3.صفحه تاچ اسکرینش در زیر نور افتاب اصلا معلوم نیست اینکه میگم اصلا یعنی حتی 15 درصد هم قابل مشاهده نیست مثلا با ان 95 در زیر نور مستقیم آفتاب میشه تا 35 درصد صفحه را براحتی دید اما در این گوشی با حداکثر وضوح صفحه هم بزا هیچی نمیشه دید
[/B][/COLOR]
تا جایی که من میدونم این مشکل تقریبا برای تمام صفحه های تاچ اسکرین هست و ضعف این تکنولوژیه کلا. اما دیگه 15% هم بی انصافیه.
در مورد دقت صفحه هم تقریبا حق با شماست توی اون گوشی که من امتحان کردم یک چهارم سمت راست و بالای گوشی خیلی مشکل داشت و کلیک ها همون 1 میلیمتر خطار قشنگ داشتن. اما هر چی از اون گوشه دورتر میشم دقتش بهتر میشه. هرچندبار هم تنظیمش کردم توفیری نکرد.
اما دوربینش به عنوان دوربین گوشی اونم پاکت پی سی امکانات فوق العاده ای داره. تقریبا در حد یه دوربین عکاسی معمولی. حتی بیشتر!! مثلا توی دوربین های معمولی و حتی نیمه حرفه ای کمتر دوربینی پیدا میشه که با ایزوی 50 عکس بگیره. یا اینکه امکان پانورامای اتوماتیک داشته باشه.
توی PPC ها هم تنها گوسی که میتونین تنظیمات satturation, white balance, contrast, و نوع فوکوس را دستی تغییر بدین.
یه دلیلی که من از امنیا خوشم اومد همین بود که همیشه یه دوربین نسبتا خوب توی جیبه هست و مجبور نیستم یه RLS گنده رو با خودم همه جا ببرم.
راستی یه چیز هم راجع به سنسور دوربینش. سنسوری که سامسونگ برای این گوشی گذاشته از نوع CMOS هست که مارک هایی معروفی مثل کانن و نیکون این نوع سنسور فقط توی دوربین های حرفه ای استفاده میکنن.
کیفیت دوربینش رو هم با نوکیا مقایسه نکردم اما واقعا عکسای خوبی میگیره. به علاوه رقیبش گوشی مثل HTC هست که هرقدر هم عالی باشه در زمینه دوربین خیلی وضعش خرابه. به نظر من دوربینش از نکات قوت برجسته این گوشیه.