Portre.Ir
Registered User
- نوشتهها
- 2,875
- لایکها
- 1,348
هزینه طراحی همراه با چاپ سایز 35 در 50
شرح قیمت سایز چاپ رو تخته
پرتره معمولی 130 هزار تومان
پرتره عروس 160 هزار تومان
پرتره عروس و داماد 210 هزار تومان
برای چاپ با سایز 50 در 70, مبلغ 50 هزار تومان به مبالغ بالا اضافه می شود.
دوستان من می دم ایران فیلم چاپ می کنه که خیلی گرون می گیره پیشنهاد می کنم, پلن بدون چاپ رو انتخاب کنید و خودتون جای مناسبتری بدید براتون چاپ کنن.
هزینه طراحی بدون چاپ (فایل Jpeg با رزولوشن بالا)
پرتره معمولی 80 هزار تومان بدون چاپ
پرتره عروس 120 هزار تومان بدون چاپ
پرتره عروس و داماد 160 هزار تومان بدون چاپ
برای سفارش, شما عکس مورد نظرتون رو که باید کیفیت قابل قبولی داشته باشه برای من ایمیل می کنید, بعد از تائید کیفیت و واریز وجه, کار طراحی شروع می شه.
مدت زمان انجام طراحی 1 هفته هستش.
کار در سه مرحله برای مشتری ارسال می شه تا در روند کار طراحی قرار بگیره و بدونه که کار در حال انجام می باشد.
مراحل ارسال کار برای مشتری در 30, 60, 90 و 100% هستش که اولین مرحله 3 روز بعد از دریافت وجه ارسال می شه.
در نهایت کار چاپ شده سایز 50 در 70 و همچنین فایل Jpeg با کیفیت بالا, برای مشتری ارسال می شه.
برای دوستان تهرانی به وسیله پیک یا پست پیشتاز ارسال می شه (هزینه به عهده مشتری)
برای دوستان شهرستانی به وسلیه پست پیشتاز یا تیپاکس ارسال می شه (هزینه به عهده مشتری)
سایت پرتره (هنرهای دیجیتال)
[email protected]
پرتره معمولی 130 هزار تومان
پرتره عروس 160 هزار تومان
پرتره عروس و داماد 210 هزار تومان
برای چاپ با سایز 50 در 70, مبلغ 50 هزار تومان به مبالغ بالا اضافه می شود.
دوستان من می دم ایران فیلم چاپ می کنه که خیلی گرون می گیره پیشنهاد می کنم, پلن بدون چاپ رو انتخاب کنید و خودتون جای مناسبتری بدید براتون چاپ کنن.
هزینه طراحی بدون چاپ (فایل Jpeg با رزولوشن بالا)
پرتره معمولی 80 هزار تومان بدون چاپ
پرتره عروس 120 هزار تومان بدون چاپ
پرتره عروس و داماد 160 هزار تومان بدون چاپ
برای سفارش, شما عکس مورد نظرتون رو که باید کیفیت قابل قبولی داشته باشه برای من ایمیل می کنید, بعد از تائید کیفیت و واریز وجه, کار طراحی شروع می شه.
مدت زمان انجام طراحی 1 هفته هستش.
کار در سه مرحله برای مشتری ارسال می شه تا در روند کار طراحی قرار بگیره و بدونه که کار در حال انجام می باشد.
مراحل ارسال کار برای مشتری در 30, 60, 90 و 100% هستش که اولین مرحله 3 روز بعد از دریافت وجه ارسال می شه.
در نهایت کار چاپ شده سایز 50 در 70 و همچنین فایل Jpeg با کیفیت بالا, برای مشتری ارسال می شه.
برای دوستان تهرانی به وسیله پیک یا پست پیشتاز ارسال می شه (هزینه به عهده مشتری)
برای دوستان شهرستانی به وسلیه پست پیشتاز یا تیپاکس ارسال می شه (هزینه به عهده مشتری)
سایت پرتره (هنرهای دیجیتال)
[email protected]
Last edited: