنم:cheff:
حالا میایم سراغ مرغ
مرغ هار و اول میزنم تو مایه بنیه بعد تو اون پودر سوخاری که با کورن فلکس قاطی کردم میزنم و میندازم تو اون شیر جوش که گفتم .باید روغن رو در حدی بریزید که مرغ توش شناور بشه
اندازه شیر جوش من جوری که هر دفعه مثلا دو تا فیله مرغ توش جا میشه
واسه میگو هم بعد تمیز کردنش و رگ در اوردنش
بزنین تو مایه بنیه بعد بخوابونین تو پودر سوخاری بعد سرخش کنید

:happy:
زندگی به کامتون