• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قبل از خرید امنیا (تجربیات من با امنیا ای 900

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
با سلام دوستان عزیز

مطالب زیر حتما قبل از خرید امنیا حتما بخونید این مطالب منحصرا توسط من ( س.مهدی. ش)تدوین شده
متن کامل در تایپیک بعدی بصورت نقل قول
---------------
تمام موارد ذکر شده منحصرا در امنیا i900 هست و ممکنه این موارد در گوشی های دیگر یا ppcهای دیگر هم وجود داشته باشه اما من صرفا فقط در امنیا بررسی کردم .بهتر ---> در مورد گوشی های دیگر نیز این موارد بررسی شود

من چند روز پیش قصد خرید پاکت پی سی داشتم اما با توجه به مطالب موجود در اینترنت به جایی نرسیدم و اخر یک امنیا omnia i900 خریدم

به هر حال من خیلی قصد داشتم این نکات قبل خرید بدونم اما تو اینترنت بیشتر ادم سر درگم میشه یکی خوب نوشته یکی بد یکی هم ... یکی نوشته اینطوره اونیکی نوشته واقعا اینطوره و از این حرف... .

اما این تجربیات و مشاهدات شخص من از امنیا است امیدوارم قبل خرید بدردتون بخوره و مثل من گیج نشید

این تایپیک بروز میکنم اگر چیز جدید دیدم پس قبل خرید چکش کنید حتما

اگر کسی هم چیزی میدونه که نانوشته هست بگه حتما تا به بقیه کمک بشه اگر سوالی هم هست در موردش بفرمایید جواب میدم

----

معایب امنیا

1. دوربینش کاملا کیفیت 5 نیست مثلا فکر کنید 4 مگا پیکسل هست البته عکس هایی خوبی میگیره اما در مقایسه با ان 95 کمتره کیفیتش در فیلم برداری هم همینطور انتظاره ادم بیشتر هست ازش

2. حالت آفلاین که در نوکیا موجوده یا در سونی اریکسون با نام فلای مود (fly mode) در این گوشی یک عیب بزرگ هست

ببینید اگر سیم کارت شما درخواست پین کدش فعال باشه در گوشی نوکیا یا سونی اریکسون با رفتن به حالت آفلاین یا فلای مود هنگام برگشت به شبکه براحتی برمیگردید و پین کد سیم کارت نیاز نمیشه فقط وقتی گوشیتونو خاموش و روشن کنید پین کد میخواد اما در این گوشی

با هر بار رفتن به حالت افلاین موقع برگشت باید پین کد بزنید یا اینکه کلا بی خیال بشید و درخواست پین کد سیم کارتتونو خاموش کنید

که این یک عیب بزرگه چرا خوب مربوط میشه به کنتر سیم کارت ها که اگر نمیدونید بدونید تا 4000هزار بار میتونید سیم کارتتونو خاموش روشن کنید بعدش میسوزه و باید برید مخابرات عوضش کنید

فکر کنید اگر در یک روز فقط 2بار گوشی بخواهید خاموش روشن یا فلای مود کنید چی میشه

3.صفحه تاچ اسکرینش در زیر نور افتاب اصلا معلوم نیست اینکه میگم اصلا یعنی حتی 15 درصد هم قابل مشاهده نیست مثلا با ان 95 در زیر نور مستقیم آفتاب میشه تا 35 درصد صفحه را براحتی دید اما در این گوشی با حداکثر وضوح صفحه هم بزا هیچی نمیشه دید

4. حالت تنظیم زنگش به صورت دلخواه و قابل شخصی سازی نیست فقط میشه از بین 4حالتی که خودش داره یکیرو انتخاب کرد که سامسونگ از قدیما این ایراد داشت از زمان n500 تا t400 که من داشتم همین مشکل بود فقط 4 خالت ( زنک - افزایشی- ویبره و زنگ- ویبره بعد زنگ- ساکت)

5. مشکل بعدی تاچ اسکرین اون هست در 4 مدلی ( 8 و 16 گیگ) که من دیدم همشون در بهترین حالت و تنظیم شده ترین حالت تاچ اسکرینشون دارای 1میلیمتر خطا به سمت راست صفحه هست یعنی دقیقا جایی که میخوای کلیک کنی باید یک تا 9/0 میلیمتر کنارش بزنی تا عمل کنه

6. الان در بازار چندین مدل از گوشی موجوده که حتی گاهی خود فروشنده ها هم نمیدونن برخی بالاش نوشته 8 گیگ و برخی نه همشونم اصله البته فرقشو تو سایت سامسونگ قسمت امنیا میتونید ببینید اینم مطلبی که تو اینترنت من دیدم خیلی ها توجه نداشتند و بعد از خرید وقتی یه جایی یا دست کسی میدیدند میگن چرا مال ما نوشته نداره

7. بزرگترین مشکل سامسونگ از قدیم این یکی بود انتن دهی بد یا کاذب زمان t400 و x640 که من خودم داشتم انتن دهی ضعیفی داشتند این مشکل در امنیا و کلا بقیه مدل های سامسونگ هنوزم وجود داره

مثلا در نقطه با ان 95 حدود 70 تا 90 درصد انت داری اما با امنیا در حدود 30 درد داری یا اصلا نداری گاهی هم نشون میده انتن نداری اما براحتی زنگ میخوره و صحبت میکنی ( انتن دهی کاذب یا بهتر بگم عدم نمایش صحیح درصد فرکانس) البته و صد البته آنتن دهی نوکیا بهتر از سامسونگ و شاید هم این مربوط باشه به اینکه شبکه ایران نوکیا و زیمنس طراحی کردن (دقیق نمیدونم) و لی کلا آنتن دهی ضعیفه تو گوشس

8. نکته مهم برای دوستانیکه که موزیک دوست دارند گوش بدهند باتری این گوشی بشدت سریع خالی میشه در واقع در حالت کار با اون در سایتش زده 5 ساعت اما عملا این مدت به 2.5 بیشتر نمیکشه این مورد باز در 3مدل مختلف برای اطمینان خودم چک کردم و مطمئن هستم

9. سیست بلوتوث واقعا مشکل داره با فایل های دریافتیش که البته با نصب نرم افزار مشکل حل میشه

10. سیستم اس م اس هاش هم مثل بالا که اونم با نصب نرم افزار البته حل میشه

-----

مزایای امنیا

خوب معایب اول گفتم تا اونایی که قصد خرید داشتن تا الان بیشتر خواسشون جمع بشه

1. بهترین حسن امنیا قیمت اون در رده پاکت پی سی ها هست

2. امکاناتی که در سیستم دوربینش وجود داره بسیار جالب و قابل تامل هست و عکاسی باهاش لذت بخش میکنه مخصوا قسمت امکان گرفتن عکس از فاصله نزدیک که کار برای دانشجو های راحت کرده تا ازجزوه دوستشون عکس بگیرند و دیگه تو صف کپی طویل دانشگاهها نایستند

3. سیستم منحصر بفرد سامسونگ در مورد سامسونگ ویدج که یه قسمت تاچ اسکرین مخصوص و جالب البته زود براتون کهنه میشه اما اگر گوشی به کسی برای اولین بار میخواهید نشون بدید این قسمت بهترین چیزی هست که تو چنته دارید

4. فلاش قدرتمند

خوب فعلا همینا بود اما به مرور این متن کامل میکنم

توجه کنید قیمت بروز اونم در تاریخ 6تیر 88

8 گیگ کمیاب 400 تا 410 تومان بدون نوشته قلم پلاستیکی

8 گیگ " 410 تا 430 " بالاش نوشته 8 گیگ قلم فلزی و طرح پک اصلی ( گاها با یک رم اضافه )

--

16 گیگ 435 تا 460

قیمت ها متعلق به 6تیر طبقه اول تا دوم پاساژ علاالدین - تهران
هدف از این تایپیک فقط اطلاع رسانی هست نه تایید گوشی خاصی و نه کوبیدن این مدل فقط اطلاع رسانی و بس لطفا به این نکته توجه کنید
دوستان عزیز دقت کنید این متن برای اونایی که هنوز دستگاه نخریدندو باید بدونند که چی به چیه
قصد من کوبیدن این گوشی نیست بلکه فقط اطلاع رسانی یکسری از چیزهایی که داره شاید به نسبت به بقیه مدل ها سرتر هم باشه شاید این عیب ها در بقیه پاکت پی سی ها هم باشه- اما اینجا من امنیا مورد تحلیل قرار دادم اگر قصد خرید دارید حتما مدل های مشابه بررسی کنید

Last edited:

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
متن کامل بالا و تصحیح شده در ادرس ....................موجوده حتما قبل از خرید بخونید برای خودتون میگم حتی اونایی هم که خریدن بخونن ببینن چیز دیگه ای هست که به متن فوق اضافه بشه
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مدیر بخش:
دوست عزیز؛تبلیغ فروم دیگر و لینک دادن به فروم دیگر ممنوع بوده و به شدت برخورد می شه؛اگر متن کامل هست و خودتون نوشتید؛چرا مثل متن اول اینجا کپی نمی کنید؟

Last edited by a moderator:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
با سلام دوستان عزیز

مطالب زیر حتما قبل از خرید امنیا حتما بخونید این مطالب منحصرا توسط من ( س.مهدی. ش)تدوین شده

معایب امنیا

1. دوربینش کاملا کیفیت 5 نیست مثلا فکر کنید 4 مگا پیکسل هست البته عکس هایی خوبی میگیره اما در مقایسه با ان 95 کمتره کیفیتش در فیلم برداری هم همینطور انتظاره ادم بیشتر هست ازش
مطمئن باشید در بین پاکت پی سیها عکسهای بسیار خوبی می گیره؛اما بارها گفته شده که در مورد دوربین پاکت پی سی ها ضعیف عمل می کنند؛شما اگر دوربین بسیاری از پاکت پی سی ها حتی تاچ اچ دی رو ببینید کاملا" نا امید می شید؛
2. حالت آفلاین که در نوکیا موجوده یا در سونی اریکسون با نام فلای مود (fly mode) در این گوشی یک عیب بزرگ هست

ببینید اگر سیم کارت شما درخواست پین کدش فعال باشه در گوشی نوکیا یا سونی اریکسون با رفتن به حالت آفلاین یا فلای مود هنگام برگشت به شبکه براحتی برمیگردید و پین کد سیم کارت نیاز نمیشه فقط وقتی گوشیتونو خاموش و روشن کنید پین کد میخواد اما در این گوشی

با هر بار رفتن به حالت افلاین موقع برگشت باید پین کد بزنید یا اینکه کلا بی خیال بشید و درخواست پین کد سیم کارتتونو خاموش کنید

که این یک عیب بزرگه چرا خوب مربوط میشه به کنتر سیم کارت ها که اگر نمیدونید بدونید تا 4000هزار بار میتونید سیم کارتتونو خاموش روشن کنید بعدش میسوزه و باید برید مخابرات عوضش کنید

فکر کنید اگر در یک روز فقط 2بار گوشی بخواهید خاموش روشن یا فلای مود کنید چی میشه
این مشکل با نصب برنامه فون آلارم به راحتی حله؛ضمنا" شما می تونید به جای پین کد؛از بخش لاک دستگاه استفاده کنید و اونجا رمز بگذارید؛
ضمنا" دوست من خاموش و روشن کردن در حد 4000 بار بکه باعث سوختن سیم کارت می شه رو از کجا متوجه شدید؟منبع معتبری دارید؟
3.صفحه تاچ اسکرینش در زیر نور افتاب اصلا معلوم نیست اینکه میگم اصلا یعنی حتی 15 درصد هم قابل مشاهده نیست مثلا با ان 95 در زیر نور مستقیم آفتاب میشه تا 35 درصد صفحه را براحتی دید اما در این گوشی با حداکثر وضوح صفحه هم بزا هیچی نمیشه دید
این موضوع یکی از مشکلات اساسی این پاکت پی سی هست؛
4. حالت تنظیم زنگش به صورت دلخواه و قابل شخصی سازی نیست فقط میشه از بین 4حالتی که خودش داره یکیرو انتخاب کرد که سامسونگ از قدیما این ایراد داشت از زمان n500 تا t400 که من داشتم همین مشکل بود فقط 4 خالت ( زنک - افزایشی- ویبره و زنگ- ویبره بعد زنگ- ساکت
این مورد در ارتباط با تمامی پاکت پی سی ها صادق هست؛اما با نصب برنامه فون آلارم هم این موضوع رو رفع کرد؛اعم از اینکه زنگ با فرمت ام پی تری رو انتخاب کنید و یا اینکه زنگ و ویبره رو در حالتهای مختلف تنظیم کنید؛
5. مشکل بعدی تاچ اسکرین اون هست در 4 مدلی ( 8 و 16 گیگ) که من دیدم همشون در بهترین حالت و تنظیم شده ترین حالت تاچ اسکرینشون دارای 1میلیمتر خطا به سمت راست صفحه هست یعنی دقیقا جایی که میخوای کلیک کنی باید یک تا 9/0 میلیمتر کنارش بزنی تا عمل کنه

این مشکل عجیبه و من ندیدم؛شاید خطای شما باشه؛به خصوص اینکه شما 4 مدلو امتحان کردید،اما من این موضوع رو احساس نکردم؛باقی دوستن هم در این رابطه لطفا" نظر بدن؛
6. الان در بازار چندین مدل از گوشی موجوده که حتی گاهی خود فروشنده ها هم نمیدونن برخی بالاش نوشته 8 گیگ و برخی نه همشونم اصله البته فرقشو تو سایت سامسونگ قسمت امنیا میتونید ببینید اینم مطلبی که تو اینترنت من دیدم خیلی ها توجه نداشتند و بعد از خرید وقتی یه جایی یا دست کسی میدیدند میگن چرا مال ما نوشته نداره
برای بنده که 16 گیگ رو نوشته؛اما من یادم هست که سریهای اول رو روی گوشی می زدن؛و در سریهای جدیدتر حجم حافظه داخلی روی گوشی نمی خوره(البته این موضوع رو جایی شنیدم و منبع خاصی ندارم و شاید درست نباشه)نظر دوستان دیگه هم لازم هست؛
7. بزرگترین مشکل سامسونگ از قدیم این یکی بود انتن دهی بد یا کاذب زمان t400 و x640 که من خودم داشتم انتن دهی ضعیفی داشتند این مشکل در امنیا و کلا بقیه مدل های سامسونگ هنوزم وجود داره
منظورتون از آنتن دهی کاذب چی هست؟یعنی نشانگر آنتن نشون میده که آنتن دارید در صورتیکه نمی تونید ارتباط برقرار کنید؟
اگر اینطوره که در مورد کاذب بودن و غیر واقعی بودن این نشانگر مخالفم؛اما در مورد اینکه آنتن دهی خوبی نداره ایندستگاه منم موافقم و نشانگر آنتن دستگاه من حتی این موضوع رو نشون می ده؛(خیلی بیشتر از گوشیهای دیگه در همان وضعیت)
8. نکته مهم برای دوستانیکه که موزیک دوست دارند گوش بدهند باتری این گوشی بشدت سریع خالی میشه در واقع در حالت کار با اون در سایتش زده 5 ساعت اما عملا این مدت به 2.5 بیشتر نمیکشه این مورد باز در 3مدل مختلف برای اطمینان خودم چک کردم و مطمئن هستم
من البته در این مورد تنظیماتی انجام داده ام؛اما فقط برای مثال عرض کنم که بنده با 1:15 دقیقه گوش کردن به موسیقی با هدست بلوتوث؛تنها شاهد دشارژ 25 درصد از باطری دستگاه بودم؛من نمی دونم سه مدلی که شما تست کردید از چه رامهایی استفاده می کردند؛ضمنا" تنظیماتی هم در رجیستری و هم در گوشی وجود داره که با انجام اون بیشتر می تونید با یک بار شارژ با دستگاه کار کنید؛
9. سیست بلوتوث واقعا مشکل داره با فایل های دریافتیش که البته با نصب نرم افزار مشکل حل میشه

10. سیستم اس م اس هاش هم مثل بالا که اونم با نصب نرم افزار البته حل میشه
خوب این موارد رو هم که خودتون ذکر کردید؛
مزایای امنیا

2. امکاناتی که در سیستم دوربینش وجود داره بسیار جالب و قابل تامل هست و عکاسی باهاش لذت بخش میکنه مخصوا قسمت امکان گرفتن عکس از فاصله نزدیک که کار برای دانشجو های راحت کرده تا ازجزوه دوستشون عکس بگیرند و دیگه تو صف کپی طویل دانشگاهها نایستند

3. سیستم منحصر بفرد سامسونگ در مورد سامسونگ ویدج که یه قسمت تاچ اسکرین مخصوص و جالب البته زود براتون کهنه میشه اما اگر گوشی به کسی برای اولین بار میخواهید نشون بدید این قسمت بهترین چیزی هست که تو چنته دارید

4. فلاش قدرتمند
با بقیه موارد هم موافقم به غیر از مورد 3؛به نظر من اصلا" جالب نیست؛تا نظر بقیه دوستان چی باشه؛
موفق باشید؛

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
دوست عزیز درسته که همه مشکلات شاید بشه با برنامه هایی حل کرد
اما من اطلاعاتی دادم تا اونایی که هنوز نخریدند بتونند بهتر تصمیم بگیرند
ایا تا بحال این اطلاعت در تایپیکی موجود بود
من خودم امنیا دارم
و قصدم تخریب این گوشی نیست
در مورد 4000بار سوختن سیم کارت میتونید به تایپیک هایی که حدود یکسال پیش همه زدند که چرا سیم کارت های کد 1 سوخته بودند برید و دلیل مدیر ارتباطات سیار بخونید یا در گوگل کنتر سیم کارت همراه اول سرچ کنید
انتن دهی کاذب وقتی اصلا انتن ندارید فول نشون میده و گاهی که دارید هیچی نشون میده مثلا دارید حرف میزنید اما انتن ندارید
شما یک جوری نوشتید انگار قصد دعوا دارید شایدم من اینطور برداشت کردم
بهر حال این ها عیب دستگاه درسته با نصب برنامه برطرف میشه اما برای خیلی ها مهم که خود گوشی این نرم افزرا ها و قابلیت ها رو داشته باشه
در مورد دوربین هم اگر ان95 یا ان 96 داشته باشید یا پاناسونیک مدل اف 600 میبینید که دوربین 5 باید چه کیفیتی داشته باشه البته گفتم دوربین اون عالیه اما به نسبت کنتراست پیکسل باید کیفیت بالاتری بده اونم زیاد نه در حدود همون چند درصد میشه اینو اغماض کرد اما اونایی که دوربین دیجیتال 5 مگا پیکسلی دارند باز بهتر حرف منو درک میکنند ( t450 ciber shot sony
در مورد تاج اسکرین هم که خطا داره من در تایپیک های مختلف قبل خرید این مطلب دیده بودم و بعد از خرید بطور واقعی حسش کردم شاید درصد خطا من زیاد نوشتم و 1 میلیمتر نباشه اما در حدود 6/0 قطعا هست بیشتر دقت کنید در این مورد چون شما ندیدید دلیل بر نبودنش نیست برای تست این مطلب به تلویزیون وصل کنید و امتحان کنید

ضمنا" دوست من خاموش و روشن کردن در حد 4000 بار بکه باعث سوختن سیم کارت می شه رو از کجا متوجه شدید؟منبع معتبری دارید؟

منبعی چیزی براش دارید یا نه ؟

مطلبی در مورد کانتر سیم کارت های همراه اول در پست زیر ( چطور نمیدونید ؟)

http://سیم-کارت-های-سوخته.iranictne...ان-همراه-اول-هیچ-سیم-کارتی-را-نمی-سوزانیم.htm

بخونیدش حتما اگر اطلاعی ندارید

اینجا خلاصه بخونید

سيد علی علويان – رييس پيشين هيات مديره‌ شركت ارتباطات سيار – درباره‌ گزارش‌ هايی از دفاتر خدمات امور مشتركان تلفن همراه مبنی بر سوختن برخی از سيم ‌كارت ‌های تلفن‌ همراه بدون علت خاص كه ظاهرا تاريخ مصرف آن‌ها به پايان رسيده است، اظهار كرده بود: معمولا شركت ‌های ارائه دهنده‌ خدمات تلفن همراه به منظور كنترل و جلوگيری از سوء استفاد‌ه ‌های احتمالی مانند كپی سيم ‌كارت، شمارنده ‌ای (كانتر) در سيم‌ كارت ‌های تلفن همراه در نظر می ‌گيرند، به همين منظور شركت ارتباطات سيار نيز اين شمارنده را برای تعدادی از سيم‌ كارت‌ها از چند سال قبل در شبكه ايجاد كرده كه برای چهل و هشت هزار بار تنظيم شده است.
به گفته‌ وی به عبارت ديگر، بعد از اين تعداد روشن و خاموش شدن يا جابه‌جايی در محدوده‌ مراكز سوييچ مختلف، سيم ‌كارت مربوط غير فعال می ‌شود؛ اگر فرض را بر آن بگيريم كه روزانه به طور متوسط يك دستگاه تلفن همراه ده بار روشن و خاموش يا مجددا در شبكه ثبت شود، در سال در حدود سه تا چهار هزار بار اين تجديد ثبت در شبكه انجام‌ می ‌گيرد
فکر میکنید در روز بین چند bts حرکت میکنید قطعا بیشتر از 20 آنتن حالا 2 بار هم خاموش روشن کنید در روز نتیجه میشه چی ؟

Last edited:

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
اقای مدیر محترم
اینکار شما باعث جلوگیری از اطلاع رسانی هست
پست در اون فوروم رنگی و مجزا و کامل هست اما موقع کپی در این فوروم همش بهم میریزه و وقت زیادی برای درست گردنش میخواد
بهر حال دوستان با درج جمله اول پست اول در گوگل میتونید فوروم مربوطه پیدا کنید
از رقابت نترسید هیچگاه مدیر محترم اگر کارتون خوب باشه مطمئن باشید مشتری از دست نمیدید با این کارا
اون فوروم هم ماله من که نیست بخوام تبلیغ کنم

reza_004

Registered User
لایک‌ها
2
مهدی جان مطالبت عالی بود، بدرد من که خیلی خورد.
همین که زحمت کشیدی و اینها رو نوشتی خودش خیلیه ...
حالا نمی دونم مدیران این فروم چرا اینطور می کنند !
زیاد سخت نگیر !

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
این متن کامل و ویرایش شده بالا البته تمام کادر بندی ها و رنگ بندی ها بهم ریخته
ویرایش شده مجدد در 9تیر ساعت9 شب
با سلام دوستان عزیز

مطالب زیر حتما قبل از خرید بخونید این مطالب منحصرا توسط من ( س.مهدی. ش)تدوین شده
---------------------
تمام موارد ذکر شده منحصرا در امنیا i900 هست و ممکنه این موارد در گوشی های دیگر یا ppcهای دیگر هم وجود داشته باشه اما من صرفا فقط در امنیا بررسی کردم .بهتر ---> در مورد گوشی های دیگر نیز این موارد بررسی شود
---------------------

من چند روز پیش قصد خرید پاکت پی سی داشتم اما با توجه به مطالب موجود در اینترنت به جایی نرسیدم و اخر یک امنیا omnia i900 خریدم
به هر حال من خیلی قصد داشتم این نکات قبل خرید بدونم اما تو اینترنت بیشتر ادم سر درگم میشه یکی خوب نوشته یکی بد یکی هم ... یکی نوشته اینطوره اونیکی نوشته واقعا اینطوره و از این حرف... .
اما این تجربیات و مشاهدات شخص من از امنیا است امیدوارم قبل خرید بدردتون بخوره و مثل من گیج نشید
این تایپیک بروز میکنم اگر چیز جدید دیدم پس قبل خرید چکش کنید حتما
اگر کسی هم چیزی میدونه که نانوشته هست بگه حتما تا به بقیه کمک بشه اگر سوالی هم هست در موردش بفرمایید جواب میدم

---------------
معایب امنیا
1. دوربینش کاملا کیفیت 5 نیست انگار 4.5 مگا پیکسل هست البته عکس هایی خوبی میگیره اما در مقایسه با ان 95 کمتره کیفیتش در فیلم برداری هم همینطور انتظاره ادم بیشتر هست ازش ( توجه کنید کیفیت دوربین 5 بسیار بالاست و فکر نکنید کم هست ولی خوب در حد 5 کامل نیست این نکته در فیلم برداری بیشتر مشهود انگار 4 هست- مثلا میگما منظور عدد میگم بهتر متوجه بشید)
3.صفحه تاچ اسکرینش در زیر نور افتاب اصلا معلوم نیست اینکه میگم اصلا یعنی حتی 15 درصد هم قابل مشاهده نیست مثلا با ان 95 (مثال است) در زیر نور مستقیم آفتاب میشه تا 40 درصد صفحه را براحتی دید اما در این گوشی با حداکثر وضوح صفحه هم باز هیچی نمیشه دید و کلا ادم میمونه
4. حالت تنظیم زنگش به صورت دلخواه و قابل شخصی سازی نیست فقط میشه از بین 4حالتی که خودش داره یکیرو انتخاب کرد که سامسونگ از قدیما این ایراد داشت از زمان n500 تا t400 که من داشتم همین مشکل بود فقط 4 خالت ( زنک - افزایشی- ویبره و زنگ- ویبره بعد زنگ- ساکت)
5. مشکل بعدی تاچ اسکرین اون هست در 4 مدلی ( 8 و 16 گیگ) که من دیدم همشون در بهترین حالت و تنظیم شده ترین حالت تاچ اسکرینشون دارای 1میلیمتر خطا به سمت راست صفحه هست یعنی دقیقا جایی که میخوای کلیک کنی باید 3/0 تا 7/0 میلیمتر کنارش بزنی تا عمل کنه ( البته اصلا مشخص نیست چه با قلم و چه با دست)
6. الان در بازار چندین مدل از گوشی موجوده که حتی گاهی خود فروشنده ها هم نمیدونن برخی بالاش نوشته 8 گیگ و برخی نه همشونم اصله البته فرقشو تو سایت سامسونگ قسمت امنیا میتونید ببینید اینم مطلبی که تو اینترنت من دیدم خیلی ها توجه نداشتند و بعد از خرید وقتی یه جایی یا دست کسی میدیدند میگن چرا مال ما نوشته نداره یا برخی پک ها با کارکیت و شارز فندکی ارائه میشه و برخی بدون اونا
مثلا در نقطه ایکه با n 95 یا k750 حدود 70 تا 90 درصد انتن داری ، با امنیا در حدود 30 درصد داری یا اصلا نداری گاهی هم نشون میده انتن نداری اما براحتی زنگ میخوره و صحبت میکنی ( انتن دهی کاذب یا بهتر بگم عدم نمایش صحیح درصد فرکانس) البته و صد البته آنتن دهی نوکیا بهتر از سامسونگ و شاید هم این مربوط باشه به اینکه شبکه ایران نوکیا و زیمنس طراحی کردن (دقیق نمیدونم) و لی کلا آنتن دهی یکم ضعیفه و دور از انتظاره
8. نکته مهم برای دوستانیکه که موزیک دوست دارند گوش بدهند باتری این گوشی بشدت سریع خالی میشه در واقع در حالت کار با اون در سایتش زده 5 ساعت اما عملا این مدت به 3.5 بیشتر نمیکشه این مورد باز در 4مدل مختلف برای اطمینان خودم چک کردم و مطمئن هستم این مشکل هم وجود داره
9. سیستم بلوتوث واقعا مشکل داره با فایل های دریافتیش که البته با نصب نرم افزار مشکل حل میشه مثلا امکان تایید کردن فایل دریافتی نیست و اگر گوشی در جیب شما باشه و فایلی ارسال بشه کاملا دریافت میشه
10. سیستم اس م اس هاش هم مثل بالا کمی مشکل داره که اونم با نصب نرم افزار البته حل میشه
11. یکی بودن محل شارز و هدفون ( برای اونایی که همیشه موزیک گوش میدن واقعا مشکل سازه موقع شارز نمیشه هدفونشو وصل کرد) البته اینکه خود هدفونشم از سیستم 3.5 میلیمتری استفاده نمیکنه جای بحث جدا داره و تقریبا خوب نیست
12. وقتی گوشی به تلویزیون وصل هست و به قسمت دوربین میرید تصویری که میبینید در تلویزیون کیفیت کامل نداره همینطور
13. نداشتن دکمه مجزای ورود به دوربین
14. این هم شاید بی اهمیت باشه در ظاهر اما میبینید واقعا مهم اونم عدم خروج رم در هنگام کارکردن دستگاه و اینکه حتما باید خاموش بشه و باتریش درآورده بشه
15. ضبط بد صدا در هنگام فیلمبرداری ( کیفیتی در حدود 40 درصد- این عدد فقط مثال و برای درک بهتر )

-----
مزایای امنیا
2. امکاناتی که در سیستم دوربینش وجود داره بسیار جالب و قابل تامل هست و عکاسی باهاش لذت بخش میکنه مخصوصا قسمت امکان گرفتن عکس از فاصله نزدیک که کار برای دانشجو های راحت کرده تا ازجزوه دوستشون عکس بگیرند و دیگه تو صف طویل کپی دانشگاهها نایستند همینطور سیستم نور سنجی و سیستم تشخیص لبخند که واقعا جالب و سرگرم کننده در واقع هیچ وقت از کار با دوربینش خسته نمیشید و همیشه احتمالا باهاش ور میرید حتی گاهی هم ادم دوست داره باز تنظیماتشو مرور کنه
3. سیستم منحصر بفرد سامسونگ در مورد - سامسونگ ویدج - که یه قسمت تاچ اسکرین مخصوص و جالب البته زود براتون کهنه میشه و البته تقریبا غیر کاربردی اما اگر گوشی میخواهید به کسی برای اولین بار نشون بدید این قسمت بهترین چیزی هست که تو چنته دارید
4. فلاش قدرتمند هم از مزیت های اونه
5. ظاهر بسیار شیک گوشی و جنس خوب بدنه
6. . صفحه بسیار بزرگ که در شرایط مطلوبش بسیار چشم نواز و خیره کننده هست و دیدن ویدئو هارو بسیار جذاب میکنه
7. وجود موس نوری بسیار راحت و کارا ( در عکس گوشی دقت کنید دکمه سیاه رنگ در واقع یک موس نوری هست مثل موس لپ تاپ که کاربرد بسیار راحتی داره و کاملا لذت بخش)
8. داشتن کابل تی وی و مشاهده عینا عملیات در تلویزیون که واقعا چیزه خوبیه
9. قابلیت تست کلیه قطعات مثل موس و ویبره و تاچ اسکرین و... با گرفتن کد #*0#*
10. اومنیا برای ریختن فایل ها از پی پی سی به سیستم یا برعکس سریع تر عمل می کنه و با توجه به اینکه پردازشکر بهتر دارد در اجرا هم بهتر عمل می کند
11. برد بلوتوث بهتر و کمی بیشتر از موارد مشابه هست ( در مقایسه با دیاموند 1)

------
مقایسه با سایر مدل ها
در مقام مقایسه شاید بتوان فقط سه مزیت نام برد ( فعلا البته )
1 . قیمت بسیار مناسب
2. توجه به ظاهر مطلوب دور دوربین ( اطراف دوربین) که در گوشی های مخصوصا htc و ایفون اصلا ظاهر مطلوبی ندارند
3. صفحه بزرگ و طراحی شیکتر نسبت به دیاموند 1 و2 و تقریبا اکسپریا

-----
ای کاش داشت
دوربین 8 مگی
امکان تعویض قاب
گیرنده تلویزیون ( البته شبیه چینی ها میشد اونوقت)
یه تایپیک خوب برای معرفی برنامه هاش و کرک که ادم گیج نشه یا فایل خرابه یا کرک کار نمیکنه یا توضیح ندادند چی به چیه و....)
------------
قیمت

توجه کنید قیمت بروز اونم در تاریخ 6تیر 88
8 گیگ ----کمیاب------ 400 تا 410 تومان ---بدون نوشته قلم پلاستیکی
8 گیگ " 410 تا 430 " ------بالاش نوشته 8 گیگ قلم فلزی و طرح پک اصلی ( گاها با یک رم اضافه )
--
16 گیگ 435 تا 460

قیمت ها متعلق به 6تیر طبقه اول تا دوم پاساژ علاالدین - تهران
اگر از این متن استفاده کردید دکمه تشکر بزنید . مرسی .

دوستان عزیز دقت کنید این متن برای اونایی که هنوز دستگاه نخریدندو باید بدونند که چی به چیه
قصد من کوبیدن این گوشی نیست بلکه فقط اطلاع رسانی یکسری از چیزهایی که داره شاید به نسبت به بقیه مدل ها سرتر هم باشه شاید این عیب ها در بقیه پاکت پی سی ها هم باشه- اما اینجا من امنیا مورد تحلیل قرار دادم اگر قصد خرید دارید حتما مدل های مشابه بررسی کنید

در کل اونایی که میخوان پاکت پی سی بخرن و تا 450 هزینه کنن بهترین گزینه و شاید بیشتر از بهتر همین امنیا ای 900 خودمون هست

--------------------------------------------------------------------------------

Last edited:

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
اقا حالا که این مطلب رو نوشتید میشه یه مقایسه هم با f480 سامسونگ بکنید
راستش من قصد خرید دارم اما اصلا حجم 8 یا 16 گیگ به کارم نمیاد
بیشتر دنبال یه گوشی تاچ سریع هستم
با توجه به قیمت مناسب f480 نسبت به امنیا به نظر شما بهتر نیست مون f480 رو بخرم؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
در مقایسه با دیگر پاکت پیسی ها دیوایس خوبیه اما در مقایسه با بعضی اسمارت فون ها نه!
چیزی که منو خیلی اذیت میکرد صحفه نمایش زیر نور خورشید و اینکه تاچ زیاد خوبی برای یه ای ام ای باز نیود. برعکس گوشی ای مثل 5800 که آدم از کار با صحفه نمایش لمسی اون گوشی لذت میبره ....

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اقا حالا که این مطلب رو نوشتید میشه یه مقایسه هم با f480 سامسونگ بکنید
راستش من قصد خرید دارم اما اصلا حجم 8 یا 16 گیگ به کارم نمیاد
بیشتر دنبال یه گوشی تاچ سریع هستم
با توجه به قیمت مناسب f480 نسبت به امنیا به نظر شما بهتر نیست مون f480 رو بخرم؟

شما برو قسمت مشاوره اگه چیزی پیدا نکردی بگو تا راهنماییت کنند بچه ها.

انتخاب های خیلی بهتری از F480 هست.
شما بودجه + نیازهاتو باید بسنجی.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوست عزیز درسته که همه مشکلات شاید بشه با برنامه هایی حل کرد
اما من اطلاعاتی دادم تا اونایی که هنوز نخریدند بتونند بهتر تصمیم بگیرند
ایا تا بحال این اطلاعت در تایپیکی موجود بود
من خودم امنیا دارم
و قصدم تخریب این گوشی نیست
دوست عزیز،
همه می دونن که نقطه قوت پاکت پی سی ها برنامه های زیادی هست که برای این دستگاه موجوده و انعطاف پذیری سیستم عامل؛در واقع مزیتهای نرم افزاری،شما هیچ کسی رو پیدا نمی کنید که پاکت پی سی بخره؛اما برنامه نصب نکنه؛مشکلاتی که در رابطه با امنیا ذکر کردید؛باز اغلب دوستان می دونن که قریب به 80 درصدش در پاکت پی سی های دیگه هم وجود داره که اونها هم با نصب برنامه رفع می شه؛پس شما در مورد امنیا به تنهایی نباید صحبت کید؛شما باید ببینید که پاکت پی سی های دیگه چه قابلیتهایی دارند؛آیا این عیوب در اونها دیده می شه؟
بله اطلاعات شما در تاپیکی به این صورت منسجم نبود؛چون هیچ کس نمی آد پاکت پی سی و موبایل رو با هم مقایسه کنه؛درسته که پاکت پی سی داره به موبایل نزدیک می شه(بیشتر موبایل میشه)اما هدف استفاده از پاکت پی سی نه استفاده از اون به عنوان دوربین و فون و ... بلکه استفاده از اون به خاطر امکانات نرم افزاری و انعطاف پذیری بالای سیستم عامل ویندوز هست؛
بنابراین مقایسه ای که صورت گرفته اگر بین دو پاکت پی سی بود؛اونوقت کار شما بسیار عالی بود؛اما چون با یک گوشی معمولی مقایسه کردید؛در حقیقت به مقایسه پاکت پی سی ها با موبایلها پرداختید(در اغلب موارد مقایسه)

بنده هم نگفتم که قصد شما تخریب این گوشی هست؛شما چند وقت هست که با این دستگاه کار کردید؟بنده صرفا" تجربیات خودم از کار با این دستگاه رو گفتم که اگر مشکلی مشترک نیست پیگیری کنید و یا راه حلها رو بررسی کنید؛شما فکر کردید که من به خاطر طرفداری از امنیا این پست رو زدم؟

در مورد 4000بار سوختن سیم کارت میتونید به تایپیک هایی که حدود یکسال پیش همه زدند که چرا سیم کارت های کد 1 سوخته بودند برید و دلیل مدیر ارتباطات سیار بخونید یا در گوگل کنتر سیم کارت همراه اول سرچ کنید
انتن دهی کاذب وقتی اصلا انتن ندارید فول نشون میده و گاهی که دارید هیچی نشون میده مثلا دارید حرف میزنید اما انتن ندارید
بنده هم خدمتتون عرض کردم که منبع معرفی کنید؛من فکر می کنم که خیلیها این موضوع رو ندونن؛حداقل از دو دوست دیگه ای که پاکت پی سی دارند هم پرسیدم؛این موضوع براشون جالب بود؛
در ارتباط با اون نشانگر هم نکته ای که یادم رفت این هست که علاوه بر اینکه نشانگر آنتن درست عمل می کنه و فقط نسبت به گوشیهای معمولی انتن دهی ضعیفتری داره(حداقل در مورد دستگاهی که من دارم) نشانگر با تاخیر تغییر می کنه؛این تاخیر نه تنها در نشانگر آنتن؛بلکه مثلا" در مورد نشانگر وای فای و یا سایر نشانگر ها هم تا حدودی صادقه و این تاخیر کم و بیش وجود داره؛اما تجربه اینکه مثلا" دو دقیقه اصلا" انتن نداشته باشم و بعد تماس بگیرم و بتونم صحبت کنم رو نداشتم؛شاید انتن داشتم اما نتونستم ارتباط برقرار کنم؛اما بالعکس تا حالا پیش نیومده،

شما یک جوری نوشتید انگار قصد دعوا دارید شایدم من اینطور برداشت کردم
شما اینطور برداشت کردید؛البته ممکنه به خاطر ویرایشی که کردم فکر کرده باشید که دعوا دارم؛که اینطور نیست؛حالا تو لینکهایی که بعدا" بهتون می دم اشاره کردم که برای بار اول فقط به تذکر اکتفا می کنم؛اما اینکه خود شما عصبانی شدید از اون ویرایش و دید منفی نسبت به من گرفتید رو نمی دونم؛
بهر حال این ها عیب دستگاه درسته با نصب برنامه برطرف میشه اما برای خیلی ها مهم که خود گوشی این نرم افزرا ها و قابلیت ها رو داشته باشه
در مورد دوربین هم اگر ان95 یا ان 96 داشته باشید یا پاناسونیک مدل اف 600 میبینید که دوربین 5 باید چه کیفیتی داشته باشه البته گفتم دوربین اون عالیه اما به نسبت کنتراست پیکسل باید کیفیت بالاتری بده اونم زیاد نه در حدود همون چند درصد میشه اینو اغماض کرد اما اونایی که دوربین دیجیتال 5 مگا پیکسلی دارند باز بهتر حرف منو درک میکنند
باز هم همون اشکالی که به گفتهاتون گرفتم اینجا صادقه؛مقایسه پاکت پی سی با گوشیها؛ به نوشته های من دقت کنید؛حتی بنده اشاره کردم که اصولا" پاکت پی سی ها دوربین ضعیف تری نسبت به موبایلها دارند
این پاسخ من در مورد دوربین:
مطمئن باشید در بین پاکت پی سیها عکسهای بسیار خوبی می گیره؛اما بارها گفته شده که در مورد دوربین پاکت پی سی ها ضعیف عمل می کنند؛شما اگر دوربین بسیاری از پاکت پی سی ها حتی تاچ اچ دی رو ببینید کاملا" نا امید می شید؛
همونطور که می بینید منم به ضعیف بودن دوربین پاکت پی سی ها در مقابل موبایلها اذعان دارم؛اما بازهم می گم دوربین امنیا از دوربین خیلی از پاکت پی سی ها سرتر هست؛در خیلی از فرومها به این مورد اشاره شده و حتی عکسها مقایسه شده؛

در مورد تاج اسکرین هم که خطا داره من در تایپیک های مختلف قبل خرید این مطلب دیده بودم و بعد از خرید بطور واقعی حسش کردم شاید درصد خطا من زیاد نوشتم و 1 میلیمتر نباشه اما در حدود 6/0 قطعا هست بیشتر دقت کنید در این مورد چون شما ندیدید دلیل بر نبودنش نیست برای تست این مطلب به تلویزیون وصل کنید و امتحان کنید
این موضوع رو اگر با اتصال دستگاه به تلویزیون دیدید و در مورد هر سه دستگاه این مورد اتفاق افتاده؛پس بنده با توجه به اینکه این کار رو انجام ندادم؛متوجه نشدم؛در حقیقت حساس نبودم نسبت به این موضوع؛اما خوب باید یه کابل گیر بیارم و به تلویزیون وصل کنم؛این موضوع هم جالبه؛اما باز هم می گم؛اندازه گفتن چندان صحیح نیست؛
مطلبی در مورد کانتر سیم کارت های همراه اول در پست زیر ( چطور نمیدونید ؟)

http://سیم-کارت-های-سوخ...زانیم.htm

بخونیدش حتما اگر اطلاعی ندارید

اینجا خلاصه بخونید
این مطلب هم جالبه و من نمی دونستم؛البته هنوز نخوندمش اما با توجه به گفته های پیشین شما باید بخونم؛

اقای مدیر محترم
اینکار شما باعث جلوگیری از اطلاع رسانی هست
پست در اون فوروم رنگی و مجزا و کامل هست اما موقع کپی در این فوروم همش بهم میریزه و وقت زیادی برای درست گردنش میخواد
بهر حال دوستان با درج جمله اول پست اول در گوگل میتونید فوروم مربوطه پیدا کنید
از رقابت نترسید هیچگاه مدیر محترم اگر کارتون خوب باشه مطمئن باشید مشتری از دست نمیدید با این کارا
اون فوروم هم ماله من که نیست بخوام تبلیغ کنم

آقای کاربر محترم؛
این کار شما در اینجا خلاف قوانین هست؛برای اینکه تذکر مدیران در پستهای این تاپیک رو در نظر نگرفتید؛
این کار بنده باعث جلوگیری از اطلاع رسانی است؟اگر شما هم می خواستید اطلاع رسانی کنید؛می بایست اون مطلب رو کامل اینجا عنوان می کردید؛یعنی کامل کردن مطلب اینجا اینقدر سخت بود؟آیا ارائه پست کامل که شما بعد از پستهای اولیه زدید؛مشکل بود؟کاربران دیگه ای هم هستند که در دو یا چند فروم کار می کنند اما هیچ گه کار شما رو انجام نمی دن؛
بله دوستان هم در انتخاب فروم آزاد و مختار هستن؛
می تونم بپرسم چه رقابتی الان وجود داره؟بین یک فروم تخصصی و یک فروم جنرال می تونه چه رقابتی شکل بگیره؟بنده به شما عرض می کنم که فرومی که اتفاقا" دوستان خود من پایه گذار اون بودند و از قضا موفق هم هستند؛به دلیل اینکه مخاطبان خاص خودشو داره برای مخاطبان خیلی هم خوب هست؛اما هیچ وقت هم نمی شه انتظار داشت که مثلا" بازدیدهاش و ترافیکش مثل یه فروم جنرال و به خصوص فرومهای قوی بشه؛
نفس فروم برای من و شما چی هست؟غیر از اینکه نیازهامون رو برطرف کنیم و به دیگران کمک کنیم؟اما جایگاه قوانینی که دوستان وضع کردن کجاست؟آیا فکر می کنید این کار شما درسته؟اگر درسته در این تاپیک (از پست 612 به بعد)پاسخ این کاربر رو بخونید تا متوجه بشید که عده ای هم از این موضوع ناراحت هستند؛

مهدی جان مطالبت عالی بود، بدرد من که خیلی خورد.
همین که زحمت کشیدی و اینها رو نوشتی خودش خیلیه ...
حالا نمی دونم مدیران این فروم چرا اینطور می کنند !
زیاد سخت نگیر !

بنده هم به نوبه خودم از ایشون تشکر می کنم که وقت گذاشتن و این مطلبو نوشتن؛

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
شما برو قسمت مشاوره اگه چیزی پیدا نکردی بگو تا راهنماییت کنند بچه ها.

انتخاب های خیلی بهتری از F480 هست.
شما بودجه + نیازهاتو باید بسنجی.

البته در بخش مشاوره موبایل:D

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
دوست عزیز،
همه می دونن که نقطه قوت پاکت پی سی ها برنامه های زیادی هست که برای این دستگاه موجوده و انعطاف پذیری سیستم عامل؛در واقع مزیتهای نرم افزاری،شما هیچ کسی رو پیدا نمی کنید که پاکت پی سی بخره؛اما برنامه نصب نکنه؛مشکلاتی که در رابطه با امنیا ذکر کردید؛باز اغلب دوستان می دونن که قریب به 80 درصدش در پاکت پی سی های دیگه هم وجود داره که اونها هم با نصب برنامه رفع می شه؛پس شما در مورد امنیا به تنهایی نباید صحبت کید؛شما باید ببینید که پاکت پی سی های دیگه چه قابلیتهایی دارند؛آیا این عیوب در اونها دیده می شه؟
شاید همه این موارد در تمام پاکت پی سی ها باشه اما بهتر با ایجاد تایپیک جدا برای اونا هم این موارد ذکر بشه ضمنادر این تایپیک قصد مقایسه با مدل های دیگر نیست
این موضوع رو اگر با اتصال دستگاه به تلویزیون دیدید و در مورد هر سه دستگاه این مورد اتفاق افتاده؛پس بنده با توجه به اینکه این کار رو انجام ندادم؛متوجه نشدم؛در حقیقت حساس نبودم نسبت به این موضوع؛اما خوب باید یه کابل گیر بیارم و به تلویزیون وصل کنم؛این موضوع هم جالبه؛اما باز هم می گم؛اندازه گفتن چندان صحیح نیست؛
اول لطفا اطلاع پیدا کنید
چون این نکته برای خیلی ها مهمه از جمله خود من
بنده هم خدمتتون عرض کردم که منبع معرفی کنید؛من فکر می کنم که خیلیها این موضوع رو ندونن؛حداقل از دو دوست دیگه ای که پاکت پی سی دارند هم پرسیدم؛این موضوع براشون جالب بود؛
گفتم در اینترنت عبارات کانتر سیم کارت یا کانتر سیم کارت همراه اول چک کنید در سایت روزنامه همشهری بتاریخ حدودا باید 10 تیر سال گذشته هم باشه باز اینجا هم میذارم
--
سيد علی علويان – رييس پيشين هيات مديره‌ شركت ارتباطات سيار – درباره‌ گزارش‌ هايی از دفاتر خدمات امور مشتركان تلفن همراه مبنی بر سوختن برخی از سيم ‌كارت ‌های تلفن‌ همراه بدون علت خاص كه ظاهرا تاريخ مصرف آن‌ها به پايان رسيده است، اظهار كرده بود: معمولا شركت ‌های ارائه دهنده‌ خدمات تلفن همراه به منظور كنترل و جلوگيری از سوء استفاد‌ه ‌های احتمالی مانند كپی سيم ‌كارت، شمارنده ‌ای (كانتر) در سيم‌ كارت ‌های تلفن همراه در نظر می ‌گيرند، به همين منظور شركت ارتباطات سيار نيز اين شمارنده را برای تعدادی از سيم‌ كارت‌ها از چند سال قبل در شبكه ايجاد كرده كه برای چهل و هشت هزار بار تنظيم شده است.
به گفته‌ وی به عبارت ديگر، بعد از اين تعداد روشن و خاموش شدن يا جابه‌جايی در محدوده‌ مراكز سوييچ مختلف، سيم ‌كارت مربوط غير فعال می ‌شود؛ اگر فرض را بر آن بگيريم كه روزانه به طور متوسط يك دستگاه تلفن همراه ده بار روشن و خاموش يا مجددا در شبكه ثبت شود، در سال در حدود سه تا چهار هزار بار اين تجديد ثبت در شبكه انجام‌ می ‌گيرد

آقای کاربر محترم؛
این کار شما در اینجا خلاف قوانین هست؛برای اینکه تذکر مدیران در پستهای این تاپیک رو در نظر نگرفتید؛
این کار بنده باعث جلوگیری از اطلاع رسانی است؟اگر شما هم می خواستید اطلاع رسانی کنید؛می بایست اون مطلب رو کامل اینجا عنوان می کردید؛یعنی کامل کردن مطلب اینجا اینقدر سخت بود؟آیا ارائه پست کامل که شما بعد
من طرفدار اون فوروم نیستم
اما ببینید مطلب رنگی با شکل بندی بهتره یا اینطور یکنواخت و خسته کننده
انتقال مطلب بدلیل ساختار متفاوت اون فوروم به ماله شما مشکل داشت با دایال اپ منم حداقل باید 10 دقیقه وقت میذاشتم برای ویرایشش .کی این وسط ضرر میدید ؟ در حالیکه بودن یک لینک ضرری نداشت
من قانع نمیشم در این مورد بودن اون لینک هیچ عیبی نداشت که هیچ کمک به بقیه بود همین . دیگه خود دانید. این بحث همینجا تموم میکنم

همونطور که می بینید منم به ضعیف بودن دوربین پاکت پی سی ها در مقابل موبایلها اذعان دارم؛اما بازهم می گم دوربین امنیا از دوربین خیلی از پاکت پی سی ها سرتر هست؛در خیلی از فرومها به این مورد اشاره شده و حتی عکسها مقایسه شده؛
واقع بین باشید ما که نمیخواهیم خودمونو گول بزنیم درسته بهترینه در رده PPC ها اما در حد اسمش نیست کیفیت 5 مگاپیکسل باید کمی بیشتر باشه گفتم اختلافشم اونقدر نیست در حد 5/0درصد بیشتر( شاید برای برخی این نکته مهم نباشه اما برای خیلی ها مثل من مهم بود) گفتم با ان96 یا ان95 یا سایبر شات 5 مگاپیکسلی مقایسه کنید بهتر درک میکنید کیفیت 5 چیه حرف شما درست ولی منم میگم کیفیتش 5 کامل نیست کاری ندارم نسبت به بقیه PPC ها بهتره من دارم در حد اسم 5 مگاپیکسل حرف میزنم وگرنه خریدار محترم میتونه تو همین فوروم عکسایی که باهاش گرفتنو ببینه و خودش قضاوت کنه
---------------
گفتم من خودم امنیا دارم - قصدم تخریب امنیا نیست فقط اطلاع رسانی
ببینید من خودم موقع خرید چنین چیزهایی نمیدونستم قطعا هیچکدوم شما هم نمیدونستید ببینید فقط تو تایپیک های کمک برای حل مشکلات بود که میتونستید جسته گریخته این مطالب بدست بیارید و ببینید چی کم داره چی زیاد
این تایپیک برای اونایی که قصد خرید دارند نه اونایی که خریدند و حالا همش اینجا میگن بی انصافی شده اگر بی انصافی خوب مزایا رو هم بگید شما. من که سودی نداره برام
خوب اگر بی انصافی هست برای مدل های دیگر هم اینگونه بنویسید تا خریدار بی چاره بهتر بتونه قضاوت کنه نه اینکه همه جا ورداشتن متن ترجمه یه مجله خارجی که اونم قبل اومدن گوشی تو بازار یه مقاله نوشته بذارند و کپی کنن همونو همه جا
من خودم اچ ت سی تدارم یا ایکس وان وگرنه ماله اونا رو هم حتما مینوشتم
بازم میگم این گوشی از همه لحاظ خوبه ضمنا این اطلاعات فقط برای قبل خرید بدرد میخوره وقتی خریدید دیگه ولش کنید . ( مقایسه قیمتی نمیکنم اما از لحاظ کیفیت میگم)
لطفا بقیه رو هم بچه ها گمراه نکنید
اگر عیبی داره بنویسید برای رعایت عدالت هم جلوش بنویسید در همه پاکت پی سی ها این مشکل هست یا بنویسید در فلان مدل هم این مشکل هست یا نیست
اگر مزیتی هم داره بنویسید و کمک کنید تایپیک مفید باشه نه جای بحث و جدل
که بقیه بتونن قبل خرید بهتر قضاوت کنند و بهتر انتخاب و خرید کنند همین
مرسی

Last edited:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوست عزیز؛بنده قصد تصحیح ذهن شما رو ندارم؛چون من حرفهام رو زدم؛حالا شما اگر سر حرف خودتون هستید؛نظرتون محترم هست؛و البته برای خودتون؛کاربران می تونن قضاوت کنن؛باز هم سفسطه کردن دردی رو دوا نمی کنه؛
شاید همه این موارد در تمام پاکت پی سی ها باشه اما بهتر با ایجاد تایپیک جدا برای اونا هم این موارد ذکر بشه ضمنادر این تایپیک قصد مقایسه با مدل های دیگر نیست
متاسفم که مطلب بنده رو نمی خونید؛اینجا بخش پاکت پی سی هست؛برید تو بخش مشاوره ببینید اگر کسی گفته ما پاکت پی سی رو برای دوربین و یا برای آنتن دهی قوی و صدای قوی و ... می خوایم؛بهش گفتیم که چرا گوشیهای معمولی موبایل نمی خری؟
من در مطلب قبلی عنوان کردم که کسانی که دنبال این موارد هستن؛نباید سمت پاکت پی سی ها بیان؛شما اگر دنبال این موارد هستنید؛از اول اشتباه کردید؛من تو پست قبلی به طور مفصل تو ضیح دادم ،هر خواننده ای که بشینه و پستهای ما رو بخونه متوجه منظور بنده می شه؛
اول لطفا اطلاع پیدا کنید
چون این نکته برای خیلی ها مهمه از جمله خود من
برای بنده و خیلی از کاربران این دستگاه چه در این فروم و چه در فرومهای دیگه این مورد(البته در صورت وجود)قابل تشخیص نبوده و البته همچنان تست این مساله الزامی است؛اما اینکه این مسائل برای شما مهم هست اما مثلا" نرمافزارهای کاربردی پاکتپی سی براتون مهم نیست؛این نتیجه رو به مامی ده که شما دچار اشتباه بزرگی در خرید این دستگاه شدید؛
واقع بین باشید ما که نمیخواهیم خودمونو گول بزنیم درسته بهترینه در رده PPC ها اما در حد اسمش نیست کیفیت 5 مگاپیکسل باید کمی بیشتر باشه گفتم اختلافشم اونقدر نیست در حد 5/0درصد بیشتر( شاید برای برخی این نکته مهم نباشه اما برای خیلی ها مثل من مهم بود) گفتم با ان96 یا ان95 یا سایبر شات 5 مگاپیکسلی مقایسه کنید بهتر درک میکنید کیفیت 5 چیه حرف شما درست ولی منم میگم کیفیتش 5 کامل نیست کاری ندارم نسبت به بقیه PPC ها بهتره من دارم در حد اسم 5 مگاپیکسل حرف میزنم وگرنه خریدار محترم میتونه تو همین فوروم عکسایی که باهاش گرفتنو ببینه و خودش قضاوت کنه
می گم مطالب منو کامل نمی خونید برای همین هست؛تو ضیحات اول این پستم باز به این موضوع هم مربوط می شه؛من هم در این پست و ه در پستهای دیگه گفتم برای چی باید رفت سراغ پاکت پی سی؛برای پوز دادن و یا مواردی مثل دوربین و آنتن دهی قوی و ... نیست که پاکت پی سی می خریم؛هدف اصلی رو بارها در پست قبلی گفتم؛
بچه ها رو من گمراه نخواهم کرد؛دوستان در مورد معایب و مزایای امنیا به اندازه کافی در این فروم خوانده اند؛
بزرگترین معایب این دستگاه درمقابل دستگاههی دیگه مشکل در رزولوشن و پورتهای غیر معمول جهت اتصال به دستگاههای دیگه هست ؛
شما این دو مشکل اصلی رو اصلا" ذکر نکردید؛اینها با چه برنامه ای قابل تصجیج هست؟
اما شما می گید در بیان محاسن از قیمت صرفه نظر باید کرد؟آیا همه مثل شما پولدار هستن که قیمت برایشان مهم نباشد؟قطعا" اینطور نیست؛یکی از موارد مهم همین قیمت هست؛
امیدوارم شما واقع بین باشید و اینقدر تعصبی به قضیه ادامه ندید؛من نمی دونم در همون فرومی که اونجا هم پست زدید چی به شما گفتن؛ولی به جرات می تونم بگم که از این موارد خارج نیست؛
موف باشید.

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
مواردی مثل دوربین و آنتن دهی قوی و ... نیست که پاکت پی سی می خریم؛هدف اصلی رو بارها در پست قبلی گفتم؛
بچه ها رو من گمراه نخواهم کرد؛دوستان در مورد معایب و مزایای امنیا به اندازه کافی در این فروم خوانده اند؛
بزرگترین معایب این دستگاه درمقابل دستگاههی دیگه مشکل در رزولوشن و پورتهای غیر معمول جهت اتصال به دستگاههای دیگه هست ؛
شما این دو مشکل اصلی رو اصلا" ذکر نکردید؛اینها با چه برنامه ای قابل تصجیج هست؟
عزیز مشکل پورت ها و رزولوشن ذکر شده بیشتر دقت کنید اگر نشده خوب چه بهتر شما فرمودید و تایپیک غنی تر شد
دوما خوب من این متن زدم اونایی که شاید مثل من اولین باره میخوان پاکت پی سی بخرن بفهمن
من در نت گشتم در همین فوروم هم همینطور اما
هیچکس ننوشته بود افلاینش مشکل داره ( در متن کامل توضیح دادم)
هیچکس ننوشته بود رمش در نمیاد
کسی ننوشته بود پورت موسیقی و شارژ ش یکیه پس ببینید به اندازه کافی مطمئنا توضیح نبوده
اما شما می گید در بیان محاسن از قیمت صرفه نظر باید کرد؟آیا همه مثل شما پولدار هستن که قیمت برایشان مهم نباشد؟قطعا" اینطور نیست؛یکی از موارد مهم همین قیمت هست؛
بله قیمت مهمه چرا که
اینو نوشتم فردا نگید با این پول دیگه چی میخوای
اخر متنم نوشتم با این هزینه بهترین گزینه و شاید بیشتر از بهتر هم باشه . دقت کنید لطفا
متن کامل که بصورت نقل قول بخونید
ضمنا چرا نرم افزار ها مهم نیست مگه چی گفتم چون خودمم تازه خریدم اصلا نظری در این مورد ندادم پس چطور میتونید بگید این بخشش برام مهم نیست ؟
-------
عزیزان دقیت کنید فقط بیان مشخصات دستگاه اینجا هدف هست بالاخره این دستگاه این امکانات نداره
یکی اسمشو میذاره مشکل
یکی هم میگه مشکلی نیست همه پاکت پی سی ها اینطورن
بحث اصلا این نیست بحث اینه که اقا این امکاناتو نداره یا اینارو داره - دیگه بقیه خودشون میدونن
شاید اگر جایی کسی نوشته بود امنیا نمیشه همزمان اهنگ گوش داد و شارژ کردش یا رمش در حین کار درنمیاد یا صفحه اش اینطوری من نمیخریدم بشخصه پس بیان مطالب فوق ضروری هست
مشکل اینه که الان چون چنین متنی برای دستگاههای دیگر وجود نداره همه فکر میکنند خواندن این متن باعث انصراف خریدار میشه تا اطلاع رسانی بهش شایدم درست باشه و بهتر باشه به همون متن های ترجمه شده جی اس ام مراجعه کرد . نمیدونم.
ضمنا اینم خودش نوعی مشاوره برای خرید هست معنی مشاوره چیه ؟ اینه بگیم اقا چقدر پول داری یا چه امکاناتی میخوای خوب پس اینو بخر؟ فکر نکنم اینطور باشه موقع خرید اکثرا به خیلی پارامترها توجه ندارند و بعدشه که به مشکل برمیخورند .مثلا میگم شاید خیلی ها موقع خرید دقت نکنند که مثلا حالت آفلاین گوشی چطوریه
-----------
به هر حال من امیدوارم این متن بدردتون بخوره و با دقت بیشتر انتخاب و خرید انجام بدید
من بحث اینجا تموم میکنم و فقط اگر سوالی باشه یا نکته ای جواب میدم . مرسی از همه . مرسی از اونایی که تشکر کردن . مرسی از اونایی که متن بدردشون خورد و بهتر انتخاب کردند
یا حق

Last edited:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مرسی دوست عزیز؛امیدوارم که بحثهای ما بتونه برای افرادی که در وضعیت مشابهی قرار دارند؛افقهای تازه ای رو روشن کرده باشه؛

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
این مشکل عجیبه و من ندیدم؛شاید خطای شما باشه؛به خصوص اینکه شما 4 مدلو امتحان کردید،اما من این موضوع رو احساس نکردم؛باقی دوستن هم در این رابطه لطفا" نظر بدن؛

تایید میشه...من هم تا حالا همچین چیزی رو احساس نکردم!!!!!

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
در نسحه جدید 6.5 ویندوز امنیا
ببینید نوشته بهبود دقت تاچ اسکرین
به سایت سامسونگ مراجعه کنید
ضمنا این خطا بین 2/0 تا 7/0 هست ممکنه من اونجا یکیم بیشتر زده باشم

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
فقط با عجله بگم که مجتبی که خود مجتبی از بنیانگذاران و مدیران سایت اچ یو بوده...

pejerz85

Registered User
لایک‌ها
41
اقا من خیلی کم پست میزنم اگه دیگه جوابی ندادم ببخشید.

از دوستانی که می خوان امنیا بخرن اگه تهران هستن "حتما" برن به علائ الدین اونجا بازار یابهای سامسونگ اجازه تست گوشی رو میدن:

من که زیاد تعریف امنیل رو شنیده بودم رفتم اونجا و تست کردم.تاچش با انگشت وحشتناک بود یا نمی گرفت یا اشتباه میرفت در منوهای نزدیک به هم خیلی هم کند.من که اصلا با تاچش در قیاس با اچ تی سی حال نکردم.صفحه هم به نظر من رزولیشن جالبی نداشت(درقیاس با اچ تی سی) و کمی تار بود.اینتر فیسش هم مخصوصا در هنگام چرخش صفحه "جواده".

مشکل تاچ رو با نمایندش (سفتی وکندی تاچ) در میون گذاشتم گفت چون این گوشی ها دم دسته این طوریه.ولی درست نبود چرا؟

چون من یه f480 رو برداشتم تست کردم خیلی خیلی بهتر بود در تاچ.سرعت و حساسیتش خیلی بهتر از امنیا بود با اینکه اون هم دم دست بود.البته بعضی ها میگن f480 خازنیه ولی به نظر من اومنیاهه در هر حال مشکل داشت.

بالا