esipersiantools
Registered User
- نوشتهها
- 879
- لایکها
- 114
سلامیه دموی فارسی بفرستین ببینم اگه چند تا باشه بهتره
مرسی
ارسال شد.
سلامیه دموی فارسی بفرستین ببینم اگه چند تا باشه بهتره
مرسی
سلام,بله دقیقا همون نسخه اورجینال انگلیسی است فقط ما فارسی کردیمسلام
آیا همه امکانات و زیر قالب های این مجموعه در فارسی شده آن موجود است؟
مثل این
http://demo.qodeinteractive.com/bridge3/
سلام دوست عزیزخیلی زیباست!
یه سوال دوست گرامی که من میخوام یه فروشگاه اینترنتی باز کنم و میخواستم ببینم این قالب برای مثلا یه سایت که تحت php نوشته شده هم قابل استفادس؟
تخفیف پرشین تولز ندارید؟![]()
سلام دوست عزیز
بله قابل استفاده است اما برای فروشگاه قالب بلازوک مناسب تره ادرسش در امضام و سایت خرم نت ,قیمت با تخفیف زدم
سوالی بود در خدمتم
بله ,برای فروشگاه پیشنهاد بنده به شما دوست عزیز بلازوک هستش(البته قالب بی هم میشه ! اما بلازوک مختص فروشگاهی است) لینکش در امضامه,میتونید در سایت خرم بصورت انلاین پرداخت و دانلود کنید.(قیمتشم خیلی مناسب زدم[emoji4] )پس میریم سرغ همون بلازوک!
سپاس و مزاحم میشم...![]()
بله ,برای فروشگاه پیشنهاد بنده به شما دوست عزیز بلازوک هستش(البته قالب بی هم میشه ! اما بلازوک مختص فروشگاهی است) لینکش در امضامه,میتونید در سایت خرم بصورت انلاین پرداخت و دانلود کنید.(قیمتشم خیلی مناسب زدم[emoji4] )
بازم سوالی داشتید,خوشحال میشم بپرسید
با درود
چیز خاصی نیاز نیست!یه قالب میخوام بخرم دارم 60 تا پست گذاشتم!
آخرین سوال که به نظرتون واسه فروشگاه سایت با چی نوشته بشه بهتره؟
از این اسکریپت های آماده اسفاده کنم بهتره یا چیز دیگه...
منظورم اینه واسه اینکه از این قالب بدون مشکل و راحت استفاده کنم چی کار کنم!![]()
چیز خاصی نیاز نیست!
فقط وردپرس رو نصب میکنید و بعد قالب بلازوک رو نصب کنید و شروع بکار میکنید .به همین راحتی
اوکی ممنونم . من قالب رو حدود دو ماه پیش ازتون خریداری کردم . الان نسخه جدید قالب رو می خوام . باید چیکار کنم ؟؟نسخه جدیده,کاملا فارسی سازی شده و دموهارو کامل داره,
روش خرید؛پرداخت و دانلود انلاین روی سایت خرم نت(لینک خرید پست اول)
پاسخ پ.خ شداوکی ممنونم . من قالب رو حدود دو ماه پیش ازتون خریداری کردم . الان نسخه جدید قالب رو می خوام . باید چیکار کنم ؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید . پیام خصوصی هم دادم ...
سلامسلام . داداشی من آپدیت جدید bEtheme رو می خوام . لطفا زود جواب بده داداشی بدجوری لازم دارم
الان 4 روزه هی دارم پیام میدم . شماره تماسی چیزی بده باهم در ارتباط باشیم خوب .....